Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، همتی در این جشنواره آمادگی صنعت بیمه را برای پیشگیری و کاهش سوانح و حوادث اعلام کرد و گفت: سال گذشته چندین حادثه ناگوار با تلفات جانی و خسارات مالی بسیاری داشتیم که همگی ناشی از عدم مدیریت ریسک و خطای انسانی بود که قابل پیشگیری بود.

وی گفت:صنعت بیمه در هنگام بروز حوادث در دو بخش مدیریت ریسک و جبران خسارات مالی درگیر خواهد بود که متاسفانه در اکثر مواقع عدم رعایت نکات ایمنی وخصوصا دررانندگى تا۷۵درصد عامل انسانى به عنوان عامل اصلی اینگونه حوادث شناخته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل بیمه مرکزی، برگزاری این جشنواره را گامی در حل معضل پیشگیری از حوادث در کشور دانست و گفت: ایران در میان ۱۰ کشور اول حادثه خیز دنیا قرار دارد وبه همین دلیل پیشنهاد تاسیس صندوق بیمه حوادث طبیعى را دادیم که در مراحل نهایى تصویب درمجلس قرار دارد وى گفت رفع مشکلات فعلی در مدیریت حوادث و سوانح نیازمند عزم ملی برای ایجاد هم افزایی میان ارگان های مرتبط و مسئول است.

دکتر همتی از قرار گرفتن مدیریت ریسک در راس برنامه های بیمه مرکزی خبر داد و گفت: صنعت بیمه سال گذشته ۱۱ هزار میلیارد تومان معادل ۳ میلیارد دلارخسارت تحقق یافته برای حوادث رانندگی داشته که خود نوعی سوخت ملی محسوب می شود و صنعت بیمه در این زمینه و در راستای تامین مالى بعدازحوادث به خوبی ایفای نقش کرده است.

وی افزود: در حال حاضر به خاطر بالا رفتن ایمنی برخى از وسایل نقلیه خصوصا اتومبیل هایى که مجهز به کیسه هوا هستن تعداد کشته شدگان حوادث رانندگی کاهش یافته اما تعداد مصدومین (۳۳۳هزار نفر در سال گذشته) افزایش داشته و این بار مالی و روانی زیادی به جامعه وارد میکند.

همتی با تاکید بر نقش صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در فرهنگ سازی و آموزش گفت:۲۵ درصد کشته های حوادث رانندگی در داخل شهرهااتفاق افتاده و این نشانه عدم اموزش و فرهنگ صحیح رانندگی در میان مردم است

وی افزود در ۶ سال گذشته صنعت بیمه از طریق عوارض وضع شده به بیمه شخص ثالث ۳۸ هزار میلیارد ریال به وزارت بهداشت و ۱۷ هزار میلیارد ریال به نیروی انتظامی جهت پیشگیری و درمان حوادث دیدگان رانندگی پرداخت کرده است.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۳۰۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام جرم پلیس علیه سازمان‌هایی که در قبال کاهش سوانح ترافیکی کرمانشاه کوتاهی می کنند

مهدی حاجیان، فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در قرارگاه کاهش تصادفات استان با انتقاد از عدم حضور برخی مدیران و مسئولان در جلسات و بازدید‌های میدانی گفت : تا چه زمانی باید بنشینیم و دست روی دست گذاشته و مرگ همشهریان و هموطنان خود را در حوادث و سوانح رانندگی شاهد باشیم.

وی ادامه داد: سال گذشته ۱۰۹ نفر را در کرمانشاه در حوادث رانندگی از دست دادیم و خانواده‌های زیادی داغدار و حتی بی سرپرست شدند، حال آیا نباید برای این وضعیت چاره‌ای بیندیشیم و به صورت عملیاتی اقدامات لازم را برای کاهش این تلفات انجام دهیم.

حاجیان تصریح کرد: سال گذشته و تنها در دو کمربندی کرمانشاه ۴۰ نفر جان خود را به خاطر حوادث رانندگی از دست داده‌اند، تلفاتی که بسیار زیاد است و حتما باید برای کاهش آن تلاش کنیم.

وی اظهار کرد: علاوه بر بالا بودن تعداد متوفیان حوادث رانندگی، آمار مجروحان نیز در کرمانشاه بسیار زیاد است و همه ما وظیفه داریم که در راستای کاهش سوانح اقدام کنیم.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه با پشت میز نشینی کاری درست نمی‌شود و گره‌ای از مشکلات باز نخواهد شد، گفت: از سال گذشته تصمیم گرفتیم جلسات را از پشت میز به سطح شهر و میادین ببریم تا از نزدیک مشکلات، نواقص و معضلات را احصا و برای آن چاره اندیشی کنیم.

وی تصریح کرد: با این حال برخی مدیران که مستقیما درگیر رفع نواقص بودند جز یکی دو بار در این بازدید‌های میدانی حضور پیدا نکردند که جای گلایه و انتقاد دارد.

 حاجیان یادآوری کرد: هرچند در این بازدید‌ها اقدامات خوبی هم صورت گرفت و نواقص برخی نقاط حادثه‌خیز نیز یا مرتفع شد و یا در حال مرتفع شدن است، اما کافی نیست و لازم است اقدامات گستره تری صورت گیرد.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه عنوان کرد: تأمین روشنایی میدان آزادی، تقاطع سردار سلیمانی و سایر معابر، اصلاح هندسی میدان نیایش، ایجاد دور برگردان میدان آناهیتا، اصلاح هندسی میدان ظفر و دور برگردان میدان مقابل شرکت زمزم از جمله اقدامات انجام شده است.

وی تاکید کرد: همانگونه که بار‌ها اعلام کرده ایم پلیس نمی‌تواند بنشینید و دست روی دست گذاشته و مرگ همشهریان و هموطنان خود را در حوادث ترافیکی مشاهده کند. پلیس همانگونه که پاسخگوی کار و اقدامات خود است، از دستگاه‌های مسئول نیز به نفع مردم مطالبه گری کرده و چنانچه آنها به وظایف قانونی خود در خصوص رفع نقاط حادثه‌خیز و کاهش سوانح رانندگی عمل نکنند، علیه شان اعلام جرم خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه پلیس وظیفه خود می‌داند در هر شرایطی برای آسایش و رفاه حال مردم تلاش کند، تصریح کرد: امیدوارم بقیه دستگاه‌های مسئول نیز با توان بیشتری پای کار آمده و مدیران در بازدید‌های میدانی و جلسات راهبردی شرکت کنند تا بتوان تصمیمات بهتری اتخاذ کرد.

 حاجیان ادامه داد: مردم کرمانشاه لایق دریافت بهترین خدمات هستند و من و همه همکارانم به آنها قول داده‌ایم آرامش خود را فدای امنیت و آرامش آنها کنیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی لرستان
  • اعلام جرم پلیس علیه سازمان‌هایی که در قبال کاهش سوانح ترافیکی کرمانشاه کوتاهی می کنند
  • اعلام جرم پلیس علیه کوتاهی مدیران درباره تصادفات
  • کاهش ۲۳ درصدی حوادث کار در کرمانشاه
  • ◄ افزایش 15 درصدی تلفات رانندگی + سند
  • شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟