Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@09:07:51 GMT

توضیحات آموزش‌وپرورش درباره شرایط جذب معلم

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۱۷۷۳۴

توضیحات آموزش‌وپرورش درباره شرایط جذب معلم

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش شرایط جذب معلم و بیماری‌هایی که منجر به ممنوعیت استخدام می‌‌شود، تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اسفندیار چهاربند در خصوص شیوه نامه جذب معلم اظهار کرد: بعد از اینکه داوطلبان کنکور سراسری متقاضی ورود به دانشگاه فرهنگیان می‌شوند تا دو برابر ظرفیت یعنی حدود 20 هزار نفر از طریق سازمان سنجش به وزارت آموزش و پرورش معرفی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این تعداد پس از طی مراحل مصاحبه عمومی و تخصصی، گزینش و معاینات پزشکی حدود 10 هزار و 200 نفر انتخاب و برای اعلام نتیجه قطعی به سازمان سنجش معرفی می‌شوند.

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مصاحبه عمومی و تخصصی از داوطلبان توسط تیم متخصص انجام می‌شود، گفت: یکی دیگر از مراحل که براساس ضوابط استخدامی است، احراز سلامت جسمی و روحی افراد است و برای هر شغلی استانداردهایی تعریف شده که معلمی در دنیا سختگیرانه‌ترین استانداردها را به لحاظ جسمی و روانی دارد.

چهاربند ادامه داد: در بررسی سلامت جسمی و روحی افراد مواردی وجود دارد که باید این اطمینان را بدهد این فرد برای دوره خدمت 30 ساله از سلامت کامل و آمادگی لازم برخوردار است؛ تا دو سال گذشته مجموعه‌ای از معاینات صورت می‌گرفت که برای کارگر ساده یک کارخانه کفایت می‌کرد اما در دو سال گذشته استانداردها را بازبینی کردیم و از سال گذشته اجرایی شد.

وی با اشاره به اینکه براساس این استانداردها ویژگی‌های مربوط به سلامت جسمی که در طول 4 سال تحصیل برای دانشجو معلمان نیاز است بررسی می‌شود، افزود: همچنین این استانداردها مواردی را می‌سنجد تا در طول خدمت فرد موانعی ایجاد نشود و براین اساس بیماری‌هایی که مانع از انجام حرفه معلمی شود موانعی برای استخدام محسوب می‌شوند.

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش گفت: هم اکنون آنچه که مورد تردید واقع شده تفکیک فهرست بیماری‌هایی است که منجر به ممنوعیت‌ شده است و فهرستی که به عنوان پرونده پزشکی افراد باید در دانشگاه فرهنگیان در دسترس باشد تا با استفاده از سوابق پزشکی دانشجو معلمان در موارد ضروری مراقبت‌های لازم اعمال شود.

چهاربند تصریح کرد: دو سیاست بالا دستی در جذب معلم وجود دارد که سیاست نخست بومی پذیری است و براساس آن با توجه به فرهنگ و گویش‌های مختلف در کشور گزینش معلم انجام می‌شود یعنی دیگر از شهر تهران برای کردستان پذیرش معلم نداریم و براساس دفترچه شماره دو کنکور سراسری در دانشگاه فرهنگیان هر فرد برای بوم خود استخدام می‌شود.

وی بیان کرد: بومی پذیری ماندگاری معلم را در هر استان افزایش می‌دهد و به نوعی تقویت مشارکت اقوام برای تربیت دانش آموزان مناطق خود است.

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: طبق قانون سه درصد سهمیه استخدامی به معلولان به تناسب رشته تدریس اختصاص می‌یابد و در شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش که نیازمند توانایی‌های جسمی افراد است و باید کارهای عملی انجام شود نمی‌توان از افراد معلول استفاده کرد اما اگر معلمی ناشنوا باشد می‌توان از او در مدارس استثنایی بهره برد.

چهاربند افزود: برای تیم‌های مصاحبه و پزشکی معلولیت‌های تأثیرگذار در شغل معلمی توضیح داده شده است به عنوان مثال سرطان‌های بدخیم در تمام دستگاه‌ها یکی از موانع استخدام محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

R1014132/P1014142/S2,22/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۱۷۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای دور کردن آموزش‌وپرورش لرستان از حاشیه و سیاست‌زدگی

به گزارش خبرنگار مهر، یونس بهاروند امروز یکشنبه در شورای اداری آموزش‌وپرورش لرستان، اظهار داشت: در دو سال گذشته در لرستان ۲۱۶ مدرسه با اولویت مناطق محروم ساخته شده است که در مقایسه با هشت سال دولت گذشته که فقط ۲۰۳ مدرسه بود در خور تحسین است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۲۱ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات مدارس در لرستان هزینه شده است، گفت: خوشبختانه با مساعدت وزیر ۷۵ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات مدارس اعم از تجهیزات آزمایشگاهی، ورزشی، کارگاهی و … در نظر گرفته شده است.

سرپرست اداره کل آموزش‌وپرورش لرستان، دانش‌آموزان را امانت مردم در مدارس عنوان کرد و بیان داشت: باید همه با هم تلاش کنیم تا کارهای مثبت گذشته ادامه پیدا کند و به‌دوراز حاشیه و سیاست‌زدگی دستگاه تعلیم‌وتربیت را به کارکرد اصلی خود برسانیم.

بهاروند، خط‌قرمز خود را حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی و کشور دانست و افزود: در کشوری که در مقابل تمام استکبار جهانی می‌ایستد باید به خود ببالیم که جا دارد از همه نیروهای نظامی و امنیتی، به‌ویژه سپاه پاسداران به‌خاطر عملیات تنبیهی وعده صادق قدردانی کنیم.

وی در آستانه هفته معلم، افزود: همه کاندیداهای مجلس شورای اسلامی قابل‌احترام هستند؛ چون از فیلترهای مهمی برای خدمت به کشور عبور کرده‌اند و دستگاه تعلیم‌وتربیت استان به‌دوراز هر حاشیه‌ای تنها به دنبال اعتلای نظام تعلیم‌وتربیت و تربیت دانش‌آموز تراز انقلاب اسلامی است.

کد خبر 6084428

دیگر خبرها

  • نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: مبلغ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲ برابر می‌شود
  • معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲برابر می‌شود
  • توضیحات وزارت راه و شهرسازی درباره یک گزارش
  • افزایش تک ماده كمكی به آموزش‌وپرورش نخواهد کرد
  • نواخته شدن زنگ سلامت در مدارس کهگیلویه وبویراحمد
  • زنگ سلامت در مدارس کهگیلویه و بویراحمد نواخته شد
  • تلاش برای دور کردن آموزش‌وپرورش لرستان از حاشیه و سیاست‌زدگی
  • احداث ۲۱۶ مدرسه در مناطق محروم لرستان