Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-30@13:50:47 GMT

اعلام پیامکی «سوابق بیمه‌ای»

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۳۴۵۹۷

اعلام پیامکی «سوابق بیمه‌ای»

ایران اکونومیست - محمدحسن زدا با بیان اینکه ۵۰ برنامه عملیاتی در بخش بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی داریم اظهار کرد: نگاه خود را نسبت به ارائه خدمات تغییر دادیم و تلاش می‌کنیم روند ارائه تسهیلات آسان شود و دیگر فرد برای گرفتن خدمت دوندگی اداری نکند.

وی افزود: در چهار سال گذشته بستر ایجاد خدمات فراهم شده است و اکنون زمان بهره برداری از برنامه‌های عملیاتی از طریق هم‌افزایی بخش‌های مختلف رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه واریز آنلاین کمک هزینه ازدواج و ارائه تخفیف بابت هزینه کفن و دفن در فاکتور آرامستان‌ها از این جمله است گفت: این اقدامات می‌تواند امکان رصد و نظارت دقیقتر را فراهم کند؛ به عنوان مثال معاونت درمان، حذف دفترچه‌های بیمه را در مراکز درمانی انجام داد و اکنون در حال پایلوت حذف دفترچه در مراکز درمانی طرف قرارداد است و این طرح امکان رصد دقیق بر کار پزشکان را فراهم کرده است.

زدا با اعلام این خبر که برآورد ما این است که ۸۰ درصد بار مراجعات به شعب را تا پایان امسال کاهش دهیم اظهار کرد: یکی دیگر از پروژه‌های ما ارسال پیامک به همه بیمه شدگان در هرماه است که قصد داریم آن را تا یکی دو ماه آینده اجرایی کنیم؛ بر این اساس لیست‌های پرداخت حق بیمه‌ای را که دریافت می‌کنیم، به بیمه‌شدگان اطلاع‌رسانی کنیم، یعنی از طریق پیامک به آنها می‌گوییم که حق‌بیمه این‌ماه شما دریافت شده، حقوق و دستمزد و کارکرد شما این میزان است.

وی ادامه داد: در واقع هم اطلاع رسانی می‌کنیم و هم آنکه ۱۳ میلیون بیمه شده به فهرست بازرسان ما اضافه می شوند و اگر کارفرمای آنها حق بیمه را ناقص پرداخت کرد، دیرکرد داشت و یا فرار بیمه‌ای انجام داد اقدام کنند. به عنوان مثال اگر در یک کارگاه برای ۹ نفر پیامک ارسال شد اما برای یک نفر پیام نیامد، وی می‌تواند نزد کارفرما برود و علت را جویا شود و پیگیری‌های لازم را انجام دهد تا بعدها به هنگام بازنشستگی دچار مشکل نشود.

معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی بر مدار برنامه حرکت می‌کند و قطعا برنامه محوری، منجر به خروجی‌های خوب می‌شود اظهار کرد: قبلا توجهی به این امور نمی‌شد و طبق آیین نامه‌های موجود عمل می‌کردیم، اما اکنون تمایل داریم کمک کنیم و اشکالات آیین نامه‌ها را از طریق سازمان مدیریت، مجلس و هیئت امنا پیگیری کنیم. تضمین موفقیت یک سازمان هدف دار قطعی است.

زدا با اشاره به اینکه تکریم ارباب رجوع روی تابلوهایی در شعب نصب است اما همیشه به آن عمل نمی‌شد عنوان کرد: اکنون قصد داریم در عمل ارباب رجوع را تکریم کنیم. قبلا یک فرد برای دریافت و تمدید کارت بازرگانی باید به سازمان تامین اجتماعی مراجعه می‌کرد تا اگر بدهی داشت تسویه کند، اما اکنون با اتاق بازرگانی لینک شدیم و دیگر هیچ کس ناچار نیست برای تمدید و دریافت کارت بازرگانی به ما مراجعه کند. در آنجا مستقیم و آنلاین به ما مرتبط می‌شوند و اگر شخص بدهکار باشد همانجا مبلغ به وی اعلام می‌شود و می‌تواند تسویه حساب کند.

معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی افزود: طی چهار سال گذشته به جای حرکات نمایشی، بانک های اطلاعاتی خود را کامل کردیم و به سازمان‌های مختلف متصل شدیم.

زدا با بیان اینکه با توسعه خدمات غیرحضوری، سفرهای درون شهری به میزان قابل توجهی کاهش یافته است عنوان کرد: در حال حاضر حداقل یک میلیون و ۲۰۰ هزار موردحق بیمه از طریق اینترنت و غیرحضوری دریافت می‌شود که ۲.۵ میلیون سفر درون شهری را در کشور کاهش داده است.

وی افزود: پرداخت مستمری‌ها نیز به صورت متمرکز انجام می‌شود. قبلا پول باید از تهران به اداره کل استان، شعب و واحدها می‌رفت، اما اکنون مستقیما به حساب افراد واریز می‌شود و واسطه‌ها حذف شده‌اند. قبلا ۲۵ روز درگیر پرداخت مستمری‌ها بودیم، اما اکنون این روند ساماندهی شده است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۳۴۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حوزه دارو در نظام سلامت از همیت ویژه‌ای برخوردار است و در این میان سازمان‌های بیمه گر به عنوان یکی از ارکان مهم میان مردم و داروخانه‌ها محسوب می‌شوند، عدم پرداخت مطالبات داروخانه‌ها از سوی سازمان‌های بیمه گر می‌تواند مشکلات زیادی را برای داروخانه‌ها ایجاد کند؛ از سوی دیگر داروخانه‌ها یکی از حلقه‌های درمانی و ارکان مهم نظام سلامت هستند که به عنوان مرکزی ازچرخه درمان مورد توجه قرار دارند و حمایت از اقتصاد داروخانه‌ها در حقیقت حمایت از چرخه درمان است.

اخیرا خبری منتشر شد مبنی بر بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها که عدم پرداخت این بدهی می‌تواند مشکلات زیادی را برای نظام سلامت به همراه داشته باشد.

کمبود نقدینگی مسئله ای جدی برای داروخانه‌داران

محمدرضا کشاورز بازرس انجمن داروسازان در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا بیان داشت: یکی از مشکلات استراتژیک بزرگی که گریبان‌گیر شرکت‌های داروسازی شده، فروش اینترنتی دارو بوده که این موضوع عمل توزیع دارو را در کشور با مشکل مواجه کرده است.

بازرس انجمن داروسازان افزود: از سوی دیگر در حال حاضر کمبود نقدینگی یه یک مسئله جدی برای داروخانه‌داران تبدیل شده است، شرکت‌های دارویی و داروسازان هم با مشکل کمبود نقدینگی رو به رو هستند در تامین نقدینگی مورد نیاز چالش دارند در نتیجه تمامی این صنف‌های مرتبط با یک مشکل مشترک دست و پنجه نرم می‌کنند. همچنین از زمان اجرا طرح دارویار ۳۰ درصد افزایش قیمت را شاهد بودیم.

کشاورز در ادامه گفت: بد عهدی برخی از بیمه‌ها و سازمان برنامه و بودجه در بحث نقدینگی باعث شده است تا زنجیره دارو در کشور با برخی از مشکلات رو به رو شود.

بازرس انجمن داروسازان اظهار کرد: در بحث کمبود دارو با دو وجه مواجه هستیم؛ یکی بحث کمبود ارز مرغوب و تحریم و یکی دیرکرد تخصیص اعتبار از بانک مرکزی که مورد دوم نقش بسیار پررنگ تری در کمبود دارو دارد. وقتی در پرداخت وجه تاخیر ایجاد می‌شود، چرخه تولید با کندی مواجه شده و جبران این کمبود پس از تخصیص وجه، ۳ تا ۶ ماه زمان‌بر خواهد بود.

کشاورز در پاسخ به سوالی در مورد در خصوص گران شدن و یا نایاب شدن برخی دارو‌ها بیان کرد: تغییر ارز ترجیهی به ارز نیمایی یکی از عوامل گرانی دارو بوده است ولی برای جبران گرانی دارو شرکت‌های بیمه موظف شده اند تا مابه‌تفاوت قیمت‌های قبلی و جدید را پرداخت کنند، اما متاسفانه برخی از بیمه‌ها بد عهدی می‌کنند.

بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه به داروخانه‌ها

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران در اظهاراتی کرد که بدهی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها به ۲۶ همت رسیده است که داروخانه‌ها را در خطر ورشکستگی قرار داده است.

احمدی در ادامه افزود: در کل کشور۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وضعیت داروخانه‌ها مناسب نیست

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تاخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

آخرین پرداخت؛ آذر سال گذشته!

وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به اذر پارسال بوده آنهم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی ماه پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیر خشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

تسویه بیمه سلامت با داروخانه‌ها

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت نیز در اظهاراتی بیان کرد که سازمان بیمه سلامت، پرداخت مطالبات اسفند ۱۴۰۲ در داروخانه‌های سراسر کشور را از امروز آغاز کرده است و به زودی مطالبات فروردین امسال نیز پرداخت می‌شود.

محمد مهدی ناصحی افزود: پرداخت بدهی بیمه سلامت به داروخانه‌ها به ویژه داروخانه‌های خصوصی در اولویت سازمان بیمه سلامت است و مطالبات اسفند داروخانه‌ها امروز پرداخت شد و مطالبات داروخانه‌ها مربوط به فروردین امسال نیز ظرف ۱۰ روز آینده پرداخت می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: رسیدگی اسناد به سرعت انجام می‌شود و در کل هزینه قابل پرداخت در داروخانه‌های خصوصی ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیارد تومان است.

محمد مهدی ناصحی با بیان اینکه سهم ارز ترجیحی طرح دارویار از اختیارات ما خارج است، افزود: پرداخت سهم ارز ترجیحی داروخانه‌ها بر عهده سازمان هدفمندی یارانه هاست و از عهده ما خارج است و آخرین پرداخت دراین بخش مربوط به دی سال قبل است و منابع این بخش را باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها تامین کند.

ناصحی افزود: تامین منابع و واریز نهایی بر عهده سازمان هدفمندی است و ما در این خصوص نقشی نداریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور