Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،علی ممبینی، رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی خوزستان دراین خصوص گفت: هم اکنون 24 مرکز مشکلات ویژه یادگیری در استان فعال هستند و با تلاش‌های انجام شده، تا مهرماه نیز 2 مرکز جدید در باغملک و بستان راه‌اندازی می‌شود.
وی تصریح کرد: با افتتاح این 2 مرکز تعداد مراکز فعال مشکلات ویژه یادگیری در استان به 26 عدد می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مبینی اذعان داشت: این مراکز با هدف آموزش و توانبخشی به دانش‌آموزان و برای رفع مشکلات ویژه یادگیری آن‌ها در مقطع ابتدایی و برای دروس ریاضی، ادبیات فارسی و دیکته نویسی راه‌اندازی شده است.
رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی خوزستان افزود: در تلاش هستیم تا دانش‌آموزانی که در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند اما در یکی از دروس خود با مشکل مواجه هستند، بتوانند با مراجعه به این مراکز مشکلات خود را برطرف نمایند.
این مقام مسئول بیان کرد: براساس قانون باید به ازای هر 5 هزار دانش‌آموز ابتدایی یک مرکز مشکلات ویژه یادگیری وجود داشته باشد، در برخی شهرهای ما هنوز این مراکز وجود ندارند و در تلاش هستیم تا مراکز مشکلات ویژه یادگیری را در تمام شهرهای استان تاسیس نماییم.
انتهای پیام/گ

راه اندازی مراکز مشکلات ویژه یادگیری در خوزستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۲۷۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ،شهروند خبرنگار ما در پیامی گفته در یکی از مراکز ناباروری هزینه یک بخش از درمان بیش از دو برابر نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

او خواستار رسیدگی مسئولان شده است.

جباری ، سرپرست مرکز جوانی جمعیت و سلامت خانواده وزارت بهداشت درباره درمان ناباروری  گفته :  پیش از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، پوشش درمان ناباروری کامل نبود اما اکنون در بخش دولتی پوشش به ۹۰ درصد رسیده است. .

جباری  با اشاره به وجود ۸۰ مرکز درمان ناباروری  در کشور، افزود: برخی محدودیت‌ها از اقلام دارویی تحت پوشش نیز برداشته شده و برخی اقلام خدمتی جدید نیز اضافه شده است.

 

متن پیام شهروندخبرنگار ما:

من چند سال  است به دلیل ناباروی به یک مرکز درمان ناباروری مراجعه میکنم ولی متاسفانه امسال خیلی قیمتها رو افزایش دادند مثلا در یکی از مراحل آی وی اف (IVF) ،  تعرفه پارسال بین ۶ تا ۸ میلیون بود ولی امسال ۲۰ میلیون   کردند. لطفا رسیدگی کنید.

دیگر خبرها

  • راه اندازی خانه بهداشت کارگری در مبارکه
  • شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد
  • اختصاص ۴۱۹ میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحد‌های قضایی هرمزگان
  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • خریداری بیش از ۸۵۲ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • بازدید مستمر از مراکز خدمات دامپزشکی شهرستان گناباد
  • راه‌اندازی مدرسه هنر در کاشان
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • اعلام قطع روابط با اسرائیل از سوی کلمبیا