Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، کافه نقد این هفته اصفهان یک‌شنبه شب با اکران فیلم «6 روز» ساخته سال 2017 کشور انگلستان و نقد و بررسی آن برگزار شد.

سید محمد حسینی، منتقد سینما در ابتدا اظهار کرد: فیلم به لحاظ ساختاری خیلی ضعیف بود، اما موضوع ملتهبی دارد و به ایران مربوط است اما خیلی از آن خبر نداریم؛ عباس‌میرزایی مستند خوبی در همین رابطه ساخته و یک فیلم‌نامه سینمایی در همین رابطه نوشته است، اما به دلایلی ساخته نمی‌شود که موضوعی است که پرداختن به این موضوع را جذاب‌تر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرتضی‌علی عباس‌میرزایی نیز عنوان کرد: فیلم 6 روز فیلم خوبی نیست و در رتبه‌های آخر فیلم‌های ایران‌هراسی است؛ در روایت فتح پروژه‌ای به اسم «استخوان لای زخم» که از مهدویان است که هیچ‌گاه پخش نشد، در فیلم استخوان لای زخم خیلی گذرا از کنار موضوع رد شدیم تا اینکه در سال 86 به دنبال این موضوع رفتم.

وی افزود: از سال 86 درخواست‌های زیادی به وزارت امور خارجه و بقیه نهادهای درگیر موضوع برای کسب اطلاعات دادیم که با آن موافقت نشد، اما خسته نشدم و در داخل و خارج از کشور به دنبال کسب مستندات رفتم.

نویسنده و کارگردان سینما گفت: همان‌طور که در فیلم می‌بینیم «ام آی 5» تمام صداهای داخل سفارت را شنود می‌کند و هر شب برای پلیس انگلیس و دولت ایران می‌فرستادند و شهید بهشتی می‌شنیدند و اگر جایی را لازم می‌دانستند برای امام پخش می‌کردند، صداهایی که موجود است عجیب، تکان‌دهنده و سرشار از ایمان و وطن‌پرستی است و سؤال بزرگ این است که چرا این‌قدر سکوت و غفلت بعد از این همه سال در این رابطه وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: سه سال پیش تحقیقات ما تمام شد که متوجه شدیم کارگردانی در انگلستان دارد این فیلم را می‌سازد، در داخل به همه درخواست دادیم که بهتر است ما با وجود فیلم‌نامه آماده آن را بسازیم اما هیچ کسی جوابگوی این دغدغه نبود، این بود که تصمیم گرفتم انزوا را بسازیم و پس از آن سراغ این فیلم‌نامه برویم که این شائبه به وجود نیاید که من برای ساختن فیلم نخستم در حال تلاش هستم.

عباس‌میرزایی در ادامه بیان کرد: اگر این فیلم ساخته نشود فیلم‌نامه و همه اسناد موجود را عمومی می‌کنم تا همه مردم ایران در مورد انگلیس و اتفاقی که در سفارت افتاد اطلاع داشته باشند، زمانی که فیلمم را ساختم به همه ثابت می‌کنم که انگلیس پایه اصلی به وجود آمدن داعش است.

وی تشریح کرد: همه انسان‌های داخل سفارت منتظر شهادت بودند و هیچ‌کدام از دیالوگ‌های داخل فیلم انگلیسی 6 روز درست نیست.

پژوهشگر و مستندساز تأکید کرد: واقعه طبس 5 اردیبهشت و واقعه گروگان‌گیری در سفارت ایران 10 اردیبهشت اتفاق می‌افتد، یعنی گروگان‌گیران در زمان واقعه طبس منتظر آن عملیات بودند؛ جنازه 4 تروریست هم در ساختمان پیدا می‌شود اما نفر پنجم که زندانی می‌شود در سال 2008 از زندان آزاد می‌شود و از سال 2010 کسی آن را ندیده است.

وی در پایان تصریح کرد: ایرانی‌های مقیم انگلیس کفن‌پوش در زمان حادثه به محل حادثه می‌آیند و شعار می‌دهند که ما را با افراد درون سفارت جابجا کنید و ما آماده شهادت هستیم؛ در تمام این روزها که اتفاق گروگان‌گیری انجام می‌شود رسانه‌های جهانی علیه ایران و در مظلوم‌نمایی تروریست‌ها اخبار را محاوره می‌کنند.

انتهای پیام/ذ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۳۸۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویری متفاوت از فرودگاه مهرآباد ۶۹ سال قبل + عکس

محمود پاکزاد از اولین عکاسانی است که تاریخ خیابان‌های تهران را مصور و مستند کرده است، البته از جمله شهر‌هایی که پاکزاد برای عکاسی به آنها سفر کرده می‌توان به اصفهان، شیراز، تبریز، گرگان، اهواز، آبادان، خرمشهر، همدان، آذربایجان، قم، شهر‌های شمالی ایران اشاره کرد. پاکزاد در سال ۱۳۷۷ خودش را بازنشسته کرد و در سال ۱۳۷۸ عکس‌های خود را به سازمان اسناد ملی اهدا کرد.

این عکس مربوط به فرودگاه مهرآباد تهران در سال ۱۳۳۴ است.

 

منبع: خبرآنلاین به نقل از سازمان اسناد و کتابخانه ملی

tags # تاریخ معاصر ایران سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • اولین موزیک‌ ویدئوی رسمی با هوش مصنوعی ساخته شد
  • فرهنگ صلح و سازش مردم یزد باید مستند شود
  • دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند
  • مستندی نیم‌‎ساعته که ساختش ۱۶ سال زمان برد
  • پخش مستندی که ساخت آن پنج سال طول کشید/ «نائب الامام» در شبکه افق
  • تصویری متفاوت از فرودگاه مهرآباد ۶۹ سال قبل + عکس
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • مستندی جدید درباره ظهور و سقوط WCW ساخته خواهد شد؛ چه کسی WCW را کشت؟
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت