Web Analytics Made Easy - Statcounter

سمنان - امام جمعه موقت سمنان با بیان اینکه مسئولان باید تحقق مطالبات مردم را در اولویت قرار دهند، گفت: توجه دولت به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم ضروری است.

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام غلامحسین مهدوی نژاد در خطبه های نماز اولین آدینه شهریور۹۶ به میزبانی مصلای سمنان، ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد شهیدان باهنر و رجایی، بیان کرد: توجه دولت به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم ضروری است چرا که امروز مشکلات اقتصادی باعث بروز معضلات فراوانی در جامعه ما شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مشکلات معیشتی گریبانگیر عده زیادی از مردم است، افزود: موفقیت دولت، موفقیت نظام است لذا همه باید دست در دست دهیم تا بتوانیم مشکلات اقتصادی کشور را رفع کنیم.

امام جمعه موقت سمنانبا بیان اینکه دکتر روحانی رئیس جمهور ۴۰ میلیون ایرانی است که در انتخابات اردیبهشت ماه، رای داده اند، بیان کرد: رئیس جمهور منتخب، رئیس جمهور تمام افراد است چه آنانی که با وی موافق بودند و چه مخالفان او لیکن باید دانست که حضور میلیونی مردم مهر تائیدی به نظام مقدس ایران اسلامی بود از این بابت باید گفت موفقیت دولت، موفقیت تمام نظام است.

مهدوی نژاد بیان کرد: همه تلاش کنند تا دولت منتخب مردم در برنامه های خود موفق شود از سوی دیگر دولت نیز باید برخی اولویت های خود را بر مطالبات مردمی بگذارد تا شاهد رفع مشکلات به خصوص در حوزه معیشت مردم باشیم.

وی در دیگر بخش سخنان خود، از شهید رجایی و باهنر به مثابه الگوی خدمت رسانی به مردم یاد کرد و افزود: این افراد باید الگوی مدیران ما باشند و ساده زیستی، قناعت و خدمت رسانی به مردم را از ایشان بیاموزند.

امام جمعه موقت سمنان همچنین به سالگرد ازدواج حضرت علی(ع) و فاطمه(س) اشاره کرد و گفت: دولت باید شرایط ازدواج جوانان را تسهیل کند تا شاهد اشاعه گناه در جامعه نباشیم.

مهدوی نژاد خواستار تسهیل در اشتغال جوانان نیز شد و بیان کرد: درست است که دولت باید زیرساخت های اشتغال را در جامعه فراهم کند اما از سوی دیگر نیز نباید فراموش کرد که تلاش و کوشش برای زندگی ننگ نیست و سیره ائمه نشان می دهد که برای کسب روزی حلال عرق می ریخته اند لذا خداوند انسانی را که تلاش نمی کند، دوست ندارد.

وی دیگر بخش سخنان خود به مقوله ضرورت وحدت در جامعه اختصاص داد و بیان کرد: اختلاف سلیقه طبیعی است اما نباید این امر به جامعه بسط پیدا کند و با سیاسی بازی مخلوط شود.

امام جمعه موقت سمنان با بیان اینکه دو قطبی شدن مملکت به سود هیچ کس نیست، بیان داشت: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی هشدار دادند، دوقطبی شدن به نفع نظام اسلامی نیست و نباید شکل بگیرد.

مهدوی نژاد با بیان اینکه کشور ما امروز یک صدا دارد و آن هم حمایت از ولایت فقیه است، بیان کرد: به جز صدای واحد ولی فقیه زمان، سایر نداهای تفرقه افکن هم غیرعقلانی و هم منفور هستند و مردم ما این امر را با حضورشان بارها و بارها نشان دادند که نمونه آن گردهمایی ۹در ماه در محکومیت فتنه ۸۸ بود.

منبع: مهر

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۱۲۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت رئیسی روز به روز به مشکلات کارگران اضافه کرد

آفتاب‌‌نیوز :

ناصر چمنی، رئیس سابق کانون انجمن صنفی کارگران ایران، درباره عمده مطالبان کارگران ایران در سال ۱۴۰۳ به سایت انتخاب گفت: عمده‌ترین مطالبات جامعه‌ی کارگری از دهه هفتاد شروع شد؛ وقتی که دادنامه ۱۷۹ از طریق دیوان عدالت اداری آمد و عنوان شد که در کار‌های مستمر، کارفرما می‌تواند قرارداد موقت ببندد و شروع مشکلات کارگری آغاز شد. هیچ دولتی برای حل این مسأله گام برنداشت و شاهد این هستیم که بیش از ۹۷ درصد جامعه‌ی کارگری با قرارداد‌های موقت و سفید امضا و یا قرارداد‌های ۲ ماهه و ۳ ماهه کار می‌کنند که بزرگترین دغدغه جامعه‌ی کارگر همین مسأله عدم امنیت است. امنیت خود به خود آرامش بخش است، اما اگر نباشد، از نظر روانی برای نیروی کار خیلی اثرات بدی دارد. از اواسط دهه هشتاد با روی کار آمدن احمدی نژاد و بحث هدفمندی یارانه‌ها که آن زمان هم کارگران مخالف آن بودند، باعث شد تورم شدیدی شکل بگیرد و دستمزد کارگران را هم در آن سال ۱۰ درصد مصوب کردند. این اتفاقات باعث شد معیشت کارگر، بعد از امنیت شغلی از دست برود.

او افزود: متأسفانه دولت‌های بعد از احمدی نژاد هم در بحث معیشت کار خاصی نکردند. بحث امنیت و ایمنی شغلی هم برای کارگران یک دغدغه است. ما نسبت به استاندارد‌های جهانی وضعیت خوبی در حوادث کار نداریم. جامعه‌ی کارگری یعنی ۵۰ درصد جمعیت کشور؛ با اتفاقی که در بحث دستمزد افتاد، جامعه‌ی کارگری فهمید که دولت علاقه‌ای به حقوق کارگران ندارد. کارگران ۱۴ هزار شهید دادند، اما تنها جامعه‌ای که نادیده گرفته شده، جامعه‌ی کارگری است.

وی در ادامه در رابطه با مشکلات ایجاد شده برای کارگران در دولت رئیسی بیان کرد: دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی را حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات جامعه‌ی کارگری اضافه کرد. در دو سال گذشته افزایش دستمزد‌های کمتر از تورم تصویب شد و سال ۲۷ درصد و امسال ۳۵ درصد، بدون امضای نماینده کارگران اجرایی شد. امسال که مصوبه‌ی مزد را بدون امضا نماینده کارگران ابلاغ کردند، یک ضربه‌ی خیلی بزرگ به جامعه‌ی کارگری بود. تشکل‌های کارگری و نمایندگان آن‌ها را نادیده گرفتند و بدون در نظر داشتن نظر مثبت کارگران، هر کاری دلشان خواست کردند. درصد نادیده گرفته شدن کارگران، در دولت رئیسی بیشتر از تمام دولت‌ها بوده است.

چمنی درباره لزوم گفتگو با جامعه‌ی کارگری از سوی دولت گفت: شعار امسال به مشارکت مردم اشاره می‌کند؛ وقتی جامعه‌ی کارگری را به نان شب محتاج می‌کنیم، نباید انتظار داشته باشیم که مشارکت خیلی بالایی داشته باشند و رشد اقتصادی به دست بیاوریم. به نظر من هنوز هم دیر نشده است، اگر دولت می‌خواهد کاری بکند، باید اول حرف‌های جامعه کارگری را بشنود و شرایطی که امسال برای دستمزد به وجود آوردند را اصلاح کنند. باید دل جامعه‌ی کارگری به کار کردن گرم شود تا تمام نیروی جوان ما وارد شغل‌های کاذب نشوند.

دیگر خبرها

  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • لزوم توجه دولت به مشارکت و امنیت خاطر مردم در سرمایه‌ گذاری‌ ها
  • دولت رئیسی روز به روز به مشکلات کارگران اضافه کرد
  • دغدغه‌ام حل مسایل معیشتی و پیگیری منافع ملی و مطالبات مردم است
  • اولویت اول مجلس دوازدهم رفع مشکلات معیشتی مردم باشد
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • سخنگوی دولت: اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است