Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان رضوی گفت: هر مدیری در آغاز فعالیت خود لازم است راهکارها را تدوین کند، به مردم و به‌ویژهمستضعفان به عنوان ولی‌نعمت‌ها توجه ویژه داشته باشد و از تمام ظرفیت‌های شهر استفاده کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی ظهر امروز در مراسم افتتاحیه پنجمین دوره شورای شهر مشهد اظهار داشت: برای حل معضلات و مشکلات مردم تاکنون تلاش‌های زیادی صورت گرفته و قدردان تمام این زحمات هستیم و امیدواریم اعضای شورای جدید امانت داران خوبی برای این مسئولیت باشند زیرا مشهد جایگاه، ملجأ و پناه تمام مسلمانان است و بارگاه امام رضا (ع) در این شهر رسالت سنگینی را برای مجاورین و خادمین ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: مشهد بعد از تهران بزرگترین شهر کشور با بیش از سه میلیون و 400 هزار جمعیت ثابت و 27 میلیون زائر است و به همین دلیل پیشانی جمهوری اسلامی است که باید توجه جدی به ویژهدر زمینه مدیریت شهری به آن شود همچنین مسئول شهری هستیم که پایتخت فرهنگی جهان اسلام است و ظرفیت تبدیل شدن به نقطه تعامل جهان اسلام را دارد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های علمی فراوان مشهد خاطرنشان کرد: مشهد شهر علم است و حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌های قوی دارد که اگر مدیران شهری از این ظرفیت‌ها استفاده نکنند به مردم ستم کرده‌اند، در حال حاضر شهر مشهد بیش از هر زمانی نیاز به همدلی، همزبانی و همدستی برای حل مشکلات دارد و لازم است نقاط قوت دوره‌های پیشین را حفظو نقاط آسیب را از بین ببریم.

رشیدیان افزود: هر مدیری در آغاز فعالیت خود لازم است راهکارها را تدوین کند، به مردم و به‌ویژهمستضعفان به عنوان ولی نعمت‌ها توجه ویژه داشته باشد و از تمام ظرفیت‌های شهر استفاده کند و غافل نشود همچنین این شورا دارای روحیه همدلی و همدستی همراه با برنامه‌ریزی است و شهرداری نیز لازم است ضمن برخورداری از تخصص، تجربه و کار هدفمند با مردم تعامل زیادی داشته باشد تا موفق بشود.

در ادامه قاسم تقی‌زاده خامسی، شهردار مشهد‌مقدس با اشاره به سرعت تغییرات در همه حوزه‌ها گفت: امروزه هدف مدیران ساخت قایقی است که با آن بتوانند کارها را به سرعت انجام دهند و به جای رقابت با بخش خصوصی میدان را برای فعالیت استارت آپ‌ها باز می‌کنند، همچنین در تلاش هستیم با اشتراک گذاشتن همه آمارها با شهروندان گفت‌وگو کنیم تا به توانمندسازی بینجامد.

شهردار مشهد مقدس ادامه داد: می‌خواهیم به سمت شهر هوشمند حرکت کنیم و از فضای سنتی به مدرنیته برویم و برای این کار راهکارهای مختلف وجود دارد و فقط ایجاد سخت‌افزار اهمیت ندارد بلکه نرم افزار و تفکر سیستمی مدیران نیز از موضوعات مهم است.

انتهای پیام/

R41347/P41362/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۰۳۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید

 معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: نظارت و پایش هدفمند از طرح‌های بهره‌مند از تسهیلات بخش کشاورزی از سوی سازمان جهاد کشاورزی همدان با شدت و جدیت انجام می‌گیرد.

احمد قدیمی گفت:سال گذشته حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات از محل منابع مختلف با همکاری و مشارکت بانک‌ها به متقاضیان واجد شرایط و دارای اهلیت اجتماعی و فنی و اولویت دار استان پرداخت شد.

او گفت: بازدید و نظارت از طرح‌های تولیدی بهره‌مند از تسهیلات بانکی به صورت جدی و هدفمند در دستور کار جهاد کشاورزی استان همدان است.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: نظارت بر هزینه کرد تسهیلات در سه مرحله قبل از پرداخت، هنگام اجرا و پرداخت تسهیلات همچنین بعد از پرداخت صورت می‌گیرد.

او با اشاره به محدودیت‌های منابع بانکی گفت: باید این منابع به سمت و سوی تولید با محوریت مزیت نسبی استان سوق داده شود به عبارتی اولویت‌های بخش کشاورزی در سال جاری گلخانه‌ها، دام و طیور، صنایع تبدیلی و اجرای طرح مولدسازی روستایی است.

این مسوول نیاز تسهیلاتی واحد‌های تولیدی استان را در ابعاد مختلف احداثی و ایجادی، احیای واحد‌های نیمه فعال و راکد و به ظرفیت رساندن طرح‌های زیر ظرفیت اسمی همچنین تامین نقدینگی و سرمایه در گردش را رقمی معادل ۱۰۰ هزار میلیارد ریال دانست.

قدیمی گفت: در نظر است از ظرفیت‌های مختلف از جمله منابع بانکی، جذب سرمایه‌گذار، اوراق استفاده شود تا بخشی از نیاز‌های واحد‌های تولیدی و متقاضیان را تامین کنیم.

او گفت: واحد‌هایی که منابع دریافتی را درست استفاده نکرده باشند یا از دیدگاه کارگروه مربوط انحراف ایجاد شده باشد برابر ضوابط قانونی با آنها برخورد می‌شود.

منبع ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شورا‌های در رفع مشکلات مردم استفاده می‌کنیم
  • توجه به حفظ حرمت خانواده اولویت اصلی پلیس در طرح نور است
  • بودجه فعلی ساری جوابگوی جمعیت شناور آن نیست
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • لزوم توجه به پیوست فرهنگی و رسانه‌ای جهت اجرای شعار سال
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی