Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاد مرکزی اربعین حسینی در خصوص ثبت نام زائرین اربعین اطلاعیه ای صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی به نقل از روابط عمومی حج و زیارت استان در این اطلاعیه آمده است:

1- ثبت نام از زائرین اربعین از ساعت 10:00 صبح روز چهارشنبه 1‏/6‏/1396 برابر یکم ذی الحجه سال 1438 همزمان با سالروز ازدواج امیرالمومنین(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) درسامانه سماح به آدرسsamah.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

haj.irآغاز شد.

2- کلیه متقاضیان زیارت اربعین می توانند با مراجعه مستقیم به سامانه مذکور و یا از طریق هر یک از دفاتر زیارتی فعال که اعلام آمادگی خود را در سامانه جامع کارگزاران اعلام نکرده اند نسبت به ثبت نام در سامانه سماح اقدام کنند.

3- با توجه به محدودیت هایی که سفارت عراق در صدور روادید اربعین دارد توصیه می شود زائرین عزیز جهت تسریع در صدور روادید حتی الامکان به صورت گروهی ثبت نام کنند.

4- در هنگام ثبت نام در سامانه اولین نفر در هر گروه به عنوان سرگروه در سامانه تعریف می شود و کلیه موارد و نکات مهم در طول عملیات از طریق پیامک برای این فرد ارسال خواهد شد لذا شایسته است سرگروه فردی متعهد، فعال و مسئولیت پذیر باشد. همچین افرادی که به صورت یکنفره در سامانه ثبت نام می نمایند خودشان به عنوان سرگروه در سامانه ثبت می شوند.

5- تکمیل مراحل کامل ثبت نام در سامانه تا دریافت کد رهگیری از سامانه ضروری است لذا در صورت ناتمام ماندن ثبت نام و عدم دریافت کدرهگیری، ثبت نام انجام شده، لغو می شود و متقاضی باید مجدداً فرایند ثبت نام را تکرار کنند. امکان چاپ کدرهگیری در سامانه فراهم است لیکن برای اطمینان از ثبت نام متقاضیان کدرهگیری به تلفن همراه سرگروه نیز پیامک می شود لذا سرگروه ها باید در ثبت شماره تلفن همراه خود در سامانه دقت کنند و برای دریافت کدرهگیری، نباید دریافت پیامک های تبلیغاتی را بر روی تلفن همراه خود مسدود کرده باشند.

6- چنانچه سرگروهی کد پیگیری خود را فراموش کند می تواند با مراجعه به سامانه و وارد کردن کدملی و شماره شناسنامه و کلیک بر روی دکمه "دریافت کد پیگیری" مجدداً بر روی تلفن همراه ثبت شده در سامانه کد پیگیری را دریافت کند.

7- تا اطلاع ثانوی مسئولیت تهیه وسیله نقلیه (اعم از شخصی یا عمومی) برای اعزام به مرز و یا تهیه بلیط هواپیما برای آن دسته از متقاضیانی که قصد عزیمت به صورت هوایی دارند برعهده شخص زائر است.

8- بازگشت هزینه ثبت نام زائرین منصرف پس از کسر خسارت مربوطه (بسته به مرحله ای که زائر اعلام انصراف میکند) از طریق حساب ویژه بانک ملی و با ارائه کارت شناسایی ملی امکانپذیر است.

9- در سالجاری همانند سال گذشته طبق مصوبه ستاد مرکزی اربعین مستقر در وزارت کشور بیمه زائرین اربعین اجباری بوده و هزینه آن همزمان با ثبت نام از زائرین دریافت می شود.

10- در سالجاری شرکت بیمه ایران به عنوان شرکت بیمه گر مسئولیت بیمه زائرین اربعین را برعهده دارد.

11- هزینه بیمه زائرین اربعین با رایزنی هایی که با شرکت بیمه گر صورت پذیرفت نه تنها افزایش نیافته و برابر نرخ سال گذشته یعنی188 هزار تعیین شده است بلکه بعضاً سقف تعهدات شرکت بیمه گر افزایش نیز یافته است به گونه ای که در بخش هزینه های درمانی تا صد در صد افزایش پرداخت غرامت از سوی شرکت بیمه گر توافق شده است.

جدول تعهدات شرکت بیمه گر

عنوان هزینه

اربعین 1395

اربعین 1396

پرداخت غرامت فوت به هر علت (عمر زمانی) هر نفر

150.000.000 ریال

200.000.000 ریال

پرداخت غرامت فوت ناشی از حوادث اعم از تروریستی، بیوتروریستی و حوادث دیگر هر نفر

1.930.000.000 ریال

2.000.000.000 ریال

پرداخت غرامت نقص عضو یا از کارافتادگی دائم کلی در اثر حادثه برای هر نفر

1.930.000.000 ریال

2.000.000.000 ریال

پرداخت غرامت نقص عضو یا از کارافتادگی دائم جزئی در اثر حادثه برای هر نفر

تا سقف 1.930.000.000 ریال

تا سقف 2.000.000.000 ریال

پرداخت هزینه های درمانی بستری بیمارستانی در اثر بیماری و یا حادثه برای هر نفر

تا سقف 150.000.000 ریال

تا سقف 300.000.000 ریال

پرداخت هزینه های درمانی سرپایی و پاراکلینیکی برای هر نفر

تا سقف 10.000.000 ریال

تا سقف 20.000.000 ریال

12- محدوده جغرافیایی که زائرین اربعین زیر پوشش بیمه هستند از فاصله 20 کیلومتر مانده به مرز عراق و داخل خاک عراق در شهرهای زیارتی می باشد لذا دقت شود که چنانچه خدای ناکرده زائری در فاصله عزیمت از شهر مبداء در ایران تا مرز در رفت و یا برگشت دچار سانحه ای شود باید از بیمه شخص ثالث وسیله نقلیه و یا برای درمان از بیمه تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و .... استفاده کنند.

13- دقت شود که بیمه زائرین اربعین صرفاً شامل مسیرهای راهپیمایی و شهرهای زیارتی است و سایر شهرهای کشور عراق را شامل نمی شود.

14- در سالجاری نیز پرداخت هزینه ارزی روادید زائرین به صورت ریالی و از طریق سامانه و برابر نرخ روزانه مصوب بانک مرکزی انجام می شود.

15- همانگونه که مطلع هستید کمیته اعزام علاوه بر اخذ روادید متقاضیان زیارت اربعین بحث ساماندهی اعزام زائرین را نیز از طریق کسب اطلاعاتی که از زائرین دریافت می کنند انجام می دهد بدین صورت که با دریافت تاریخ رفت و برگشت زائرین و همچنین نحوه عزیمت ایشان به مرز و ارائه این اطلاعات به ستادهای اربعین استانی مدیران استانی را کمک می کنند که برای تسهیل در اعزام زائرین برنامه ریزی نمایند.

16- تقسیم بندی خروج زائرین هر استان از هر مرز و همچنین استان هایی در آنها کنسولگری موقت راه‌اندازی خواهند شد توسط ستاد مرکزی اربعین در وزارت کشور مشخص می شوند و سازمان نیز خود را ملزم به رعایت این مصوبات می داند.

17- با توجه به اینکه کلیه هزینه های مربوطه صرفاً از طریق درگاه اینترنتی قابل پرداخت خواهد بود دریافت هرگونه وجه چه به صورت دستگاه کارت خوان و چه به صورت نقدی تحت هر عنوانی ممنوع بوده و با متخلفین برخورد خواهد شد.

18- ثبت نام در سامانه سماح برای عموم مردم آزاد و رایگان است لیکن چنانچه ثبت نام زائر در سامانه توسط دفتر زیارتی انجام پذیرد زائر موظف به پرداخت مبلغ حق الزحمه ثبت نام به مبلغ 21 هزار 800 ریال خواهد بود لیکن این وجه هم به صورت متمرکز و از درگاه اینترنتی قابل پرداخت است.


منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۹۰۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی به تشریح اقدامات و عملکرد این وزارتخانه در حوزه‌های ایمنی راه‌ها، ترانزیت و برنامه ریزی برای سفرهای اربعین حسینی امسال پرداخت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید کمال هادیان فر با اشاره به عملکرد وزارت راه و شهرسازی در حوزه ایمنی راه‌ها و رفع نقاط حادثه‌خیز اظهار کرد: برخی از نقاط پر تصادف مربوط به گذشته است و باید توجه داشت که ۴۶ هزار کیلومتر از ۲۷۰ هزار کیلومتر راه موجود در کشور را راه‌های شریانی و برخوردار از جدا شونده و نیوجرسی تشکیل می‌دهند، اما راه‌های فرعی بسیاری با استانداردهای مخصوص خود و بدون برخورداری از جداشونده نیز در دست بهره برداری هستند که ارتقای راه‌ها و تبدیل به دوبانده یا تعریض آنها نیازمند منابع مالی زیادی است.

وی افزود: در جلساتی که با حضور مسئولان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و پلیس راهور فراجا برگزار شد، از ۳۲۰۰ نقطه، بالغ بر ۸۸۷ نقطه پر تصادف شناسایی شده است که ۴۱۲ نقطه با منابع داخلی وزارت راه و شهرسازی برطرف شده و ۴۷۵ نقطه دیگر در اولویت برنامه‌های امسال قرار دارد.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: دولت برای برنامه هفتم توسعه ۳ هزار میلیارد تومان برای تسریع رفع نقاط پر تصادف پیشنهاد کرده بود که مورد قبول مجلس قرار گرفت اما در برخی بخش‌ها ابهامات مختصری برای نمایندگان به وجود آمد که در جلسات برگزار شده این موارد روشن شد و امید است در چند روز آینده به تصویب برسد.

۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها رخ می‌دهد

هادیان فر با بیان اینکه ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتر ورودی شهرها رخ می‌دهد، گفت: این آمار به رفتار رانندگی از جاده به بزرگراه درون شهری بر می‌گردد و بی توجهی به کاهش سرعت یا خستگی و خواب آلودگی بر آن تأثیر دارد. از این رو وظایف مربوط به رفع مشکلات حریم جاده و حریم شهر به استانداران محول شده است تا نسبت آن اقدام کنند.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری مستمر کمیسیون ایمنی ترافیک و شورای عالی ترافیک تصریح کرد: برگزاری جلسات کمیسیون ایمنی راه‌ها با حضور دستگاه‌های عضو بسیار تأثیرگذار است. به طور مثال در جلسه گذشته کمیسیون ایمنی راه‌ها طرح کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه ارائه شد و مورد تاکید وزیر راه و شهرسازی قرار گرفت.

حوزه ترانزیت ساماندهی می‌شود

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی در ادامه به حوزه ترانزیت و حمل و نقل بین‌المللی اشاره کرد و گفت: با جدیت کامل به دنبال تکمیل شاخه ریلی کریدور شمال-جنوب و قطعه رشت به آستارا هستیم.

هادیان فر افزود: هدف ما در معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی، سازمان یافتگی در حوزه ترانزیت است و نیازمند ایجاد بستری هستیم که نقش تمامی دستگاه‌های دست‌اندرکار ترانزیت در آن دیده شود و صاحب کالا از قیمت، زمان و سطح خدمات ارائه شده در کریدور ترانزیتی عبوری از ایران آسوده خاطر باشد.

وی بر ابتکار وزیر راه و شهرسازی با عنوان "ایران راه" تاکید کرد و گفت: باید پلتفورم نام برده ایجاد شود و استقبال صاحبان کالا برای عبور بار بین‌المللی از کریدورهای عبوری از داخل ایران به عنوان مسیرهای امن، ارزان و سریع جلب شود.

امسال ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین شرکت می‌کنند

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی به تدابیر اندیشیده شده برای جابه‌جایی زائران اربعین حسینی در سال جاری اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین مسائل ما اقدام برای رفع ناترازی ناوگان نسبت به زائرین در ایام اربعین است که طبق پیش‌بینی‌ها امسال بالغ بر ۴ میلیون زائر در این مراسم شرکت می‌کنند که در این راستا از طرف عراقی درخواست شده، خودروهای زائران ایرانی بتوانند با تمهیداتی که در نظر گرفته شده وارد خاک عراق شوند. همچنین ۱۵۰ میلیون یورو به واردات ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس با کارکرد زیر ۵ سال اختصاص داده شد.

کد خبر 748610

دیگر خبرها

  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد