Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@05:55:43 GMT

مدیریت شهری در اسارت مسائل سیاسی گرفتار نشود

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۴۱۶۸۴

مدیریت شهری در اسارت مسائل سیاسی گرفتار نشود

کرمان - دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان کرمان با تاکید بر اینکه نباید مدیریت شهری را در اسارت مسائل سیاسی گرفتار کنیم، گفت: در نظر گرفتن امور سیاسی برای انتخاب شهردار جایی برای عرض اندام ندارد.

احمد علی مقدم امروز در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد جایگاه شورای شهر کرمان و باید و نبایدهای آن اظهار داشت: ببینید به استناد مفاد قانون اساسی ما شاهد شکل‌گیری شوراهای اسلامی شهر و روستا بودیم که بارزترین تجلی اراده مردم در مشارکت در مدیریت شهر و روستای خود و عالی‌ترین نشان دموکراسی جمعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اکنون در مقطعی قرار داریم که شورای اسلامی دوره پنجم رسمیت یافته و شاهد تشکیل شدن نخستین جلسات آن هستیم.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی تصریح کرد: در این زمینه بنده به‌عنوان شخصی که سابقه مسئولیت دبیر اجرایی هیئت نظارت استان کرمان در دوره سوم را داشتم چند نکته به خدمت‌گزاران در این شورا به‌عرض می‌رسانم.

اعضای شوراها از شعارهای خود عدول نکنند

وی ادامه داد: اعضای شوراها نباید از شعارهای داده شده خود عدول کنند ترتیبی اتخاذ کنند که وجه همت آنان تحقق شعارهای خود و مطالبات به حق مردم باشد.

مقدم افزود: شاید مهمترین وظیفه شورا در وهله نخست انتخاب شهرداری است که علاوه بر اینکه دارای یک برنامه مدون عملی جامع است واجد شرایط لازم نیز باشد.

این کارشناس سیاسی تصریح کرد: اگر نگاهی به وظایف شورا بیاندازید متوجه می شوید که اکثریت قاطع امور صنفی و زیربنایی برای شورا تعریف شده و نگاه سیاسی در امور شهر محلی از اعراب ندارد از این رو در انتخاب شهردار نیز بالطبع در نظر گرفتن امور سیاسی جایی برای عرض اندام نداشته زیرا اصولاً هیچ‌همخوانی با مأموریت‌های شهر ندارد.

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان کرمان تصریح کرد: سر و سامان دادن شهر انتخاب فردی به‌عنوان شهردار را می‌طلبد که متعهد، کاردان، کارآزموده، کارآمد و در عین حال انقلابی باشد، نه فردی که به این خط و آن خط سیاسی متعلق باشد. این نگاه حداقلی است که مدیریت شهری را در اسارت مسائل سیاسی گرفتار کنیم زیرا قطعاً نگاه جناحی داشتن به امور شهر آن را به‌هم ریخته و نیروهای کاردان که با جناح شهردار هم‌خوانی ندارند کنار گذاشته می‌شوند.

شورا و شهرداری هر ساله بیلان مالی خود را به سمع و نظر مردم برساند

دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان تصریح کرد: وظیفه اساسی و مهم دیگر شورا نظارت بر عملکرد شهرداری و برنامه‌ریزی و تصویب بودجه است و در همین راستا شورای شهر می‌تواند در هر مقطع زمانی بر روی عملکرد شهرداری نظارت کند و به صورت کتبی بیلان درخواست کند که اگر این امر محقق شود و بر سر عملکرد شهرداری جایگاهی به نام شورا ناظر باشد شاهد کاهش تخلفات هستیم.

وی ادامه داد: هرچند که انتظار می‌رود شورا نیز هر ساله بیلان مالی خود را نیز به سمع و نظر مردم برساند و آن را ارائه کند که بودجه مصوب شورا در چه زمینه‌هایی هزینه شده است.

مقدم تصریح کرد: با توجه به جایگاه مهم شورا از اعضا آن انتظار می‌رود اشراف کامل و جامعی نسبت به مسائل مختلف شهری داشته باشند و با نیازسنجی اولویت‌های شهر را مشخص کرده و بدانند نارسایی و کمبود هر شهری در چه حوزه‌ای قرار دارد و در این زمینه طرح و ایده و راه‌حل ارائه دهند.

وی افزود: اگر بخواهیم ویژه به شهر کرمان بپردازیم این مسئولیت دوچندان می‌شود زیرا این شهر از ویژگی‌های خاصی برخوردار است که آن را متمایز از دیگر مناطق می‌کند.

دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان با بیان اینکه شهر کرمان با معضلات گوناگونی دست و پنجه نرم می‌کند، تصریح کرد: این شهر به‌عنوان مرکز پهناورترین استان کشور در خود طیف‌های گوناگون اجتماعی را پذیرفته و وجود محرومیت در جنوب کرمان عده زیادی را به حاشیه این شهر رانده و معضلی به نام حاشیه‌نشینی ایجاد کرده است.

امور شورا با طرح و برنامه پیش رود

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی ادامه داد: شورا می‌تواند بازوی توانمندی برای حکومت باشد تا با معضلات اینچنینی در شهر خداحافظی کنیم به شرط آنکه اعضا پژوهش و تحقیق در امور گوناگون شهر را جدی گرفته و با طرح و برنامه پیش بروند البته این خود مستلزم آن است از حواشی دوری کنند و نگاه سیاسی را در مدیریت شهری دخالت ندهند.

وی ادامه داد: وجود محرومیت در جنوب استان نمود خود را در مرکز استان نیز گذاشته و شهر را ناهمگون ساخته است و با شهری منسجم و یکپارچه رو برو نیستیم.

مقدم تصریح کرد: ساخت و سازهای بی‌رویه بدون برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی گسترش این شهر را به شکلی کرده است که هیچ قسمتش با دیگری متناسب نیست.

وی تصریح کرد: وضعیت خدمات شهر همچون مبلمان شهری و حمل و نقل عمومی در وضعیت خوبی به سر نمی‌برد، مکان‌های تفریحی و گردشی در شهر با کمبود مواجه است.

این کارشناس سیاسی تصریح کرد: موضوع مهمی که طی سال‌های ادوار مختلف شورا در شهر کرمان مورد غفلت واقع شده است در بخش فرهنگی است و علیرغم توصیه و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در این زمینه از عملکرد شورا و شهرداری رضایت حاصل نشده است.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی اشاره کرد به اینکه در کنار اهمیت توسعه شهری و خدمات‌رسانی از مباحث فرهنگی در شهر نباید غفلت شود و افزود: انگار این موضوع مورد فراموشی قرار گرفته است شورا باید از معاونت فرهنگی شهرداری خروجی عملکرد خود را مطالبه کند و مباحث فرهنگی نباید فدای حوزه توسعه و خدمات شهری شود و باید با توجه به اهمیت امور فرهنگی به این حوزه توجه جدی شود.

گستردگی بیش از حد استاندارد شهر کرمان

دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان نبود و فقدان مدیریت واحد در تصمیم‌گیری‌ها در مدیریت شهری را عامل آن دانست که شهر کرمان نامتجانس شده و افزود: این شهر اکنون با گستردگی خارج از حد استاندارد و خارج از چارچوب شهر با تعاریف اسلامی و خارج از استانداردهای شهرسازی شده است و همه این معضلات تلاش دو چندان اعضای شورای شهر را می‌طلبد که امیدواریم اعضای شورا با وقوف کامل نسبت به اهمیت مسؤولیت خود تقبل جایگاه کرده باشند.

وی ادامه داد: در مورد وظایف و جایگاه خاص و ویژه شهرداری نیز باید گفت شهردار زمام مدیریت شهر را دست می‌گیرد.

مقدم تصریح کرد: شهردار مدیر ارزیابی عملکرد همکاران خود در مجموع مدیریت شهری است و باید پاسخگوی ضعف ساختاری و عملکردی مجموعه خود باشد و سر و سامان دادن در تمامی حوزه‌های زندگی شهروندان جزو وظایف شهردار است.

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان کرمان با اشاره به وظایف شهردار تاکید کرد: حوزه‌هایی همچون توانمندسازی شهر به لحاظ اقتصادی، حمل و نقل و ترافیک، زیباسازی شهر، تهیه بسترهای مناسب برای حوزه‌های فرهنگی و هنری برای شهروندان، تهیه امکانات ورزشی و ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای بحث‌های آموزشی و مذهبی و شهردار باید برای تهیه این زیرساخت‌ها برای شهروندان از هیچ تلاشی فروگذار نکند.

مقدم ادامه داد: شهردار باید از قدرت برنامه‌ریزی برای توسعه شهر برخوردار بوده و با بهبود روش‌ها از سریع‌ترین راه و کم هزینه‌ترین راه برای ارتقای سطح زندگی شهروندان استفاده کند.

این کارشناس سیاسی افزود: ما برای شهر کرمان شهرداری می‌خواهیم که شفافیت در درآمد و منابع مالی شهر را در اولویت امور خود قرار دهد و با همکاری با شورا بیلان کاری و درآمدهای شهر را به موقع به شورا ارائه کند.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به ویژگی‌های شهردار گفت: شهردار باید از سوابق اجرایی مناسب برخوردار بوده و به کار جمعی علاقه نشان دهد و با اعضای شورا تعامل مثبتی برقرار کرده و از نظرات آنان در مدیریت شهر بهره برده و فردی یکه‌تاز و خودرای نباشد.

مقدم تصریح کرد: شهردار باید در طرح‌های توسعه شهری، شهرسازی با معماری اسلامی را ملاک قرار داده و در این مهم از متخصصان و معماران اسلامی زبده بهره ببرد و در این زمینه از طرح و ایده برخوردار باشد.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی افزود: شهردار باید در مباحث فنی و عمرانی بر ساخت و سازها نظارت داشته باشد و از رشد قارچ‌گونه و خارج از ضابطه ساختمان‌ها جلوگیری کند و قاطعانه در این زمینه بدون هیچ مماشاتی با متخلفان برخورد کند.

دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان تصریح کرد: این مردم شایسته بهترین‌ها هستند و باید از خدمات شهری با کیفیت همچون سالم سازی هوایی که تنفس می‌کنند و بهداشتی بودن محل زندگی و زیست خود و... برخوردار باشند.

مقدم در پایان اضافه کرد: همه اموری که در مورد شهردار برشمردیم در گرو دو موضوع است یک انتخاب به‌جا و شایسته فرد اصلح از سمت اعضای شورا و دوم اینکه شورا چتر نظارتی خود را بر شهرداری بگستراند و در همه امور در عین نظارت یار و مددکار شهرداری باشد تا مردم از این تصمیم حکومت در دخالت دادن مردم و مشارکت آنان در مدیریت امور شهری رضایت خاطر داشته و تجربه موفق محسوب شود به تدریج سپردن مسؤولیت‌ها به مردم به سایر ارگان و نهادها تسری یابد همانگونه که در قانون اساسی بر آن تاکید شده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۴۱۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: امروز شنبه جلسه شوراهای اسلامی شهرهای لرستان و همچنین شهرداران لرستان به ریاست «ابوطالب شفقت» استاندار لرستان در محل سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد.

دستگاه‌های خدمت‌رسان حرف شوراها را حجت نمی‌دانند

حجت اله احمدی رئیس شورای شهر خرم‌آباد در این جلسه در سخنانی با بیان اینکه همدلی مسئولان استان خیلی از کارها را پیش می‌برد، اظهار داشت: تا کنون این همدلی مطلوب بوده، معاونت عمرانی استانداری با مجموعه شهرداری همکاری خوبی داشته و الان هم با حضور استاندار جدید، امیدواریم این مسیر ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه اعضای شورای شهر با مشکلات مردم آشنا هستند، در خط اول خدمت‌رسانی شهری قرار دارند، گاهاً دستگاه‌های خدمت‌رسان حرف شوراها را حجت نمی‌دانند و نسبت به آن سرباز می‌زنند.

رئیس شورای اسلامی شهر خرم‌آباد با بیان اینکه اگر شورای شهر، دستگاه‌های اجرایی و استانداری با یکدیگر تعامل داشته باشند، قطعاً دیگر شاهد این گونه مشکلات نخواهیم بود، گفت: در این راستا از سوی استاندار، نامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی ارسال شود و نسبت به این تعامل و همکاری تأکید شود.

ارزش‌افزوده‌ای که به‌اندازه صفر است!

احمدی در ادامه تأکید کرد: همچنین ارزش‌افزوده‌ای که به شهرداری‌های لرستان پرداخت می‌شود، در مقایسه با کلان‌شهرها و شهرهای صنعتی، در حقیقت صفر است.

وی با تأکید بر اینکه با این میزان پرداخت ارزش‌افزوده، هیچ کاری نمی‌توان انجام داد، عنوان کرد: در این راستا درخواست ما این است که استاندار با مسئولان ملی رایزنی کنند و این قانون تغییر و سرانه جمعیت در پرداخت ارزش‌افزوده در نظر گرفته شود.

رئیس شورای شهر خرم‌آباد در ادامه با بیان اینکه در شهر خرم‌آباد چند مورد تقاطع آغاز و یک مورد از آنها افتتاح شده است، تصریح کرد: هدف این است که چند پل و تقاطع دیگر در راستای رفع گره‌های ترافیکی در شهر خرم‌آباد احداث شود و در این راستا درخواست ما حمایت معاونت عمرانی استانداری و استانداری برای احداث این پروژه‌ها است.

سهم مهم شهرداری‌ها در موفقیت دولت

یحیی عیدی بیرانوند شهردار بروجرد نیز در این جلسه با بیان اینکه قطعاً استاندار جدید از مسائل و مشکلات شهرهای لرستان مطلع هستند، اظهار داشت: شهر بروجرد، دومین شهر بروجرد به لحاظ جمعیتی به‌حساب می‌آید، شهری است که از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان شهر علما و فرزانگان نام‌گذاری شده است.

وی با تأکید بر اینکه بروجرد، یک شهر صنعتی به‌حساب می‌آید و خوشبختانه به‌عنوان شهر ملی «ورشو» نیز معرفی شده است، بیان داشت: ظرفیت‌های خیلی خوبی در شهر بروجرد برای توسعه وجود دارد.

شهردار بروجرد در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه خوشبختانه شهرداری و شورای شهر بروجرد خود را سرباز ولایت و رئیس‌جمهور می‌دانند، گفت: شهرداری‌ها اگر مورد حمایت قرار گیرند، موانع بر سر راه فعالیت آنها رفع شود، می‌توانند در موفقیت دولت خیلی سهیم باشند.

افزایش بودجه شهرداری بروجرد

عیدی بیرانوند با اشاره به اینکه در صورت حمایت از شهرداری‌ها، می‌توانند رضایت‌مندی عموم را جلب را کنند، افزود: از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ که شهرداری را تحویل گرفتیم، با ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه و ۱۵۰ میلیارد تومان بدهی همراه بود.

وی ادامه داد: خوشبختانه در سال ۱۴۰۱ بودجه شهرداری را به ۵۰۰ میلیارد تومان رساندیم، ۱۰۰ درصد این بودجه نیز تحقق پیدا کرد.

شهردار بروجرد با تأکید بر اینکه بودجه شهرداری در سال ۱۴۰۲ به هزار میلیارد تومان رسید و ۱۰۰ درصد آن هم محقق شد، گفت: در سال ۱۴۰۳، بودجه دو هزار و ۱۰۰ میلیاردی را برای شهرداری بروجرد در نظر گرفته‌ایم.

عیدی بیرانوند با تأکید بر اینکه حاصل این افزایش بودجه آبرومندی برای شورا، شهرداری و مردم و معادل ۱۵ سال کار عمرانی در حوزه آسفالت شد، گفت: میانگین آسفالت در بروجرد بین ۵۰ تا ۶۰ هزار مترمربع در سال بوده، طی دو سال یک میلیارد و ۸۰۰ هزار مترمربع آسفالت را انجام دادیم.

«خود تحریمی» ادارات لرستان

وی با تأکید بر اینکه اگر شهرداری‌ها موردتوجه قرار گیرند، می‌توانند رضایت‌مندی خیلی عالی را در شهرها ایجاد کنند، افزود: نمود موفقیت دولت در چهره شهرها مشخص است.

شهردار بروجرد، ادامه داد: شرایط سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را در استان داریم، اما باید کارگروهی با عضویت همه دستگاه‌های اجرایی برای تحقق این امر به‌صورت عملی شکل بگیرد تا وقتی سرمایه‌گذاری می‌خواهد کار سرمایه‌گذاری را انجام دهد این کارگروه شرایط فعالیت را برای او تسهیل کند.

عیدی بیرانوند در ادامه با تأکید بر اینکه ما در استان یک «خود تحریمی‌هایی» را داریم، این امر اجازه استفاده از ظرفیت عالی را به ما نمی‌دهد، گفت: باید از ظرفیت‌های قانونی که از سوی قانون‌گذار اخذ کرده، مانند ترک تشریفات، استفاده از ظرفیت ماده ۲۹ قانون مناقصات دولتی، ارائه فهرست نقل‌وانتقالات از سوی ثبت‌اسناد به شهرداری و … استفاده کنیم.

وی همچنین به فعالیت برخی صنوف آلاینده در شهرها اشاره کرد و بر لزوم اختصاص زمین در خارج از شهر برای استقرار این صنوف، گفت: چهره شهرهای ما به‌واسطه فعالیت این صنوف مخدوش شده و می‌طلبد حمایت شود که به خارج از شهر منتقل شوند.

«پاهایی» که باید به مجموعه مدیریتی لرستان اضافه شود

شهردار بروجرد همچنین بر لزوم استفاده از ظرفیت قرارگاه خاتم برای عملیاتی‌شدن طرح‌ها و پروژه‌های عمران شهری با اعتبار زیر هزار میلیارد تومان تأکید کرد و گفت: سازمان همیاری و شهرداری‌ها به‌عنوان رابطه در این زمینه ورود پیدا کند تا زمینه سرمایه‌گذاری قرارگاه خاتم در این زمینه فراهم شود.

عیدی بیرانوند در ادامه با بیان اینکه اصفهانی‌ها می‌گویند «نامه پادار» ارسال کنید، در استان ما این «پا» وجود ندارد، گفت: امیدواریم با خط‌مشی استاندار جدی بتوانیم این «پاها» را به مجموعه مدیریتی استان اضافه کنیم.

اعضای شوراها هنوز کارت شناسایی ندارند

عزیزالله میر براتی رئیس شورای شهر مؤمن آباد نیز در این جلسه با بیان اینکه نبود نیروی تخصصی، ارزش‌افزوده پایین، عدم تدوین طرح جامع و … از مشکلات شهرهای کوچک است، اظهار داشت: سلیقه‌ای عمل‌کردن کمیته‌های انطباق یکی دیگر از مشکلات شهرهای کوچک است و این در حالی است که باید این شهرها ویژه دیده شوند.

وی عدم صدور کارت شناسایی برای شوراها باگذشت حدود سه سال از فعالیت دولت را یکی دیگر مشکلات شوراها عنوان کرد.

وقتی شهردار «مردم‌آزارترین» مدیر می‌شود

حاجی‌وند شهردار دورود نیز در این جلسه با اشاره به یک ضرب‌المثل با زبان لری با عنوان «برش تیغ کدخدا به برق سکه او است» اظهار داشت: کدخدایی برش دارد که جیبش پر باشد، انتظار داریم در خصوص ارزش‌افزوده همکاری لازم را از شهرداری‌ها داشته باشید.

وی با تأکید بر اینکه یکی دیگر از مشکلات شهرداری‌ها با تأمین اجتماعی است، عنوان کرد: اگر بیمه‌ها به‌موقع از سوی شهرداری‌ها پرداخت نشود، جز مطالبات تأمین اجتماعی از شهرداری‌ها قرار می‌گیرد.

شهردار دورود با تأکید بر اینکه به این مطالبات سود و تأخیر هم اضافه می‌شود، افزود: در این راستا می‌طلبد که این بدهی شهرداری‌ها به تأمین اجتماعی موردتوجه برای رفع قرار گیرد.

حاجی‌وند با بیان اینکه با وجود پرداخت بیمه، سود و … اما از خدمات تأمین اجتماعی برخوردار نمی‌شویم، گفت: ما موظف به خدمت هستیم، همه در این مسیر حرکت می‌کنیم، اما از بین همه مدیران شهری شاید در نگاه مردم، «مردم‌آزارترین» مدیر شهردار باشد، به دلیل اینکه شهردار به‌صورت مستقیم از مردم پول می‌گیرد، از طرفی شهردار از ادارات طلب دارد، اما متأسفانه ادارات هیچ‌گونه ادای دینی نسبت به بدهی‌های خود به شهرداری‌ها ندارند و ما بیشترین فشار را مجبوریم به مردم بیاوریم و باعث نارضایتی جامعه شود.

وی تأکید کرد: ادارات در این راستا می‌طلبد که نسبت به پرداخت بدهی‌های خود به شهرداری‌ها اقدام جدی کنند.

از پیمانکاران بومی استفاده کنید

ابوطالب شفقت استاندار لرستان نیز در این جلسه، اظهار داشت: شوراها پل ارتباطی دولت و مردم هستند و می‌توانند زمینه مشارکت مردم را در حکمرانی با دعوت و تشویق آنها به وجود آورند.

وی اظهار کرد: هر جا از حضور و مشارکت مردم در امور اقتصادی، عمرانی و تولیدی غفلت شد به شکست منتهی شد.

استاندار لرستان با اشاره به این موضوع که شهرداران و شهرداری‌ها مسئول ایجاد نشاط اجتماعی فردی و عمومی هستند، گفت: تمامی اقدامات شهرداری‌ها از جمله ایجاد فضای سبز، ایجاد نماهای شهری، کاهش ترافیک و تنظیف زمینه‌ساز نشاط فردی و اجتماعی هستند.

شفقت، عنوان کرد: در شهرهای کوچک باید شرایطی فراهم شود که باعث تشویق مردم برای مهاجرت به آنها شوند.

وی همچنین در خصوص نقش شهرداری‌ها در گردش اقتصادی داخل استان، گفت: باتوجه‌به ازدیاد پروژه‌های خرد در شهرداری‌ها جهت گردش مالی در داخل استان برای اجرای آنها از پیمانکاران بومی استفاده شود.

استاندار لرستان، عنوان کرد: شوراها محل مطالعات نظری و عملی شهرداران هستند.

شفقت در مورد حادثه‌خیز بودن استان به لحاظ سیل، تصریح کرد: آبخیزداری و آبخوان‌داری در مناطق سرچشمه ایجاد سیل باید توسط دستگاه‌های مربوطه انجام شده و در شهرهایی مانند خرم‌آباد و پلدختر که رودخانه‌ها از میان شهر عبور می‌کنند باید تعاملات لازم با دستگاه‌های ذی‌ربط انجام شوند.

وی با اشاره به نقش مهم نمایندگان شهرهای کوچک در مجلس شورای اسلامی به جهت تدوین قوانین محرومیت‌زدایی در این شهرها، گفت: نمایندگان شهرهای کوچک در مجلس می‌توانند با تشکیل فراکسیون‌های لازم قوانینی را در جهت ایجاد زیرساخت‌ها و محرومیت‌زدایی از این شهرها تدوین کنند.

کد خبر 6089901

دیگر خبرها

  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • شورا انتظار بعضی تغییرات در شهرداری را داشت/ بدهکاری دلیل بی‌مهری نیست
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری
  • تأکید بر توجه معلمان به مسائل آموزشی
  • نجات بیش از ۲۰ خودروی گرفتار در سیلاب توسط نیروهای آتش‌نشانی زرند
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار