Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئله سیاستگذاری‌ عمومی در کشور موضوعی جدید است که نیازمند توسعه است. ما برای اینکه بتوانیم چالش‌های کشور را حل کنیم احتیاج به سیاستگذاری‌ عمومی و حکمرانی‌ در سطح گسترده‌ای داریم و باید از تجربیات دیگر کشورها استفاده کنیم البته نباید نگاهمان‌ را از نیروهای متخصص بومی نیز دور کنیم. آفتاب‌‌نیوز : سعید سهراب‌پور مشاور عالی معاون علمی و فناوری رییس جمهور در مراسم رونمایی از پوستر سیاست گذاری علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف که امروز در بنیاد ملی نخبگان برگزار شد با اشاره به اینکه کنفرانس سیاستگذاری‌ عمومی در دی ماه سال جاری برگزار می‌شود اظهار کرد: زمینه حکمرانی‌ و سیاستگذاری عمومی یک حوزه جدید و چند رشته‌ای است که چالش‌های بسیار مهمی از جمله فقر، مسائل محیط‌ زیستی، بیکاری و غیره را در بر می‌گیرد که نیازمند دانش‌های تخصصی‌ و چند رشته‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس کنفرانس سیاست گذاری عمومی با اشاره به اینکه برای از بین بردن این چالش‌ها نیازمند تجزیه و تحلیل اقدامات دولت‌ها و ساختارهای‌ نهادی در سطوح ملی و بین‌المللی هستیم‌، اظهار کرد: مسئله سیاستگذاری‌ عمومی در کشور موضوعی جدید است که نیازمند توسعه است. ما برای اینکه بتوانیم چالش‌های کشور را حل کنیم احتیاج به سیاستگذاری‌ عمومی و حکمرانی‌ در سطح گسترده‌ای داریم و باید از تجربیات دیگر کشورها استفاده کنیم البته نباید نگاهمان‌ را از نیروهای متخصص بومی نیز دور کنیم.
وی با بیان اینکه هدف از این کنفرانس‌ ایجاد پیوند بین نظر‌ و علم متخصصان‌ از یک سو و مسئولان و دست‌اندرکاران‌ از سوی دیگر است؛ بیان کرد: شبکه‌سازی و دعوت از متخصصان‌ پژوهشگاه‌ها و دولتی‌ها برای انسجام بینش شان‌، استفاده ظرفیت‌های بین‌المللی‌ برای بهره‌گیری از تجربیات آنها، تقویت نظریه‌پردازی‌ و تولید دانش بومی متناسب با کشور از جمله اهداف اجرای آن طرح محسوب می شوند.
سهراب‌پور در خصوص اهمیت این کنفرانس خاطرنشان کرد: باید به این توجه کرد که این کنفرانس‌ باعث می‌شود ما دیگر هزینه‌های بسیار زیادی را متحمل‌ نشویم‌ زیرا آن تجربه‌های گذشته همانند جدا شدن وزارتخانه‌ها از یکدیگر‌ که هزینه‌های زیادی را به بار می‌آورد دیگر برای ما تکرار نمی‌شود.
کنفرانس‌ سیاستگذاری عمومی‌ مجالی برای گفت‌وگوی عمومی
همچنین در ادامه این مراسم اشتریان‌ دبیر کمیسیون اجتماعی دولت الکترونیک‌ و دبیر کنفرانس سیاستگذاری‌ عمومی یکی از اهداف این همایش را ایجاد عرصه‌ عمومی‌ گفت‌ و گو بیان کرد که گونه‌های مختلفی از برنامه‌ریزی و روش‌های مهندسی و کمی و کیفی را در بر می‌گیرد و باعث اصلاحاتی‌ در امور اداری و حکمرانی‌ می‌شود.
وی ادامه داد: عرصه عمومی یک اصطلاح‌ تخصصی در علوم اجتماعی است و عبارت‌ است از فضایی که نخبگان با دست‌اندرکاران‌ علوم سیاسی تبادل نظر می کنند.
اشتریان‌ با بیان اینکه عرصه عمومی‌ باعث انباشت‌ دانش‌ می‌شود، تصریح کرد: این گفت‌ و گوها باید به صورت مداوم باشد تا در کارایی‌ دولت اثر بگذارد اگر عرصه عمومی نباشد انباشت دانشی نیز به وجود نمی‌آید‌.
دبیر کنفرانس‌ حکمرانی‌ و سیاستگذاری‌ عمومی اظهار کرد: امید است بتوانیم به تدریج‌ در حوزه مسائل عمومی و عمل دولتی‌ها موفقیت‌ کسب کنیم و این صحبت‌های سیاسی که تنها مناظره‌ هستند‌ به بخش سیاستگذاری‌ وارد نکند و به صورت علمی در رابطه با آنها صحبت کنیم. این رشته صرفاً یک رشته نیست که با سیاست‌ و مدیریت‌ ارتباط‌ داشته باشد بلکه با تمامی رشته‌ها و حوزه‌ها ارتباطی‌ تنگاتنگ‌ دارد.
وی در خصوص ابزارهای‌ به کار گرفته شده در این رشته‌، گفت: یکی از مهم ترین‌ ابزارهای‌ بهره‌وری آزادی کارشناسی است که منجر به کارآمدی‌ دولت می‌شود و اگر این آزادی کارشناسی‌ نباشد مشکلات‌ ما همانند بیکاری و توسعه نیافتگی‌ و غیره‌ حل نمی‌شود.
عضویت دانشگاهای کشورهای آسیایی و اروپایی در کنفرانس سیاستگذاری‌ عمومی
ملکی عضو هیأت علمی دانشگاه شریف‌ و دبیر اجرایی کنفرانس‌ با اشاره به اینکه از کشورهای مختلفی برای حضور در این کنفرانس‌ دعوت به عمل‌ آمده است، ادامه داد: یک انجمن بین‌المللی سیاستگذاری‌ عمومی وجود دارد که همه دانشگاه‌ها از تمامی کشورها‌ مثل کشورهای‌ امریکای‌ شمالی‌، آسیایی‌ و اروپایی در آن عضو هستند و این کشورها‌ در کنفرانسی‌ که در روز 13 و 14 دی‌ ماه برگزار می‌شود، حضور می‌یابند.
وی در خصوص عملکرد‌ اجرایی این کنفرانس‌، تصریح کرد: روند اجرای این کنفرانس‌ به این صورت است که در 2بخش ارائه مقالات و پنل‌های تخصصی‌ برگزار می‌شود که در بخش اول محققان‌ و متخصصان‌ نظرهای‌ خود را ارائه می‌کنند و در بخش دوم دست‌اندرکاران‌ سیاسی‌ مشکلات خود را به گوش محققان‌ می‌رسانند‌ تا آنها برای آن مشکلات راه‌ حلی‌ در نظر بگیرند‌.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۹۳۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، مدل هوش مصنوعی بزرگ تبدیل متن به ویدیو که قادر به ایجاد یک ویدیوی ۱۶ ثانیه‌ای با کیفیت بالا و وضوح ۱۰۸۰ p با یک کلیک است، در پکن رونمایی شد.

این هوش مصنوعی که با نام «ویدو» (Vidu) شناخته می‌شود، توسط دانشگاه چینهوا و یک شرکت چینی فعال در حوزه هوش مصنوعی توسعه یافته و نخستین مدل هوش مصنوعی بزرگ تبدیل متن به ویدئو در چین با مدت طولانی، ثبات استثنایی و قابلیت‌های پویا است.

دانشمندان می‌گویند، انتظار می‌رود این شرکت به پیشرفت‌های قابل توجهی در تحقیقات پایه و فناوری‌های اصلی و کلیدی دست یابد، بنیاد توسعه نسل جدید هوش مصنوعی چین را مستحکم کند و کاربرد این فناوری را در صنایع مختلف ترویج دهد. 

مدل جدید از هوش مصنوعی باعث ایجاد ویدیو‌های پویایی می‌شود که می‌تواند برای مختلف اهداف مورد استفاده قرار گیرد. هوش مصنوعی ویدو همچنین می‌تواند ویدئو‌هایی با صحنه‌های پیچیده و مطابق با فیزیک دنیای واقعی، مانند نور و سایه‌های واقع‌گرایانه و حالات دقیق چهره تولید کند. این مدل همچنین تخیل بسیار بالایی دارد تا اجسام پیچیده و دقیق را هم به تصویر بکشد.

این تکنولوژی جدید که به نام متن به ویدیو‌ شناخته می‌شود، با استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته یادگیری عمیق و شبکه‌های عصبی مصنوعی ایجاد شده که توانایی تحلیل و تبدیل متن به قالب‌های دیگر را دارد.

این نوآوری به عنوان یکی از پیشرفت‌های بزرگ در زمینه هوش مصنوعی و پردازش زبان طبیعی توصیف می‌شود، چراکه این امکان را فراهم می‌کند که اطلاعات و داده‌های متنی به صورت ویدیویی تبدیل شوند تا در حوزه‌های مختلفی از جمله آموزش، تبلیغات، خبرنگاری و سرگرمی مورد استفاده قرار گیرد و امکانات جدید و جذابی را برای کاربران فراهم کند.

با معرفی این مدل هوش مصنوعی جدید، چین نشان داده که پیشروی در زمینه تکنولوژی و هوش مصنوعی را جدی می‌گیرد و از توانایی و تخصص بالای محققان و مهندسان خود برای توسعه تکنولوژی‌های نوین بهره می‌برد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضع مقررات برای استفاده تسلیحاتی از هوش مصنوعی
  • ادامه حمایت دانشجویان ایرانی از خیزش دانشجویان در جهان/ دانشجویان شریف تجمع کردند+ فیلم
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • جلائی‌پور، استاد دانشگاه: برای عملیات «وعدهٔ صادق» به قدر کافی پیوست‌های دیپلماتیک و مربوط به سیاست داخلی و اقتصاد تمهید و عملیاتی نشده/ به جای انسجام داخلی و افزایش همبستگی ملی و رضایت عمومی شهروندان، شاهد تجدید طرح گشت ارشاد بوده‌ایم
  • چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • اعتراض دانشجویان شریف به روند کند تعمیر مسجد دانشگاه
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری