Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@09:39:12 GMT

الگوریتم جدید گوگل برای حذف واترمارک تصاویر

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۲۲۵۹۹

الگوریتم جدید گوگل برای حذف واترمارک تصاویر

محققان گوگل الگوریتم هوشمندی را پیاده سازی کرده اند که به صورت خودکار، و تنها در چندثانیه واترمارک تصاویر را بدون آسیب زدن به تصویر حذف می کند.

کلیک: یکی از راه هایی که عکاسان و وب سایت های فروش عکس برای جلوگیری از سوء استفاده افراد از تصاویر نمونه موجود در سایت استفاده می کنند قرار دادن متن و یا نشانه ای به صورت کم رنگ بر روی تصاویر به نام واترمارک (watermark) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
حذف واترمارک نیاز به دانش نرم افزارهای ویرایش عکس نظیر فتوشاپ دارد و در صورت پیچیده بودن واترمارک استفاده شده، کاری زمان بر و دشوار می باشد، همچنین در بیشتر موارد ممکن است بخش هایی از تصویر که در پشت واترمارک قرار بوده اند بعد از ویرایش آسیب ببیند.

در روش معرفی شده الگوریتم گوگل با بررسی تعداد زیادی از تصاویر سایت الگوی واترمارک آن سایت را شناسایی کرده و بدین ترتیب می تواند با انجام محاسبات ریاضی آن را بدون آسیب زدن به تصویر اصلی و تنها در چندثانیه حذف نماید. همانطور که در تصاویر زیر مشاهده می کنید نتایج کسب شده توسط این الگوریتم قابل قبول بوده و می تواند تهدیدی جدی برای قوانین کپی رایت در زمینه عکاسی باشد.
روش مورد استفاده در این الگوریتم مبتنی بر مفاهیم شناسایی نویز در مباحث پردازش تصویر بوده و به همین ترتیب اعلام شده است چنانچه الگوی واتر مارک استفاده شده برای تصاویر دارای تغییرات باشد دیگر نمی توان آن ها را به آسانی حذف نمود، در تصاویر زیر نتیجه اجرای برنامه برای واترمارک در دو الگوی ثابت و غیر تکراری نشان داده شده است، همانطور که مشخص است در تصویر سمت راست که از الگوی تصادفی و غیر تکراری استفاده شده است پس از اجرای الگوریتم نیز نشانه هایی از واترمارک استفاده شده باقی مانده است.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۲۲۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، مائده مهدی‌پور، یکشنبه شب در نشست یکشنبه‌های الگویی با موضوع معرفی الگوی شبکه فعالان مردمی جمعیت برنا با بیان اینکه فرزندآوری یک دغدغه جمعی است و ما برای آگاه‌سازی زنان در این زمینه کار را از سال ۱۴۰۰ آغاز کردیم، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع جوانی جمعیت و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در این زمینه، به‌دنبال مجموعه‌های دارای دغدغه جوانی جمعیت و مرتبط با این موضوع رفتیم.

مهدی‌پور افزود: در قدم اول، افراد دغدغه‌مند شناسایی شدند و جلساتی با حضور آنها برگزار شد.

فعال اجتماعی و فرهنگی جوانی جمعیت از شناسایی ۸۰۰ مادر دو فرزندی در یزد خبر داد و گفت: مولفه‌های این خانواده‌ها از لحاظ اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و تفریحی مورد بررسی قرار گرفت.

وی از تنظیم پرسشنامه برای مادران دو و سه فرزندی و تکمیل آن توسط مادران خبر داد و عنوان کرد: مادران سه تا چهار فرزندی نیز که مسیر فرزندآوری را طی کرده بودند مورد بررسی قرار گرفتند و فشارهای اجتماعی که به آنها وارد می شد، بررسی کردیم.

مهدی پور ادامه داد: این مادران برای دیگر خانواده ها به عنوان الگوی عینی معرفی شدند و شرایطی فراهم شد که مادران بتوانند با مادران چهار فرزندی ارتباط نزدیک داشته باشند و این دورهمی ها به صورت محله ای ادامه دارد.

وی یادآور شد: این دورهمی ها به یکی از پدران چهار فرزندی سپرده شد و کارگروهایی ذیل این دورهمی ها تشکیل شد ضمن اینکه این پدران و خانواده هایشان یک دورهمی خانوادگی را با دیگر خانواده ها برگزار می کنند.

مهدی پور به تشریح برنامه های این دورهمی ها پرداخت و گفت: به دنبال برگزاری این دوره ها، بانک اطلاعات خوب و دقیقی از خانواده های چهار فرزندی در یزد شکل گرفت.

وی همچنین با اشاره به مادران دهه هشتادی که از آنها به عنوان «برنا مام» یاد می شود، افزود: مادران دهه هشتادی در سالهای اولیه ازدواج دچار فشار فرهنگی و اجتماعی بودند بنابراین شبکه مجازی تشکیل شد و مسائل و مشکلات آنها مورد بررسی قرار گرفت.

مهدی پور با اشاره به دورهمی هایی که توسط برنا مام‌ها تشکیل شده، بیان کرد: اتفاقات جالبی به واسطه این دورهمی ها شکل گرفت از جمله اعتکاف مادر و کودک که به کمک همین هسته ها برگزار شد که اتفاق ناب و ویژه ای بود.

این فعال اجتماعی به تشریح ارتباطات برقرار شده با حوزه های علمیه، ماماها، مراکز بهداشت و ... پرداخت و افزود: تلاش شده تا شرایط به لحاظ اجتماعی، فرهنگی و تا حدی اقتصادی برای ترغیب مادران به فرزندآوری و کمک به جوانی جمعیت فراهم شود.

کد خبر 6091522

دیگر خبرها

  • پروانه با الگوی منحصر به فرد را پیدا کنید (معمای تصویری)
  • انسان‌ها سوگیری یادگیری ماشینی را بیشتر از سوگیری خود تشخیص می‌دهند
  • چرا اینستاگرام الگوریتم خود را تغییر می‌دهد؟
  • ظهور شاه‌کلید قفل‌های دیجیتال/ رایانه‌های کوانتومی رمزگذاری را بی‌معنا می‌کنند
  • اپل کارمندان هوش مصنوعی گوگل را دزدید
  • امکان نصب همزمان دو اپلیکیشن در اندروید فعال شد
  • گوگل پلی قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن را فراهم کرد
  • کپی گوگل از روی اپل: قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن در گوگل‌پلی
  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد
  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها