Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس ارشد روانشناسی با اشاره به اینکه آرایش کردن به افراد اعتماد به نفس کاذب می دهد، گفت: پیری زودرس پوست و انواع سرطان ها تنها هدیه این مواد به مصرف کنندگان جوان می باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسلم کرد در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون عامل اصلی رشد چشمگیر سوء مصرف مواد آرایشی در کشور را نگرش غلط زنان و دختران نسبت به آرایش عنوان کرد و افزود: سال‌هاست که کشور ما گرفتار معضلی عجیب به نام استفاده بی‌رویه از لوازم آرایشی است که این مهم ریشه در نیاز به توجه بیشتر و افزایش اعتماد به نفس کاذب مصرف کنندگان دارد به گونه ای که در حال حاضر افراد در ارتباط با یکدیگر و در نگاه اول بدون شناخت شخصیت فردِ مقابل و تنها از طریق ظاهر با او وارد ارتباط شده و همه چیز را در ظاهر وی می بینند که این خود به افزایش استفاده از مواد آرایشی دامن زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه انسان ها همیشه خواستار زیبایی هستند، ادامه داد: متاسفانه سن استفاده از لوازم آرایشی در ایران به عنوان سومین مصرف کننده این مواد بسیار پایین آمده و دختران نوجوان تقریبا از سن 14 الی 15 سالگی شروع به آرایش کردن می کنند، که این موضوع علاوه بر ایجاد مشکلات جسمی در فرد موجب بروز مشکلات روانی نیز می شود.

این کارشناس با اشاره به اینکه آرایش کردن به افراد اعتماد به نفس کاذب می دهد، بیان کرد: وقتی فردی زیبا باشد، زیبایی به او اعتماد به نفس می دهد، بعضی از افرادی که اعتماد به نفس پایینی دارند یا خود را زیبا نمی پندارند برای بالا بردن اعتماد به نفس خود و ابراز وجودی زیبا، اقدام به انواع آرایش بر چهره خود می کنند تا به نوعی به جذابیت بیشتر دست یافته و اعتماد به نفس پایین خود را افزایش دهند.

وی ادامه داد: یکی از دلایل افزایش چشمگیر مصرف لوازم آرایشی در میان نوجوانان به خاطر نشانه های بلوغ است چراکه در این سن افراد به ظاهر خود توجه بیشتری داشته و همواره خود را با دیگران مقایسه میکنند و برای ارضای حس برتری جویی خود به دنبال جذابیت و زیبایی بیشتر هستند.

این کارشناس ارشد روانشناسی با تاکید بر اینکه فواید استفاده از لوازم آرایشی صدها برابر کمتر از مضرات آن است، خاطرنشان کرد: در ایران برعکس همه نقاط جهان مصرف مواد آرایشی در میان جوانان و نوجوانان بیشتر از افرادی است که به دلیل سن بالا به آن نیاز دارند و این مهم در کنار افزایش چشمگیر قاچاق مواد بی کیفیت و تقلبی موجب شده تا پوست صورت و بدن مصرف کنندگان به سرعت تخریب شده و پیری زودرس پوست و انواع سرطان ها تنها هدیه این مواد به مصرف کنندگان جوان خود باشد.

کرد استفاده اصولی از لوازم آرایشی و افزایش آگاهی عمومی و فرهنگ استفاده در جامعه را بهترین راه برای کنترل بازار لجام گسیخته قاچاق مواد آرایشی و بهداشتی دانست و تصریح کرد: رسانه های عمومی و تلویزیون می تواند نقش مهمی در افزایش خودباوری و اعتماد به نفس جوانان و نوجوانان بازی کرده و موجب کاهش مصرف این مواد مضر در بین کودکان و نوجوانان شود.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۴۱۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 

به گزارش همشهری آنلاین، ایران رتبه هفتم جهان و رتبه دوم منطقه در مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی را دارد و ارزش بازار این محصولات در کشور بین ۶۵ تا ۷۰ هزار میلیارد تومان است. اما دغدغه جدی متولیان نظام سلامت از این بازار پررونق، جولان محصولات قاچاق و تقلبی است که سلامت مصرف‌کنندگان را نشانه گرفته است.

نکته‌ای که دکتر محمود آل‌بویه، مدیرکل فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو هم به آن تاکید کرده و گفته اقلام آرایشی و بهداشتی یکی از بخش‌های مهم مصرفی آحاد جامعه محسوب می‌شوند و از میانگین بالایی در میزان مصرف در کشور برخوردارند. اما چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است.

پیش از این هم محمدعلی گرجی، رئیس کمیسیون انجمن صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی نسبت جولان محصولات قاچاق و تقلبی در بازار مصرف کشور هشدار داده بود و گفته بود: در حوزه آرایشی، بیشتر با محصولاتی نظیر رژ لب جامد و مایع، سایه چشم، پنکک، کرم پودر و محصولاتی از این قبیل مواجهیم و ۸۵درصد نیاز کشور در این زمینه در اختیار محصولات قاچاق و تقلبی است. قاچاق این محصولات برای واردکنندگان غیرمجاز به صرفه است و معمولا نیز از آنها استقبال می‌شود.

حالا دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غیرفلزی از غیراستاندارد بودن ۱۰ برند رژلب در کشور خبر داده و اعلام کرده در فرآیند ارزیابی انطباق از ۲۰ نمونه رژلب موجود در بازار (۱۰ نمونه جامد – ۱۰ نمونه مایع) آزمون‌های فساد پذیری، وضعیت ظاهری، نقطه نرمی (مربوط به نمونه‌های جامد)، پایداری حرارتی، وجود ذرات خارجی، فلزات سنگین و آرسنیک صورت گرفت.

این محصولات تقلبی است

بر اساس اعلام این دفتر، در این ارزیابی، رژلب‌های مایع با برند flormar، ROOBYSIMA،LUXURY،DAMAS، BIO، ARCANCIL، NSTYLE، LIDO، KAPRA، JUXI و رژلب‌های جامد با برند GOLDENROSE، DOOB، JINO، MAJULAN، SIORE، BARISH، BKA، CALISTA، CONFEST، RUBISUN مورد ارزیابی قرار گرفتند و در نهایت ویژندهای جامد شامل RUBISUN، CONFEST، CALISTA، BKA، BARISH و ویژندهای مایع شامل ARCANCIL، BIO، DAMAS، LUXURY و ROOBYSIMA در آزمون مهم فسادپذیری که با سلامت مصرف‌کننده در ارتباط است، مغایر با استاندارد ملی مربوطه اعلام شدند.

نه تنها حوزه محصولات آرایشی - بهداشتی، که همین چند روز پیش هم سازمان غذا و دارو دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو را صادر کرد. براساس این ابلاغ تاکید شده بود که مکمل تقویتی رشد مو PHYTO از سطح بازار جمع‌آوری شود چون این مکمل هم مانند بسیاری از محصولات قاچاق از جمله آرایشی-بهداشتی از مجاری غیرقانونی وارد کشور شده و از طریق آنلاین شاپ‌ها و شبکه‌های مجازی به فروش می‌رسد.

بیشتر بخوانید

راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی

اثرات جبران ناپذیر افراط در استفاده از رژ لب وجود مواد مخدر در فرآورده‌های پزشکی و بهداشتی کلاه پیج‌های اینستاگرامی و تلگرامی لوازم آرایشی خارجی سرتان نرود کالای تقلبی، برند ایران ندارد

محمدرضا بحیرایی، رئیس انجمن واردکنندگان فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی ایران درباره چرایی رشد تقاضا و عرضه محصولات فیک و قاچاق در بازار می‌گوید: کالای فیک و قاچاق ساخت ایران نیست و نام ایرانی هم ندارد. در برخی موارد این محصولات در زیرپله‌ها با نام برندهای خارجی تولید و روانه بازار می‌شوند و تولید این محصولات با رشد نگران‌کننده‌ای همراه است که سلامت جامعه را تهدید می‌کند.

او درباره عوارض مصرف کالاهای غیراصل هم عنوان می‌کند: نمی‌توان به طور دقیق درباره عوارض مصرف پیش‌بینی کرد اما قطعاً نمی‌توانیم و نباید هم از عوارض جانبی محصولات غیراصل غافل باشیم چراکه این غفلت، سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد. البته براساس گزارش‌هایی که سازمان مبارزه با کالای قاچاق در کشور جمع‌آوری و منتشر کرده، برخی افراد به دلیل استفاده از محصولات فیک و قاچاق مرتبط با چشم نابینا شدند که جای نگرانی دارد.

کد خبر 848306 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها استاندارد قاچاق خبر مهم سازمان غذا و داروی ایران لوازم آرایشی

دیگر خبرها

  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • خوراکی‌هایی که افسردگی شدید می‌آورند
  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند