Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگ>ادبیات - مراسم تکریم از سیدمحمدرضا دربندی و معارفه فرهاد پالیزدار معاون جدید امور بین‌الملل بنیاد سعدی، با حضور رئیس، معاونان و سایر همکاران بنیاد سعدی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مراسم تکریم از سیدمحمدرضا دربندی به پاس سال‌ها خدمت در راستای آموزش و گسترش زبان فارسی و معارفه فرهاد پالیزدار معاون جدید امور بین الملل بنیاد سعدی، با حضور رئیس، معاونان و سایر همکاران بنیاد سعدی و معاون پژوهشی و آموزشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم غلامعلی حدادعادل، رئیس بنیاد سعدی با بیان اینکه از روز اولی که فکر تاسیس بنیاد سعدی مطرح شد، از تجربه و نظرات و همراهی های همه جانبه آقای دربندی بهره‌مند شدیم، گفت: وقتی اساسنامه بنیاد به تصویب رسید، اولین انتصاب ما و معاونی که برای شروع کار در بنیاد سعدی انتخاب کردیم، آقای دربندی بودند که پیش از این، همین مسئولیت را به عنوان رییس مرکز گسترش زبان فارسی در سازمان فرهنگ و ارتباطات داشتند.

او افزود: برای اینکه استمرار فعالیت های آموزش زبان فارسی در جهان حفظ شود، بجا می دانستم که همان مسئول در سازمان فرهنگ، در سمت معاونت امور بین الملل کار را در بنیاد انجام دهند، که ایشان هم صمیمانه و صادقانه پذیرفتند و فعالیت خود را آغاز کردند.

او تاکید کرد: بخش مهمی از دستاوردهای بنیاد سعدی در طول پنج سال فعالیت‌اش، نتیجه زحمات آقای دربندی بوده است و امیدوارم این تلاش و زحمات، سرمایه معنوی در دوجهان برای ایشان محسوب شود.

رئیس بنیاد سعدی افزود: از همان ابتدای تاسیس بنیاد سعدی تلاش کردیم تا برای گسترش زبان فارسی، حوزه ماموریت را بشناسیم، راهبرد تعیین کنیم و در کارشناسی ­های خاص در هر حوزه متمرکز شویم که چنین فرآیندی با حضور آقای دربندی و تشکیل شوراهای راهبردی توسط ایشان تا کنون به خوبی محقق شده است و توصیه من به معاون جدید امور بین الملل این است که شوراهای راهبردی را حفظ کرده و در تداوم جلسات آن بکوشند.

حداد عادل همچنین تاکید کرد: به مانند فرآیندی که وزارت امور خارجه برای هر منطقه در جهان، کارشناسی در نظر گرفته است، بنیاد سعدی نیز باید یک کارشناس متخصص داشته باشد که سوابق زبان فارسی در آن منطقه، نقاط حساس به زبان فارسی و استادان بنام را بشناسد و کمیت و کیفیت فعالیت­ های زبان فارسی و روند آن در منطقه خود را بداند که خوشبختانه این کار در بخش بین الملل بنیاد سعدی تا حد خوبی شکل گرفته است.

او گفت: در آینده نیز از تجربیات آقای دربندی بهره خواهیم برد و ارتباط ما با ایشان قطع نخواهد شد و از معاون جدید، آقای پالیزدار می خواهم که در هر مسئله‌ای که لازم می ­دانند با ایشان مشورت کنند.

رئیس بنیاد سعدی همچنین به معرفی معاون جدید امور بین الملل پرداخت و گفت: آقای فرهاد پالیزدار نیز از مدیران باسابقه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و از افراد با تجربه حوزه روابط فرهنگی هستند. ایشان جزو اولین دانش آموخته ­های شاخص دانشگاه امام صادق (ع) و دارای مدرک کارشناسی ارشد معارف اسلامی و علوم سیاسی هستند. به مدت دو سال معاون اداره کل مطبوعات و رسانه­ های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پنج سال مسئول خانه فرهنگ ایران در دهلی نو و بمبئی و همچنین مدتی دبیر شورای عالی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بودند.

او افزود: از دیگر سوابق مهم ایشان می ­توان به پنج سال رایزن فرهنگی ایران در ترکیه، پنج سال رئیس مرکز مطالعات فرهنگی بین المللی در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و همچنین در سال­ های اخیر در دو نوبت سرپرست رایزنی فرهنگی در ارمنستان و سرپرست رایزنی فرهنگی در ژاپن اشاره کرد.

حداد عادل با اشاره به ترجمه کتاب­ های « تاثیر فارسی بر هندی»، «برگزیده نامه های اقبال لاهوری» و « رسانه­ های عربی» و طراحی و مدیریت «تاریخ شفاهی رایزنان فرهنگی» توسط پالیزدار، اظهار کرد: ایشان با توجه به این سوابق، تناسب و شایستگی خوبی را برای فعالیت­ های ما در بخش بین الملل دارا هستند.

حداد عادل با تصریح این مطلب که بنیاد سعدی خود را از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی جدا نمی‌داند، گفت: بنیاد سعدی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به مانند دو دست از یک پیکر هستند برای برداشتن یک بار و هیج رقابتی وجود ندارد و هردو باید با هم در حوزه زبان فارسی فعالیت داشته باشند.

او خاطرنشان کرد: بنیاد سعدی به جهت اهمیت زبان فارسی و ظرافت­ هایی که در این کار وجود دارد، تاسیس شد و حفظ ارتباط با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برایش از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و به همین جهت حضور یکی از مدیران این سازمان، به حفظ و استمرار این اتصال کمک شایانی خواهد کرد.

در این مراسم قهرمان سلیمانی، معاون آموزشی و پژوهشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز با بیان آنکه امروز، روز خاصی از لحاظ روحی و دلبستگی عاطفی برای همکاران بنیاد سعدی است، گفت: بنیاد سعدی برای همه آنانی که به عظمت زبان فارسی و فرهنگ ایرانی اسلامی می‌اندیشند، جایگاه ویژه‌ای دارد و تاسیس این بنیاد یک نیاز ملی بوده و به همت والایی نیاز داشت که دکتر حدادعادل این بار سنگین را بر دوش گرفتند.

او با بیان آنکه ارتباط خوب بنیاد سعدی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از نتایج فعالیت­ های آقای دربندی بوده است، ادامه داد: از همان ابتدای شکل گیری بنیاد، آقای دربندی زحمات فراوانی را متقبل شدند. شکل گیری یک چنین نهادی به یک ذهن مهندسی نیاز داشت که این توانایی را آقای دربندی داشتند و خالصانه مجموعه ظرفیت ­های فکری و ارتباطات کاری خود را در اختیار بنیاد سعدی قرار دادند.

فرهاد پالیزدار معاون جدید امور بین الملل بنیاد سعدی نیز ضمن تشکر از حسن ظن مسئولان، طی سخنان کوتاهی گفت: طی تجربیاتی که در هند، پاکستان، ارمنستان و حتی ژاپن داشتم متوجه شدم زبان فارسی نقش ویژه ای در ارتباطات فرهنگی ما دارد و بسیار خوشحالم که چنین فرصتی فراهم شد تا بتوانم در حوزه زبان فارسی فعالیت کنم.

او ضمن قدردانی از زحمات دربندی در این حوزه از سال­ های گذشته تاکنون گفت: امیدواریم بتوانیم از تجربیات خوبشان استفاده کنیم و جهت رشد و پیشرفت بنیاد قدمی رو به جلو برداریم.

رضامراد صحرایی، معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی نیز با اشاره سابقه آشنایی خود با دربندی از سال 88 در سمینار بین المللی مرتبط با آموزش زبان فارسی در جهان گفت: اعتقاد آقای دربندی به بنیاد سعدی بعد از دکتر حدادعادل، بسیار است و همین اعتقاد باعث شد نقش جدی در پیشرفت بنیاد سعدی داشته باشند.

او اظهار کرد: یکی از ویژگی­ های مهم ایشان که موجب نتایج خوبی در بنیاد سعدی شد؛ آشنایی خیلی خوب با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رایزنی ­های فرهنگی و حوزه کار در روابط بین الملل است. همچنین آقای دربندی بسیار به حلال و حرام اعتقاد داشته و آن را در فعالیت­ های خود نیز اجرایی می کردند.

رضامراد در ادامه افزود: ویژگی مهم بعدی ایشان متعهد بودن به انجام وظایف محوله است و با توجه به صفات اخلاقی و شایستگی­ های ایشان همواره باید خدا را شکر کردکه ایشان در ابتدای تاسیس بنیاد سعدی در کنار دکتر حداد عادل حضور داشته و ایشان را همراهی کردند.

سیدباقر سخایی، معاون مالی و اداری بنیاد نیز ضمن تشکر از همراهی­‌ها و تلاش­‌های بی‌وقفه دربندی در بنیاد سعدی گفت: در شرایط سخت مالی که بنیاد را تاسیس کردیم، آقای دربندی کنار ما بودند چراکه تاسیس یک سازمان و نهاد بسیار سخت است و با کمک ایشان بود که موفق شدیم و بنده همواره در هر کاری با ایشان مشورت می­‌کردم.

در پایان این مراسم، لوح تقدیری به پاس فعالیت­ های سیدمحمدرضا دربندی، از سوی رییس بنیاد سعدی به ایشان اهدا شد. همچنین لوح انتصاب فرهاد پالیزدار در سمت معاون امور بین الملل بنیاد سعدی نیز به ایشان تقدیم شد.

58243

کلید واژه‌ها : ادبیات ایران - ادبیات -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۱۱۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم و معارفه روئسای قدیم و جدید هلال احمر شهرستان سلماس 

ظهر امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت با حضور؛ ذبیح الله کاظمی فرماندار شهرستان سلماس، دکتر جابر ثوابی معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی و شورای اجرایی هلال احمر سلماس در محل فرمانداری این شهرستان آئین تکریم و معارفه روئسای قدیم و جدید جمعیت هلال احمر سلماس برگزارشد؛   به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،با حکم حمید محبوبی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی؛ از حجت رستمی مدیر امور اجرایی پیشین جمعیت هلال احمر شهرستان سلماس تکریم و مهدی رضایی به عنوان سرپرست جمعیت هلال احمر این شهرستان معارفه شد.   ذبیح الله کاظمی فرماندار شهرستان سلماس گفت:برخی از افراد این توفیق را پیدا می‌کنند که مدتی از عمر خود را به خدمتگزاری مردم مشغول شوند و شرایط به‌گونه‌ای برای این افراد فراهم می‌شود که در چارچوب نظامی که احکام حیات بخش و فروزان اسلامی در آن حاکم است، تحت لوای قرآن کریم و درس گرفتن از زندگی ائمه اطهار (ع) خدمت به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند.   کاظمی در تقدیر از فعالیت‌های هلال احمر و داوطلبان این جمعیت افزود: شاهد حضور هلال احمر در صحنه‌های سخت از جمله زلزله، سیل و ... بودیم و دیدیم که نیرو‌های هلال احمر چگونه به داد مردم رسیدند و اگر پای کار نبودند بی‌شک تلفات بسیاری داشتیم. هلال احمری‌ها ناجی جان مردم هستند و انسانیت را معنی کرده اند و کار‌ها را بدون ادعای پیروزی انجام می‌دهند. هلال احمر نهادی است که در سخت‌ترین شرایط حضور پیدا می‌کند و هر جا که گرفتاری است داوطلبان هلال احمر حضور دارند.

دیگر خبرها

  • خزعلی: رفع فقر مادی باید در کنار ارتقاء فکری و رشد فرهنگی انجام شود
  • تکریم و معارفه روئسای قدیم و جدید هلال احمر شهرستان سلماس 
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است
  • راهپیمایی تکریم حجاب و عفاف در شاهرود برگزار می‌شود
  • ایجاد دبیرخانه تکریم دختران و بانوان در حرم حضرت معصومه(س)
  • مدیر حفاظت و اطلاعات بنیاد تعاون زندانیان معارفه شد
  • جدایی برگزاری بخش ملی و بین الملل جشنواره فیلم رضوان
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد