Web Analytics Made Easy - Statcounter

افشین رحیمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت در راستای ایجاد اشتغال پایدار و ارتقای بهره وری، بیش از 70 تفاهم نامه همکاری آموزشی با دستگاههای دولتی، نهادهای عمومی و بخش غیردولتی برای ارائه آموزشهای مبتنی بر سفارش و تقاضا محور به امضا رسیده است.
وی اظهار کرد: طی یک سال گذشته برای نخستین بار در کشور تفاهم نامه ای با اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با هدف وقف مهارت آموزی و اشتغال منعقد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی پیگیری برای انعقاد تفاهم نامه با خیرین سرمایه گذار در حوزه مهارت آموزی با عنوان همیاران مهارت را یکی دیگر از فعالیتهای انجام شده در این مدت نام برد.
رحیمی با اشاره به توان خراسان رضوی در زمینه سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی گفت: جذب سرمایه گذار خارجی برای توسعه آموزشهای مهارتی در حوزه سنگهای قیمتی در شهرستانهای تایباد و مشهد از دیگر اقدامات صورت گرفته طی یک سال گذشته بوده است.
وی افزود: طی این مدت این اداره کل میزبان مسابقات ورزشی بانوان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بوده و این مسابقات را در راستای ترویج روحیه نشاط و همگرایی در بین کارکنان به اجرا در آورده است.
وی اظهار کرد: توسعه ظرفیتهای آموزشی در سکونتگاههای غیر رسمی حاشیه کلانشهر مشهد، افتتاح نخستین مرکز آموزش تخصصی ویژه معلولین، افتتاح مراکز جوار شهرک صنعتی نیشابور، افتتاح مرکز ارتقای مهارت شهرک صنعتی چناران و برگزاری مسابقات آزاد مهارتی نیز از اقدامات انجام شده طی این مدت بوده است.
رحیمی، شناسایی مشاغل جدید و تهیه استانداردهای شغلی و حرفه ای با همکاری بخش های مختلف اقتصادی، به روز رسانی استانداردهای موجود بر اساس نیازهای بازار کار و جامعه و استفاده حداکثری از ظرفیت های بالقوه و بالفعل سازمان در حوزه اشتغال را از طرحهای توسعه ای اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی برشمرد.
وی گفت: با رویکرد تحقق سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب، استانداردهای آموزشی مورد نیاز در حوزه زیارت، مدیریت منابع آب و انرژی های نو با هدف تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی تدوین شده است.
وی افزود: همزمان با اولین روز هفته دولت نیز مرکز آموزش بین کارگاهی در مجتمع فولاد خراسان در نیشابور به بهره برداری رسید.
رحیمی اظهار کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی با 35 مرکز ثابت آموزشی، شعبه ها و واحد های سیار در صنایع و صنوف، دانشگاهها، سکونتگاههای غیر رسمی، زندانها، پادگانها، بخشها، روستاها و حدود 949 آموزشگاه آزاد تحت نظارت در شهرستانهای استان مرجع اصلی ارائه آموزشهای مهارتی کوتاه مدت در این استان است که بر اساس قوانین، آئین نامه ها و استانداردهای آموزشی، مسئولیت تربیت نیروی کار و ارتقای مهارت شاغلان در بازار کار را بر عهده دارد.
1922/ 6053 خبرنگار: کامیار اسماعیل پور** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۳۰۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند

به گزارش قدس خراسان، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار کرد: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش آموزان بانیازهای ویژه است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

رشیدی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش‌های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

در ادامه همچنین جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و گفت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آن‌ها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر و با زیربنای ۲۵۰ متر مربع به ارزش بالغ بر ۳ میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • آیت‌الله علم‌الهدی‌: حجاب ‌از مدارس در دل دختران نهادینه شود
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی