Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی>سلامت - همشهری آنلاین:
عضو هیأت مدیره انجمن دندانپزشکان ایران شاخه اصفهان با اشاره به شایع‌ترین مشکلات دندانپزشکی کودکان گفت: روش PRR تأثیر بسیار زیادی در پیشگیری از پوسیدگی‌های بعدی دندان دارد.

به گزارش مهر،دکتر مهرداد آقاجوهری در کنگره دندانپزشکی نقش جهان در ارتباط با موضوع مشکلات دندانپزشکی کودکان اظهار داشت: شایع‌ترین مشکلات دندانپزشکی کودکان به ترتیب پوسیدگی‌های دندانی، کمبود فضا جهت رویش مناسب دندان‌ها و مشکلات فکی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این بین پوسیدگی‌ها بیشتر و مهمتر هستند پوسیدگی دندان‌های D و E و دندان شش سالگی از جمله شایع‌ترین مشکلات دندانی کودکان بوده که تشخیص زود هنگام و درمان سریع آنها نقش به سزایی در پیشگیری از مشکلات بعدی دارد.

عضو هیأت مدیره انجمن دندانپزشکان ایران با اشاره به اینکه یکی از بهترین روش‌ها جهت پیشگیری از پوسیدگی دندان‌ها PRR است، گفت: این روش بسیار آسان، سریع، کم هزینه و مؤثر است.

آقاجوهری خاطرنشان کرد: روش PRRدر طیف درمانی جهت درمان پوسیدگی‌های کودکان در نظر گرفته می‌شوند و جزء مراحل اولیه بوده که تأثیر بسیار زیادی در پیشگیری از پوسیدگی‌های بعدی دندان دارد.

وی تصریح کرد: تمام کودکانی که در دورهMixed dentition(حضور همزمان دندان‌های مولار شیری و اولین دندان دایمی در دهان)قرار دارند یعنی محدوده سنی چهار تا شش سالگی می‌توانند از این روش استفاده کنند.

عضو هیأت مدیره انجمن دندانپزشکان ایران ادامه داد: این روش برای بیمارانی که بهداشت نسبتا مناسب دارند و دندان‌ها فاقد پوسیدگی شدید و پیشرفته هستند PRRگزینه بسیار مناسبی است.

آقاجوهری با بیان اینکه در این روش حتی می‌توان بدون بی حسی شیارهای عمیق را که بسیار مستعد پوسیدگی هستند با هدف جلوگیری از بروز پوسیدگی‌های شدیدتر با مواد کامپوزیتی ترمیم کرد، گفت: معمولا توصیه می‌شود مراجعات 6-9ماه یکبار به دنداپزشک صورت گيرد.

وی خاطرنشان کرد: گاهی پوسیدگی‌هایی ایجاد شده اند که دندانپزشک را مجبور به تراش بیشتر و عمیق‌تر می‌کند که البته بازهم در این مرحله نوع پیشگیری مستتر هست.

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۱۳۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود

مژگان مینوسپهر رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت:با استفاده وسیع تراز واکسن‌های موجود، می‌توان سالیانه از دومیلیون مرگ دیگرجلوگیری کرد.

وی اظهار داشت: برنامه توسعه ایمن سازی کودکان از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳بوده است.

مینوسپهر خاطر نشان کرد: فراهم آوری امکانات و تجهیزات لازم برای توزیع و نگهداری واکسن، تامین به موقع واکسن و بکارگیری نیرو‌های آموزش دیده در رده‌های مختلف سبب شد که پوشش واکسیناسیون کودکان زیر یکسال از ۳۷ درصد در سال آغاز برنامه به سرعت به بالای ۹۰ درصد در سال ۱۳۶۸ برسد و طی ۱۵ سال گذشته همواره بالای ۹۵ درصد بوده است.

مینو سپهر ادامه داد: از جمله دستاورد‌های تلاش ۵۰ ساله در زمینه واکسیناسیون می‌توان به حذف کزاز نوزادی، کنترل بیماری‌های دیفتری و سیاه سرفه، کاهش چشمگیر موارد شدید بیماری سل در دوره کودکی، حذف سرخک و سندروم سرخجه مادرزادی و عاری شدن کشور از فلج اطفال اشاره کرد.

وی افزود: سالهاست که کشور عاری از فلج اطفال است، سرخک، سرخجه وکزازنوزادی حذف شده اند. بیماری‌های دیفتری، سیاه سرفه و اوریون کنترل شده اند و میزان شیوع حاملان مزمن هپاتیت B به کمتراز یک درصد کاهش یافته است.

مینوسپهر تصریح کرد: به خاطر داشته باشیم جمعیت اتباع، تردد غیر مجاز آنها و باور‌های غلط نسبت به واکسیناسیون و اینکه می‌توانیم با روش‌های مختلف مانند طب سنتی جایگزین مناسب برای واکسیناسیون پیدا کنیم از جمله تهدید‌های این برنامه می‌باشد و امکان بازگشت بیماری‌هایی مانند سرخک، دیفتری، سیاه سرفه و سایر بیماری‌هایی که در این چند دهه کنترل شده است وجود دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • برگزاری ملاقات مردمی استاندار آذربایجان شرقی
  • ملاقات مردمی استاندار آذربایجان شرقی
  • حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است
  • لزوم توجه به موضوع پیشگیری از جرم در سطح استان
  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است