Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیته بین‌المللی درباره میانمار به ریاست دبیرکل سابق سازمان ملل گفت: میانمار باید به بحران بر سر مسلمانان روهینجایی این کشور بدون استفاده از زور و به شیوه‌ای مناسب پاسخ دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از نشریه لوفیگارو، کمیسیون کوفی عنان که سال گذشته به درخواست آنگ سان سوکی برای حل مشکل دیرین خشونت‌ها میان بودای ها و اقلیت مسلمان این کشور تشکیل شد، در بیانیه‌ای اعلام کرد باید هرچه سریع‌تر راه حلی برای مشکلات پیدا شود چرا که خطر افراطی شدن دو جامعه مسلمان و بودایی میانمار وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این بیانیه آمده است: عاملان نقض حقوق بشر باید محاکمه شوند.

این گزارش توسط گروه مردم نهاد دفاع از حقوق بشر مورد حمایت قرار گرفته است. گزارش کمیسیون بین‌المللی اعلام کرد که میانمار باید به اقلیت مسلمان روهینجایی حقوق بیشتری بدهد وگرنه احتمال خطر افراطی شدن آنها وجود دارد.

این گروه تاکید کرده است: اگرچه میانمار حق دفاع از خود و دفاع از کشور را دارداما پاسخ نظامی بعید است صلح را به منطقه هدیه کند.

در سال‌های اخیر در ایالت راخین در غرب میانمار که بیشتر اقلیت مسلمان زندگی می‌کنند خشونت‌های شدیدی میان اکثریت بودایی و مسلمانان به وجود آمده است.

کمیسیون بین‌المللی کوفی عنان اظهار کرد: اگر از نارضایتی مردم چشم پوشی شود آنها بسیار راحت جذب افراطی‌ها خواهند شد.

به گفته مسئولین میانماری «گروه‌های تروریستی» روهینجایی در پاییز سال ۲۰۱۶ حملات شدیدی را علیه پلیس این کشور صورت دادند که موجب تشدید حضور ارتش در این منطقه شد.

این کمیسیون بین‌المللی همچنین از دولت خواست تا آزادی جنبش برای همه را با هر دین، قوم و یا شهروندی حمایت کند. وضعیت به خصوص برای ۱۲۰ هزار مسلمان که در کمپ‌های مهاجرین در ایالت راخین زندگی می‌کنند بسیار سخت است. آنها فقط می‌توانند به صورت محدود و کم با اجازه گذر از این کمپ‌ها خارج شوند.

رابرتسون، مدیر بخش آسیایی دیده‌بان حقوق بشر گفت: این کمیسیون بین‌المللی در واقع به روی اصلی‌ترین مسأله محدودسازی آزادی، حرکت و تأثیر دست گذاشته است و درباره امکان اشتغال و دسترسی به نیازهای اولیه صحبت می‌کند. این کمیسیون همچنین بر لزوم بسته شدن کمپ‌های مهاجرین و ارائه راه‌حل‌های جایگزین و مناسب برای ساکنین این کمپ‌ها که از روستاهای خود به خاطر همسایه‌های بودایی خود فرار کرده‌اند تأکید کرد.

در این گزارش، کمیسیون بین‌المللی تلاش کرده تا کلمه «روهینجایی» را استفاده نکند چرا که در میانمار این کلمه تابو به حساب می‌آید و این کشور روهنیجایی‌ها را مهاجرینی از بنگلادش می‌داند و آنها را بنگالی می‌خواند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۰۴۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم تجارت ایران و امارت به ۳۰ میلیارد دلار می رسد

مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بعد از گذشت ۱۰ سال کمیسیون های مشترک همکاری بین دو کشور برگزار شد گفت: دو سند در این کمیسیون های مشترک به امضا رسید که یکی از سندها مربوط به  برگزاری  و رسمیت بخشیدن به کمیسیون بود و از گذشته تا به امروز در مجموع ۲۲ سند آماده امضا است که بین سران دو کشور به امضا برسد.

وی افزود:  افزایش گردشگری، تسهیل تردد تجاری و نقش هر کشور در توسعه کریدور شمال _ جنوب و فعالیت های بندری چراکه هم امارات و هم دبی دارای بنادر زیادی است که باید از ظرفیت های این بنادر هر دو کشور استفاده کنند.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: تعداد پروازهای زیادی بین دو کشور برقرار است و در حال حاضر هفته ای ۳۲۰ پرواز بین دو کشور برقرار و توسط شرکت های ایرانی و اماراتی در حال انجام است و موانع در این بخش برطرف شد.

بذرپاش  با بیان اینکه  همچنین توسعه همکاری و سرمایه گذاری شرکت‌های  اماراتی در بنادر ایران و تسهیل فرآیندهای بانکی در این  دیدارها  مطرح شد گفت: نیازهای تجار و خواسته تجار ما  تسهیل فرآیندهای بانکی بوده است و تسهیل تعاملات بانکی بود که در این بخش مطرح شد و  قول های همکاری  در این بخش مطرح شد که امیدواریم پیشرفت های خوبی در این بخش انجام شود.

وی با اشاره به اینکه  در سال گذشته تجارت بین الملل بین ایران و امارت از ۲۷ میلیارد دلار عبور کرده است گفت: بعد از چین بزرگترین شریک تجاری ما امارات است و  در فرآیند تامین  زمینه های واردات کالا  و همچنين  مقصد صادرات کالاهای ما نقش بسیاری دارد.

او گفت:  زیر ساخت های گردشگری بین دو کشور  از دیگر موضوعات مطرح شده  در این کمیسیون بود و با توجه به آنکه ایران و امارات دارای زیر ساخت های گردشگری بسیاری هستند در این دیدار مطرح شد.

بذرپاش گفت: بین اتاق های بازرگانی و تاسیس صندوق ضمانت و مشارکت دو طرف در این بخش موضوعاتی بود که مطرح شد و ضمانت‌های لازم ارائه شد  و در مجموع و با وجود همه فشارهای که از سوی کشور آمریکا به کشور همسایه ایران به ویژه امارات وارد شد اما خوشبختانه  مانعی در این بخش وجود ندارد و و ایران موضع رسمی خود را اعلام کرد و امیدواریم بعد از ۱۰ سال که این کمیسیون برگزار شد  سال آینده در این زمینه بتوانیم توسعه همکاری ها را داشته باشیم.

 رئیس  کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خصوص توسعه بخش ترانزیت بین دو کشور، توضیح داد: موضوع ترانزیت دریایی و جاده‌ای و ریلی باید هم‌زمان رخ دهد و کلان پروژه ایران راه که در کشور این روزها در دستور دولت است، در کنار تکمیل مسیرهای شمال و جنوب در حوزه زیرساخت و تسهیل نرم‌افزارهای ترانزیتی موجب شد در سال گذشته رشد قابل توجهی در زمینه ترانزیت داشته باشیم.

وی افزود: زمینه‌های توسعه همکاری بندری نیز موضوع دیگر مطرح شده در این نشست بود و توافقات اولیه خوبی در این زمینه صورت گرفت و از سوی طرف اماراتی برای سرمایه گذاری در بنادری مانند چابهار اعلام آمادگی شد.

بذرپاش با اشاره به به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها برای راه‌اندازی مسیر چابهار زاهدان و توسعه بندر چابهار، گفت: با این مهم می‌توانیم ظرفیت ترانزیتی عظیمی را در شرق کشور ایجاد کنیم که یکی از استفاده‌کننده‌های آن برای انتقال کالا به شمال و بالعکس به جنوب کشور امارات خواهد بود.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خاتمه در خصوص پیش‌بینی میزان تجارت دو کشور در سال پیش رو، اظهار کرد: ۲۷ میلیارد دلار تجارت بین دو کشور عدد کمی نیست و امارات بعد از چین بزرگ‌ترین شریک تجاری ایران است، اما با فعالیت این کمیسیون و با عزمی که در ۲ کشور وجود دارد پیش بینی می‌شود که این عدد در سال آینده به ۳۰ میلیارد دلار برسد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • امدادرسانی به پنج حادثه دیده برجا‌ی مانده از انحراف پراید در روستای کوفی
  • اهانت دوباره به قرآن کریم در سوئد
  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین
  • خطرناک‌ ترین استان در بحران فرونشست
  • بحران آوارگان در لبنان به اروپا کشیده خواهد شد
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • خون مسلمان در اسلام حرمت دارد/ حکام کشورهای عربی نسبت به مسلمانان بی گناه بی تفاوت نباشند
  • حجم تجارت ایران و امارت به ۳۰ میلیارد دلار می رسد
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد