Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کاشمر، برات قنبری ظهر امروز در آئین افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های مخابراتی کاشمر در سالن کنفرانس این اداره که با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، اظهار داشت: امروز خدمت به مردمی که قدردان افراد زحمت‌کشیده برای انقلاب هستند در حقیقت یک وظیفه اداری،قانونی و شرعی است و افتخار ما در دولت جمهوری اسلامی ایران است که خدمتگزار مردم باشیم و قدمی برای رفاه و آسایش زندگی آن‌ها برداریم

وی با بیان اینکه افراد نمی‌توانند بدون داشتن ارتباط زندگی کنند به‌نحوی‌که داشتن یک گوشی همراه جزو ضروریات است، متذکر شد: تصور زندگی 48 ساعت بدون داشتن موبایل امکان‌پذیر نیست یا اینکه در مخابرات مدعی شویم که به دلیل اجرای کابل برگردان 24 ساعت اختلال در شبکه‌ها داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه مجموعه ارتباطات درگذشته به‌عنوان یک ابزار مشکل‌ساز برای امنیت تلقی می‌شد، افزود: امروز ارتباطات امنیت آور است و از طریق این فناوری است که می‌توانیم مشکلات بلایای طبیعی را حل کنیم.

قنبری با ابراز خرسندی از اینکه به این مهم رسیده‌ایم فناوری که به دلیل امنیتی نمی‌خواستیم گسترش یابد اما امروز برای امنیت گسترش‌یافته است، یادآور شد: اگرچه تا امروز متصور بودیم که دادن ارتباط وظیفه ماست، اما امروز دریافته‌ایم که اگر نتوانیم متناسب با نیاز منطقه و فضای کسب‌وکار، نیازهای ارتباطی را رفع نکنیم کم‌کاری کرده‌ایم، بنابراین در این حوزه دریافت تمامی سرویس‌های موردتقاضا از مخابرات آماده واگذاری است.

وی با بیان اینکه سرعت و حجم اطلاعات بدون محدودیت و انتظارات مردم تنها یک مطالبه و دیتا نیست، بلکه فیلم، عکس و همه نیازها باید در این شبکه برآورده شود اضافه کرد: تلاش می‌کنیم با اجرایی کردن بحث دولت الکترونیک بتوانیم قیمت تمام‌شده سرویس و خدمات را کاهش دهیم تا عملاً به‌صرفه جویی ملی و کاهش هزینه‌ها دست‌یابیم.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه در حال حاضر ارسال قبوض تلفن برای هر مشترک حداقل 300 تومان هزینه دارد، گفت: همه باید بدانیم هر مبلغی که برای تهیه کاغذ پرداخت می‌شود، درواقع هدر دادن سرمایه ملی است و تا زمانی که دستگاه‌های پرینتر در ادارات وجود داشته باشد منجر به تحمیل هزینه می‌شود بنابراین به هر میزان استفاده از این موارد کاهش یابد قیمت تمام‌شده نیز کاهش می‌یابد، به همین دلیل، ناگزیر هستیم به فناوری‌ها و ساختارهای جدید روی بیاوریم.

رئیس هیأت مدیره مخابرات ایران با ابراز خرسندی از اینکه وضعیت کاشمر نسبت به سایر شهرستان‌های خراسان رضوی بالاست، افزود: تردیدی نداریم که داشتن ارتباط مطلوب در یک روستای دوردست برای ما ارزشمند است، چراکه معتقدیم وجود این خدمت مانع از خالی شدن روستاها نیز می‌شود.

قنبری با بیان اینکه 6 ماه قبل فردی را چراغ خاموش از وزارتخانه به خراسان رضوی مأمور کردیم که الگوی توسعه‌ای شهرستان‌ها چه می‌تواند باشد آیا مانع توسعه استان‌ها مخابرات، پست و پست‌بانک‌هاست؟ ادامه داد: هرگونه مشکل، کم و کاستی در حوزه‌های مخابرات، پست و پست‌بانک در نقاط مختلف کشور وجود داشته باشد به‌عنوان معاون برنامه‌ریزی وزارتخانه متهم اصلی هستم، در مخابرات نیز این مسئولیت سنگین‌تر است، چراکه جدای این‌که معاون وزارتخانه هستم، رئیس هیئت‌مدیره مخابرات ایران هستم بنابراین درخواست کردم مخابرات ایران ضمن این‌که وظیفه ذاتی خدمات‌رسانی دارد هر مجموعه که متقاضی ارائه خدمت ارائه بود مورد کمک و حمایت قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه 50 درصد ADSL ها متعلق به بخش‌های غیر مخابرات است، اظهار داشت: هدف از این توجه به بخش‌های دیگر در حقیقت فعال شدن شرکت‌ها و مجموعه‌هایی است که سبب رونق بخشیدن و ایجاد فضای کسب‌وکار می‌شوند.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه در اولین حضورم در کاشمر متوجه جاذبه‌های زیادی در این شهر شدم که باید برای احصای آن گام‌های اساسی برداشت ادامه داد: نگاه ما در برنامه ششم نگاه کسب‌وکارهای جدید است انتظارمان این است که با همکاری مسئولان شهرستان بتوانیم کسب‌وکارهای جدید را برای بخش‌های مختلف فعال کنیم و این مجموعه‌ای که می‌تواند یکی از نقاط جاذبه‌های گردشگری و در حقیقت توسعه آموزش‌های از راه دور در حوزه‌هایی نظیر سلامت و کشاورزی باشد فراهم کنیم.

قنبری با تأکید بر اینکه مهم این است که از امکاناتی که ایجادشده کسب‌وکار جدید ایجاد کنیم، یادآور شد: در راستای ایجاد مراکز توانمندسازی در شهرهای بزرگ در قالب در برنامه ششم ، یک مرکز توانمندسازی توسط دانشگاه مشهد در این شهرستان ایجاد کردیم و امیدوارم در راستای مأموریت‌های این حوزه بتوانیم با همکاری و همراهی مجموعه شهرستان یک مرکز سرمایه‌گذاری عظیم ایجاد کنیم.

وی با اعلام آمادگی در راستای کمک به بازنگری در برنامه‌های شهرستان‌ها و حرکت در مسیر ایجاد فضای کسب‌وکار، بیان کرد: به‌عنوان فناوری اطلاعات معتقدیم که بن‌بستی وجود ندارد و در دنیای ارتباطات و مخابراتی و فضای مجازی همه این مرزها برداشته‌شده است و می‌توان با بهره‌گیری از این فضاها برای گسترش و توسعه شهر استفاده کرد.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ظرفیت، استعداد و توانمندی‌های کاشمر در حوزه‌های مختلف به‌ویژه بخش کشاورزی، گفت: اگر امروز در مبادی ورودی و خروجی کاشمر مراکز عرضه محصولات تولیدی شهرستان را برای مسافران و زائران عبوری ندارید مقصر پست‌بانک است که در این حوزه سرمایه‌گذاری و تسهیلات پرداخت نکرده است.

قنبری با تأکید بر اینکه بعد از 18 ماه آینده در هیچ نقطه روستایی خراسان رضوی نباید مشکل ارتباطی وجود داشته باشد، متذکر شد: در این راستا زیرساخت‌های لازم وجود دارد و می‌توانید مشکلات را در چند روستای باقی‌مانده که مشکل ارتباطی دارند رفع کنید و برای داشتن ارتباط باکیفیت و با سرعت در مناطق روستایی خراسان رضوی در این مدت تلاش کنید.

وی با بیان اینکه اعتبار موردنیاز برای نوآوری و بازسازی تجهیزات و مراکز جزو مطالبات نیست، بلکه جزو وظایف اولیه ماست، تأکید کرد: ما در این مجموعه به دنبال به حداقل رساندن درجه بیکاری هستیم و آرزوی ما این‌که با دادن ارتباط، ابزار و وسیله کار برای رفع بیکاری جوانان قدمی برداریم.

گفتنی است؛ در این مراسم از 39 پروژه توسعه سوئیچ تلفن ثابت، توسعه و تأسیس ADSL ، توسعه فیبر، BTS SOWAP ، بی تی اس، بی تی اس G3 و بی تی اس 4G با هزینه‌ای بیش از 33 میلیارد و 861 میلیون ریال افتتاح شد.

انتهای پیام/ذ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۲۴۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت بالغ بر ۵۷۵ هزار تن‌ گندم آبی در خراسان رضوی

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: با توجه به بهبود وضعیت بارندگی و بهبود شرایط جوی از اوایل سال جاری، پیش‌بینی می‌شود از سطح مزارع گندم آبی بالغ بر ۵۷۵ هزار تن‌ گندم برداشت شود. 

محمد میری دیسفانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به بهبود وضعیت بارندگی و بهبود شرایط جوی از اوایل سال جاری پیش‌بینی می‌شود از مزارع دیم استان بالغ بر ۲۰ هزار تن گندم برداشت گردد.

وی درخصوص پیش‌بینی تولید گندم در خراسان رضوی طی سال جاری افزود: در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ تا انتهای دی ماه شاهد کاهش جدی و محسوس نزولات جوی نسبت به سال گذشته و دوره اماری بودیم که این تغییرات اقلیمی، محصولات کشت پاییزه استان به‌ویژه غلات را تحت تاثیر قرار داد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی تصریح کرد: همچنین علاوه بر کاهش نزولات جوی درفصل پاییز گذشته، بخش کشاورزی با افزایش حدودی ۲/۵درجه دما نیز رو به رو شد که این دو پارامتر موجب وارد آمدن تنش به محصولات کشت پاییزه استان و در کنار آن موجب تغییر در رفتار و طغیان زودهنگام عوامل خسارتزای غلات از جمله علف‌های هرز، آفات و بیماری ها نیز گردید.

میری دیسفانی با اشاره به بهبود بارندگی از ابتدای بهمن ماه سال گذشته بیان کرد: وضعیت بارندگی در استان از ابتدای بهمن‌ماه بهبود پیدا کرد، به طوری که تا هفتم اردیبهشت سال جاری شاهد افزایش بارندگی و تعدیل نسبی دمای هوا در سطح استان نیز هستیم که موجب بهبودی نسبی وضعیت رشدی مزراع کشت پاییزه شد.

وی اضافه کرد: متوسط بارندگی ثبت شده استان تا مورخ هفتم اردیبهشت ماه سال جاری ۱۱۷ میلی‌متر بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۴ درصد رشد و نسبت به دوره آماری بلند مدت حدود ۲۹.۸ درصد کاهش داشته است؛ اما همچنان استان از نظر وضعیت نزولات جوی در محدودیت قرار دارد. 

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به سطح ابلاغی کشت گندم برای سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ بیان کرد: سطح ابلاغی برای سال زارعی مذکور حدود ۱۲۳ هزار هکتار بوده که با پیگیری‌های به عمل آمده و همت کشاورزان استان این سطح به ۱۳۷ هزار هکتار در گندم آبی رسیده که نسبت به سطح ابلاغی حدود ۱۴ هزار هکتار و به میزان ۱۱ درصد افزایش داشته است.

میری دیسفانی درخصوص پیش‌بینی تولید گندم در سال زارعی جاری خاطرنشان کرد: با توجه به بهبود وضعیت بارندگی و بهبود شرایط جوی از اوایل سال جاری، پیش‌بینی می‌شود از سطح مزارع گندم آبی بالغ بر ۵۷۵ هزارتن‌ گندم برداشت شود. 

وی درباره وضعیت تولید گندم دیم در خراسان رضوی در سال زراعی جاری تصریح کرد: حدود ۴۲ هزار هکتار گندم دیم قابل برداشت در استان وجود دارد که پیش‌بینی می‌شود از این سطح بالغ بر ۲۰ هزار تن گندم برداشت گردد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه بر اساس پیش‌بینی‌ها برداشت گندم در استان از دهه آخر اردیبهشت ماه سال جاری و از مناطق جنوبی استان آغاز خواهد شد، گفت: در حال حاضر ۱۸۵۰ دستگاه انواع کمباین بومی، مهاجر و سایر دستگاه‌های دروگر مشغول عملیات برداشت خواهند شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • هوای مشهد امروز ۱۳ اردیبهشت سالم است
  • پیشرفت‌های علمی نتیجه آموزش‌های معلمان است
  • هنر، ابزار استدلال و استقناع هنرمندانه عفاف و حجاب
  • تشکیل پرونده قضایی برای ضاربان آمر به معروف در کاشمر
  • پرونده قضایی برای ضاربان یک آمر به معروف در کاشمر تشکیل شد
  • پیش‌بینی برداشت بالغ بر ۵۷۵ هزار تن‌ گندم آبی در خراسان رضوی
  • مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت، به خودرو‌ها آسیب می‌زند
  • مکمل های بهبود کیفیت سوخت، به خودروها آسیب می زند