Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از ایرنا، بشیر حاجی بیگی با بیان این مطلب افزود: ایران در دوره چهار ساله با اقداماتی مشترک با همکاری سازمان جهانی بهداشت در راستای ترویج سیاست ها و دستورالعمل های سازمان جهانی بهداشت در منطقه فعال است و گزارش سالانه به سازمان جهانی بهداشت جهانی ( WHO) ارسال می کند.
وی ادامه داد: پس از انجام مکاتبات رسمی و پیگیری های لازم، سازمان انتقال خون و موسسه عالی طب انتقال خون، از اول سپتامبر 2013 به طور رسمی به عنوان مرکز همکار WHOدر زمینه آموزش و پژوهش سلامت خون پذیرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: تصویب موضوع تعیین شیوع و نقشه گروه های خون اصلی و سایر سیستم های گروه خون در منطقه از مهمترین فعالیت های آزمایشگاه رفرانس ایمونوهماتولوژی و انجماد خون در راستای همکاری های سازمان انتقال خون ایران و سازمان جهانی بهداشت است.
حاجی بیگی افزود : برگزاری کارگاه نظری و عملی غربالگری آنتی­بادی­های غیر منتظره از کشورهای منطقه امرو (مدیترانه شرقی ) از فعالیت های چهار سال همکاری آزمایشگاه ایمنوهماتولوژی انتقال خون ایران با سازمان جهانی بهداشت است.
وی ادامه داد: همچنین کارگاه نظری و عملی غربالگری آنتی­بادی­های غیر منتظره در راستای همکاری به سازمان جهانی بهداشت برای کشورهای عضو امرو (EMRO ) برگزار شد و 9 شرکت کننده از کشورهای افغانستان ، عراق ، ترکیه ،عمان ، مصر و سودان در آن حضور داشتند.
حاجی بیگی با اشاره به سطح علمی بالای ایران در این رابطه و رضایت شرکت کنندگان این کارگاه آموزشی از مباحث و موارد معرفی شده، گفت: در این کشورها در بهترین شرایط چند مرکز خصوصی با امکاناتی نا همسان و غیر همگن خدماتی را در زمینه غربالگری آنتی بادی های ناخواسته انجام می دهند و از این نظر ایران نسبت به این کشورها برتری دارد.
وی معرفی سطح علمی و توان و دانش فنی آزمایشگاه ایمنو هماتولوژی ایران را از دستاوردهای آموزشی ایران دانست و افزود: برگزاری این نوع کارگاه ها و سمینارها، بازاریابی برای کیت های تولید ایران به شمار می رود و از میان کشورهای منطقه برای همکاری مشترک و خرید کیت های تشخیصی پیشنهاد داشتیم.
سخنگوی سازمان انتقال خون همچنین خبر از ارائه و تصویب موضوع تعیین شیوع و نقشه گروه­های خون اصلی و سایر سیستم­های گروه خون در منطقه داد.
وی ارسال نمونه و مشاوره برای غربالگری آنتی بادی های ناخواسته را از دیگر دستاوردهای برگزاری سمینار ایران دانست و گفت:کیت های تشخیصی مربوط در ایران تولید انبوه می شود و در 400 مرکز در ایران توزیع و مورد استفاده قرار می گیرد.
حاجی بیگی در مورد این طرح گفت: این طرح از سوی سازمان جهانی بهداشت پذیرفته شده است و منتظر شروع مراحل اجرایی طرح هستیم.
وی از استمرار کارگاه مشاوره فنی و آموزشی خبر داد و افزود: در سال 2018 نیز سمینار دیگری برای کشورهای منطقه امرو پیش بینی شده است.
شاخص اهدای خون در ایران در حال حاضر 27 نفر به ازای یکهزار نفر جمعیت است و ایران در این زمینه در بین کشورهای منطقه پیشرو است.
همچنین سالانه در ایران بیش از دو میلیون یکصد هزار نفر به صورت کاملا داوطلبانه خون اهدا می کنند و ایران در برنامه هایی که از سوی سازمان بهداشت جهانی در خصوص اهدای داوطلبانه خون اعلام شده است، پیشرو است و سال ها از برنامه اعلام شده به صورت اهدای کاملا داوطلبانه خون دست یافته است که این امر نشان از حس نوعدوستی و کمک به نیازمندان به خون و فرآوردهای آن در بین ایرانیان را دارد.

701

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۰۱۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت و ضرورت تلاش برای توسعه اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در کمیته استانی بهداشت، تغذیه و ایمنی که با همراهی مسئولان بهداشت سازمان آموزش و پرورش فارس برگزار شد، تلاش برای تامین سلامت دانش‌آموزان را یک ضرورت خواند که در این زمینه والدین و معلمان، نقش بسیار مهمی دارد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری، نیز مواردی مطرح کرد و راهکارهایی در خصوص همکاری مشترک دو مجموعه در این زمینه ارائه داد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست، ضمن بیان توضیحاتی درباره وظایف مشترک مجموعه سلامت با سازمان آموزش و پرورش، از مسئولان مدارس خواست تا در این راستا با مجموعه سلامت همکاری بیشتری داشته و بر مصرف مکمل‌های توزیع شده در مدارس نظارت کنند.

عباس رضائیان‌زاده ضمن قدردانی از اقدامات و تلاش‌های سلامت‌محور مسئولان آموزش و پرورش استان در مدارس، مطالبی درباره پیگیری برای مشارکت خیرین تامین سلامت فارس در تامین مکمل در مدارس؛ مدیریت سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد؛ اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف بهداشت دهان و دندان؛ پایش و غربالگری سلامت دانش‌آموزان و تلاش برای اجرای قوانین جوانی جمعیت و فرزندآوری عنوان کرد.

محمدرضا کریمی، معاون فنی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست ضمن قدردانی از تلاش مجموعه سلامت استان و سازمان آموزش و پرورش در راستای سلامت دانش‌آموزان درباره موضوعاتی نظیر چاقی و لاغری دانش‌آموزان؛ عوارض کم تحرکی و تغذیه نامناسب دانش‌آموزان؛ اجرای برنامه بهبود تغذیه و توزیع مکمل یاری آهن و ویتامین D در مدارس؛ ثبت مشخصات دانش‌آموزان در سامانه «سیب» در زمینه دریافت مکمل یاری و چالش‌های تأمین اعتبارات مالی برای تأمین مکمل دانش‌آموزان در مدارس، مطالبی عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود