Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-07@09:37:30 GMT

 ۴۶ لاشه دام بیمار به وزن ۲ تن در فریمان معدوم شد

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۹۰۵۲۵

 ۴۶ لاشه دام بیمار به وزن ۲ تن در فریمان معدوم شد

فریمان_ از ابتدای سال جاری ۴۶ لاشه دام بیمار به وزن ۲ تن در بازرسی از دامهای کشتار شده در کشتارگاه دام فریمان ضبط و معدوم شده همچنین واکسیناسیون بیش از ۴۵ هزار راس سر دام در مناطق زلزله زده فریمان صورت گرفته است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان در گفتگو با قدس آنلاین اظهار داشت: از ابتدای سال جاری ۴۶ لاشه دام بیمار به وزن ۲ تن در بازرسی از دامهای کشتار شده در کشتارگاه دام فریمان ضبط و معدوم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد احمدی افزود: نظارت بهداشتی بر کشتار دام یکی از فعالیتهای دامپزشکی است که در این راستا سه نفر دکتر دامپزشک در کشتارگاه صنعتی دام فریمان فعالیت داشته و بر تمامی روند کشتار دام و استحصال گوشت نظارت کامل دارند که در بازرسی بهداشتی از تعداد ۷۰ هزار راس دام کشتار شده در این کشتارگاه، تعداد ۴۶ لاشه پس از ضبط، معدوم سازی شده است.

وی در خصوص چگونگی نظارت بیان داشت: بازرسی بهداشتی در خط کشتار شامل دو مرحله قبل و بعد از کشتار می باشد که دامهایمشکوک یا لاشه های ناسالم جداسازی شده و پس از بازرسی نهایی مواردی که مورد تایید بهداشتی نبوده ضبط و معدوم سازی می شوند تا گوشت استحصالی سالم و بهداشتی باشد و مصرف کنندگان با اطمینان آن را تهیه و مصرف نمایند.

احمدی در ادامه افزود: پس از بارزرسی اولیه کلیه لاشه های مورد تایید به پیش سرد منتقل شده تا پس از طی مرحله جمود نعشی و سالم سازی نهایی به بازار مصرف عرضه شوند. در این مرحله عوامل ایجاد کننده برخی بیماریهای مشترک از جمله تب خونریزی دهنده کریمه -کنگو و بیماری تب مالت در صورت وجود در لاشه ها ازبین رفته و به اصطلاح سالم سازی می شوند تا خطر ابتلای انسان به این بیماریها به طور کامل رفع گردد. ‌

واکسیناسیون بیش از ۴۵ هزار راس سر دام در مناطق زلزله زده فریمان

رئیس شبکه دامپزشکی فریمان همچنین گفت: در راستای ایمن سازی دامهای مناطق زلزله زده فریمان بر علیه بیماریهای مشترک و همچنین بیماریهای واگیر دار دامی، تا کنون بیش از ۴۵ هزار راس سر واکسیناسیون در روستاهای این مناطق انجام شده است.

وی افزود: تا کنون واکسیناسیون علیه بیماریهای آبله گوسفند، ابله بز، تب برفکی، شاربن دام سبک و سنگین، تب مالت در دامهای سبک و هاری در سگ در این مناطق انجام شده و پوشش بالای ۸۰ درصد در این مناطق ایجاد شده است.

احمدی خاطر نشان کرد: کلیه واکسنهای مورد استفاده در این مناطق بصورت کاملا رایگان بوده و هیچگونه وجهی از دامداران دریافت نشده است.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۹۰۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر صدور مجوزهای نظام مهندسی گفت: در ۵ سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوزها به بحث حرایم و فواصل بهداشتی رد شده است.

زمانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته‌ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحدهای فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهم‌تر از همه با عنایت به این که بعد از یک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.

وی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که در خصوص فواصل بهداشتی داشته‌ایم، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولیدکننده کاهش دهند.

زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحدهای تولیدی را کم کنیم. به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیروهای انسانی که دامپزشک‌ها هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه باید دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهم‌تر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفره‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.

‌بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.

فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحدهای تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.

دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شد، اما بازنگری آن اجرایی نشد.

کد خبر 6096815

دیگر خبرها

  • اردن: نتانیاهو توافق آتش بس را به خطر می اندازد
  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی و بهداشتی در لاران
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • چند خبر از شهرستان های نیشابور، بردسکن و فریمان