Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

مدیرکل دفتر سرمایه گذاری و اقتصاد حمل و نقل راه آهن ج.ا.ا گفت: پروژه راه آهن چابهار به زاهدان- مشهد باید از حالت طرح و اجرا در بیاید و باید مسیر را به سمتی ببریم که سبب رونق منطقه شود.

به گزارش ایسنا، بهیار صنوبری در جلسه میز سرمایه‌گذاری ریلی استان سیستان و بلوچستان که در سالن جلسات حوزه معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در راه آهن بهترین شیوه حمل‌و نقل به صورت ارزان و ایمن خدمات ارائه می شود و در هنگام ارائه منطقه هدف ظرفیتی برای شناساندن خود در سطوح مختلف پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید به سمتی برویم که فضایی که برای راه‌آهن زاهدان- کرمان پیش آمد برای راه آهن چابهار - زاهدان اتفاق نیافتد.

صنوبری ادامه داد: رویکرد راه آهن جمهوری اسلامی ایران با توجه به تاثیر در اقتصاد کلان، بالابردن سهم راه آهن در حمل و نقل است.

مدیرکل دفتر سرمایه گذاری و اقتصاد حمل و نقل راه آهن ج. ا.ا گفت: باید درون استان پایشی صورت گیرد تا ظرفیت‌های موجود که نیاز به حمل و نقل دارند در پروژه راه آهن چابهار - زاهدان- مشهد گنجانده شود.

صنوبری با اشاره به اینکه افرادی که در بحث راه آهن سرمایه گذاری می‌کنند باید برایشان صرفه اقتصادی داشته باشد، اضافه کرد: پکیج های سرمایه گذاری راه آهن به گونه ای است که سوق دادن بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در راه آهن را فراهم میکند.

وی تصریح کرد: اگر تجار در خصوص ناوگان سرمایه گذاری کنند یارانه‌هایی در نظر گرفته شده تا برای آنان مقرون به صرفه باشد. سرمایه گذاری در راه آهن به گونه ای است، افرادی که در راه آهن سرمایه گذاری می کنند تا دو نسل می توانند از آن بهره برداری کنند.

صنوبری تاکید کرد: تقاضا دارم با همفکری این پروژه را به سمتی هدایت کنیم تا بالاترین کارایی، بهره برداری به وجود آمده و در مقاطع کوتاه تر به سرانجام برسد.

وی اظهار کرد: اگر بازرگانان بارشان را از چابهار به زاهدان بیاورند با حمل ترکیبی از طریق ریل این بار را منتقل می کنیم. حاظریم در کنار خطوط انبار احداث کنیم و در اختیار سرمایه گذاران قرار دهیم.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۰۱۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان بنادر و دریانوردی، شایسته مراد زاده معاون وزیر حمل ونقل تاجیکستان در دیدار با علی‌اکبر صفایی معاون وزیر راه و شهرسازی بر علاقه مندی دولت این کشور برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در بندر چابهار تاکید کرد.

معاون وزیر حمل ونقل تاجیکستان در این نشست افزود: روابط دو جانبه تجاری و اقتصادی بین تهران و دوشنبه در سطح خوبی قرار دارد.

وی با اشاره به سوابق تاریخی و فرهنگی مشترک بین ایران و تاجیکستان، اظهار داشت: در ۲ سال گذشته سطح روابط اقتصادی و جابه‌جایی کالا بین دو کشور رو به رشد بوده و افزایش یافته است.

مراد زاده همچنین از علاقه تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار خبر داد.

اهتمام دولت سیزدهم برای توسعه روابط تجاری با کشور‌های فارسی زبان

در این دیدار همچنین علی‌اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی ایران نیز با اشاره اهتمام دولت سیزدهم برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و بازرگانی با کشور‌های همسایه به ویژه با کشور‌های فارسی زبان، تاکید کرد: رویکرد تهران در توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی و ترانزیتی با کشور‌های همسایه، منافع برد- برد و اشتراکی برای همه فعالان اقتصادی است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه مطابق برنامه‌ریزی انجام شده و اهتمام وزیر راه وشهرسازی ایران برای اتصال بندر چابهار به راه‌آهن سراسری کشور در یک سال آینده، تاکید کرد: با حضور دولت هند و سرمایه‌گذاری یک شرکت هندی در بندر چابهار، علاوه بر ارتقای ظرفیت‌های زیرساختی و تجهیزاتی این بندر، عملکرد تخلیه و بارگیری بندر چابهار نیز به بیش از پنج میلیون تن افزایش یافته است.

صفایی با بیان اینکه آینده تجاری و بازرگانی بسیار خوبی در انتظار بندر چابهار است، افزود: هم اکنون کشتی‌های لاینر به صورت مستقیم از هند و چین در بندر شهید بهشتی چابهار پهلوگیری می‌کنند.

وی با استقبال از سرمایه‌گذاری زیرساختی دولت و شرکت‌های خصوصی مورد تایید تاجیکستان در بندر چابهار برای ساخت محوطه لجستیکی در این بندر تاکید کرد: مدل اقتصادی و بازرگانی مد نظر دولت تاجیکستان، میزان و مدت قرارداد سرمایه‌گذاری این کشور در بندر اقیانوسی چابهار را تعیین خواهد کرد.

به گفته صفایی، سرمایه‌گذار تاجیکی این امکان را دارد با ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار، از آن برای ترانزیت کالا‌های کشورش و کالا‌های سایر کشور‌ها استفاده کند و از تسهیلات و تخفیفات ترانزیتی بندر چابهار بهره ببرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • ۲ پروژه روشنایی معابر در منطقه شهرک جهاد زاهدان در حال اجرا است
  • جای خالی بخش خصوصی در سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است
  • سیستان و بلوچستان فرودگاهی که فقط یک مسیرپروازی داشت
  • یک هتل کوهستان در منطقه ۲ تهران ساخته می شود | راه نجات بوستان های جنگلی تهران از نظر یکی از مدیران شهری
  • معرفی ٤٠٠ هزار میلیارد تومان پروژه در همایش کرمان آیدکس/ رفسنجان از گردنه توسعه استان خارج شده است