Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-06@16:36:40 GMT

استخدام یکی دیگر از بهارستانی‌ها در وزارت نفت

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۳۹۵۸۵

استخدام یکی دیگر از بهارستانی‌ها در وزارت نفت

نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس معتقد است وزارت نفت با منتقل کردن نمایندگان مدنظر خود به این وزارتخانه٬ بدعت جدیدی را بنیان گذاشته است. به گزارش جهان نيوز به نقل از مهر، یکی از جنجالی ترین روزهای مجلس شورای اسلامی روزی بود که مخالفان و موافقان وزیر نفت پشت تریبون رفته و نکات جالبی را افشا کردند. در همین بین هدایت الله خادمی، نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی که خودش از مدیران صنعت نفت بود با انتقاد از رفتارهای شائبه برانگیز و رانتی وزیر نفت گفت: چرا باید نمایندگان مجلس به استخدام وزارت نفت درآیند؟ این موضوع موجب اثرگذاری آرای نمایندگان به وزرای پیشنهادی است و سران سه قوه باید جلوی این بدعت را بگیرند که مفسده انگیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

در توضیح این گفته نماینده ایذه و باغ ملک باید گفت منظور خادمی از نمایندگان مجلس بیش از ۲۰ نماینده‌ای بود که در مجلس های قبلی و مجلس نهم به طرفداری عجیب از وزیر نفت پرداخته بودند و پس از عدم موفقیت به ورود مجلس با دستور وزیر نفت به این وزارتخانه منتقل شده بودند. خادمی همه تلاش خود را کرد تا بگوید چنین رویه‌ای برای نمایندگان فعلی مجلس ذهنیتی را ایجاد کرده است که اگر از وزیر نفت حمایت کنند و به او رای بدهند برای ۲ سال دیگر می‌توانند روی استخدام در وزارت نفت و انتقال به این نهاد حساب باز کنند.

با افشای این موضوع اما علی لاریجانی وارد گود شد و عنوان کرد هیچ یک از نمایندگان فعلی مجلس به استخدام وزارت نفت در نیامده‌اند؛ او گفت: «اگر متوجه شوم وزیر نفت یکی از نمایندگان فعلی را هم استخدام کرده باشد با او برخورد می‌کنم».

در همین حین وزیر نفت هم در واکنش به این افشاگری گفت به استخدام نمایندگان افتخار می‌کند! چرا که به عقیده زنگنه نگرانی نمایندگان درباره آینده شغلی خود مفسده انگیز است. دو روز پس از این غائله اخباری مخابره شد که نشان می داد وزیر نفت برای اخذ رای اعتماد به مجمع نمایندگان استان گیلان تعهداتی داده است که کار را برای وزیر نفت سخت تر کرد.

اما امروز سندی منتشر می‌شود که برخلاف گفته‌های وزیر نفت و رئیس مجلس شورای اسلامی٬ زنگنه با استخدام یکی از نمایندگان فعلی مجلس موافقت کرده و وی را به نفت منتقل کرده است. این امر گرچه غیر قانونی نیست اما این سوال را به وجود می آورد که علت انتقال این نماینده از وزارت کشور، محل خدمت خود، به وزارت نفت چیست؟

روند ورود نمایندگان به نفت
نمایندگان مجلس اصولا پس از پایان دوران نمایندگی خود به شغل سابق خود بر می‌گردند. نماینده‌ای دوباره به آموزش و پرورش بر می ‌گردد و نماینده‌ای دیگر به وزارت کشور و دانشگاه پیام نور و ...؛ خادمی هم در گفت و گو با مهر با تایید این موضوع می‌گوید: طوری گفته می شود که بیکار ماندن نمایندگان فساد بیشتری دارد گویا نمایندگان عده‌ای افراد بیکار بودند٬ من و همکارانم پیش از ورود به مجلس هریک در نهاد یا سازمانی مشغول به کار بودیم که پس از پایان دوره نمایندگی باید به محل خدمت خود بر گردیم ولی متاسفانه وزارت نفت با منتقل کردن نمایندگان مدنظر خود به این وزارتخانه٬ بدعت جدیدی را بنیان گذاشته است.

بر اساس سندی که به دست مهر رسیده است غلام محمد زارعی، نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس نهم و دهم توانسته است کارمند وزارت نفت شود که از نظر رئیس مجلس شورای اسلامی یک تخلف است. طبق گفته یک مقام آگاه، زارعی که کارمند وزارت کشور است با رایزنی‌هایی که با وزیر نفت داشته موفق شده در طول دوران نمایندگی خود کارمند وزارت نفت شود که بدون تردید باید مورد رسیدگی مجلس شورای اسلامی و هیات نظارت قرار بگیرد. زارعی در سال ۹۴ پیش از پایان مجلس نهم توانسته خود را از استانداری کهگیلویه و بویراحمد به وزارت نفت منتقل کند که اگر موفق به حضور در مجلس دهم نشد، به جمع نمایندگانی بپیوندد که با موافقت زنگنه نفتی شده اند. البته در مجلس نهم هم یکی از نمایندگان وقت به وزارت نفت به همین شکل منتقل شد که نشان می‌دهد این رویه همواره از سوی وزیر نفت پیگیری می‌شده است.

اما زارعی، این عضو کمیسیون صنایع مجلس که روابط بسیار نزدیکی با غلامرضا تاجگردون – مدافع سرسخت زنگنه در مجلس - دارد موفق به کسب امتیاز احداث پتروشیمی در حوزه انتخابیه خود شده است و جدای از این امتیاز توانسته کارمند وزارت نفت شود. تعدادی دیگر از نمایندگان دیگر هم در مسیر استخدام وزارت نفت قرار داشتند که گویا فعلا روند نفتی شدن آن‌ها با افشای استخدامیه‌های انتخاباتی متوقف شده است. این نخستین سندی است که نشان می دهد بر خلاف نظر ریاست مجلس، وزارت نفت با بکارگیری نمایندگان در این وزارتخانه، بدعت جدیدی را بنا نهاده که در شان مجلس شورای اسلامی نیست و علی لاریجانی طبق وعده خود، موظف به پیگیری این موضوع است.

تصویر زیر نشان می دهد که مبدا کاری غلام محمدزارعی با انتقال وی به وزارت نفت موافقت کرده است؛ طبق روال رایج برای اجرایی شدن چنین امری متقاضی نخست باید با مقصد انتقالی خود که در این مورد وزارت نفت است هماهنگی های لازم را داشته باشد سپس موافقت مبدا خدمت خود را جلب کند.


منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۳۹۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟

بنا بر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، آقایان محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنور تاکنون ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 245 نماینده مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

گزارش تسنیم از ترکیب نمایندگان مجلس دوازدهم

 

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رای اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند تا احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دو دوره‌ای وزارت و نائب رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است در اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رای‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته حتی به تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان
  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • جهاددانشگاهی متولی برگزاری آزمون کتبی استخدام در آموزش و پرورش است/ تشریح مراحل مصاحبه و گزینش