Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاسوج- وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: رتبه ۱۲۰ در حوزه فضای کسب و کار در بین ۱۸۰ کشور جایگاه مناسبی برای کشور نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شریعتمداری ظهر جمعهدر نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج افزود: اصلاح کسب و کار در دستور کار قرار گرفتهو جایگاه کشور روبه بهبود است و این رتبه از ۱۵۰ به۱۲۰ رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریعتمداری با اشاره به شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در کهگیلویه و بویراحمدتصریح کرد: در این جلسه ارتباط مستقیم با بخش غیر دولتی فعال در استان برقرارو مشکلات نیز بیان شد.

وی با تاکید بر برنامه ریزی دولت برای پیشبرد اهدافعنوان کرد: دولت با برنامه از پیش اعلام شده کارش را آغاز کردهو این برنامه جامع چاپ شده است.

وزیر صنعت و معدن وتجارت اظهار کرد: در حوزه اجرای سیاست داخلی تاکید بر تحقق حقوق شهروندی است که این حوزه نیز نقش بسزایی در فعالیت های اقتصادی دارد.

وی افزود: ‌ایجاد نشاط در جامعه وتقویت اعتماد عمومی از طریق عمل به وعده ها از جمله سیاست های داخلی مورد نظر است.

شریعتمداری گفت: همچنینصیانت از دستاوردهای سیاست خارجی و تحقق تنش زدایی به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

وزیر صنعت، معدن و تجارتاظهار داشت: فعالیت و تلاش برای توسعه و توانمند سازی مناطق کمتر توسعه یافته نیز نقش مهمی در فعالیت های اقتصادی دارد.

شریعتمداری تامین مالی، تولید و اشتغال را موثر در رشد و توسعه دانست و گفت: اصلاحنظام بانکی در دستور کار دولت است.

وزیر صنعت، معدن تجارت خاطر نشان کرد: اتصال به زنجبره ارزش جهانی، همکاری بیشتردولت و بخش خصوصی، تاکید بر فعالیت ها بر حسب و روال قانونی وایجاد صنایعبا توجه به مسائل زیست محیطی از جمله هدف گذاری های توسعه صنعت است.

وی خاطر نشان کرد: باید سطح توان تولید را ارتقاء بدهیم و صنایع کوچک و متوسط نیز باید به این سمت بروند و همچنین توجه به صنایع روستایی مورد تاکید است.

شریعتمداری گفت: در زمینه واگذاری ها نیز، حمایت از افراد واجد شرایط و توانمندانجام می شود.

وزیر صنعت، معدن وتجارت با اشاره به برخی مباحث در خصوص ارائه تسهیلات بانکیاظهار کرد: بانک مرکزی باید بررسی لازم نسبت به حوزه تخصیص تسهیلات توسط بانک های خصوصی و دلیل پایین بودن این تخصیص را انجام ‌دهد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۱۱۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/ وزیر کشور: «زمان می برد اما می رسند»

وزیر کشور آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور و پیگیری‌های وزارت کشور جهت تأمین واگن‌های مترو برای تهران را تشریح کرد.   احمد وحیدی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح روند ورود واگن‌های جدید به کشور و تأیید کارشناسی واگن های جدید، گفت: یکی از موضوعات جدی در دستور کار وزارت کشور بحث تأمین واگن‌ها و احداث خطوط ریلی است که دولت در مجموع اهتمام جدی در این زمینه دارد.   وی افزود: دولت طی ۳ سال اخیر منابع خوبی در رابطه با ایجاد مترو و خطوط اصلی اختصاص داده که با کمک شهرداری تهران در این رابطه اقدامات خوبی انجام شده است.   برای ورود واگن‌های مترو از نظر زمانی عقب ماندگی نداریم وزیر کشور ادامه داد: بی تردید تأمین واگن مترو در دستور کار است و کارها روی روال است؛ اما زمان می برد؛ قطعا زمان طبیعی خود را دارد و از نظر زمانی عقب ماندگی نداریم.   قرارداد واگن‌های جدید مترو مدتها قبل رها شده بود وی تأکید کرد: ورود واگن‌های جدید مترو در چارچوب قراردادی بوده که قبلاً مدتها رها شده بوده؛ اما در دولت جدید فعال شده و در دستور کار و پیگیری قرار گرفته است و طبق روال خودش هم کار دنبال خواهد شد.   به گزارش ایسنا، مهدی چمران ریاست شورای اسلامی شهر تهران اخیراً در حاشیه جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره ورود واگن های جدید به تهران گفته بود: مایه تأسف است که ماه‌ها از انعقاد قراردادها گذشته؛ اما در داخل کشور موانع زیادی وجود دارد و موضوع هنوز به نتیجه نرسیده است؛ لذا امیدواریم وزیر کشور قاطعانه تصمیم بگیرد و جلوی این توقف گرفته شود.   وی تأکید کرده بود: تا امروز تأیید فنی برعهده مترو بوده؛ لذا امیدواریم وزیر کشور قاطعانه تصمیم بگیرد و جلوی این توقف گرفته شود. اینکه از این موضوع چه کسی نفع می‌برد نمی‌دانم اما اینکه چه کسی ضرر می‌کند باید بگویم همه ضرر خواهند کرد. به جای اینکه قدر بدانند و کمک کنند اینگونه کار را متوقف می‌کنند، لذا باید پاسخگو باشند. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ابهامات قرارداد دو میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین از سرگیری اعزام قطار‌های تندرو در خط ۵ مترو تهران شهردار تهران: ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است

دیگر خبرها

  • دولت با نظام بانکی شوخی ندارد
  • طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت
  • رفع کمبودهای حوزه آب برای توسعه صنعت و کشاورزی خراسان شمالی
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/ وزیر کشور: «زمان می برد اما می رسند»
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/برای ورود واگن‌ها عقب ماندگی نداریم