Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@23:11:57 GMT

محبوبیت ترامپ در نظرسنجی ها کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۰۰۵۳۸

نشریه نیوزویک در گزارشی نوشت نظرسنجی های جدید نشان می دهد واکنش دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به خشونت ها در راهپیمایی طرفداران برتری سفیدپوستان در شارلوتزویل در ایالت ویرجینیا،‌ با حمایت جمهوریخواهان روبرو نشده است.

این ارقام جدید صبح روز چهارشنبه و پس از آن منتشر شده است که ترامپ در روز دوازدهم اوت در گردهمایی حامیانش در فینیکس در ایالت آریزونا از سخنان خود درباره راهپیمایی شارلوتزویل دفاع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ به سبب قاطع تر صحبت نکردن علیه گروه های حامی برتری جویی سفیدپوستان هدف انتقادات قرار گرفته است. پلیس اعلام کرد یک مرد وابسته به یک گروه تندرو با خودرو به میان جمعیت معترض به نژادپرستی راند و سبب کشته شدن یک نفر و زخمی شدن نوزده تن دیگر در شارلوتزویل شد.

نظرسنجی انجام شده از سوی نشریه پولتیکو و موسسه مورنینگ کنسالت نشان می دهد میزان محبوبیت رئیس جمهور آمریکا در میان رأی دهندگان جمهوریخواه به از هشتاد و یک درصد در یک هفته قبل از حادثه شارلوتزویل به هفتاد و سه درصد کاهش یافته است. این موضوع سبب کاهش محبوبیت او به طور کلی شده است. میزان محبوبیت ترامپ در آمریکا از چهل و چهار درصد به سی و نه درصد کاهش یافته است.

دیگر نظرسنجی ها نیز نشان می دهد میزان محبوبیت ترامپ بین سی و پنج تا چهل و سه درصد است که پایین ترین رقم برای یک رئیس جمهور با گذشت هشت ماه از دوران ریاست جمهوری اش محسوب می شود.

نظرسنجی نشریه پولتیکو و موسسه مورنینگ کنسالت از طریق مصاحبه با هزار و نهصد و هشتاد و هفت تن بین هفدهم و نوزدهم ماه اوت انجام شد و شامل واکنش آنها به سه مورد سخنرانی جداگانه و کنفرانس خبری می شد که ترامپ برای توضیح درباره موضع خود درباره حادثه شارلوتزویل برگزار کرد.

ترامپ روز سه شنبه در فینیکس از گروه های ضد فاشیست به سبب مخالفت خشونت آمیز با برتری جویان سفید پوست، نئونازی ها واعضای گروه نژاد پرست ک ک ک انتقاد کرد. وی بیست و پنج دقیقه از وقت سخنرانی خود را به خواندن بیانیه های قبلی اش اختصاص داد که در آنها از «بسیاری از طرف ها» برای اعمال خشونت انتقاد کرده بود.

پل رایان رئیس جمهوری خواه مجلس نمایندگان آمریکا دوشنبه شب در گفتگو با شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت برخی از سخنان ترامپ درباره خشونت های شارلوتزویل «از نظر اخلاقی مبهم» بودند.

ریچارد اسپنسر که خود را نژاد پرست می داند پس از سخنرانی ترامپ در فینیکس در صبح روز چهارشنبه در توئیتر نوشت: «ترامپ هرگز گروه های راست افراطی را محکوم نکرد و نخواهد کرد.»
راست افراطی واژه ای کلی است که اسپنسر برای اشاره به برتری جویان سفید پوست، ملی گرایان سفید پوست و دیگر گروه های متعصب بکار برد.

دیوید دوک از رهبران سابق ک ک ک و اندرو آنگلین مسئول وبسایت دیلی استومر حامی برتری جویی سفید پوستان پس از حادثه شارلوتزویل از سخنان دونالد ترامپ تمجید کردند زیرا او در سخنانش به صورت خاص برتری جویان سفید پوست را هدف قرار نداد.

پنجاه و چهار درصد از جمهوری خواهانی که در این نظرسنجی شرکت کردند با این موضوع موافق بودند که هر دو طرف را باید به سبب خشونت ها مقصر دانست و این در حالی است که شصت و چهار درصد از دموکرات ها ملی گرایان سفید پوست را به سبب خشونت ها مقصر دانستند. اما اکثر رأی دهندگان جمهوریخواه همچنین گفتند هدف از سخنان ترامپ ایجاد تفرقه و دو دستگی در کشور نبوده است.

دیگر سیاستمداران جمهوریخواه از جمله سناتور تیم اسکات از کارولینای جنوبی از واکنش ترامپ انتقاد کردند. اسکات روز یکشنبه در گفتگو با شبکه تلویزیونی سی بی اس گفت:‌ «برای این رئیس جمهور هدایت کشور بسیار دشوار خواهد بود اگر که در حقیقت اقتدار اخلاقی در معرض خطر قرارگیرد.»

پنجاه و هشت درصد از جمهوری خواهان همچنین اعلام کردند ترجیح می دهند مایک پنس معاون رئیس جمهور هدایت امور رئیس جمهور را بر عهده بگیرد.

این در حالی است که آنهایی که به رئیس جمهور آمریکا رأی دادند همچنان از او حمایت می کنند و هشتاد درصد از رأی دهندگان ترامپ از عملکرد او پشتیبانی می کنند. بسیاری از حامیان او با شور و شوق به دستورالعمل های او متعهد هستند.

راهپیمایی برتری جویان سفید پوست در اعتراض به پیشنهاد برای سرنگون کردن مجسمه ژنرال رابرت ایی لی برگزار شد که در حمایت از ایالت های جنوبی برای حفظ نظام برده داری مبارزه می کرد. ترامپ در فینیکس گفت که برداشتن این مجسمه تلاشی برای «فاصله گرفتن از تاریخ و میراث ماست.»

سه چهارم جمهوری خواهانی که در این نظرسنجی شرکت کردند همچنین گفتند این مجسمه باید بر سر جای خود باقی بماند.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۰۰۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، اتحادیه ضد افترا (ADL) روز یکشنبه ۵ مه (۱۶ اردیبهشت) با انتشار گزارش سالانه خود از «سطح بی‌سابقه» حملات ضدیهودی ثبت شده در سال ۲۰۲۳ هشدار داد که با ادامه روند موجود ممکن است «زندگی یهودیان در غرب غیرممکن شود».

این سازمان ناظر وضع یهودیان در جهان گفته درحالی که اقدامات یهودی‌ستیزانه پیشتر نیز «از کنترل خارج شده بود»، اکنون با جنگ اسرائیل علیه غزه وضعیت به شرایطی «هشداردهنده» رسیده است.

در این گزارش که به مناسبت روز بزرگداشت قربانیان هولوکاست منتشر شده آمده است که در اکثر کشورهای دارای اقلیت مهم یهودی از جمله ایالات متحده آمریکا، فرانسه، بریتانیا، استرالیا، ایتالیا، برزیل و مکزیک حوادث یهودستیزانه در سال ۲۰۲۳ به مراتب بیشتر از آمار سال ۲۰۲۲ بوده است.

بنابر ارقام منتشره، تعداد حوادث یهودستیزانه در ایالات متحده با دو برابر شدن نسبت به سال گذشته به نرخ بی‌سابقه ۷ هزار و ۵۲۳ مورد رسیده است.

این اعمال یهودی‌ستیزانه شامل آزار و اذیت، خرابکاری و حمله به مشاغل متعلق به یهودیان، مؤسسات و سازمان‌های یهودی و همینطور دانشجویان یهودی بوده است.

این تحقیق که به طور مشترک با دانشگاه تل‌آویو نوشته شده گفته است که در بریتانیا تعداد حوادث مشابه از ۱۶۶۲ به ۴۱۰۳ مورد رسیده که شامل ۲۶۶ مورد حمله فیزیکی بوده است. 

در فرانسه نیز حملات یهودی‌ستیزانه چهار برابر شده و از ۴۳۶ مورد در سال ۲۰۲۲ به ۱۶۷۶ مورد افزایش یافته است.

«۴۴ درصد» از یهودیان فرانسوی پوشیدن کیپا را کنار گذاشته‌اند

همزمان یافته‌های یک نظرسنجی که از سوی نشریه «لو پاریزین» انجام شده نشان می‌دهد یهودیان فرانسه نسبت به افزایش یهود‌ستیزی در این کشور نگران هستند تا جایی که تقریبا نیمی از آن‌ها گذاشتن عرقچین یا کلاه سنتی یهودی در خیابان‌ها را رها کرده‌اند.

مطابق این نظرسنجی که از سوی موسسه «ای‌فوپ» انجام شده است، ۹۲ درصد از یهودیان فرانسوی احساس می‌کنند یهود‌ستیزی یک «پدیده فراگیر» در این کشور است و ۹۴ درصد از آنها نیز معتقدند که این پدیده «در حال افزایش است».

همزمان ۷۶ درصد از کل جمعیت فرانسه نیز گفته‌اند که شاهد «تقویت» یهودی‌ستیزی در فرانسه بوده‌اند.

۵۷ درصد فرانسوی‌ها و ۷۳ درصد کسانی که مذهب یهودی دارند گفته‌اند که دلیل اصلی یهود‌ستیزی را «نفرت از اسرائیل» می‌دانند.

برگزارکنندگان این نظرسنجی در گزارش خود همچنین از «جوان‌تر شدن جمعیت سنی با افکار یهودستیزانه» خبر داده‌اند. به گفته آنان، ۳۵ درصد از افراد زیر ۲۵ سال جامعه فرانسه حمله به یهودیان به خاطر حمایت فرضی‌شان از اسرائیل را «موجه» احساس می‌کنند.

یک چهارم یهودیان این کشور می‌گویند که قربانی یک حمله کلامی یا فیزیکی یهودستیزانه شده‌اند و ۱۲ درصد از آنها گفته‌اند که چندین بار چنین اعمالی را ضد خود دیده‌اند.

۳۳ درصد از پاسخ‌دهندگان یهودی گفته‌اند از «ترس» مجبور شده‌اند بیرون رفتن‌هایشان را کم کنند یا آنها را با تاکسی اینترنتی «اوبر» انجام دهند. در حالی که ۴۴ درصد از کسانی که پیش از این کیپا بر سر می‌گذاشتند، دیگر آن را در خیابان نمی‌پوشند.

در سوی مقابل و مطابق این نظرسنجی، ۵۹ درصد از مسلمانان فرانسه معتقدند «یهودیان قدرت زیادی در رسانه‌ها دارند» و ۵۶ درصد معتقدند که «یهودیان از وضعیتشان به عنوان قربانی نسل‌کشی نازی‌ها به نفع خود سوءاستفاده می‌کنند».

 

دیگر خبرها

  • ترامپ: حاضرم به زندان بروم
  • نظرسنجی‌ها چه در مورد بایدن می‌گویند؟
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت