Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛حجت الاسلام والمسلمین فرهاد زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در افتتاحیه هشتمین دوره متمرکز ضیافت اندیشه استادان در دانشکده آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران ضمن اشاره به عناوین کارگاه های پیش بینی شده در این دوره گفت: استادان در سه کارگاه با عناوین روشن‌فکری دینی،غرب‌شناسی و سبک زندگی قرار است باهم بحث و گفت و گو داشته باشند، هر کارگاه با سقف حداکثر 25نفر در نظر گرفته شده و استادان و اعضای هیئت‌ علمی دانشگاه، دور هم جمع می‌شوند و در مورد این موضوعات مطرح شده با هم گفت و گو و هم‌افزایی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: البته اجرای این بخش از این طرح به شکل متمرکز است، ما در طول سال هم کارگاه‌هایی را به‌ صورت غیر متمرکز و با در خواست استادان در بعضی از مراکز آموزشی و درمانی برگزار می کنیم.

برگزاری کارگاه های 25 نفره با اجرای طرح ضیافت اندیشه

حجت الاسلام و المسلمین فرهاد زاده در خصوص استقبال استادان از ضیافت اندیشه افزود: استادان استقبال بسیار چشمگیری از این طرح نشان دادند و ما شاهد بودیم در همین دوره استقبال چنان گسترده بود که ناچار شدیم از عده‌ای عذرخواهی کنیم تا در دوره بعدی شرکت کنند، چون قرار است برنامه به صورت کارگاهی باشد و بحث و گفت و گو داشته باشند، بنابراین سقف شرکت‌کننده در هر کارگاه ۲۵ نفر است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: بسیاری از استادان شرکت‌کنندگان بنا بر میل، رغبت درونی و شخصی در این کارگاه‌ها حاضر شدند و نیازی به امتیاز آن ندارند. بازخوردهای بسیار مثبتی از این دوره‌ها داشتیم و همان طور که گفتم تقاضا بسیار بالا بود و نمی‌توانستیم در این دوره پاسخگوی تعداد بیشتری از استادان باشیم .

وی در پایان تصریح کرد: این کارگاه‌های ضیافت اندیشه به لحاظ اطلاعات معرفتی دینی، ارتباط عاطفی و اجتماعی استادان، برای شرکت کنندگان مفید است، همین‌که استادان در ساعتی از روز دور هم جمع می‌شوند و فارغ از دغدغه‌های کاری، اجرایی، آموزشی و پژوهشی گفت و گوهایی باهم دارند، مطلوب است، امیدوارم این ارتباطات انسانی و عاطفی زمینه‌ساز حرکت‌ها و موج‌آفرینی بزرگ‌تری در سطح دانشگاه شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۲۲۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) گفت: تلاش برای مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است.

احمدرضا مظاهری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تعلیم و تربیت سنت حسنه‌ آفرینش، تندیس زرین تربیت و نقش برجسته‌ای است که از دامان رسولان الهی به امانت داده شده و میراثی است از ختم رسل حضرت محمد مصطفی (ص)، آن را ودیعه‌ای برای ائمه معصومین نهاده که آن بزرگواران به درستی بار این مسئولیت را به دوش استادان و معلمان گذاشته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه، این جامعه‌ دانشمندان و کانون تفکر و تعلم، بی‌شک مرهون همت تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت یعنی استادان و معلمان فرهیخته است و نقشی بنیادین در دانایی و شکوفایی جامعه هم‌راستا با بسترسازی برای تکوین حیات طیبه انسانی دارد.

رئیس دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) اضافه کرد: در این روزها که ایران اسلامی عزیزمان با هجمه‌های گوناگون سیاسی و فرهنگی مواجه است، رسالت استادان و معلمان بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا کرده و بی‌تردید تلاش برای تغییر و ایجاد روحیه تاب‌آوری و به ثمر رساندن استعداد و توانایی‌های بالقوّه موجود در جوانانِ این مرز و بوم، یکی از اصلی‌ترین وظایف این آموزگاران راستین است.

مظاهری بیان کرد: اهتمام به ارتقا کیفیت آموزش، توجه به پژوهش‌های هدفمند و تلاش برای مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است.

وی ادامه داد: باید در نظر داشت که بسیاری از دانشگاه‌های پیشرو در دنیای امروز، با توجه به نیازهای فزاینده اجتماعی و اقتصادی به دانش و فناوری، با سرعت بسیار در حال دگردیسی هستند.

رئیس دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) تصریح کرد: نظریه دانشگاه کارآفرین یکی از موارد مهمی بوده که برای توصیف سیمای جدید و دگرگون ‌شده دانشگاه‌ها مطرح شده و مهم‌ترین خصیصه آن، تعامل وسیع و سازنده دانشگاه‌ها با جامعه و صنعت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • قرارگیری ۳۴۶ کارگاه در طرح طبقه‌بندی مشاغل در کرمانشاه
  • مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • معادله تورمی بازدهی سهام