Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ احداث پالایشگاه آناهیتا در جهت جلوگیری از خام فروشی و تبدیل آن به فرآورده های با ارزش افزوده بیشتر و به منظور رفع نیاز منطقه غرب کشور به فرآورده های نفتی صورت پذیرفته است . این پالایشگاه به دلیل قدیمی و فرسوده بودن مقررشد که با ظرفیت 150 هزار بشکه در سال 85 احداث شود اما بنا به دلایلی اجرای آن در سال 86 متوقف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن بار دیگر در سال ۸۹ کلنگ آن به زمین زده شد اما بار دیگر روند اجرای پروژه متوقف شد.

پالایشگاه آناهیتا به منظور رفع نیاز منطقه غرب کشور به فرآورده های نفتی و همچنین خودکفایی بیش از پیش ایران در تولید فرآورده های پرکاربرد نفتی و کاهش خام فروشی نفت، احداث پالایشگاه آناهیتا در استان کرمانشاه در اواخر سال 85 به تصویب هیات وزیران رسید. با وجود اینکه ظرفیت اشتغال زایی مستقیم و غیرمستقیم این طرح برای هزاران نفر از جوانان این منطقه محروم و تامین نیاز های مواد نفتی منطقه غرب و افزایش قدرت مانور ایران در صادرات فرآورده های نفتی به کشور های همسایه غربی در اهداف این پروژه دیده شده بود اما در عمل با گذشت قریب به 11سال از تصویب آن، هنوز این پروژه به مرحله اجرا نرسیده است.

از جمله امتیازات ویژه این پالایشگاه می‌توان به تاکید ویژه مقام معظم رهبری در سفر استانی سال 1390، تخفیف 10 درصدی خوراک نفت خام تخصیصی، تضمین تعلق وام صندوق توسعه ملی تا 85 درصد کل سرمایه‌گذاری مورد نیاز پروژه و... اشاره کرد.

عبدالرضا مصری نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایسکانیوز؛ در خصوص پالایشگاه آناهیتا کرمانشاه اظهار کرد: پروژه پالایشگاه آناهیتا مهم‌ترین پروژه برای رفع بیکاری استان کرمانشاه است که تا به حال پیشرفت چشمگیری نداشته است

او تصریح کرد: متاسفانه از زمان اجرای پروژه تا به امروز قدم مثبتی از سوی دولت یازدهم برداشته نشده است. علیرغم اینکه رهبر معظم انقلاب در سفر خود به کرمانشاه تاکید داشتند که پالایشگاه آناهیتا باید به بهره‌برداری برسد هنوز اقداماتی کلیدی در این زمینه صورت نگرفته است. بنابراین کسانی که به هر نحوی مانع اجرایی شدن پروژه پالایشگاه آناهیتا کرمانشاه می‌شوند خائن به مردم هستند.

او پالایشگاه آناهیتا را مهم‌ترین مصوبه دولت عنوان کرد و افزود: پروژه پالایشگاه آناهیتا برای کرمانشاه حیاتی است و اجرایی نشدن آن ضعف بزرگ مسئولان را نشان می‌‌دهد.

احمد صفری عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی نیز گفت: از اجرای این پروژه تاکنون اقدامات مناسبی صورت نگرفته که بتوان از آن یاد کرد.

حال این سوال پیش می‌آید چرا پروژه ای که از سال 85 کلید خورده تا به امروز اقداماتی برای اجرای آن صورت نگرفته است؟ آیا دستان پشت‌پرده ای در کار است که مانع اجرای آن می‌شود.

گزارشگر: حبیبه رحیمیان

402

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۱۶۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کریمی ظهر شنبه در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال، با تاکید بر لزوم تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در استان، اظهار کرد: با توجه به کم شدن آب‌های سطحی و نیز مصرف بی رویه آب‌های زیرزمینی، برخورد با چاه‌های غیرمجاز و نیز کشت‌های آب بر باید تشدید شود.

وی افزود: در این راستا شرکت آب منطقه‌ای باید تلاش‌های خود را در انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد.

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به پیامدهای منفی حفرچاه های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این حوزه است.

وی یادآور شد: از طرفی در حال حاضر تنها درصد کمی از چاه‌های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آنها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه‌های آب کشاورزی استان بر اساس اولویت و تفکیک شهرستان‌ها صورت گیرد.

به گفته این مقام قضائی، اولویت با چاه‌هایی خواهد بود که احتمال برداشت‌های غیرمجاز از سوی آنها بیشتر است.

کریمی در ادامه اشاره‌ای هم به اجرای طرح کاداستر (حدنگار) در استان داشت و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۲ و در سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان‌های استان، اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می‌رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستان‌ها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد.

وی در ادامه بر لزوم پیشگیری از تغییر کاربری اراضی در سطح استان هم تاکید کرد و افزود: دستگاه‌های خدمات رسان موظف هستند که از هرگونه ارائه خدمات و برقراری اشتغال برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز نگرفته‌اند، طبق اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت.

مدعی العموم استان در پایان اعلام کرد: دستگاه‌های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال در دادسرای استان ارائه کنند.

کد خبر 6089909

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گل محمدی از گلستان‌های کرمانشاه
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • هشدار معنادار رشیدی کوچی درباره خطاهای استراتژیک و لجبازی عده ای خاص با مردم /دلم می سوزد...
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • عطر گل‌محمدی در گلستان‌های کرمانشاه پیچید
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای رسمی طرح باک پُر از روز شنبه در مرز رسمی پرویزخان
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن