Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آمار و برنامه‌ریزی انجمن روغن کشی گفت: واردات دانه سویا نسبت به کنجاله سویا برتری دارد که ضمن ایجاد اشتغال می تواند در حفظ ارزش افزوده کشور بسیار نقش آفرین باشد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ محمد جعفری در برنامه «روی خط بازار» رادیو اقتصاد افزود: پارسال 120 هزار تن دانه سویا، 67 هزار تن دانه کلزا و 15 هزار تن انواع دیگر دانه های روغنی در کشور تولید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه با بیان اینکه ایران در جهان کشوری بزرگ در زمینه تولید دانه های روغنی نیست، اظهارداشت: در حال حاضر 90 درصد دانه های روغنی مورد نیاز صنعت کشور وارد می شود.
مدیر آمار و برنامه‌ریزی انجمن روغنکشی با اعلام اینکه بر اساس اصول اقتصاد مقاومتی جهت گیری کشور باید به سمت واردات مواداولیه باشد تا محصول نهایی گفت: ایران در سال گذشته از وارد کنندگان بزرگ کنجاله سویا در دنیا بوده است.
وی افزود: هم اکنون در جهت ایجاد اشتغال و حفظ ارزش افزوده در کشور واردات دانه سویا بیشتر از کنجاله سویا ضرورت دارد.
جعفری ضمن گلایه از واردات یک میلیون و 600 هزار تنی کنجاله سویا در سال گذشته اظهار داشت: جمهوری اسلامی با واردات مواد اولیه بجای محصول نهایی ضمن ایجاداشتغال می توانست ارزش افزوده را در جامعه حفظ کند.
وی با بیان اینکه واردات بی رویه به تولید و اشتغال داخلی لطمه می زند، یادآور شد : واردات کنجاله سویا در شرایط فعلی از کشورهای بزرگ فعال در زمینه روغن کشی دنیا مانند آرژانتین، برزیل، اوکراین و غیره انجام می شود.
مدیر آمار و برنامه‌ریزی انجمن روغنکشی تصریح کرد: کنجاله سویا منبع غنی از پروتئین در صنعت مرغداری و دامپروری دنیاست.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۳۷۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی

امیر جمشیدی ناظر گمرکات مازندران از افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات استان از تجارت خارجی خبر داد و گفت: در فروردین ماه امسال، ۴۳۵ هزار و ۲۲۹ تن کالا به ارزش۱۵۵میلیون و ۶۲۴ هزار دلار از طریق گمرکات مازندران وارد کشور شد.

او افزود: ذرت دامی با ارزش ۹۶ میلیون دلار، جو دامی با ارزش ۲۰ میلیون دلار، چربی‌ها و روغن‌های حیوانی و نباتی با ۲۵ میلیون دلار، کک نفتی با ارزش ۳ میلیون دلار و چوب با۳ میلیون دلار مهم‌ترین اقلام عمده وارداتی به گمرکات مازندران در مدت یادشده هستند.

جمشیدی گفت: امارات حدودا ۲۲۶ هزار تن کالا به ارزش ۷۸ میلیون دلار، روسیه ۷۷ هزار تن کالا به ارزش ۳۴ دلارمیلیون، ترکیه با ۱۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۳۱ میلیون دلار، انگلستان با سه هزار تن کالا به ارزش ۳ میلیون و ۵۹۱ هزار دلار و سنگاپور با ۸ هزار تن کالا به ارزش ۲میلیون دلار پنج کشور اول طرف معامله در حوزه واردات به گمرکات مازندران بودند که در مجموع ۴۱۵ هزار تن از وزن و ۱۴۹ میلیون دلار از ارزش کالا‌های وارداتی گمرکات مازندران در فروردین ماه امسال مربوط به این کشور‌ها است.

او افزود:واردات کالا از این پنج کشور ۹۵ درصد از کل وزن و ۹۶درصد از کل ارزش واردات گمرکات مازندران را دربرمی‌گیرد.

جمشیدی با اشاره به واردات کالا‌های اساسی از گمرکات مازندران، گفت: طی این مدت ۴۱۳ هزارتن کالای اساسی شامل ذرت دامی، جو دامی، چربی‌ها وروغن‌های حیوانی و نباتی و خوراک آماده دام به ارزش ۱۴۲ میلیون و ۶۶۶ هزار دلار از طریق کمرکات نوشهر، امیرآباد و فریدونکنار وارد کشور شده که از نظر وزنی ۶۳ درصد و از نظر ارزشی ۲۷درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • لیست کالا‌های اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی به ۸ گروه کالایی در سال ۱۴۰۳+ جزییات
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • تولید ۱۰۰ هزار تن دانه‌های روغنی در اردبیل
  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان