Web Analytics Made Easy - Statcounter


در یک تغییر مدیریتی در بنیاد سعدی، سیدمحمدرضا دربندی معاون امور بین‌الملل این بنیاد، جای خود را به فرهاد پالیزدار داد.

به گزارش بی‌باک به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، مراسم تکریم از سیدمحمدرضا دربندی به پاس سال‌ها خدمت در راستای آموزش و گسترش زبان فارسی و معارفه فرهاد پالیزدار معاون جدید امور بین الملل بنیاد سعدی، با حضور رئیس، معاونان و سایر همکاران بنیاد سعدی و نیز معاون پژوهشی و آموزشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم غلامعلی حدادعادل، رئیس بنیاد سعدی با بیان اینکه از روز اولی که فکر تاسیس بنیاد سعدی مطرح شد، از تجربه و نظرات و همراهی‌های همه جانبه آقای دربندی بهره‌مند شدیم، گفت: وقتی اساسنامه بنیاد به تصویب رسید، اولین انتصاب ما و معاونی که برای شروع کار در بنیاد سعدی انتخاب کردیم، آقای دربندی بودند که پیش از این، همین مسئولیت را به عنوان رییس مرکز گسترش زبان فارسی در سازمان فرهنگ و ارتباطات داشتند.

وی افزود: برای اینکه استمرار فعالیت‌های آموزش زبان فارسی در جهان حفظ شود، بجا می‌دانستم که همان مسئول در سازمان فرهنگ، در سمت معاونت امور بین الملل کار را در بنیاد انجام دهند، که ایشان هم صمیمانه و صادقانه پذیرفتند و فعالیت خود را آغاز کردند.

وی تاکید کرد: بخش مهمی از دستاوردهای بنیاد سعدی در طول ۵ سال فعالیت‌اش، نتیجه زحمات آقای دربندی بوده است و امیدوارم این تلاش و زحمات، سرمایه معنوی در دوجهان برای ایشان محسوب شود.

رئیس بنیاد سعدی افزود: از همان ابتدای تاسیس بنیاد سعدی تلاش کردیم تا برای گسترش زبان فارسی، «حوزه ماموریت» را بشناسیم، راهبرد تعیین کنیم و در کارشناسی ­های خاص در هر حوزه متمرکز شویم که چنین فرآیندی با حضور آقای دربندی و تشکیل شوراهای راهبردی توسط ایشان تا کنون به خوبی محقق شده است و توصیه من به معاون جدید امور بین الملل این است که شوراهای راهبردی را حفظ کرده و در تداوم جلسات آن بکوشند.

حداد عادل همچنین تاکید کرد: به مانند فرآیندی که وزارت امور خارجه برای هر منطقه در جهان، کارشناسی در نظر گرفته است، بنیاد سعدی نیز باید یک کارشناس متخصص داشته باشد که سوابق زبان فارسی در آن منطقه، نقاط حساس به زبان فارسی و استادان بنام را بشناسد و کمیت و کیفیت فعالیت­‌های زبان فارسی و روند آن در منطقه خود را بداند که خوشبختانه این کار در بخش بین الملل بنیاد سعدی تا حد خوبی شکل گرفته است.

وی گفت: در آینده نیز از تجربیات آقای دربندی بهره خواهیم برد و ارتباط ما با ایشان قطع نخواهد شد و از معاون جدید، آقای پالیزدار می‌خواهم که در هر مسئله‌ای که لازم می‌­دانند با ایشان مشورت کنند.

رئیس بنیاد سعدی همچنین به معرفی معاون جدید امور بین الملل پرداخت و گفت: آقای فرهاد پالیزدار نیز از مدیران باسابقه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و از افراد با تجربه حوزه روابط فرهنگی هستند. ایشان جزو اولین دانش آموخته ­های شاخص دانشگاه امام صادق (ع) و دارای مدرک کارشناسی ارشد معارف اسلامی و علوم سیاسی هستند. به مدت دو سال معاون اداره کل مطبوعات و رسانه­‌های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ۵ سال مسئول خانه فرهنگ ایران در دهلی نو و بمبئی و همچنین مدتی دبیر شورای عالی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بودند.

وی افزود: از دیگر سوابق مهم ایشان می‌­توان به پنج سال رایزن فرهنگی ایران در ترکیه، پنج سال رئیس مرکز مطالعات فرهنگی بین المللی در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و همچنین در سال­‌های اخیر در دو نوبت سرپرست رایزنی فرهنگی در ارمنستان و سرپرست رایزنی فرهنگی در ژاپن اشاره کرد.

حداد عادل با اشاره به ترجمه کتاب­‌های «تاثیر فارسی بر هندی»، «برگزیده نامه‌های اقبال لاهوری» و «رسانه­‌های عربی» و طراحی و مدیریت «تاریخ شفاهی رایزنان فرهنگی» توسط پالیزدار، اظهار کرد: ایشان با توجه به این سوابق، تناسب و شایستگی خوبی را برای فعالیت­‌های ما در بخش بین الملل دارا هستند.

رئیس بنیاد سعدی با تصریح این مطلب که بنیاد سعدی خود را از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی جدا نمی‌داند، گفت: بنیاد سعدی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به مانند دو دست از یک پیکر هستند برای برداشتن یک بار و هیج رقابتی وجود ندارد و هردو باید با هم در حوزه زبان فارسی فعالیت داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: بنیاد سعدی به جهت اهمیت زبان فارسی و ظرافت­‌هایی که در این کار وجود دارد، تاسیس شد و حفظ ارتباط با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برایش از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و به همین جهت حضور یکی از مدیران این سازمان، به حفظ و استمرار این اتصال کمک شایانی خواهد کرد.

در این مراسم قهرمان سلیمانی، معاون آموزشی و پژوهشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز با بیان آنکه امروز، روز خاصی از لحاظ روحی و دلبستگی عاطفی برای همکاران بنیاد سعدی است، گفت: بنیاد سعدی برای همه آنانی که به عظمت زبان فارسی و فرهنگ ایرانی- اسلامی می‌اندیشند، جایگاه ویژه‌ای دارد و تاسیس این بنیاد یک نیاز ملی بوده و به همت والایی نیاز داشت که دکتر حدادعادل این بار سنگین را بر دوش گرفتند.

وی با بیان آنکه ارتباط خوب بنیاد سعدی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از نتایج فعالیت­‌های آقای دربندی بوده است، ادامه داد: از همان ابتدای شکل گیری بنیاد، آقای دربندی زحمات فراوانی را متقبل شدند. شکل گیری یک چنین نهادی به یک ذهن مهندسی نیاز داشت که این توانایی را آقای دربندی داشتند و خالصانه مجموعه ظرفیت ­های فکری و ارتباطات کاری خود را در اختیار بنیاد سعدی قرار دادند.

فرهاد پالیزدار معاون جدید امور بین الملل بنیاد سعدی نیز ضمن تشکر از حسن ظن مسئولان، طی سخنان کوتاهی گفت: طی تجربیاتی که در هند، پاکستان، ارمنستان و حتی ژاپن داشتم متوجه شدم زبان فارسی نقش ویژه ای در ارتباطات فرهنگی ما دارد و بسیار خوشحالم که چنین فرصتی فراهم شد تا بتوانم در حوزه زبان فارسی فعالیت کنم.

وی ضمن قدردانی از زحمات دربندی در این حوزه از سال­‌های گذشته تاکنون گفت: امیدواریم بتوانیم از تجربیات خوبشان استفاده کنیم و جهت رشد و پیشرفت بنیاد قدمی رو به جلو برداریم.

رضامراد صحرایی، معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی نیز با اشاره سابقه آشنایی خود با دربندی از سال ۸۸ در سمینار بین المللی مرتبط با آموزش زبان فارسی در جهان گفت: اعتقاد آقای دربندی به بنیاد سعدی بعد از دکتر حدادعادل، بسیار است و همین اعتقاد باعث شد نقش جدی در پیشرفت بنیاد سعدی داشته باشند.

وی اظهار کرد: یکی از ویژگی­‌های مهم ایشان که موجب نتایج خوبی در بنیاد سعدی شد؛ آشنایی خیلی خوب با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رایزنی ­های فرهنگی و حوزه کار در روابط بین الملل است. همچنین آقای دربندی بسیار به حلال و حرام اعتقاد داشته و آن را در فعالیت­‌های خود نیز اجرایی می‌کردند.

وی در ادامه افزود: ویژگی مهم بعدی ایشان متعهد بودن به انجام وظایف محوله است و با توجه به صفات اخلاقی و شایستگی­‌های ایشان همواره باید خدا را شکر کردکه ایشان در ابتدای تاسیس بنیاد سعدی در کنار دکتر حداد عادل حضور داشته و ایشان را همراهی کردند.

بنابراین گزارش، سیدباقر سخایی، معاون مالی و اداری بنیاد نیز ضمن تشکر از همراهی­‌ها و تلاش­‌های بی وقفه دربندی در بنیاد سعدی گفت: در شرایط سخت مالی که بنیاد را تاسیس کردیم، آقای دربندی کنار ما بودند چراکه تاسیس یک سازمان و نهاد بسیار سخت است و با کمک ایشان بود که موفق شدیم و بنده همواره در هر کاری با ایشان مشورت می­ کردم.

بنا بر اعلام این خبر، در پایان این مراسم، لوح تقدیری به پاس فعالیت­‌های سیدمحمدرضا دربندی، از سوی رییس بنیاد سعدی به ایشان اهدا شد. همچنین لوح انتصاب فرهاد پالیزدار در سمت معاون امور بین الملل بنیاد سعدی نیز به ایشان تقدیم شد.


--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۱۷۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خزعلی: رفع فقر مادی باید در کنار ارتقاء فکری و رشد فرهنگی انجام شود

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه رفع فقر مادی کافی نیست، گفت: ما فقر مادی را رفع می‌کنیم اما توان افزایی روی ارتقای فکری، رشد فرهنگی، تثبیت خانواده‌ها انجام نمی‌گیرد.

به گزارش ایسنا، همایش هم‌اندیشی و راهبردی مدیران بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها با حضور حجت الاسلام احمد صالحی رئیس مرکز ارتباطات مردمی رئیس جمهور، انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، محسن ولیئی معاون امور مشارکت‌های اجتماعی وزارت کشور، محمد جواد فولادپور مدیرعامل بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها، فاطمه چوپانی مدیر قرارگاه جهاد اجتماعی خیریه آبشار عاطفه ها همچنین جمعی از مدیران این بنیاد برگزار شد.

این همایش با موضوع جهش تولید، مهارت آموزی، توانمندسازی در اشتغال و کارآفرینی با مشارکت مردمی برگزار شد.

حجت الاسلام صالحی حرکت عظیم بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها در اهداء جهیزیه به زوج های نیازمند که همزمان با سفرهای استانی رئیس جمهور در استان های مختلف کشور انجام می شود را حرکتی خالصانه، کامل و کارشناسی شده همراه با صداقت و اخلاص دانست و گفت: خیریه آبشار عاطفه ها از بین هزاران خیریه و مجموعه متعدد ثمن ها و مجموعه های مردم نهاد تبلور خدمت به مردم و همراه دولت است.

وی افزود: از ابتدا هر جا که قدرت نامحدود و ظرفیت مردم بود آن کار موفق و پیروز است. در جنگ تحمیلی در آزمون ها و فراز و نشیب های نظام و رو در رویی با دشمنان و استکبار و مشکلات اقتصادی و هر جایی که ظرفیت مردم پای کار آمد موفقیت تنها دستاورد این رویارویی مردمی بوده است.

رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در ادامه بیان کرد: در دوران کرونا یا در آن جشن های پر از زیبایی خدمت به مردم که نماد عمل به فرمان مقام معظم رهبری در ایجاد خدمت به مردم است، مجموعه بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها بهترین عملکرد را ارائه کرده است.

وی در ادامه اظهار کرد: در سفرهای استانی ریاست جمهور می بینیم خیریه آبشار عاطفه ها در حوزه های مختلف مشاوره ای، درمانی، آموزشی، امور بین الملل، خانواده و ازدواج، اشتغال، تولید و ... فعالیت های بسیاری داشته است. به عنوان فردی که از زمان تولیت حجت الاسلام رئیسی در آستان قدس که در کنار ایشان خادمی امام رضا(ع) را انجام دادم از نزدیک شاهد فعالیت مجموعه بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها در زمینه های مختلف کمک به مردم و نیازمندان هستم.

حجت الاسلام صالحی خطاب به بانوانی که به عنوان مددکار در این مجموعه فعالیت می کنند گفت: شما در یک بنیادی قدم گذاشته‌اید که برای خادمی مردم هم قسم شده است. بنیاد بین المللی آبشار عاطفه ها به شما اعتبار داده، پس برای ارتقاء و حفظ این جایگاه تلاش کنید. ما در برنامه هایی که مجموعه خیریه آبشار عاطفه‌ها حضور دارد زیبایی‌ها را می بینم. برگ برگ خدمت شما در این مجموعه پر از صفحات زیبا و نورانی و معطر به عطر خدمت خالصانه است.
 

رفع فقر مادی باید در کنار ارتقاء فکری و رشد فرهنگی انجام شود

انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده هم در این همایش گفت: وظیفه داریم به یکدیگر توصیه به صبر، نیکی و خیر و حرکت در مسیر خیر داشته باشیم و کمک کنیم تا این مسیر خیر باز شود و تسریع پیدا کند.

وی با اشاره به فعالیت‌های بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها در دو سال گذشته، خاطرنشان کرد: این مجموعه در کارهای متعددی که ما در دو سال گذشته داشتیم کارهای بسیار خوبی را در توانمندسازی، اشتغال، مشاوره انجام داده است.

خزعلی با بیان اینکه رفع فقر مادی کافی نیست، گفت: ما فقر مادی را رفع می‌کنیم اما توان افزایی روی ارتقای فکری، رشد فرهنگی، تثبیت خانواده‌ها انجام نمی‌گیرد.

معاون رئیس جمهور همچنین بر لزوم ارتقای فرهنگ و ترویج فرهنگ در حوزه‌های رسانه، چگونگی استفاده از رسانه و موفقیت و مهارت‌های لازم در خانواده تاکید کرد و گفت: خانواده و فرهنگ عامه، ارتقاء و ترویج فرهنگ در معقوله‌های رسانه و فرهنگ همچنین چگونگی استفاده از رسانه، فرهنگ موفقیت و مهارت آموزه‌هایی هستند که لازم است خانواده آموزش ببیند.

خزعلی در ادامه با اشاره به شعار مقام معظم رهبری مبنی بر اشتغال، گفت: اشتغال و فراهم کردن شرایط اشتغال برای همه کسانی که در شرایط نامساعد قرار دارند و به طور خاص بانوان سرپرست خانوار لازم است و باید شکل بگیرد.
 

شناسایی نیازمندان با کمک سامانه سخا
 محسن ولیئی معاون امور مشارکت های اجتماعی وزارت کشور در ادامه این همایش ایجاد بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها را توجه و عنایت امام رضا(ع) بیان کرد و گفت: بنیادها و سازمان های بسیاری در حوزه های خیریه در کشور فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: قریب به ۷۳ هزار تشکل مردمی، گروه جهادی یا مراکز نیکوکاری و خانه هایی که توسط سازمان ها ایجاد شده در امر خدمت رسانی به نیازمندان مشغول به کار هستند، اما بنیاد خیریه آبشار عاطفه ها یک رنگ و بوی خاصی از نظر گستردگی و از نظر حجم کار و نیت و فراوانی کمک همچنین از لحاط مددکاران بسیار سختکوش که در جای جای کشور پراکنده هستند، دارد.

ولیئی افزود: این بنیاد در حوزه بین الملل هم فعال است و در کشور عراق هم فعالیت شان را گسترش دادند که این کار جای شکرگزاری از خداوند را دارد.

معاون امور مشارکت های اجتماعی وزارت کشور خاطر نشان کرد: اگر اتفاقی در امر خیر کمک رسانی می افتد به واسطه مددجویان است، هیچ زمان خدمتی که به مددجو و مهرجو انجام می شود را از توان خود ندانید بلکه این را از الطاف خداوند ببینید. این ولی نعمتان به ما افتخار خدمتگزاری دادند.

وی اظهار کرد: قطعا همه فعالیت هایی که بنیاد بین المللی آبشار عاطفه ها در دستور کار دارد بخشی از راهبردهای نظام عادلانه در سطح کشور است. بیش از ۷۳ هزار واحد خدمات حمایتی در حال حاضر تماما یا بخشی از حوزه کار آنها احسان و رسیدگی به نیازمندان است.

ولیئی با اشاره به راه اندازی سامانه سخا گفت: سازمان امور اجتماعی کشور با همکاری کمیته امداد و برخی سازمان ها، سامانه سخا که سامانه خیر و احسان است را راه اندازی کرده است. این سامانه وصل کننده اغنیا به فقرا است یعنی یک خیریه جدید تحت عنوان خیریه مجازی است و همه افرادی که متقاضی خدمت هستند به جای مراجعه حضوری به دستگاه ها به این سامانه مراجعه می کنند و خود و نیازشان را معرفی می کنند.

وی در ادامه افزود: با ثبت نام مددجو در آن طرف هم خیرینی که حضور دارند این افراد را شناسایی کرده و در جهت رفع نیاز و مشکلات آنها اقدام می کنند. این سامانه به همه خیریه ها از جمله آبشار عاطفه ها کمک می کند تا نیازمندان را به جای اینکه مراجعه حضوری کنند و عزت نفسشان زیر سئوال برود و یا دنبال یک معرف بگردند را به خیریه ها معرفی می کند تا بتوانند اعلام نیاز کنند.

معاون امور مشارکت های اجتماعی وزارت کشور خاطرنشان کرد: برخی از این افراد در روستا ها هستند که امدادگران این افراد را نمی شناسند و این افراد هم زبان گویا و پای آمدن به خیریه ها را ندارند پس معرفی نیازمندان توسط خودشان در این سامان و کمک به آنها در حوزه دستور کار وزارت کشور است. این اپلیکیشن یا سامانه نزدیک به سه ماه است در استان البرز به صورت آزمایشی انجام شده و فعالیتش را انشاالله امسال در کل استان های کشور به طور جدی افزایش خواهد داد و سعی می کند کمکی برای شناسایی نیازمندان به خیریه ها باشد

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خزعلی: رفع فقر مادی باید در کنار ارتقاء فکری و رشد فرهنگی انجام شود
  • دیدار هیئت حماس با معاون وزیر خارجه چین
  • سیگنال بانک مرکزی به بازار ارز/ استفاده از منابع مسدودی آزادشده ارزی کلید خورد
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • رونمایی از آهنگ خلیج‌فارس به ۲ زبان فارسی و عربی در اراک
  • جدایی برگزاری بخش ملی و بین الملل جشنواره فیلم رضوان
  • نوای ساز ارکستر سمفونیک تهران در قلعه فلک‌الافلاک می‌پیچد
  • تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد
  • تغییر محمد خزاعی در سازمان سینمایی تکذیب شد
  • رئیس سازمان سینمایی تغییر می‌کند؟