Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز، دکتر سید حسن هاشمی در جلسه دیدار با دبیرکل و اعضای هیات مدیره جدید مجمع خیرین سلامت افزود: در مجموعه وزارت بهداشت نیز معاونت اجتماعی را ایجاد کردیم، چراکه به وجود چنین معاونتی برای رسیدگی به امور وسیع اجتماعی همچون توانبخشی برای توانمندسازی مردم، نیاز است تا از مسیر آموزش و مهارت آموزی به امر پیشگیری توجه بیشتری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر هاشمی گفت: در امر درمان نیز سمن های متعددی وجود داشت که باید جایی سامان پیدا می کردند و معاونت اجتماعی در این زمینه کمک شایانی کرد، در عین حال خیرینی مانند هنرمندان و ورزشکاران وجود دارند که شاید قدرت جذب آنها در مجمع خیرین نباشد ولی در آن مجموعه ها می توانند فعالیت داشته باشند.

وزیربهداشت ادامه داد: در حوزه خیرین ایجاد هماهنگی در صف و ستاد امری ضروری است، مخصوصا زمانیکه به بیمارستان های شهرستان ها می رویم، در محیط صف هماهنگی اهمیت بیشتری پیدا می کند، که با شخصیت والای مرحوم حاج آقا نیری این مهم تحقق پیدا کرده بود و از این پس نیز دکتر شهریاری آن را به خوبی و در همان مسیر با انرژی مضاعف پیش خواهد برد.

دکتر هاشمی گفت: یکی از برنامه های جدی بنده در دوره جدید عمق بخشیدن و گسترش همین فعالیت های اجتماعی است.

وزیربهداشت تصریح کرد: طرح تحول سلامت باید مراقبت شود تا با برطرف کردن اشکالات از هر جهت پایدار شود.

دکتر هاشمی افزود: معتقد هستم که ظرفیت های بسیاری در کشور وجود دارد، چنانچه هنر کشف ظرفیت های بالقوه و تشویق و تبلیغ اقدامات آنها در سطح کشور را داشته باشیم، کمک شایانی به مردم کرده ایم، چراکه نیکوکاران بسیاری وجود دارند که علاقه مند به کارهای خیر هستند اما با راهکار چگونگی کمک آشنایی ندارند ، لذا وجود دفاتر مجمع خیرین در سطح کشور و انسان های شریفی که در این راستا دعوت به همکاری شده اند، مسیر را هموار کرده است.

وزیربهداشت گفت: خوشبختانه روسای دانشگاه ها هم در این زمینه افراد فعالی هستند و امید است در دولت دوازدهم عزم همگی جزم باشد تا کارنامه درخشانی را رقم بزنیم و البته جذب جوانان در کارهای خیرخواهانه خالی از لطف نخواهد بود.

گفتنی است، چندی پیش دکتر حسینعلی شهریاری به سمت دبیرکل مجمع خیرین سلامت سراسر کشور منصوب شد و این جلسه نیز با حضور وی و اعضای جدید مجمع خیرین سلامت بر گزار شد.

701

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۹۱۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در قم شناسایی شد

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت مردمی شهرداری قم گفت: یکی از اقدامات سازمان، محاسبه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در شهر قم بود که در این زمینه ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری شناسایی شد.

علی رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم در خصوص عملکرد سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ بودجه سازمان ۷۰۰ میلیارد تومان بود که باید به عنوان درآمد نقدی و غیر نقدی برای شهرداری تأمین می‌شد.

وی افزود: این بودجه با رشد ۱۴۰ درصد محقق شد، یعنی نزدیک به ۱,۳۰۰ میلیارد تومان که دوبرابر بودجه تعیین شده بود.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت مردمی شهرداری قم خاطرنشان کرد: این مبلغ شامل ۴ قرارداد مشارکتی بود که در پردیسان بسته شد، همچنین بخشی از قراردادهایی که سال ۱۴۰۱ قسمتی از ثبت مالی‌شان مانده بود در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

رمضانی ادامه داد: بخشی از ثبت مالی قرارداد بسط شرقی در سال ۱۴۰۱ انجام و مابقی‌اش در ۱۴۰۲ انجام شد.

وی با اشاره به برنامه‌های سازمان برای سال ۱۴۰۳ تصریح کرد: برای ۱۴۰۳ عدد بودجه ۱,۵۰۰ میلیارد تومان درآمد است و باید شش هزار میلیارد تومان قرارداد بسته شود تا سهم شهرداری ۱۵۰۰ میلیارد باشد.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت مردمی شهرداری قم تصریح کرد: سال گذشته یکی از مهم‌ترین اقدامات شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای کل شهر بود، در این زمینه حدود ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری تعریف شد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان ۱۴۰۴ این فرصت‌ها اطلاع‌رسانی شود.

رمضانی با بیان اینکه فرصت‌های بررسی شده مرتبط با تمام وظایف شهرداری است، گفت: ایجاد شهرک تخصصی مدیریت پسماند، ایجاد نیروگاه‌های خورشید در بوستان‌ها، ایجاد شهربازی، سرمایه‌گذاری در حوزه انبارداری و مسائل لجستیک از جمله فرصت‌های شناسایی شده است.

وی با اشاره به طراحی مجتمع‌های تخصصی صنوف با استفاده از ظرفیت‌های موجود شهر، افزود: مکان‌یابی برای مجتمع تخصصی لوازم یدکی و مجتمع تخصصی صنف کالاهای الکترونیکی و روشنایی صورت گرفته است، همچنین به دنبال احداث یک میدان فروش مواد پروتئینی در مکان مناسب هستیم.

کد خبر 750017

دیگر خبرها

  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در قم شناسایی شد
  • زنجان| صنایع‌دستی مردمی‌ترین مشارکت در جهش تولید است
  • ساخت ۱۲ هزار واحد مسکونی در کل کشور در سال گذشته
  • نقش بی‌بدیل اساتید در مردمی‌سازی ارزش‌های سلامت محور
  • انتخاب رییس هیات قایقرانی خوزستان
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • رشد ۲۶ درصدی مشارکت های مردمی در کمیته امداد