Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، جمشید انصاری ظهر امروز در جشنواره شهید رجایی با تبریک هفته دولت و یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار امیدواری کرد که توفیق شناخت و ویژگی‌های آن شهیدان را داشته باشیم.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی افزود: این نام‌گذاری صرفا به این دلیل نبود که صرفا این دو شهید رئیس‌جمهور و نخست وزیر بودند بلکه به دلیل ویژگی‌های شخصیتی آن‌ها بود و باید به عنوان الگو و اسوه به آن‌ها نگاه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسؤول در ادامه گفت: در سال 60 با ماموریتی از شهید باهنر به این استان آمدم و جای جای استان شما را دیدم موقعی که می‌خواستم از دفتر باهنر خارج شوم به رئیس دفتر شهید باهنر گفتم به آقای رجایی هم بگویید در کهگیلویه و بویراحمد شما چه خواسته‌ای دارید.

وی افزود: 5 تیر سال 60 به شیراز و از آن جا به تهران رفتم و روز هفتم تیر به تهران رسیدم و همان روز برای ارائه گزارش وارد دفتر نخست وزیر شدم که آقای رجایی هم آمد. رجایی داشت با آقای بنی هاشمی رئیس دفتر باهنر دعوا می‌کرد.

وی گفت: در همان روزها داده بودند پرده دفتر رجایی را عوض کنند که رجایی گفته بود چرا پرده‌ها را عوض کردید! که معلوم است روی یک پرده چه قدر برای بیت‌المال حساسیت نشان می‌دادند.

انصاری گفت: یکی از کسانی که برای ما مهم بود اسدی‌لاری بود و تصورم بود که رجایی اسدی لاری را وزیر کند که رجایی وی را گذاشت هند برای سفارت.

انصاری گفت: سر سفره صبحانه این موضوع را به رجایی گفتم که شما چرا از وی اشاره نکردید که جمله‌ای شهید رجایی گفت ما در شرایطی داریم که تحمل پتک از دوست را داشته باشند که اسدی لاری تحمل تلنگر از دشمن را ندارد که الان می‌فهمم کشور به نیروهایی نیاز دارد که اگر از دوست پتک هم بخورند خم به ابرو نیاورند.

وی گفت: رجایی دنبال آدم‌هایی بود که در شرایط سخت تحمل هجمه‌ها را داشته باشند.

انصاری گفت: فکر می‌کنم شهید رجایی و باهنر حق بزرگی بر گردن نظام اداری و اجرایی ما دارند و ویژگی‌های برجسته مدیریتی داشتند.

وی گفت: آخرین برخوردی هم که با شهید بهشتی داشتم در گچساران بود که در آن روزها احساس می‌کردم به شدت آزرده خاطر بود و فکر می‌کنم که هنوز نتوانسته‌ایم خلأ وجودی شهید بهشتی و رجایی و باهنر را پر کنیم.

انتهای پیام/و

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۰۲۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون متعهدین به خدمت، منشا مشکلات صنفی دانشجومعلمان / دانشگاه شهیدرجایی خوابگاه متاهلی ندارد

محسن نقوی مقدم دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به قانون متعهدین خدمت برای دانشجو معلمان این دانشگاه و دانشگاه فرهنگیان اظهار کرد: این قانون مصوب سال ۶۹ است و قوانین مرتبط با مراکز تربیت معلم را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: بازماندگی از تحصیل، بهانه آموزش‌وپرورش برای حفظ نهضت سوادآموزی/ سوخت‌بری، دانش‌آموزان را برای فرار از مدرسه وسوسه می‌کند

وی ادامه داد: زمانی قانون متعدین به خدمت تصویب شد که هنوز دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی تاسیس نشده بودند و صرفا مراکز تربیت معلم وجود داشت. البته در سال‌های بعد که دانشگاه‌ها تاسیس شد، متاسفانه قانون تغییری نکرد و مورد بازنگری قرار نگرفت.

نقوی مقدم با انتقاد از یکسان بودن قانون متعهدین برای دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی بیان کرد: رسالت این دو دانشگاه متفاوت است. دانشگاه فرهنگیان به صورت استانی و منطقه‌ای بوده ولی دانشگاه شهید رجایی از سراسر کشور دانشجو پذیرش می‌کند ولی متمرکز است. علاوه بر آن، دروس دانشگاه فرهنگیان کاملا مرتبط با تعلیم دبیر بوده ولی دروس دانشگاه رجایی فنی و مهندسی بوده و فقط چند واحد درباره صلاحیت دبیری تدریس می‌شود. مثلا دروس فیزیک در فرهنگیان تدریس نمیشود ولی در رجایی آموزش فیزیک تدریس می‌شود.

این دانشجو معلم با تصریح بر اینکه قانون متعهدین خدمت تفسیر پذیر است. به این معنا که متن قانون مشخص نیست و تفاسیر مختلفی از آن می‌شود، گفت: عنوان کرد: ما با مجلس مکاتبات بسیاری انجام داده‌ایم ولی متاسفانه پاسخی برای تغییر قانون یا اضافه کردن تبصره یا بند دریافت نکرده‌ایم. مبدا بسیاری از مشکلات صنفی دانشجومعلمان قانون متعهدین به خدمت است.

فاصله خوابگاه تا دانشگاه رجایی تعجب‌آور است

وی با اشاره به موضوعات صنفی دانشجومعلمان دانشگاه شهید رجایی اضافه کرد: خوابگاه دانشگاه فرهنگیان نزدیک به دانشگاه است ولی دانشگاه رجایی در شمال شرق قرار دارد و دانشگاه در جنوب یا مرکز شهر واقع شده است. پس تفاوت فاحش و تعجب آوری بین این دانشگاه وجود دارد و نمی‌توان نسخه واحدی برای این دو دانشگاه در نظر گرفت.

نقوی مقدم با اشاره به اینکه دانشگاه فرهنگیان به تازگی ابلاغ کرده که دانشجو معلمان ترددی مانند دانشجویانی که خوابگاه نیاز ندارند، کسر از حقوق را برای آنان متغییر و شناور کرده‌اند، گفت: به این معنا که دانشجومعلم بر اساس شرایط شخصی خود می‌تواند اعلام کند که امکانات رفاهی نیاز دارد یا خیر و از ازای این امکانات، کسر از حقوق داشته باشد یا نداشته باشد.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی اضافه کرد: البته نام دانشگاه شهید رجایی نیز در ابلاغیه مجلس به دانشگاه‌ها درباره کسر از حقوق آورده شده است. اما در حالیکه دو دانشگاه فرهنگیان و رجایی کاملا متفاوت هستند، راهکارهای حل مشکلات صنفی دانشجویان نیز باید تفاوت داشته باشد. بنابراین شناور بودن موضوع کسر از حقوق دانشجومعلمان برای دانشگاه رجایی چندان مناسب نیست.

وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: اگر دانشجوی دانشگاه فرهنگیان از خوابگاه استفاده کند و به همین دلیل بخشی از حقوقش کم شود، کاملا موضوع مطلوبی است چرا که خوابگاه نزدیک دانشگاه قرار دارد. اما ما باید ۲ تا ۳ ساعت را از خوابگاه تا دانشگاه سپری کنیم و مبلغ قابل توجهی هزینه رفت و آمد کنیم.

نقوی مقدم با اشاره به خوابگاه متاهلی خاطرنشان کرد: دانشگاه شهید رجایی خوابگاه متاهلی ندارد. این موضوع در حالی است که متاهل بودن جزو امتیاز دانشجومعلمان برای رسمی شدن محسوب می‌شود.

این دانشجو معلم تصریح کرد: هیئت امنا دانشگاه‌ شهید رجایی مشتکل از وزیر آموز و پرورش و معاونان این وزارتخانه و افراد مرتبط با موضوعات ستادی نظام آموزشی است. بنابراین مشکلات صنفی دانشجومعلمان بارها به گوش آنان رسیده است.

وی افزود: متاسفانه تمام تصمیمات مرتبط با دانشگاه شهید رجایی پشت درهای بسته گرفته می‌شود و دانشجو معلمان از آنها اطلاعی ندارند و حق نظر دادن را ندارن و اگر صحبتی کنند، مورد اتهام قرار می‌گیرند.

نقوی مقدم خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد تصمیمات مسئولان آموزش و پرورش به سمت و سوی ادغام دو دانشگاه رجایی و فرهنگیان است.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1228018 برچسب‌ها دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

دیگر خبرها

  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد
  • در سفر‌های خارجی تحقق شعار سال در دستور کار قرار دارد
  • آغاز عملیات همسطح سازی پیاده روی خیابان شهید رجایی شوش
  • مدیرکل گمرک شهید رجایی منصوب شد
  • قانون متعهدین به خدمت، منشا مشکلات صنفی دانشجومعلمان / دانشگاه شهیدرجایی خوابگاه متاهلی ندارد
  • برگزاری دومین دوره جایزه معماری میرحیدر به میزبانی دانشگاه شهید باهنر
  • شروع کار سفارت در هتل و مذاکرات سفیر برای خرید جنگنده از اتیوپی
  • طرح الگو کشت به طور جدی دنبال شود/ نگاه دولت به کشاورز ویژه باشد
  • مروری برچند خبر از گوشه و کنار آذربایجان غربی
  • سفر رئیس سازمان ملی مهاجرت به خراسان رضوی