Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران، حزب‌الله را به این موشک‌ها مجهز کرده و اکنون قصد ایجاد یک کارخانه ساخت موشک در لبنان را دارد. در این حالت خودمان را کنترل خواهیم کرد و شهروندان اسرائیل به گروگان بودن خود در دستان تهران، حزب‌الله و «یحیی السنوار» رئیس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه ادامه خواهند داد.

به گزارش بولتن نیوز، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در گزارشی به تهدیدهایی که این رژیم و ساکنان فلسطین اشغالی با آن روبرو هستند، پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزنامه نوشت: در یازدهمین سالروز آنچه حزب‌الله آن را «پیروزی الهی» می‌داند (پیروزی جنگ 33 روزه) [سید] حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله بار دیگر به مشخص کردن اهداف پرداخت؛ اما این اهداف دیگر حیفا، صفد، خلیج (فارس) نبودند بلکه هدف (تاسیسات اتمی) دیموناست. موشک‌های پیشرفته حزب‌الله می‌توانند این تاسیسات را هدف قرار دهند.

هاآرتص در ادامه مدعی شد: ایران، حزب‌الله را به این موشک‌ها مجهز کرده و اکنون قصد ایجاد یک کارخانه ساخت موشک در لبنان را دارد. در این حالت خودمان را کنترل خواهیم کرد و شهروندان اسرائیل به گروگان بودن خود در دستان تهران، حزب‌الله و «یحیی السنوار» رئیس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه ادامه خواهند داد.

در این بحبوحه که ایران بر روی نفوذ در سوریه تمرکز کرده و تلاش می‌کند به مرزهای سوریه - اردن برسد، پاسخ اسرائیل آن است که یک تیم امنیتی عالی‌رتبه را فرستاده تا در برابر فرماندهان موسسات امنیتی در واشنگتن ابراز نگرانی کنند؛ باید برای این دولت هیستریک سوگواری کنیم.

این روزنامه صهیونیستی سپس نوشت: نیروی هوایی اسرائیل حدود 100 بار، محموله‌های سلاح در سوریه را که برای حزب‌الله به سمت لبنان حمل می‌شد، هدف قرار دادند اما ما حدودا جلوی قاچاق 150 هزار موشک را نگرفته‌ایم با این نگاه که اگر نصرالله اقدام به عملی کردن تهدیدهای خود کند ما پاسخی قاطع خواهیم داد.

هاآرتص افزود: اما حمله اول (حزب‌الله به اسرائیل) سرنوشت‌ساز خواهد بود و منجر به کشته شدن هزاران نفر در اسرائیل و نیز خسارت‌های بسیار به تاسیسات امنیتی و اقتصادی خواهد شد. این عاقلانه است که پیش‌بینی کنیم در این مرحله هیچ موشکی از ایران به سمت اسرائیل نخواهد آمد و این به دلیل تهدید «نفتالی بنت» -که گفته است لبنان را ویران خواهیم کرد؛ یا تهدید «اسرایئل کاتز» -که گفته لبنان را به عصر حجر برمی‌گردانیم- نیست. ایران در حال حاضر در یک مسابقه برای تسلط و نفوذ منطقه‌ای است که آمریکا و اسرائیل هم مانع از آن نمی‌شوند و شلیک موشک قبل از پایان این مسابقه، مسیرش را مشوش خواهد کرد.

این روزنامه اسرائیلی در ادامه نوشت: یحیی السنوار اعلام کرده در رویارویی آینده، اسرائیل را ویران خواهیم کرد؛ اسرائیل مانند همیشه به جای اینکه قدرت خودش در اجرایی کردن تهدید را نشان دهد، اقدام به ایجاد یک دیوار حائل با هزینه بالا و مشخص نبودن میزان موفقیت کرده است.

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۱۳۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل

جان لیمبرت، گروگان سابق سفارت آمریکا در تهران در مطلبی با اشاره به سطح تنش‌ها بین ایران و آمریکا بر لزوم گفتگو بین طرفین تاکید کرد و گفت که صحبت با ایران سخت خواهد بود؛ اما اگر بتواند هر دو طرف را از مسیر فاجعه دور نگه دارد، ارزش دارد.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ جان لیمبرت، دیپلمات پیشین آمریکایی در مطلبی برای اندیشکده ریسپانسیبل استیت کرفت نوشت، برای چندمین بار، ایالات متحده و ایران به یک جنگ آشکار نزدیک شده اند که هیچ یک از طرفین آن را نمی‌خواهند. بر اساس این گزارش، اخیرا اسرائیلی‌ها به ساختمانی در محوطه کنسولگری ایران در دمشق حمله کردند که منجر به شهادت هفت مستشار نظامی ایران شد.

در مقابل ایرانی‌ها به این نقض اماکن دیپلماتیک اعتراض کرده و با پرتاب صد‌ها پهپاد و موشک جنگی به سمت اسرائیل به آن پاسخ دادند. در این بین آمریکا با هشدار‌های فراوان به رهگیری آن‌ها کمک کرد. اسرائیلی‌ها برای نشان دادن توانایی خود، دست به یک حمله متقابل زدند. به نظر می‌رسد که این مبادله تا دور بعدی فعلا پایان یافته است.

دیر یا زود، اگر آمریکا و جمهوری اسلامی می‌خواهند از این درگیری باخت-باخت اجتناب کنند، باید شروع به گفتگو کنند. ۴۵سال اتهام و نکوهش از سمت دو طرف، دستاوردی برایشان به ارمغان نیاورده است. همچنین برای دولت‌های متوالی ایالات متحده، ایران همچنان معما است و معما باقی خواهد ماند.

با الهام از تروتسکی می‌توان گفت «شما ممکن است کاری با ایران نداشته باشید. اما ایران با شما کار دارد.» برای ایران، آمریکا یک مشغله ذهنی باقی می‌ماند. جمهوری اسلامی ایران نیز نشان داده که بعد از چهل و پنج سال جایگاه خود را حفظ کرده است. حال این پرسش مطرح می‌شود که چرا باید با جمهوری اسلامی صحبت کنیم، در حالی که اصل سیاست جمهوری اسلامی به قول یکی از مقامات ایرانی «مخالفت با آمریکا» است؟

جان لیمبرت ادامه می‌دهد: «ما باید صحبت کنیم، زیرا صحبت کردن (و گوش دادن) به دشمن به معنای تامین منافع ملی ما از طریق برقراری ارتباط است. حرف زدن هرگز به معنای تایید یا حمایت نیست.» تا امروز که دو طرف با هم صحبت نکرده اند، چه اتفاقی افتاده است؟ یا به عنوان مثال وقتی نمایندگان جمهوری اسلامی در جلسات از ملاقات حضوری با همتایان آمریکایی خود اجتناب می‌کنند، چه اتفاقی می‌افتد؟

هر گاه دو طرف، همسایه ها، اقوام، کشور‌ها به هر دلیلی نتوانند با هم صحبت کنند، هر یک از طرفین برای دیگری به طور همزمان تبدیل به مافوق بشر می‌شوند که قادر به هر کاری است. در این صورت، یک ایران مافوق بشر می‌تواند در عرض چند هفته سلاح هسته‌ای بسازد و تحویل دهد، نیرو‌های محور مقاومت را برای انجام ماموریت هایش در هر جایی تقویت و امپراتوری‌های قدرتمند ایرانی دوران یونان و روم را بازسازی کند.

از سوی دیگر، ایالات متحده مافوق بشر نیز می‌تواند سیاست مداخله در رویداد‌های ایران را به شکل دیگری ادامه دهد. در یک سطح، سیاستمداران تهران و واشنگتن به دنبال اجتناب از جنگ ایران و آمریکا هستند. ایران نمی‌خواهد جنگ بزرگ، اوضاع را در این کشور به‌هم ریزد و در واشنگتن، هر دو رئیس جمهور دموکرات و جمهوری خواه می‌دانستند که «جنگ احمقانه دیگر» در خاورمیانه یک بازنده سیاسی به همراه دارد.

در سال ۲۰۱۶، ترامپ در برابر چنین جنگ‌هایی مقاومت کرد و پیام او قدرتمند بود. اگرچه او به طرز احمقانه‌ای توافق هسته‌ای ایران را رها کرد و تهدیدی عجیب برای زدن «۵۲ مکان تاریخی» در ایران مطرح کرد، اما به وضوح شکی برای پرهیز از جنگ نداشت. زمانی که مشاور امنیت ملی‌اش او را به سمت رویارویی سوق داد، وی را اخراج کرد.

آیا نخست وزیر بنیامین نتانیاهو می‌خواهد ایالات متحده را وارد جنگ با ایران کند؟ به نظر می‌رسد که او در پی حفظ خود در قدرت است. جنگ‌ها اغلب با بیان اینکه هر دو طرف خواهان صلح هستند، آغاز می‌شود. اما محاسبات نادرست یا دست کم گرفتن طرف مقابل و اقدامات شخص ثالث می‌تواند کشوری را به سمتی سوق دهد که خود می‌داند ویرانگر است. لیمبرت در نهایت تاکید کرد که صحبت با جمهوری اسلامی سخت خواهد بود، اما اگر بتواند هر دو طرف را از مسیر فاجعه دور نگه دارد، ارزش دارد.

دیگر خبرها

  • اعلام تخلیه ساکنان شرقی رفح برای حمله اسرائیل/حملات شدید حزب الله به مواضع نظامی اسرائیل با 70 موشک/ حماس: دستور تخلیه رفح تحولی خطرناک است
  • اعلام تخلیه ساکنان شرقی رفح برای حمله اسرائیل/حملات شدید حزب الله به مواضع نظامی اسرائیل با 70 موشک
  • آغاز تخلیه ساکنان شرق رفح/ «نتانیاهو» به دیپلماسی جواب نداد؟
  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل
  • رسانه اسرائیل : حزب الله یک هزار و ۵۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است
  • در حمله غیرمنتظره قسام 10 نظامی اسرائیلی زخمی شدند؛ امیدی به زنده ماندن4نفر نیست
  • صبر امریکا لبریز شد؛ اگر حماس آتش‌بس را نپذیرید از قطر اخراج می‌شوند؟
  • آمریکا به قطر: اگر رهبران حماس شروط آتش‌بس را نپذیرفتند، آن‌ها را بیرون کنید
  • اسرائیل یک هفته به حماس فرصت داد؛ توافق یا حمله به رفح؟
  • ادعای بلینکن: تنها مانع بین ساکنان غزه و آتش‌بس، حماس است