Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@10:46:58 GMT

تغییرات ۵۰ درصدی باید در کابینه مدنظر قرار گیرد

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۹۴۷۳۶

جلال میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که سیاست فراکسیون امید حمایت از دولت روحانی است، به برخی از مسائل مطرح در رابطه با انتظار اصلاح‌طلبان از رئیس‌جمهور در خصوص ترکیب کابینه پرداخت و گفت: رایزنی و چانه‌زنی‌ها برای اعمال تغییرات در کابینه امری رایج در نظام‌های مردم سالار است که برخی با اعمال نفوذ و فشار در صدد حضور یا عدم حضور افرادی در دولت دوازدهم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به این‌که اصلاح‌طلبان با توجه به حمایت‌های بی‌قید و شرطی که در انتخابات از روحانی به عمل آوردند، انتظاراتی از او دارند، اظهار کرد: این در حالی است که به برخی از این انتظارات توجه نشده اما با این حال رویکرد آقای روحانی را در ادامه مسیر اصلاح‌طلبی ارزیابی می‌کنیم.

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس هم‌چنین با بیان این‌که گفتمان آقای روحانی از جنس اصلاح‌طلبی است، گفت: ممکن است روش وی تا اندازه‌ای متفاوت باشد و همین خصلت بوده که باعث شده اصلاح‌طلبان حمایت بی‌چون و چرا از او داشته باشند.

این عضو فراکسیون امید مجلس در ادامه با اعتقاد به این‌که تغییرات قریب به ۵۰ درصدی باید در کابینه مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد:‌ صرف این‌که اختلاف‌نظر جزیی وجود داشته باشد و یا فردی اصلاح‌طلب نبوده و میانه‌رو باشد دلیلی نمی‌شود که در مقابل این افراد موضع‌گیری داشته باشیم، البته آقای رحمانی‌فضلی هم جزو این گزینه‌ها است.

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به عنوان مثال رحمانی‌فضلی به عنوان وزیر کشور در برگزاری دو انتخابات اسفند ۹۴ و اردیبهشت ۹۶ و هم‌چنین گشایش خانه احزاب، صدور مجوز برای حزب اصلاح‌طلب اتحاد ملت عملکرد و کارنامه خوبی داشته است و حتی توجه ویژه‌ای به توسعه متوازن در استان‌ها داشته است.

میرزایی در ادامه اظهار کرد: در ارتباط با عملکرد استانداران و فرمانداران نیز وزیر کشور ارزیابی دقیقی انجام داده و مقرر شده تا بر اساس این ارزیابی و همکاری با سایر نهادها تغییراتی در این حوزه به وجود آید.

وی تصریح کرد: با توجه به دغدغه‌هایی که اعضای فراکسیون امید در توجه به مطالبات مردم دارند باید در این خصوص هم‌اندیشی کرده و به پیشبرد امور کمک شود تا بر روی معیارها اجماعی با وزارت کشور داشته باشیم.

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس خاطرنشان کرد:‌بیش‌ترین نقدی که به رحمانی‌فضلی وجود داشته در حوزه‌ انتصابات و مدیران ستادی و استانی وزارت کشور است که در این ارتباط هم به نظر می‌رسد این مساله قابل حل باشد.

وی درباره این‌که یکی از انتقادات به وزیر کشور مربوط به مینو خالقی در انتخابات مجلس است، گفت: این موضوع جزو اختیارات وزارت کشور نبوده و چنین اجازه‌ای را قانون نمی‌دهد، ما اصلاح‌طلبان که دغدغه‌ قانون را داریم باید بیش‌تر از دیگران این مساله را مراعات کنیم، اما به هر حال با قوانین موجود، شورای نگهبان این اجازه را نداده است در عین حال وقتی این گونه شد ما نباید موضعی بگیریم که مشکلات بیش‌تر شود زیرا در نهایت شورای نگهبان تصمیم‌گیر بوده است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۹۴۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رحمت‌الله مرزوقی» از حوزه شیراز و زرقان به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

وی در پاسخ به این سوال خبرنگار مهر که تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی مجلس آینده را چگونه پیش‌بینی می‌کنید گفت: مجلس آینده از حیث آرا و افکار و جناح‌بندی‌ها مجلسی با تنوع آرا خواهد بود و گروه‌های مختلف سیاسی به خصوص از جناح اصولگرا از جمله جمنا، شانا، مصاف، پایداری و … در آن حضور خواهند یافت و مجلسی متکثر خواهد بود و با تعیین تکلیف مابقی نماینده‌ها این تنوع و نامتجانسی بیشتر نیز خواهد شد.

رحمت الله مرزوقی یکی از چالش‌های ابتدای مجلس آتی را انتخاب رئیس مجلس و هیأت رئیسه دانست و گفت: البته اگر این تنوع سبب تأمین منافع مردم و نظام شود به خودی خود مثبت ارزیابی می‌شود.

۲۰ میلیون دانش‌آموز و دانشجو ظرفیت عظیمی برای توسعه کشور است

وی با اشاره به مهم‌ترین موضوعاتی که با توجه به حوزه تخصصی‌اش باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد در پاسخ به این سوال که اولویت شما در مجلس آینده حضور در کدام کمیسیون خواهد بود گفت: با توجه به تخصص بنده که بیشتر در حوزه علمی و پژوهشی است و به سبب اینکه حل بسیاری از مشکلات کشور را در نظام آموزشی و در آموزش و تربیت صحیح می‌دانم عضویت در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی را ترجیح می‌دهم زیرا حدود ۲۰ میلیون دانش‌آموز و دانشجو در کشور حضور دارند.

وی افزود: سیاست‌گذاری‌های آموزش و پرورش و تحقیقات بر اساس برنامه هفتم توسعه اصل نوزدهم و بیستم باید به سمتی برود که آنجاهایی که لازم است کمیسیون آموزش و تحقیقات طرح‌هایی ارائه بدهد و یا لوایحی برای بهبود وضعیت آموزشی کشور، معیشت فرهنگیان و معلمان و دانش‌آموزان و دانشجویان تنظیم کند و در جهت رفع نیازهای این قشر عظیم دانشگاه‌های مختلف گام بردارد تا دولت نیز ملزم به حمایت بیشتر از این جامعه بزرگ علمی شود.

مرزوقی اضافه کرد: تأسیس دانشگاه‌هایی که در عرصه‌های مختلف بتواند از ظرفیت عظیم انسانی ما استفاده کند و تنظیم رابطه صحیح بین دانشگاه با صنعت و بازار کار و حمایت از رشته‌های جدید و کارآمد نیز از جمله مواردی است که پیگیری خواهم کرد زیرا اگر وضعیت آموزشی کشور اصلاح شود بسیاری از بخش‌ها کارامدتر خواهند شد.

مهمترین چالش استان فارس مساله آب است

نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی دوازدهم از حوزه انتخابیه شیراز و زرقان مهمترین چالش استان فارس را مساله آب دانست و گفت: چون فارس استان کشاورزی است باید اقداماتی که در این خصوص صورت گرفته را پیگیری کرد.

وی افزود: در حوزه صنعت نیز انتظاراتی وجود دارد که محقق نشده و با توجه به اینکه بیش از ۳۰ ماده معدنی در استان فارس وجود دارد باید اقدام به کشف و استفاده علمی و کاربردی از این ذخایر عظیم برای توسعه استان کرد.

مرزوقی افزود: علاوه بر همه این‌ها فارس ظرفیت‌های فرهنگی عظیم و مفاخر بین‌المللی بسیاری دارد که این ظرفیت شگرف نیز باید در مسیر توسعه استان و معرفی ظرفیت‌های آن به تمام دنیا قرار گیرد.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش کشور افزود: در عرصه‌های صنعتی، کشاورزی و گردشگری و در حوزه درمانی و سلامت پتانسیل عظیمی در استان فارس وجود دارد که باید شناسایی و استفاده شود تا مسیر توسعه فراهم گردد.

رحمت الله مرزوقی خاطرنشان کرد: انجام این امور نیاز به همگرایی و انسجام میان ۱۸ نماینده مجلس استان فارس دارد و ابتدا باید نیازهای استان شناسایی و سپس بر اساس ظرفیت‌های استان اقدام به رفع آنها شود.

وی در پایان گفت: برنامه جامع راهبردی توسعه استان فارس باید با راهبری نماینده عالی دولت در استان و نمایندگان مجلس، همه بخش‌ها و ظرفیت‌ها را با توجه به هر شهرستان بررسی کرده و منجر به توسعه متوازن استان شود.

کد خبر 6093899

دیگر خبرها

  • ورمزیار: مسیر قهرمانی استقلال هموارتر از پرسپولیس است
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • کارنامه سیاست‌های مسکن پس از انقلاب
  • کارنامه سیاستهای مسکن پس از انقلاب و نتایج آن در یک قاب
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • در مجلس آینده تضارب آرا وجود خواهد داشت
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود