Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلیبی‌باک؛ بخش مهمترین عناوین مجلس:


عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: مدیرانی که شیفتگان مکتب های تربیتی غرب هستند در حالی سند طرح تحول آموزش و پرورش را آرمان گرایانه می دانندکه به راحتی اجرای سند ۲۰۳۰ در آموزش و پرورش را کلید زدند.

محمدجواد ابطحی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری و ابراز نارضایتی ایشان از عدم اجرای طرح تحول آموزش و پرورش گفت: اجرای طرح تحول آموزش و پرورش از دغدغه های کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس ادامه داد: شهریور ماه سال ۹۵ مصادف با اجرای سند ۲۰۳۰ جلسات متعددی بارئیس یونسکوو دبیر شورای عالی آموزش و پرورش داشتیم.

وی ادامه داد: در برنامه ششم توسعه هم تلاش کردیم جایگاه طرح تحول را ارتقا دهیم اما عزم مجریان و مسئولان آموزش و پرورش در اجرای این سند کمرنگ است.

ابطحی با اشاره به رای اعتماد اخیر مجلس به بطحایی وزیر آموزش و پرورش گفت: کمیسیون آموزش از ایشان تعهد گرفت که پیگیر اجرای سند تحول باشد. آقای بطحایی هم قول داد که اولین اقدام خود را اجرای این سند قرار دهد.امیدواریم فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری انگیزه ای برای مدیران آموزش و پرورش جهت اجرای این سند باشد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات بی انگیزگی مدیران را بزرگترین عامل عدم پیگیری سند طرح تحول آموزش و پرورش خواند و گفت: برخی مدیران که دارای گرایشات تکنوکرات بوده و شیفتگان مکتب های تربیتی غرب هستند در حالی سند طرح تحول آموزش و پرورش را آرمان گرایانه می دانند که به راحتی اجرای سند ۲۰۳۰ در آموزش و پرورش را کلید زدند.

وی ادامه داد: طرح تحول آموزش و پرورش سندی آرمان گرایانه نیست و قابل اجراست. سند ۲۰۳۰ در حالی در مقطعی کوتاه در کشور اجرا شد که با فرهنگ غنی ایرانی اسلامی ما منطبق نبود، اما متاسفانه بخشی از بدنه اجرایی ما اعتقادی به الگوی پیشرفت ایرانی اسلامی ندارد اما به راحتی اسناد غربی را اجرا می کنند.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس تاکید کرد: متاسفانه با اجرای ناقص این طرح ضربه های جبران ناپذیری به آن زده شد سال گذشته دولت هدایت تحصیلی را که طبق سند تحول ارشادی بود به صورت اجباری اجرا کرد که موجب نارضایتی مردم شد.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۴۱۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است

ایسنا/مازندران عضو کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی از مشخص شدن اولویت‌های جذب معلمان درسال ۱۴۰۳ خبر داد.

رضا حاجی پور به خبرنگار ایسنا در آمل گفت: درسال ۱۴۰۲ بیش از ۷۰ هزار معلم در قالب ماده  ۲۸ در آزمون‌های متوالی که برگزار شد در راستای کمبود نیروهای آموزشی در آموزش و پرورش جذب شدند.

وی با اشاره به اینکه درحال حاضر بیش از ۱۲۰ هزار معلم درمقاطع مختلف تحصیلی درکشور کمبود و نیاز جدی است، افزود: برای سال جاری نیز همانند روال انجام شده سال ۱۴۰۲ با برگزاری آزمون‌های جذب معلم اقدام خواهد شد.

نماینده مردم شهرستان آمل درمجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اولویت جذب با معلمانی هست که در قالب پیش دبستانی‌ها، حق التدریسی، نهضت سوادآموزی، برون سپاری، غیرانتفاعی، معلمان طرح امین و سربازمعلم و افرادی که سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش داشتند.

حاجی پور اضافه کرد: درماه اردیبهشت نیز یک آزمون استخدامی معلمان برگزار شد که تعداد جذب آنها نیز از سوی آموزش و پرورش مشخص خواهد شد.

وی ابرازامیدواری کرد: حداقل بخشی از کسری و نیاز معلمان درمقاطع مختلف تحصیلی درسال جاری و تا پیش از سال تحصیلی ۱۴۰۳ و۱۴۰۴ جذب آموزش و پرورش شوند.

اعتراض مجلس به احکام صادرشده در رتبه بندی معلمان

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همچنین درخصوص آخرین وضعیت طرح رتبه بندی معلمان نیز گفت: این طرح همان گونه که انتظار می‌رفت انجام شد و برای معلمانی که به صورت رسمی مشغول به کار بودند، در سطح کشور مشمول این طرح شدند.

حاجی پور با بیان اینکه قانونی که نمایندگان مجلس دراین دوره مصوب کردند، درزمان اجرا در شیوه و چگونگی اجرای آن به آن ایراد وارد شد، گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در قالب مطالبه‌گری معلمان، به احکامی که در رتبه بندی معلمان صادر شده اعتراض دارند و باید درشروع کار مجلس جدید حتما تجدید نظر و اصلاح شود.

وی توضیح داد: دراحکام صادره برای برخی از معلمانی که سالها به عنوان معلم جذب شده بودند، پس از اعلام رتبه بندی به ناچار به عنوان کارمند اداری ومدیریت در واحدهای مختلف ستاد و ادارات آموزش و پرورش به کار گرفته شدند.

حاجی پور ابرازامیدواری کرد که درتجدید نظر مجلس، همه در قالب رتبه بندی درست و عادلانه قرار بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جذب ۲۰۰ هزار نفر در آموزش و پرورش طی دو سال اخیر
  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بازنگری شود
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • اجرای «سند تحول بنیادین» اولویت آموزش و پرورش باشد
  • تجلیل از ۱۰ معلم و مدیر نمونه ناحیه ۱ آموزش و پرورش اصفهان
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود