Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، در این نشست، محمدحسین فدایی به عنوان رئیس کمیسیون عمران، سعید نادری به عنوان نماینده شورای اسلامی در سازمان ترافیک، مرتضی سورانه در سمت نماینده شورای اسلامی در سازمان فرهنگی، ایرج رضایی به عنوان نماینده شورای اسلامی در سازمان پسماند، حامد آجرلو نماینده سازمان سیما و منظر شهری، طوفان محمدی نماینده سازمان فن آوری و علی جعفر محصولی نیز به عنوان نماینده شورا در سازمان آرامستان انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ایرج رضایی در این نشست به عنوان نماینده شورای اسلامی کلانشهر اراک در سازمان آتش نشانی، فرزانه رحمتی نماینده شورا در سازمان سرمایه گذاری، سعید نادری به عنوان رئیس کمیسیون تحویل پروژه ها، محمد حسین فدایی، علی جعفر محصولی، سعید نادری و ایرج رضایی به عنوان روسای چهار شعبه کمیسیون های حل اختلاف مالیاتی تعیین شدند.
کاوه فلک افلاکی به عنوان نماینده کمیسیون تقویم املاک و سعید نادری به عنوان جانشین نماینده این کمیسیون، ایرج رضایی نماینده کمیسیون متکدیان، مرتضی سورانه نماینده کمیسیون شورای نامگذاری، حامد آجرلو نماینده کمیسیون قطع اشجار، علیرضا مرادی نماینده کمیسیون احیای زکات، طوفان محمدی نماینده شورا در کتابخانه ها معرفی شدند.
در این نشست، پیمان رشیدی به عنوان نماینده شورای اسلامی در کمیسیون بدوی نظام وظیفه و علی جعفر محصولی به عنوان نماینده کمیسیون تجدید نظر نظام وظیفه برگزیده شدند.
کاوه فلک افلاکی برای مدت یک سال به عنوان نماینده شورای اسلامی در شورای آموزش و پرورش استان مرکزی، ایرج رضایی و مرتضی سورانه به عنوان نمایندگان شورا در شورای آموزش و پرورش شهرستان اراک انتخاب شدند.
همچنین طوفان محمدی به عنوان نماینده شورای راهبردی، محمد حسین فدایی نماینده شورا در مناقصات شهرداری مرکز، علی جعفر محصولی نماینده شورا در مناقصات شهرداری منطقه یک، ایرج رضایی نماینده شورا در مناقصات شهرداری منطقه 2، فرزانه رحمتی به عنوان نماینده شورا در شهرداری منطقه سه، علیرضا مرادی به عنوان نماینده شورا برای شرکت در مناقصات شهرداری منطقه چهار، حامد آجرلو نماینده شورا در مناقصات منطقه پنج و کاوه فلک افلاکی به عنوان نماینده شورا در شهرداری بافت تاریخی تعیین شدند.
کاوه فلک افلاکی در این نشست به عنوان نماینده شورای اسلامی در کمیسیون ماده پنج و سعید نادری به عنوان نماینده این شورا در کمیته فنی کمیسیون ماده پنج معرفی شدند.
نخسلین نشست صحن علنی پنجمین دوره شورای اسلامی کلانشهر اراک اول شهریورماه جاری پس از آیین تحلیف برگزار شد و در این نشست کاوه فلک افلاکی با کسب 11 رای موافق به عنوان رئیس این شورا، علی جعفر محصولی با کسب 6 رای موافق به عنوان نائب رئیس و فرزانه رحمتی با کسب 6 رای موافق به عنوان منشی شورا انتخاب شدند.
در نشست اول شهریورماه سعید بیاتیان نیز با کسب هفت رای موافق به عنوان سرپرست شهرداری اراک انتخاب شد و اعضای شورای اسلامی تعیین شهردار را به عنوان دستور کار اولویت دار در دست انجام دارند.
کلانشهر اراک مرکز استان مرکزی است و در این شهر 520 هزار نفر جمعیت زندگی می کند.
3005/6013/خبرنگار: معصومه صفری***انتشار دهنده:مژگان حیدری

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۲۱۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، در جلسه علنی روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی، رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ و بخش دوم آن که به جداول بودجه مربوط است در دستور کار قرار گرفت و جدول شماره (۲۰) که از سوی کمیسیون تلفیق به لایحه بودجه ۱۴۰۳ الحاق شده و مربوط به مطالعه برای طرح‌ها پروژه‌های استان‌های مختلف است، به تصویب نمایندگان رسید.

نمایندگان همچنین جدول شماره (۱۶) که درباره ﺗﻌﺮﻓﻪ‌های درآمدی است را تصویب کردند.

حمیدرضا حاجی بابایی در توضیح جدول شماره ۲۰ لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: جدول شماره ۲۰ جایگاهی است که هر پروژه‌ای شرایط مطالعه و اجرا دارد، طبق این جدول برای عملیاتی کردن آن پروژه وارد عمل می‌شود.

رییس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ افزود: کمیسیون تلفیق بودجه، امسال ۲۰۰ میلیارد تومان برای جدول شماره ۲۰ در نظر گرفته که هر پروژه‌ای نیاز مالی دارد، به اجرا برسد. به عبارتی جدول شماره ۲۰ جدول اعتماد و اطمینان نمایندگان و مسوولان است و این جدول در کمیسیون تلفیق احیا شده است.

علیرضا سلیمی در مخالفت با جدول شماره ۲۰ گفت: جدول شماره ۲۰ سرابی است که به نمایندگان نشان داده شده است. یعنی هر نماینده که یک پروژه‌ای به ذهنش برسد برای اینکه پاسخ آن فرد را بدهند آن پروژه را در جدول شماره ۲۰ قرار می‌دهند.

نماینده مردم محلات در مجلس ادامه داد: با توجه به تصویب برنامه هفتم و سیاست کلی که درباره این برنامه ابلاغ شده است، جدول شماره ۲۰ دیگر جایگاهی ندارد. اگر برای پروژه‌ای مقدمات فنی و مسیر مالی آن طی شده است که بودجه لازم به آن اختصاص داده شده و عملیاتی شود. اما هزاران پروژه‌ای که از گذشته مانده است به دلیل همین جدول شماره ۲۰ بودجه است.

وی خاطرنشان کرد: باید ارقام در بودجه کاملا مشخص شود که چه میزان و چه عددی برای کدام پروژه اختصاص داده می‌شود و جدول شماره ۲۰ با اصل ۵۲ و ۵۳ قانون اساسی مغایرت دارد.

محمدرضا میرتاج الدینی نماینده مردم تبریز در مجلس در موافقت با جدول شماره ۲۰ بودجه گفت: جدول شماره ۲۰ سبب خواهد شد خط ترانزیت شرق به غرب و نزدیک شدن ترانزیت کشور به اروپا فراهم شود.

مهدی نیازی به عنوان نماینده دولت در مخالفت با جدول شماره ۲۰ لایحه بودجه که توسط کمیسیون به آن اضافه شده است، گفت: این جدول به پروژه‌هایی که به دلیل کمبود منابع مجال رسیدگی نداشتند و حتی مطالعات برای آن صورت نگرفته، ضرورت ندارد و فقط یک فهرستی است که انتظارات را افزایش می‌دهد.

وی افزود: یک طرح به دلیل محدویت منابع سال‌ها در جدول شماره ۲۰ می‌ماند در حالی که امسال طرح‌های تملک دارایی سرمایه ۶.۷ درصد رشد دارد و در شرایط تورمی چند سال اخیر، اعتبارات عمرانی به شدت کاهش یافته است.

نیازی خاطرنشان کرد: ایجاد یک فهرست از طرح‌ها و پروژه‌هایی که اعتبارات عمرانی ندارد و باید به تازگی در فهرست مطالعه قرار گیرد، فقط ایجاد انتظار، عدم پاسخ گویی و کاهش اعتماد مردم را فراهم خواهد کرد و دولت با این جدول مخالف است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایان دوره آموزشی نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم پس از 21 نشست تخصصی
  • پایان نشست‌های آموزشی منتخبان مجلس دوازدهم
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • ۵۰ سازه ناایمن در اراک شناسایی شده است
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • برخی به دنبال تضعیف دستاوردهای مدیریت شهری هستند
  • جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد