Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاظم محمدی اقدم درگفتگو با خبرنگاران رسانه های گروهی اظهار داشت: با ابرسانی به این تعداد روستا، 44 هزار و 86 خانوار با 169 هزار و 64 نفر جمعیت ازآب آشامیدنی سالم وبهداشتی برخوردار شده اند.

وی با اعلام اینکه برای آبرسانی به این تعداد روستا بیش ازیک هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است، افزود: در دولت تدبیر و امید، اعتبارات مصوب 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 برابر و اعتبارات تخصیص یافته نسبت به سال 91نیز 3.3 درصد رشد داشته است.

به گفته محمدی اقدم همچنین در این سال هاعملیات اجرایی در 455 روستای استان با جمعیت حدود227 هزار نفر اقدامات لازم صورت گرفته است به طوری که از بابت عملیات اجرایی آبرسانی به این روستاها 140 میلیارد تومان هزینه شده است که 259 روستا با جمعیت 120 هزار نفر در سطح 2 پایدار ماندند، 165 روستا از سطح 2 به یک ارتقا پیدا کرده است، 31 روستای غیرقابل برخوردار با جمعیت پنج هزار و 500 نفر از آب آشامیدنی سالم بهره مند شدند.

وی اضافه کرد: همچنین در دولت تدبیر و امید جمعیت تحت پوشش 3.76 درصد نسبت به سال 91 ارتقا یافته است.

محمدی اقدم اظهار کرد: نسبت به دولت دهم، 8/11 درصد رشد در لوله گذاری و 14 درصد نیز در تعداد مشترکین افزایش داشته ایم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی با بیان اینکه شاخص بهره مندی در استان 14.13 درصد ارتقا یافته است، یادآور شد: شاخص بهره مندی استان آذربایجان غربی 72.4 درصد و کشوری 71.3 درصد است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی بابیان اینکه در کل استان 114 روستای غیربرخوردار وجود دارد ودر 33 روستا آبرسانی باتانکر انجام می گیرد اظهار داشت: اعتبار اختصاص یافته برای اجرای پروژه ها در 338 روستای استان با جمعیت 152 هزار نفر در سال جاری 151 میلیارد تومان است که 81 میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی و 70 میلیارد تومان از محل اعتبارات صندوق توسعه تخصیص می یابد.

وی افزود: 19 میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی تاکنون مصوب شده است.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی با اتمام این پروژه ها شاخص بهره مندی استان پنج درصد ارتقا می یابد.

محمدی اقدم انجام مطالعات در شهرستان های استان از جمله بوکان 153 روستای بوکان، 118 روستای شهرستان مهاباد، 105 روستاهای شوط، چایپاره و پلدشت را از دیگر اقدامات در حال انجام شرکت آب و فاضلاب روستایی استان عنوان کرد.

وی تصریح کرد: برای اجرای این پروژه ها 400 میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی با اشاره به تدوین طرح جامع آب استان، توضیح داد: در قالب این طرح برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت پیش بینی و تدوین شده به طوری که به تفکیک روستاهای استان برنامه ها و احجام عملیاتی لازم مشخص شده است.

محمدی اقدم سرجمع اعتبارات مورد نیاز برای نقشه راه آب و فاضلاب روستایی استان را یک هزار و 400 میلیارد تومان اعلام کرد.

رئیس هیات مدیره ومدیرعامل شرکت آب وفاضلاب روستایی آذربایجان غربی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پروژه های آماده افتتاح در هفته دولت امسال اظهار داشت: در هفته دولت امسال 47 روستا بالغ بر هفت هزار و 891 خانوار با جمعیت 25 هزار و 925 نفر از آب اشامیدنی سالم وبهداشتی برخوردار خواهند شد.

وی افزود: با بهره برداری از این پروژه ها، شاخص بهره مندی استان از 72.4 درصد به 73.6 درصد خواهد رسید

محمدی اقدم هزینه تمام شده این پروژه ها را 118 میلیارد ریال اعلام کرد.

محمدی اقدم در خصوص آخرین وضعیت روستاهای حاشیه دریاچه ارومیه نیز گفت: اقدامات خوبی در راستای لب شوری آب شرب روستاهای حاشیه دریاچه ارومیه انجام گرفته است.

وی تصریح کرد: با وصل به مجتمع ها و تامین منشا دیگر تا آخر سال 95 مشکل لب شوری حدود 199 روستای ارومیه رفع شده و اقدامات اجرایی برای حل مابقی روستاها که 35 روستاست در حال اجراست.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اضافه کرد: آب این روستاها از لحاظ بهداشتی و شرب هیچگونه مشکلی ندارند.

وی کل هدررفت آب در استان را 28.21 درصد اعلام کرد که این میزان در کشور 30.72 درصد است.

این مقام مسئول در ادامه سخنان خود تعداد روستاهای سطح یک بالای 20 خانوار را یک هزار و 299 روستا، سطح یک زیر 20 خانوار را 88 روستا، سطح دوبالای 20 خانوار را 772 روستا و سطح دو زیر 20 خانوار را 102 روستا اعلام کرد.

محمدی اقدم همچنین افزود: 40 درصد شبکه تجهیزات آب و فاضلاب روستایی استان در سطح 2 قرار دارد یعنی 40 درصد فرسودگی در آنها وجود دارد اما قابل استفاده هستند.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۲۱۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه زمان آغاز فعالیت‌های پروژه روستایی را از تیرماه سال ۱۴۰۱ در دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع) در حال انجام است. وخدماتی که در دو سال گذشته در حوزه محرومیت‌زدایی انجام شده معادل اقدامات ۱۵ سال گذشته است.
داودی با اشاره به اینکه دو پروژه آبرسانی مجتمع امام علی (ع) یک و دو برای شهرستان کرمانشاه در حال اجرا است گفت: وی با اشاره به اینکه آبرسانی به ۳۲۵ روستا در استان آماده افتتاح و بهره‌برداری است

وی افزود: از این تعداد ۲۱۰ روستا در قرارگاه محرومیت‌زدایی توسط سپاه و ۱۱۵ روستا در قالب پروژه ملی و روستایی اجرا شده که طی یک یا دو ماه آینده افتتاح می‌شوند.

وی گفت: در حوزه آبرسانی روستایی تاکنون ۶۲۵ کیلومتر لوله گذاری و ۱۵۳ باب مخزن، ۴۹ باب ایستگاه پمپاژ احداث و ۴۶ چاه حفر شده و در مجموع ۴۵ هزار نفر از آب شرب بهره‌مند خواهند شد.

داودی با اشاره به اینکه دو پروژه آبرسانی مجتمع امام علی (ع) یک و دو برای شهرستان کرمانشاه در حال اجرا است افزود: پروژه مجتمع امام علی (ع) یک، یک حلقه چاه عمیق حفر، ۲۱ باب مخزن و پنج باب ایستگاه پمپاژ احداث و ۸۰ کیلومتر لوله گذاری انجام شده است.

وی با بیان اینکه با افتتاح این پروژه بیش از ۲۰۰۰ هم استانی از آب شرب پایدار بهره‌مند خواهند شد گفت: این روستاییان هیچ نوع دسترسی به آب آشامیدنی نداشتند و تاکنون آبرسانی سیار داشته یا از چشمه‌های محلی غیربهداشتی استفاده کرده‌اند و اکنون برای نخستین بار از آب سالم و شبکه آب و خطوط انتقال منتفع می‌شوند.
داودی با بیان اینکه این روستا‌ها آخرین روستا‌های شهرستان کرمانشاه منتهی به شهرستان اسلام‌آباد غرب هستند افزود: از ۱۸ روستای مذکور هشت روستا امروز از آب شرب بهره‌مند شدند و آبرسانی به ۱۰ روستای دیگر نیز تا پایان اردیبهشت افتتاح خواهد شد؛ که با افتتاح این طرح‌ها بیش از دوهزار هم استانی برای نخستین بار از آب سالم و شبکه آب شرب پایدار بهره‌مند شدند؛ که هیچ نوع دسترسی به آب آشامیدنی نداشتند و آبرسانی سیار یا از چشمه‌های محلی غیربهداشتی استفاده کرده‌اند.
وی مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب کرمانشاه ۱۴۰۴ وارد مدار می‌شود گفت: که در واقع یکی از پروژه‌های مهم و مطالبات جدی این کلانشهر محسوب می‌شود که از نظر مسائل بهداشتی، زیست محیطی و صنعتی بسیار اثرگذار خواهد بود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: تصفیه فاضلاب ۳۲۴ هزار نفر از جمعیت شهر کرمانشاه در مدول شمالی این تصفیه خانه در حال انجام است و نیاز کرمانشاه این است که دو تصفیه خانه ۴۰۰ هزار نفری نیز ساخته شود.
وی عنوان کرد: اکنون مدول دو تصفیه خانه فاضلاب با ظرفیت ۴۰۰ هزار نفر در حال ساخت است و آخرین تکنولوژی‌های جهان در حوزه تصفیه فاضلاب با بالاترین امکانات در آن استفاده خواهد شد.
داودی با اشاره به اینکه ظرفیت این تصفیه‌خانه ۶۷ هزار مترمکعب در شبانه‌روز است و بخش‌هایی از کرمانشاه را تحت پوشش قرار می‌دهد گفت: ساخت این تصفیه خانه در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ شروع شده و با توجه به اینکه مصوبه سفر رئیس جمهور بوده و اعتباری به آن تخصیص داده شده اکنون ۲۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

دیگر خبرها

  • رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • آب به روستای توانه در نهاوند رسید
  • بررسی روند عملیات اجرایی آبرسانی به ۲ روستای بوکان
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی