Web Analytics Made Easy - Statcounter

کودک و نوجوان>فرهنگی - اجتماعی - آیدا ابو‌ترابی:
۲۶ ساله است،‌ متولد فرانسه و ماجراجو. دور دنیا می‌گردد و عاشق سفر است. در این میان علاقه‌ی زیادی به ایران دارد. به گفته‌ی خودش هیچ‌گاه فکرش را نمی‌کرد که روزی سفرکردن و فیلم‌ساختن، حرفه‌اش شود.

«بنجامين مارتين» (Benjamin Martine) با نام مستعار «تولت» (Tolt)، حدود 30 تا 40 کشور را ديده و فيلم و عکس‌هاي زيادي هم گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«به ايران نرويد!» يکي از فيلم‌هاي معروف اوست که در آن به تصورات اشتباه درباره‌ي ايران و ايرانيان پاسخ مي‌دهد. فيلمي که در انتهاي آن مي‌گويد: «[با سفر به ايران] ممکن است بهترين سفر عمرتان را تجربه كنيد!»

اين‌روزها کجا هستي و مشغول چه‌کاري؟

در حال حاضر فرانسه هستم و به زودي عازم کانادا خواهم شد.

هميشه در سفر، هدفت از سفر‌کردن چيست؟

کشف‌کردن و آشنايي با فرهنگ‌ها و چشم‌‌اندازهاي جديد و ديدن مردمان جديد.

تا حالا چندين‌بار به ايران آمده‌اي، ايران را چه‌طور توصيف مي‌کني؟

ايران کشوري با ثروت فرهنگي بزرگ، مردم خون‌گرم و منظره‌هاي بي‌نظير است.

در برخوردهايي که با نوجوانان ايراني داشته‌اي، آن‌ها را چه‌طور ديده‌اي؟

من فکر مي‌کنم نوجوانان ايراني نمايانگر آينده‌ي اين کشور هستند. آن‌ها به اطلاعات زيادي دسترسي دارند و مطمئنم با هم موفق خواهيم شد كه راه‌حل‌هايي براي بحران‌هاي زيست‌محيطي، اجتماعي و سياسي پيدا کنيم؛ بحران‌هايي که امروز همه‌ي دنيا‌ با آن روبه‌رو است.

به نوجواناني که دوست دارند به سفر بروند، چه توصيه‌اي مي‌كني؟

پيشنهاد مي‌کنم از کشور خودشان شروع کنند يا کشورهايي که حس راحتي و اعتماد بيش‌تري براي سفرکردن به آن‌ها دارند. بعد از اولين تجربه احتمالاً متوجه خواهند شد که چه‌قدر سفرکردن خوب است و نبايد از آن ترسيد! [لبخند مي‌زند!]

تولت وقتي نوجوان بود چه آرزويي داشت؟

خيلي آرزوها، از حرفه‌اي‌شدن در تنيس تا خواننده و بازيگر! اما هرگز فکرش را نمي‌کردم فيلم‌ساز در حال سفر بشوم!

گويا يک صفحه‌ي تلگرام داري که روي آن به فارسي هم مي‌نويسي. موضوع اين صفحه چيست و چه‌طور اين کار را انجام مي‌دهي؟

من يک کانال تلگرامي به‌ نشاني traveltolt@ ايجاد کردم تا با طرفداران و دوستان ايراني‌ام در ارتباط باشم. برنامه‌ام اين بود که عکس و فيلم‌ جاهاي مختلف دنيا را به اشتراک بگذارم تا مخاطبانم بتوانند کشورهاي جديد را کشف کنند. چرا که مي‌دانم گرفتن ويزاي برخي کشورها براي ايراني‌ها سخت است.

من يک دوست ايراني دارم که به من در ترجمه‌ي فارسي کمک کرد. اما متأسفانه، مجبور شدم فعاليت اين کانال را متوقف کنم! چون زمان زيادي صرف آن مي‌شد و من در حال حاضر رسانه‌هاي اجتماعي زيادي را مديريت مي‌کنم.

صحبت از فناوري و شبکه‌هاي مجازي شد؛ به نظرت اين موضوع چه قدر زندگي ما را تغيير کرده و يا لذت‌هايي را از ما گرفته است؟

من خودم اگر براي کارم به اين ابزار نياز نداشتم شايد از آن‌ها استفاده نمي‌کردم. به نظرم ما بايد به دنبال تعادل باشيم. راه‌حل‌هايي مثل اين که گوشي‌هاي هوشمندمان را موقع غذا خوردن با خانواده کنار بگذاريم يا (اعلان) نوتيفيکيشن‌ها را غيرفعال کنيم و...

چه شهري از ايران را بيش‌تر دوست داري؟

من عاشق اصفهانم.

و چه غذايي؟

من همه‌ي غذاهاي ايراني را دوست دارم اما الآن تنها اسم بعضي از آن‌ها را يادم مي‌آيد مثل ديزي، کباب و سالاد شيرازي!

فکر مي‌کني چه‌قدر در تغيير نگاه مردم نسبت به ايران موفق بوده‌اي؟

به نظرم موفق بوده‌ام. من پيغام‌هايي مي‌گيرم از افرادي که مي‌گويند: اين تصويري نبود که ما از ايران داشتيم! به نظرم گردشگري در ايران رونق پيدا کرده و من دوست دارم فکر کنم سهم کوچکي در اين ميان داشته‌ام. [لبخند مي‌زند!]

يکي از مهم‌ترين نکات سفر، کسب تجربه و آگاهي است. به نظر تو که اين‌همه سفر رفته‌اي و با فرهنگ‌ها و اتفاق‌هاي درشت و کوچک دنيا آشنا شده‌اي، چگونه مي‌توانيم براي داشتن جهاني بهتر کمک کنيم؟

هرکس مي‌تواند احساسات مثبتش را به اشتراک بگذارد. به‌ويژه در اين دوران جديد که رسانه‌هاي اجتماعي و دوربين‌هاي ارزان قيمت، همه را به رسانه‌هاي کوچک تبديل کرده‌ است.

بهترين راه براي ساختن جهان بهتر اين است که مراقب يکديگر و طبيعت باشيم، نگرش باز داشته باشيم و تفاوت‌ها را بپذيريم و پيام‌هاي مثبت را همه جا پخش کنيم.

يک روز معمولي تولت چه‌طور مي‌گذرد؟

من روز معمولي ندارم چون پروژه‌هاي من هر روز متفاوتند. روزهايي در سفرم و روزهاي ديگر مشغول ويرايش عکس و فيلم‌ سفرهايم هستم و اين را خيلي دوست دارم!

آرزوي خاصي داري؟

رؤياي من اين است که راهي براي سفر کردن بدون توليد کربن پيدا کنيم. مشکل استفاده از هواپيما و ماشين‌ در سفر اين است که شما در تخريب محيط‌زيست شريک مي‌شويد؛ بنابراين ضروري است راهي پيدا کنيم كه بتوانيم به شيوه‌اي که دوستدار محيط‌زيست است، سفر کنيم.

اين طور که پيداست خيلي دغدغه‌ي محيط‌زيست را داري و به آن فکر مي‌کني.

درست است؛ تخريب طبيعت من را ناراحت مي‌کند و ما نمي‌توانيم به همين شکل به رفتارها و عادت‌هايمان ادامه دهيم. بسياري از گونه‌ها از بين مي‌روند، بسياري از مردم از بحران آب و هوايي رنج مي‌برند و... و وقتي که مي‌بينم تغيير عادت‌هاي ما چه‌قدر سخت و زمان‌بر است اين موضوع من را غمگين مي‌کند.

اميدوارم نوجوانان ايراني اهميت محيط‌زيست را درک کنند و با ساير نوجوانان جهان براي يافتن راه‌حلي متحد شوند.

عكس‌ها: تولت

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۰۵۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی جامعه هسته‌ای برای هم‌رسانی دانش در حوزه محیط زیست

رئیس انجمن هسته‌ای ایران گفت: جامعه هسته‌ای ایران آمادگی دارد دانش خود در زمینه محیط زیست را برای پاسخگویی به مسائل جهانی به اشتراک بگذارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان جواد کریمی‌ ثابت، عصر امروز در اختتامیه اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای 2024 گفت: امروز با مشارکت همه شما توانستیم یک رویداد فاخر و تجربه ارزشمند را برای جامعه هسته‌ای به ارمغان بیاوریم و این مهم بدون همکاری همه اعضا میسر نبود.

وی در ارتباط با رخدادهای این کنفرانس عنوان کرد: ارائه بیش از 100 سخنرانی علمی در قالب مقالات، برگزاری 16 میزگرد تخصصی با ارائه 100 سخنرانی، ارائه بیش از 350 پوستر، حضور حداکثری جامعه علمی هسته‌ای و دانشجویان این حوزه و همچنین حضور مدیران صنعت باعث شد که این نشست رویدادی تاریخی برای جامعه هسته‌ای باشد.

رئیس انجمن هسته‌ای ایران افزود: در این نشست‌ها فضایی فراهم شده بود که همه نهادها و اجزای زیست‌بوم فناوری، صنعت، دانشگاه و بخش خصوصی در یک بستر مناسب کنار هم قرار بگیرند و نوید یک هم‌افزایی را بدهند.

وی ادامه داد: در این نشست‌ها صنعت از آخرین دستاوردهای دانشگاه و ظرفیت‌های دانش‌بنیان آگاه شده و دانشگاه نیز با چالش‌ها و اولویت‌های صنعت آشنا شده و نقشه راه خود را برای آینده کاری ترسیم کردند.

کریمی‌ثابت با اشاره به دستاوردهای این کنفرانس بیان کرد: در این چند روز شاهد بلوغ فناوری هسته‌ای خود بودیم و به طبع از ضعف‌های خود نیز آگاه شدیم و این باعث شد که برنامه‌ریزی منسجمی برای ادامه راه داشته باشیم.

وی تاکید کرد: این اختتامیه برای جامعه هسته‌ای یک آغاز برای حرکت به سوی جهانی شدن در حوزه ارتباطات علمی است؛ شاید کمترین رویداد در یک جامعه علمی، کنفرانس‌های بین‌المللی باشد که دانشجویان ما از آن بی‌بهره بودند.

رئیس انجمن هسته‌ای ایران افزود: کوچکترین دستاورد حضور دانشجویان در این کنفرانس، افزایش حس خودباوری و اعتماد به نفس آنها بود؛ ارائه دستاوردهای جوانان در کنار بهترین محققان خارجی و مقایسه دانش و مسیر آنها با دیگران نوید می‌دهد که فاصله‌ای میانشان وجود ندارد و آینده‌سازان ما با توان بیشتر در این مسیر حرکت می‌کنند.

وی با اشاره به جایگاه مسئله شفافیت در فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی در این کنفرانس تصریح کرد: نوع فعالیت‌های ما با سیاست‌های درها و نوآوری‌ باز  که در سازمان انرژی اتمی تعریف شده، کاملا نشان‌دهنده مسیری بود که ما طی کردیم.

کریمی‌ثابت در ارتباط با تعهد جمهوری اسلامی در حوزه هسته‌ای عنوان کرد: اشتراک‌گذاری دانش برای پاسخ به مسائل جهانی در حوزه محیط‌زیست از تعهدات جمهوری اسلامی است که بسیاری از ما از آن محروم بودیم اما آماده‌ایم که با سخاوتمندی این دانش را که به دست جوانان و با تلاش گروهی به دست آمده به اشتراک بگذاریم.

وی خاطرنشان کرد: این کنفرانس بدون حمایت‌های سازمان انرژی اتمی برگزار نمی‌شد و حامی اصلی ما در این زمینه ریاست این سازمان بود؛ همچنین از مدیرکل آژانس بین‌المللی هسته‌ای برای تشویق‌ها و حمایت‌هایشان و همچنین قول استمرار آنها تشکر و قدردانی می‌کنیم.

انتهای پیام/174

دیگر خبرها

  • آمادگی جامعه هسته‌ای برای هم‌رسانی دانش در حوزه محیط زیست
  • حفاظت از حیات وحش، رسالت همه ایرانی‌ها
  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • بوستان رازی به محیط ویژه برای نوجوانان تبدیل می شود
  • مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • حساسیت ایرانی‌ها به مسایل اخلاقی قابل تحسین است
  • لیوان کاغذی رفیق صمیمی نوشیدنی های گرم و خنک شما!