Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل آب منطقه‌ای خراسان گفت: از ۳۷ محدوده مطالعاتی در خراسان رضوی ۳۴ محدوده در وضعیت ممنوعه بوده و حجم آب مصرفی در این محدوده‌ها بیش از حجم آب تولیدی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس محمدحسین جعفری عصر امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، اظهار داشت: عمده مصارف آب در خراسان رضوی آب‌های زیر زمینی بوده که 78 درصد بوده و 22 درصد مابقی هم مربوط به آب‌های سطحی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از 37 محدوده مطالعاتی استان 34 محدوده آن در وضعیت ممنوعه هستند و حجم آب مصرفی در این محدوده‌ها بیش از حجم آب تولیدی بوده که اُفت بیش از یک متر مکعب در روز را به همراه داشته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان در رابطه میزان مصرف آب در خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: 89 درصد بخش کشاورزی، 3 درصد در بخش صنعت و 9 درصد در بخش خدمات بوده است و 98 درصد چاه‌های کشاورزی خراسان رضوی مجهز به کنتورهای هوشمند شده است.

جعفری تصریح کرد: تا 2سال آینده تمام چاه‌های صنعت، شُرب و کشاورزی مجهز به کنتورهای هوشمند می‌شوند تا امکان مدیریت هوشمند آب‌خوان هم فراهم باشد.

وی تأکید کرد: طبق اعلام شورای ملی آب 75 درصد آب تجدید شونده باید مورد استفاده قرار بگیرد، اما این عدد در کشور بیش از 110 درصد بوده و میانگین جهانی این عدد 40 درصد بوده است و اگر مدیریت مصرف درست باشد 70 درصد آب مصرفی قابل بازچرخانی خواهد بود و مجدد به آب‌خوان معمول برمی‌گردد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان با بیان اینکه نیاز خراسان رضوی برای اُفُق 1420 بیش از یک میلیارد متر مکعب بوده است، گفت: بارها بر موضوع مصرف بهینه آب و توسعه خطوط آبی تاکید شده و اجرای طرح‌ها پس از تصویب بودجه‌ای توسط مجلس شورای اسلامی قابل اجرا خواهد بود.

جعفری گفت: آب منطقه کشف‌رود همچون دیگر مناطق طبق چرخه محاسباتی مورد استفاده قرار می‌گیرد و در سیل‌های اخیر استان در بازه زمانی 100 ساله به‌وقوع پیوست که خسارات زیادی در مناطق مختلف از جمله کوه‌های هزار مسجد تحمیل شد و نباید حریم رودخانه‌ها بسته شود و اگر به‌خوبی مدیریت شود این زمان به 25 سال کاهش می‌یابد.

وی افزود: آب رودخانه توس به شکلی مطلوب و طبق تعاریف جهانی مصرف آب مورد استفاده قرار خواهد گرفت و مسیرهای انتقال آب در نقاط سیل‌خیز را خواهیم داشت تا خسارات و آسیب‌های سنگینی تحمیل نشود و در حال حاضر تصفیه‌ خانه‌های زیادی در مشهد ایجاد شده و تصفیه‌ خانه‌های فرسوده هم احیاء می‌شوند.

انتهای پیام/

R41347/P1377/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۳۷۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر آموزش و پرورش شهرستان بردسکن در آیین گرامیداشت روز معلم در دبیرستان شهید مطهری بردسکن به افتخارات این مجموعه اشاره کرد وگفت :در حوزه اقامه نماز مدارس شهرستان بردسکن در سطح استان به عنوان شهرستان برتر شناخته شد و هرچند تنها در ۶۰ فضای آموزشی نمازخانه شهرستان احداث شده است ولی در اکثر مدارس شهرستان بردسکن حتی با جمعیت پایین دانش‌آموزی نماز به جماعت اقامه می‌شود.

وی به کسب رتبه نخست دانش آموزان پایه دوازدهم در آزمون پایش استان و رتبه نخست لیگ پایا در کشور اشاره و اضافه کرد : در عملکرد و ارزیابی که اداره کل آموزش و پرورش استان انجام داد، آموزش پرورش بردسکن در بین ۴۷ ناحیه آموزش و پرورش استان رتبه دهم را از آن خود کرد.

مدیر آموزش و پرورش بردسکن کمبود اعتبارات را یکی از علل اصلی اجرا نشدن برخی از طرح‌های آموزش و پرورش در این شهرستان دانست و اظهار داشت: ایجاد یک مرکز خدمات رفاهی برای فرهنگیان یکی از ضروریات برای جامعه فرهنگیان بردسکن است که متاسفانه جای آن در شهرستان خالی است.

چراغیان به طرح استخر شنای دانش‌آموزی این شهرستان اشاره کرد و افزود: متاسفانه این طرح بیش از ۱۰ سال است که به خاطر کمبود اعتبارات در حد پی سازی (فونداسیون) باقی مانده است که حداقل برای ساخت این طرح ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

شهرستان بردسکن با ۸۵ هزار نفر جمعیت و ۱۷ هزار دانش آموز و سه شهر "بردسکن، شهرآباد و انابد" و ۷۳ روستای دارای بیش از ۲۰ خانوار در فاصله ۲۸۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • پیش‌بینی برداشت بالغ بر ۵۷۵ هزار تن‌ گندم آبی در خراسان رضوی
  • ۸۴ درصد حوادث‌برق خراسان رضوی معلول شتابزدگی است
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • گلایه رانندگان از روکش فرسوده آسفالت جاده سبزوار - بردسکن + تصاویر
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی