Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان بانه از تخصیص بیش از 50 درصد اعتبارات تملک دارایی این شهرستان در سال‌جاری به حوزه روستایی خبر داد.

به گزارش ایلنا، محمد فلاحی توجه به توسعه روستاها را از اولویت‌های دولت دانست و گفت: در همین راستا امسال 13 میلیارد تومان از محل اعتبارات تملک دارایی شهرستان بانه برای توسعه زیر ساخت های روستایی در این شهرستان اختصاص یافته‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کل اعتبارات شهرستان بانه از محل اعتبارات تملک دارایی امسال 25 میلیارد تومان بوده‌، افزود: این مقدار تخصیص، بیش از 50 درصد کل اعتبارات تملک دارایی شهرستان بانه در سال‌جاری بوده است که به روستاهای این شهرستان اختصاص یافته است.

فلاحی تصریح کرد: به‌رغم اینکه توسعه مبادلات مرزی در شهرستان بانه نیز از سیاست‌های دولت است اما در کنار آن توسعه و احیای بخش کشاورزی و دامپروری نیز در اولویت برنامه‌های کاری دولت در بانه است.

فرماندار بانه خاطرنشان کرد: در همین راستا و به منظور توسعه و احیای بخش کشاورزی در بانه ستاد رفع تداخلات اراضی کشاورزی تشکیل شده که اصلی‌ترین کار این ستاد، رفع تعارضات کشاورزان با منابع طبیعی بر سر مالکیت زمین‌های مورد مناقشه است که در این خصوص تا کنون بالغ بر 600 هکتار از این اراضی که محل اختلاف بوده است به نفع کشاورزان رفع تداخل شده و در اختیار آنان قرار گرفته است.

وی اجرای طرح توسعه باغات در اراضی دیم و شیب دار را هم از دیگر اقدامات در راستای توسعه بخش کشاورزی در بانه عنوان کرد و گفت: تا به امروز 200 هکتار از این اراضی نیز برای اجرای این طرح به کشاورزان در روستاهای بانه واگذار شده است.

فلاحی گفت: علی رغم این اقدامات خرید اصله نهال و واگذاری اراضی جنگلی در مناطقی که از تراکم کمتری برخوردار هستند برای کاشت درختان مثمر مانند بادام و سماق در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.

فرماندار بانه گفت: در راستای توسعه و حمایت از پرورش دهندگان بز مرخز در بخش آرمرده نیز تسهیلاتی در نظر گرفته شده است که در کنار پرداخت تسهیلات قرض الحسنه؛ بهبود و صلاح جایگاه دام از این اقدامات است.

فلاحی احیای صنایع دستی و شالبافی به عنوان صنایع دستی برجسته در بانه را هم از جمله کارهای در اولویت و در برنامه دانست و گفت: به همین منظور نمایشگاه دائمی صنایع دستی در آرمرده دایر خواهد شد که برای احداث این نمایشگاه یک میلیارد ریال تخصیص یافته که قرار است در محل ساختمان شهرداری آرمرده و توسط شهرداری این شهر احداث شود.

فرماندار بانه در بخش دیگری از سخنان خود به ساماندهی مبادلات مرزی در این شهرستان نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بیش از 85 قلم کالای مجاز توسط کولبرها از دو معبر مرزی بانه وارد بازار می شود و بر اساس آخرین مصوبه هیئت دولت تمام روستاهای بانه تا شعاع 20 کیلومتر از مزایای کارت های کولبری بهره مند خواهند شد.

وی گفت: قطعا توسعه و اصلاح مبادلات مرزی در بانه برای بالا بردن سطح معیشت مرزنشینان از سیاست های دولت است بطوریکه بیمه کردن کولبران و اصلاح روش وارد کردن کالا بجای وارد کردن از معابر صعب العبور از طریق بازارچه رسمی سیران بند از این اقدامات خواهد بود.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۳۲۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «علی بهادری جهرمی»سخنگوی دولت در مقدمه نشست خبری خود با اشاره به اینکه امروز روز بیماری‌های خاص است تصریح کرد: دولت سیزدهم برای حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج صندوقی را تاسیس کرد. در سال اول آن ۵ همت برای این صندوق تامین مالی شد در سال دوم فعالیت در ۱۴۰۲ مبلغ ۷ همت برای این صندوق اختصاص یافت در این مدت برای ۷ میلیون نسخه دارو تامین شده است که ۲۳۴ دارو مشمول این بیماران می شود. همچنین ۴ هزار کاشت حلزون شنوایی تامین شد و در این دولت کاشت حلزون شنوایی رایگان شد تا مشکل تکلم ناشنوایان برطرف شود.

وی در ادامه به دومین سفر استانی رئیس جمهور به استان قم اشاره داشت و بیان کرد: پایان این هفته رییس جمهور برای دومین بار به استان قم سفر می‌کند این پانزدهمین سفر استانی در دور دوم به شمار می رود.

سخنگوی دولت با اشاره به دور دوم انتخابات تصریح کرد: ۲۱ اردیبهشت دور دوم انتخابات در ۱۵ استان و ۲۱ حوزه انتخابیه برای انتخاب ۴۵ نفر برگزار می‌شود. در دور اول انتخابات در ۴ حوزه انتخابیه رای گیری تمام الکترونیک موفق برگزارشد. در دور دوم در ۸ حوزه این اتفاق رخ می دهد که ۶۰ درصد صندلی های دور دوم مجلس به صورت الکترونیکی انتخاب می شوند. در هر شعبه به طور متوسط ۵ دستگاه وجود دارد که سرعت شمارش آرا و سهولت در رای گیری از مزایای ان است و امیدواریم شاهد انتخابات پر شوری باشیم.

بهادری جهرمی با بیان اینکه طرح ساماندهی اجاره بها با همکاری دولت و مجلس تدوین شد، تصریح کرد: دولت لایحه ای در این خصوص داشت که در ادامه با همکاری مجلس این طرح یکپارچه شد، نهایی شدن این قانون که به‌زودی به فوریت ابلاغ می شود به ساماندهی بازار مسکن و اجاره بها کمک می کند و برای تعیین سقف اجاره بها و نیز نظارت بر حسن اجرای آن و نظارت بر بنگاه های املاک را فراهم می کند. همچنین امکانات تشویقی برای تکمیل سامانه املاک دارد و به شناخت خانه های خالی و سوق دادن این خانه ها به بازار اجاره کمک می کند. مالیات های این بخش به سمت نوسازی بافت فرسوده هدایت می شود، سال گذشته با افزایش تولید و عرضه مسکن و نیز نظارت بر دفاتر مشاوران املاک و شناسایی و مالیات ستانی خانه های خالی نرخ تورم ساخت و ساز را مهار کردیم که امیدواریم با این قانون بازار اجاره بها را بیشتر کنترل کنیم و به مستاجران کمک شایانی شود.

خبر در حال تکمیل…

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۷ هزار تن قیر رایگان به شهرداری‌های استان زنجان
  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود
  • اعتبارات طرح‌های عمرانی استان‌ها در بودجه ۱۴۰۳ سی درصد افزایش یافت
  • ۸ سد کردستان سرریز شد
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • افزایش ۱۰ درصدی حجم آب سد‌های کردستان
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد