Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-04-29@15:15:00 GMT

۵۰۰ اپلیکشین مشکوک به جاسوسی در اندروید

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۰۵۱۱۵

۵۰۰ اپلیکشین مشکوک به جاسوسی در اندروید

گروه فناوری _ بیش از ۵۰۰ اپلیکیشن اندروید با مجموع ۱۰۰ میلیون بار دانلود، حاوی نرم‌افزارهای جاسوسی هستند و کاربران بدون اطلاع این اپلیکیشن ها را دانلود می‌کنند.اپلیکیشن های حاوی فایل‌های آلوده و حاوی برنامه‌های جاسوسی همیشه در کمین اطلاعات کاربران هستند. گوشی‌های اندروید همیشه بیشتر در معرض خطر بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آخرین اطلاعات به‌دست‌آمده بیش از ۵۰۰ میلیون اپلیکیشن گوگل پلی آلوده به نرم‌افزارهای جاسوسی هستند و این اپلیکیشن ها بیش از ۱۰۰ میلیون بار دانلود شده است.

به گزارش بولتن نیوز وبه نقل از کلیک ، اپلیکیشن های موبایل، به‌خصوص اپلیکیشن هایی که تبلیغات رایگان ارائه می‌دهند، برنامه‌های خطرناکی برای دانلود هستند. محققان امنیتی Lookout در بررسی‌های خود با این موضوع مواجه شده‌اند که توسعه‌دهندگانی که برنامه‌های خود را با تبلیغات رایگان گسترده ارائه می‌کنند، نوعی فعالیت مخرب در سیستم نصب اپلیکیشن بر روی گوشی هوشمند ایجاد می‌کنند که این سیستم lgexin نام دارد.

گوگل برنامه‌هایی که قابلیت مخفی lgexin دارند را از لیست اپلیکیشن های گوگل پلی حذف کرده است.

در ادامه گوگل لیستی از اپلیکیشن های مخرب منتشر کرده است که در صدر این لیست، اپلیکیشن عکاسی SelfieCity و برنامه LuckyCash بوده است که به ترتیب بیش از ۵ و ۱ میلیون بار دانلود شده‌اند. این اپلیکیشن ها در حال حاضر پاک‌سازی‌شده‌اند و کاربران می‌توانند با خیال راحت می‌توانند از گوگل پلی دانلود کنند.

بیش از 500 میلیون اپلیکیشن اندروید، حاوی نرم‌افزارهای جاسوسی هستند

پروسه شناسایی اپلیکیشن های آلوده تمام نشده است و بسیاری از اپلیکیشن های مشکوک بیش از ۵۰ میلیون بار توسط کاربران دانلود شده است.

نکته جالب اینجا است که نرم‌افزارهای جاسوسی در دسته‌بندی خاصی از اپلیکیشن ها قرار نگرفته است و اپ هایی در حوزه‌های متفاوت مانند آب‌وهوا، تناسب‌اندام، آموزش و … به برنامه‌های جاسوسی آلوده هستند.

بدافزار lgexin به‌راحتی می‌تواند اطلاعات شخصی کاربران را دریافت کند و این اطلاعات را به‌صورت طبقه‌بندی‌شده دربیاورد.

محققان و متخصصان حوزه تکنولوژی بررسی های زیادی در این زمینه انجام داده‌اند و به همه کاربران هشدار داده‌اند اپ هایی که در وب‌سایت‌هایی با آدرس lgexin ارائه می‌شوند آلوده هستند و نباید دانلود شوند.

این اولین باری نیست که اپلیکیشن های گوگل پلی به بدافزارها یا برنامه‌های جاسوسی آلوده می‌شوند و این اتفاق بارها تکرار شده است.

درواقع این بدافزار قابلیت شنود و ضبط تماس‌های کاربر را برای شرکت موردنظر فراهم می‌کند و کاربران باید در دانلود اپلیکیشن ها بسیار محتاط عمل کنند.

منبع : کلیک

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۰۵۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد

 به گزارش تابناک، آژانس جاسوسی اوکراین (GUR) روز دوشنبه اعلام کرد که مدیریت پلتفرم پیام‌رسان تلگرام تعدادی از ربات‌های رسمی این آژانس را مسدود کرده است. به گفته این آژانس ربات‌های مذکور مخالف تجاوز نظامی روسیه به اوکراین بوده‌اند.

 آژانس جاسوسی اوکراین در بیانیه‌ای که در تلگرام منتشر شد، گفت: «امروز، مدیریت پلتفرم تلگرام به طور غیرمنطقی تعدادی از ربات‌های رسمی مخالف تجاوز نظامی روسیه به اوکراین از جمله ربات اصلی اطلاعاتی را مسدود کرد.» همچنین در این بیانیه قید شده که «با توجه به این که تلگرام ربات‌های رسمی ما را مسدود کرده است فکر می‌کنید اطلاعات شخصی شما در امان هستند؟»

 ربات یک برنامه نرم‌افزاری است که می‌تواند به تنهایی دستورالعمل‌هایی را که برای آن تعریف شده‌اند، اجرا کند. ربات‌ها برای انجام وظایف خاصی برنامه‌ریزی شده‌اند. این نرم‌افزارها می‌توانند مکالمه با افراد را تقلید کنند یا حتی محتوا جمع‌آوری کنند.

 اپلیکیشن پیام‌رسان تلگرام که در دبی مستقر است و یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی به شمار می‌آید، توسط پاول دوروف روسی‌الاصل تأسیس شد. دوروف در سال ۲۰۱۴ پس از رد درخواست‌های دولت روسیه برای بستن جوامع مخالف در یک پلتفرم رسانه اجتماعی دیگر، این کشور را ترک کرد. پس از اینکه روسیه در سال ۲۰۲۲ به اوکراین را حمله کرد، تلگرام به ابزاری برای دولت‌های مخالف و موافق جنگ و محلی برای ارسال و دسترسی به اطلاعات فیلتر نشده درباره جنگ تبدیل شد. تقریباً تمام رسانه‌های بزرگ، نهادهای دولتی و شخصیت‌های دولتی در روسیه و اوکراین کانال‌های محتوایی را در تلگرام دارند.

 رئیس‌جمهور اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، ویدئوهای روزانه خود را در این اپلیکیشن منتشر می‌کند. نیروهای مسلح او در این ویدئوها نسبت به حملات هوایی هشدار می‌دهند و تحولات میدان نبرد را مستند می‌کنند. از طرف دیگر کرملین فعالیت‌های ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه را در تلگرام اعلام می‌کند.

دیگر خبرها

  • امکان نصب همزمان دو اپلیکیشن در اندروید فعال شد
  • گوگل پلی قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن را فراهم کرد
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • کپی گوگل از روی اپل: قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن در گوگل‌پلی
  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد
  • حذف اپ‌های هوش مصنوعی از اپ‌استور به دلیل محتوای نامناسب
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • کاریکاتور/ کار گذاشتن ابزار جاسوسی در بدن داوطلبان کنکور توسط پزشک
  • جزئیات کامل اندروید ۱۵ چه زمانی منتشر می‌شود؟