Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، بهرام قاسمی درباره احتمال سفر رئیس جمهور به نیویورک برای حضور در اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: این موضوع در دست بررسی است که در صورت قطعی شدن از جانب نهاد ریاست جمهوری اطلاع‌رسانی خواهد شد.

برنامه‌ریزی لازم برای سفر ظریف به نیویورک در حال انجام است

ویاز سفر محمدجواد ظریف به نیویورک تا اواخر شهریور به منظور حضور در اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد خبر داد و اظهار داشت: برنامه‌ریزی لازم برای سفر وزیر امور خارجه به نیویورک در حال انجام است و امیدواریم در این سفر علاوه بر امور مرتبط با سازمان ملل، بتوانیم در حاشیه اجلاس دیدارها و مذاکرات خوبی با مقامات دیگر کشورها داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روابط ایران و ترکیهوارد مرحله جدیدی شده است

سخنگوی دستگاه دیپلماسی همچنین درباره سفر اخیر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به ترکیه، این سفر را از ابتدای انقلاب تاکنون در سطح مقامات نظامی دو کشور بی سابقه یا کم نظیر دانست و تصریح کرد: این سفر نشان می‌دهد که روابط دو کشور وارد مرحله جدیدی شده است.

قاسمی اضافه کرد: سفر سرلشکر باقری نشان داد که روابط ایران و ترکیه دوران تکاملی‌اش را در حوزه‌های دیگر سپری کرده است و اکنون دو کشور می‌توانند در این سطح تعامل و رفت و آمد داشته باشند.

وی در رابطه با موضوعات رایزنی در آن سفر خاطرنشان کرد: در این سفر مباحث متعددی به ویژه در زمینه همکاری‌های نظامی، مسائل آموزشی و مرزی مطرح و آخرین تحولات منطقه بررسی و به ویژه درخصوص مبارزه با تروریسم و صیانت از ثبات در منطقه تبادل نظر شد.

این دیپلمات عالی‌رتبهابراز امیدواری کرد: در ادامه این سفر و نشست‌های آینده میان مقامات دو کشور بتوانیم روند تکاملی در روابط دو کشور را ادامه دهیم و به جایگاه بهینه دست یابیم.

اردوغان به زودی به تهران می‌آید

قاسمی درباره برنامه سفر رئیس جمهور ترکیه به ایران ابراز داشت: سرلشکر باقری در آنکارا مذاکرات بسیار خوبی با آقای اردوغان درباره مسائل دوجانبه انجام داد و سفر رئیس جمهور این کشور به تهران نیز در دستور کار قرار دارد که در حال بررسی است و امیدوارم هر چه زودتر انجام شود.

وی افزود: در آینده نزدیک باید منتظر سفر آقای اردوغان به تهران باشیم و به محض اینکه شرایط و تاریخ این سفر قطعی شود اطلاع رسانی می‌کنیم.

جابری انصاریبا بیش از ۲۰ نفر از شخصیت‌های مختلف لبنانی دیدار کرد

سخنگوی دستگاه دیپلماسیهمچنین درباره اهداف سفر اخیر معاون عربی افریقایی وزیر خارجه به لبنان بیان کرد: تحولات منطقه بسیار سریع است و ضرورت دارد که با سرعت و چابکی بیشتر رایزنی‌هایمان را با کشورهای منطقه به ویژه دوستانمان انجام دهیم و مانند گذشته نیست که منتظر سفرهای رسمی با دعوت‌های قبلی و فاصله‌های بسیار باشیم.

قاسمی افزود: بر این اساس هرگاه نیاز باشد و احساس کنیم مسائلی در منطقه وجود دارد و ضرورت‌ها در روابط با دیگر کشورها ایجاب می کند، تماس‌هایمان را با کشورهای مختلف به اشکال مختلف برقرار می‌کنیم. سفر آقای جابری انصاری به لبنان نیز در این چارچوب بود که در ادامه سفرهای پیشین وی به منطقه انجام شد و در این سفر با بیش از ۲۰ نفر از شخصیت‌های مختلف لبنانی دیدار کرد.

وی سفر جابری انصاری به لبنان را بسیار سازنده دانست و یادآور شد:در آینده می‌توانیم آثار مثبت این سفر را در روابط دوجانبه با لبنان و حتی در عرصه مسائل منطقه‌ای شاهد باشیم.

معاونت اقتصادی تسهیل‌کننده دستگاه‌های اقتصادی در ارتباط خارجی‌شان است

رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ایهمچنین درباره اولویت برنامه‌های وزیر امور خارجه در دوره جدید مدیریتش از برنامه‌ریزی برای ایجاد معاونت دیپلماسی اقتصادی در این وزارتخانه خبر داد و عنوانکرد: با توجه به مجموعه سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصادی به ویژه با توجه به اهمیت اقتصاد مقاومتی باید بتوانیم توان و ظرفیت بیشتری را در خدمت به دستگاه‌های اقتصاد داخلی برای ارتباطات خارجی این نهادها ایجاد کنیم.

قاسمی ادامه داد: به همین علت تصمیم گرفتیم با آنکه ساختارهای قبلی نیز در وزارت خارجه در حوزه اقتصادی فعال بودند معاونت اقتصادی دیپلماسی را ایجاد کنیم تا بتواند به عنوان هماهنگ و تسهیل‌کننده دستگاه‌های اقتصادی اعم از خصوصی و دولتی در ارتباط خارجی‌شان باشد.

وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت موضوع اقتصاد و داشتن چنین معاونتی برنامه‌ریزی شده است تا توانمندی سفارتخانه‌های ما در خارج از کشور نیز به تناسب ظرفیت‌های آن کشورها افزایش پیدا کند.

سفارتخانه‌ها بایدبرای جذب سرمایه و صادرات وظایفشان را بهتر از گذشته انجام دهند

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد:سفارتخانه‌های ما باید بتوانند در شناسایی ظرفیت‌های اقتصادی کشورها و کمک به بخش‌های خصوصی و دولتی برای جذب سرمایه و صادرات و نیز دریافت فناوری های لازم که در کشور وجود نداردوظایفشان را بهتر از گذشته انجام دهند.

قاسمی همچنین درباره تغییرات جدید این وزارتخانهبه خبرگزاری صداو سیما گفت: چارت جدید این وزارتخانه از یک سال پیش در کارگروه‌های مختلف بررسی و پس از اتمام در سازمان امور استخدامی تصویب شده است و از زمان تصویب آن دو ماه فرصت داریم که آن را اجرا کنیم و تغییرات جدید تا حدود آبان ایجاد می‌شود.

برخی از سفرا در ماه‌های آینده تغییر می‌کنند

وی همچنین درباره تغییر سفرا و روسای نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور در دوره جدید مدیریت محمدجواد ظریف اظهار داشت: عمده تغییرات رسمی نمایندگی‌ها در فصل تابستان ایجاد می‌شود و مأموریت بسیاری از سفرا و روسای نمایندگی‌های کشورمان در این مقطع به پایان می‌رسد.

این دپیلمات عالی‌رتبهافزود: در ماه‌های آینده تغییراتی در سفرا و روسای نمایندگی‌های کشورمان در خارج خواهیم داشت.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۳۹۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند

معاون اول رییس جمهور گفت: ایران و زیمباوه باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری های دو کشور تهیه و پیگیری شود.

به گزارش ایسنا، محمد مخبر عصر امروز (شنبه) در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری های دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه ها و قراردادهای امضاء شده هر چه سریع تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • هشدار نمایندگان استان تهران به وزیر کشور
  • تغییر میهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران
  • تغییر در مهمان ویژه نمایشگاه کتاب / یمن جایگزین هند شد
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • مدیر عامل لیگ برتر: پرونده مالی منچسترسیتی به زودی به نتیجه می‌رسد
  • گیلان با ۹۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در نمایشگاه اکسپو حضور دارد
  • تاکید شهرداری بوکان بر استمرار طرحهای عمرانی و توسعه فضای سبز نالشکینه
  • اختصاص زمین برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تهران
  • آخرین وضعیت حل مشکل پله برقی‌های خاموش تهران/ ۶۰ یونیت تا ۳ ماه آینده نصب می‌شود