Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@08:39:48 GMT

جلسه ستاد غدیر شهرستان سپیدان تشکیل شد

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۰۴۹۰۱

جلسه ستاد غدیر شهرستان سپیدان تشکیل شد

جلسه ستاد غدیر شهرستان سپیدان با حضور امام جمعه ، فرماندارو مسئولین ادارات ونهاد های فرهنگی و سایر اعضاء ستاد به منظور هرچه با شکوهتر برگزار شدن مراسم دهه ولایت وعید غدیر در سالن جلسات دفتر امام جمعه برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مارگون ؛در این جلسه که تنی چند از مسئولین فرهنگی شهرستان نیز حضور داشتند، در ابتدا غلامرضا حبیبی دبیر ستاد غدیر شهرستان ضمن توجیه مواردودستور کار ستادغدیرگفت: کار اصلی ستاد منحصر به غدیر نباشد ودرتمامی سال باید برنامه هایی در این خصوص اجرا شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس امام جمعه سپیدان در سخنان خود در این جلسه ضمن درخواست همکاری تمام ادارات در این ایام افزود: برنامه ریزی و زمینه سازی برای گسترش مراسم غید بزرگ غدیر ودهه ولایت امیرالمومنین (ع)، فضاسازی ، اجرای برنامه در مراکز ادارات ،کاخانه ها ،بازار، برگزاری همایش های علمی،فرهنگی ومذهبی پیرامون ولایت وامام علی (ع) جشن برزگ ولایت دانست .وی عنوان کرد: برگزاری مراسم جشن و سخنرانی در مساجد، رسیدگی به ایتام ونیازمندان ، از دیگر برنامه های این ایام است

وی افزود:سعادتمندترین وخوشبخت ترین مردم کسانی هستند که فضائل اهل البیت آشنایی داشته باشند .ضرورت امامت وولایت قوام امت وجامعه است .اگر امتی امامت وولایت را نداشته باشند توحیدی ناقص دارند خداوند برای معرفی امام علی(ع)وولایت حضرت کامل بودن دین وتوحید رابیان می کند .کسانی که به اسم اسلام دم می زنند واز مسر امامت وولایت دور می شوند در تمام دنیا مشخص هستند وبه نام اسلام کار هایی انجام میدهند که اسلام ونام آن را زشت می کنند .

یکی ازبرکات وفضائل اهل بیت گره گشایی کارها وامورات دنیوی واخروی ما می باشد .وی در خصوص گرامیداشت غدیر ادامه داد: برنامه‌های غدیر باید درتمام سال اجرا شوند و تنها برای یک دهه نیست، غدیر ریشه در فرهنگ و اعتقادات شیعیان دارد.اگر کسی خدارابشناسد وعلی رانشناسد دین ودنیایی ندارد .علی باید امام همه باشد .باید غدیر توسعه بیابد ،در این دنیا باید عدل باشد ،عدل امام میخواهد وعلی (ع) امام عدل وداد است غربی ها به خاطر نداشتن عدل وعلی (ع) دربعد حیوانی به سر میبرند برای همین باید غدیر وعلی (ع) به جهانیان شناسانده شود تا انسانیت رواج پیدا کند .

اهمیت غدیر راباید در زندگی هایمان احساس کنیم توجه به مسئله غدیر باید افضل تر ومهم تر از فرزند وخانواده هایمان باشد .غدیر شناسنامه وهویت اصلی ما شیعیان است .دشمن با تمام توان به دنبال نابودی انسانیت وبشریت است و دشمنی انان در طول تاریخ با مسئله غدیر ثابت شده است آنان میخواهند غدیرراکمرنگ جاوه دهند ما باید به عنوان برزگترین واصلی ترین وظیفه در زندگی هایمان به غدیر واهمیت ان در بین جوانان بپردازیم .

وی غدیر را یکی از حوادث مهم و تأثیرگذار تاریخ اسلام عنوان کرد و با اشاره به وجود مخالفت ها با این حادثه در داخل و خارج جامعه اسلامی گفت: باید ابعاد مختلف حادثه غدیر و پیام های آن را برای نسل های امروز و آینده تبیین کرد چرا که این موضوع به بحث ولایت و امامت مربوط می شود و ما باید ولایت امروز را بشناسیم و از آن اطاعت کنیم. موسوی انور در خصوص جشن های غدیریه دربین اقشار مختلف مردم ،بازاریان ،ادارات ، کارخانجات ،روستا وشهر آذین بندی شهر وروستا ومغازه ها ،جشن های دانشجویی ودانش آموزی ، دعای عرفه ،برگزاری مسابقات فرهنگی ورزشی غدیروولایت ، برگزاری عصر شعر غدیر و تشکیل ستاد مهر علوی خبرداد. رئیس ستاد غدیر شهرستان سپیدان ضمن درخواست کیفی‌تر شدن برنامه‌های غدیر خاطرنشان کرد: سعی شود برنامه‌ها منسجم‌تر و کیفی‌تر برگزار شود تا اثرات فرهنگی آن بیش از پیش رواج یابد.

درادامه زارع خفری فرماندار سپیدان ضمن تشکر از امام جمعه در خصوص ورود به برنامه های فرهنگی ومذهبی در شهرستان خاطر نشان نمود اگر در مسئله دین وبرنامه های دینی حضور مسئولین کمرنگ باشد ودرکنار مردم نباشند آسیبی جدی برای حکومت دینی است . وی خاطرنشان کرد جشنها باید مردمی تر باشد وحضورقشرهای مختلف مردم در این امورات باید پررنگ تر باشد هر گاه درطول تاریخ حضور مردم ودر کنار مسئولان حکومت دینی پررنگ تر بوده اثرپذیر تر وتداوم بیشتری دارد . امروز گسترش فرهنگ غدیر یک وظیفه همگانی است و تمام مردم و مسئولان باید نسبت به این امر اهتمام ورزند. وبرای گسترش جایگاه غدیر، باید از تمام ظرفیت‌های فرهنگی موجود برای زنده نگه داشتن غدیر استفاده کنیم وی افزود مسئولین باید به عنوان مشوقین اصلی مردم باشند وحضور شان درکنار مردم با اعتقاد قلبی می تواند باعث دلگرمی باشد .

زارع خفری با بیان اینکه دشمنان در تلاش هستند که ولایت وامامت را در جامعه ماتضعیف کنند، تصریح کرد:اگر ما باعمل خود نتوانیم اثبات کنیم که ما افرادی درستکار و عادل ومنصف هستیم و هم به دنبال راهی هستیم که بعنوان اشرف مخلوقات معرفی شویم ، حوزه وجودی ما چتری که در زیر آن زندگی می کنیم روز به روز کوچکتر خواهد شد.

فرماندار سپیدان در ادامه برضرورت مردمی شدن برنامه های فرهنگی در شهرستان تاکید کرد وافزود:برگزاری برنامه های مناسبت های مختلف نباید به عادت تبدیل شوند بلکه می بایست ما این برنامه ها را با ابداع وجذابیت بیشتری سالانه برگزار کنیم واین برنامه ها رابا متغیر های جدید روبه رو کنیم وچقدر خوب است این برنامه ها رامردمی کنیم که اگر این برنامه ها مردمی شوند، قطعا این برنامه ها با عدم حضور مسئولین نیز برگزار خواهد شد ما فقط باید تلاش کنیم و باور نماییم این برنامه ها وفرهنگ متعلق به همه ما است واگر اینگونه شد برنامه ها در ایام مختلف اثرگذار خواهد بود.

زارع خفری با اشاره به برگزاری یادواره شهدای تخریب چی در مهرماه امسال، اظهارداشت:شهدای تخریب چی پیش قراولان شهدا وسپاه اسلام در تمام عملیات ها بودند که در هر لحظه با خطر مواجه بودند.

وی همچنین افزود:شاید مظلومیت شهدای تخریب چی به این دلیل است که ما نتوانسته ایم رسالت خود را نسبت به آنها انجام دهیم در حالی که آنها رسالت خود را به خوبی انجام دادند اما شهدای تخریب چی مانند همه شهدا عزیز هستند وگرامیداشت آنها گرامیداشت همه ارزش های نظام جمهوری مقدس است وماتلاش خواهیم کرد این یادواره را به بهترین شکل برگزار کنیم .

فرماندار سپیدان حضورمسئولین وپرسنل ادارات را در ایام هفته دولت درنمازجمعه ضروری دانست و اظهار داشت:می بایست ادارات برنامه های ویژه ایام غدیر را به شورای فرهنگ عمومی ارائه کنند.

در پایان مقرر گردید کلیه مسئولان ادارات ونهادها وافراد حاضردر جلسه برنامه های پیشنهادی خودرا تا تحویل ستاد غدیر شهرستان نمایند تا پس ازبررسی ونظر کارشناسی به عنوان برنامه ستاد غدیر شهرستان به کلیه ادارات ونهادهای شهرستان ابلاغ گردد .

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۰۴۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رایزنی ها با منتخبان مجلس دوازدهم با هدف انتخابات هیات رئیسه مجلس بالا گرفته است. از گوشه و کنار خبر می رسد کاندیداهای احتمالی حتی با دادن وعده هایی تلاش دارند که رقبای دیگر را از صحنه کنار بزنند.

ترکیب مجلس دوازدهم که در آن تا این لحظه طیفی اکثریت را بدست نیاورده است این رایزنی ها را نیز دشوارتر از ادوار پیشین کرده است.

فرید موسوی از منتخبان اصلاح طلب مجلس دوازدهم که سابقه حضور در مجلس دهم را نیز داشته است، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، معتقد است تا روشن نشدن تکلیف 45 کرسی باقیمانده مجلس نمی توان تصویری دقیق از فراکسیون های مجلس دوازدهم ارائه کرد.

موسوی تاکید می کند؛«فراکسیون‌ها اسامی مختلفی دارند اما هنوز فراکسیون سیاسی شکل نگرفته و جلسات بر محور اشخاص بوده است تا احزاب و گروه‌های سیاسی. مثلا جلسه قالیباف، جلسه متکی یا ...

ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با فرید موسوی، نماینده منتخب مجلس شورای اسلامی را می‌خوانید؛

****

*آقای موسوی! برخی کارشناسان و چهره های سیاسی معتقدند در مجلس دوازدهم فراکسیون حداکثری شکل نمی‌گیرد، ارزیابی شما از مجلسی با وجود چند فراکسیون به چه صورت است؟

قضاوت زود است و دوستانی که اظهارنظر کردند گمانه‌زنی‌های خودشان بوده و بیشتر رسانه‌ها این بحث‌ها را داشتند اما اینکه واقعیت به چه صورت است باید اجازه بدهیم دوستان از شهرستان‌ها بیایند و نمایندگان بهتر یکدیگر را بشناسند.

در حال حاضر نمایندگان چندان شناختی از هم ندارند، هر اندازه به زمان تشکیل مجلس نزدیک شویم، حضور نمایندگان در تهران و جلسات بیشتر می‌شود، البته به جلساتی که تشکیل می‌شود چندان نمی‌شود اکتفا کرد. در شرایط فعلی بسیاری در حال ارزیابی هستند.

نظام سیاسی در کشور ما حزبی نیست و در پارلمان احزاب نقش آنچنانی ندارند که بگوییم این منتخب از آن حزب است و دیگری از این حزب. بسیاری با استفاده از ظرفیت‌های شخصی خود حضور پیدا کردند. لذا اواخر اردیبهشت ماه می‌توان برداشت دقیق از ترکیب فراکسیون‌ها داشت و الان نمی‌توان گفت که کدام فراکسیون اکثریت دارد.

در جلسات با منتخبان مجلس دوازدهم خبری از مرامنامه و مانیفست نیست

*خبری منتشر شد که تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی در مجلس آینده کلید خورده و با برخی منتخبان نیز جلساتی تشکیل داده، شما به این جلسات دعوت شدید؟

بله، جلسات متعددی تشکیل می‌شود و افرادی که برای هیئت رئیسه تلاش می‌کنند، جلسه برگزار می‌کنند و تا الان اسامی مختلفی مطرح شده است اما در جلسات خبری از مرامنامه و مانیسفت نیست و نمی‌توان به تعداد حاضران در جلسه اکتفا کرد، به این علت که افرادی هستند که در همه جلسات شرکت می‌کنند تا بتوانند ارزیابی دقیق‌تری داشته باشند اما به نظر بنده نمی‌توان برداشت صحیح داشت و قضاوت زود است.

فراکسیون‌ها اسامی مختلفی دارند اما هنوز فراکسیون سیاسی شکل نگرفته و جلسات بر محور اشخاص بوده است تا احزاب و گروه‌های سیاسی.

جلسات با محوریت اشخاص شکل می گیرد نه طیف سیاسی

*مثلاً می‌گویند فراکسیون قالیباف یا فراکسیون متکی یا....

بله، برای مثال می‌گویند جلسه قالیباف، متکی یا صبح ایران و ... که هنوز نمی‌توان گفت به چه صورت است. البته اعتدالی‌ها هم جلساتی را دارند اما هنوز مرزبندی‌های دقیق‌تر مشخص نشده است.

*چند فراکسیونی بودن مجلس چه آثاری دارد؟

فراکسیون‌های مختلف به جای خود اما اینکه سلایق مختلف در جامعه صدای نماینده خود را در مجلس بشنوند هم امنیت ملی را افزایش می ‎دهد و هم منجر به این می شود که صدای مردم در مجلس انعکاس داشته باشند.

تکثر صداهای مردم در مجلس به افزایش سرمایه اجتماعی کشور کمک می کند

نکته قابل توجه این است که اگر همگی را در یک مجموعه خلاصه کنیم و مانع شنیده شدن صحبت‌های دیگر بشویم، از جهات مختلف برای کشور و مردم آسیب‌زا است و در شرایط فعلی که سرمایه اجتماعی با چالش جدی روبرو است، تکصدایی وضعیت را پیچیده‌تر می‌کند. اما تکثر صداهای مختلف می‌تواند در افزایش سرمایه اجتماعی کشور موثر باشد.

حمله به ستاد انتخاباتی ام، از سوی رقبا صورت گرفته بود

*آقای موسوی! در روز اول تبلیغات انتخاباتی، خبر حمله به ستاد انتخاباتی شما منتشر شد، ماجرا چه بود؟

ماجرای حمله به ستاد بنده را با دیدگاه سیاسی نمی‌توان نگاه کرد، در حقیقت بحث‌های منطقه‌ای و محلی بود که رفع شد اما موضوعی است که اتفاق افتاد و زیبنده مردم این شهر نبود و امیدوارم افرادی که این اتفاق رارقم زدند به اشتباه خود پی برده باشند.

*این حمله از طرف رقبای شما بود؟

بله.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900709

دیگر خبرها

  • طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رییس‌جمهور
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس‌جمهور خبر داد
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور خبر داد
  • زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • تصویب تشکیل بنیاد شیخ انصاری در دزفول
  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان