Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی عقیلی در ارتباط با برگزاری دومین کنگره بین المللی کلینیکال انکولوژی و دوزادهمین کنگره سالیانه کلینیکال آنکولوژی ایران اظهار داشت: این کنگره پیرو ادامه کنفرانس هایی بوده که سالانه از طرف انجمن برگزار شده اما خوشبختانه امسال این کنگره برای دومین باربه صورت بین المللی برگزار می شود و از اساتید و صاحبنظران داخل و و خارج کشور برای ارائه آخرین دست آوردهای تشخیص و درمان سرطان دعوت به عمل می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر علمی دومین کنگره بین المللی کلینیکال انکولوژی با اشاره به اینکه امسال در این کنگره سعی شده است موضوعات متفاوتی از سال گذشته مطرح شود،وی همچنین اضافه کرد : هر کدام از موضوعات در 2 جلسه روزانه بصورت سخنرانی و بحث برگزار می شود همچنین پانل های آموزشی به صورت معرفی بیماران و روشهای چالش برانگیز در این کنگره مطرح می شود.

عقیلی عنوان کرد: انجمن رادیوتراپی با همکاری سازمان های علمی سرطان شناسی در دنیا همچون سازمانهای علمی اروپائی ESTRO و ESMO همچنین سازمانهای داخلی مرتبط با سرطان و دانشگاههای علوم پزشکی کشور برنامه های آموزشی مشترک بر اساس تفاهم نامه های صورت گرفته اجرا خواهد کرد؛ به طور مثال کارگاه های آموزشی که با مشارکت انجمن رادیوتراپی انکولوژی اروپا (ESTRO ) شامل آموزش )countering تعیین محل درمان رادیوتراپی( و براکی تراپی و آموزش مشترک درمان تمام بیماران به شکل صحیح برگزار می شود.

وی افزود: در این کنگره سعی شده است تا از اساتید انکولوژی کشورهای حوزه منطقه ای شرق مدیترانه مثل خاورمیانه در این کنگره دعوت به‌عمل آید و همچنین مهمان های خارجی از آمریکا، انگلستان، ایتالیا، فرانسه و سوئیس برای شرکت در این کنگره دعوت شده اند.یکی از اهداف بلند مدت این کنگره بین المللی که امسال برای دومین برگزار میشود معرفی ایران بعنوان مرکز انکولوژی شرق مدیترانه است که با توجه به توانایی های علمی و پژوهشی وجود زیرساختهای لازم در کشور برای این امر می باشد، که امیدوارم با کمک وزارت بهداشت و مراکز علمی داخلی ،بین المللی و منطقه ای در سالهای آینده بتوانیم به این هدف دست یابیم.

یکی از کارهای جدیدی که امسال در این کنگره برگزار خواهد شد دعوت از سازمانهای مردم نهاد و خیریه که در امر کمک به بیماران سرطانی خدمت رسانی میکنند می باشد. سازمانهای مردم نهاد همیشه در کنار سازمان‌ها و مراکز علمی بعنوان یکی از بازوهای کمکی در مبارزه با سرطان نقش اساسی دارند و هدف برگزار کنندگان این کنگره از این کار، معرفی و تعامل سازنده و بهتر با این سازمان‌ها جهت خدمت رسانی بهتر به بیماران سرطانی است.

این متخصص پرتودرمانی وانکولوژی در ارتباط با سرطان های شایع گفت: تومورهای پستان، دستگاه گوارش (مثل معده، مری، پانکراس،کولون)، سر و گردن و دستگاه ادرای( همچون کلیه، پروستات و مثانه)، زنان و ... از شایع ترین سرطان ها بوده و مسائل یک روز را در این کنگره به مبحث تومورهای متاستاتیک اختصاص داده ایم.

وی ادامه داد: تومورهای متاستاتیک به این معنا بوده که بیماری از مراحل اولیه و موضعی خارج و در بدن گسترش پیدا کرده است . مهم بوده که بدانیم با این بیماران چگونه رفتار کنیم و سعی ما بر این بوده که از تمام گروه های هدفی که در تشخیص و درمان سرطان نقش دارند اعم از پاتولوژی، رادیولوژی، جراحان عمومی، متخصصان گوش،حلق و بینی، زنان و زایمان و... در این زمینه دعوت به‌عمل آورده تا با بهترین زبان مشترک به درمان بیماران سرطانی بپردازیم.

دبیر علمی دومین کنگره بین المللی کلینیکال انکولوژی با بیان اینکه در کشور ما در سال های آینده به 2 دلیل توجه به سرطان اهمیت دارد، گفت: اولین دلیل به خاطر بالارفتن سن در هرم جمعیتی بوده و بروز بیشتر این بیماری در سنین بالاتر به علت تغییرات کروموزومی، عوامل محیطی و کم شدن مقاومت بدن ممکن است به وجود آید.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه کشور ما به سمت صنعتی شدن، آلودگی های محیطی، استفاده از تغذیه نامناسب، فعالیت‌های بدنی کمتر و ... پیش می رود با افزایش سرطان بیشتر در شهرها نسبت به روستاها مواجه هستیم البته ابتلا به سرطان فاکتورهای متعددی دارد و به این معنا نبوده که افراد با داشتن یک فاکتور حتما مبتلا به سرطان می شوند.اما با رعایت پیشگیری و تصحیح عادات زندگی می توان از ابتلا به نیمی از سرطان‌ پیشگیری کرد.

فارس

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۴۲۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تروما چهارمین علت مرگ در دنیا

دبیر اجرایی جامعه جراحان ایران تروما را چهارمین علت مرگ در دنیا بیان کرد و گفت: مراقبت و مدیریت بیمار در خونریزی شدید تروما ضروری است و باعث جلوگیری از مرگ بیمار می شود.

به گزارش ایرنا، ابوالفضل افشار فرد در گفت و گویی افزود: تروما چهارمین علت مرگ در دنیا و بیشترین عمر از دست رفته در جهان محسوب می شود و چون تروما بیشتر در افراد جوان اتفاق می افتد، شناخت تروما از لحاظ شروع سریع اقدامات اولیه، اهمیت زیادی دارد.

وی اظهار داشت: جراحی عروق یک رشته نوین فوق تخصصی در پزشکی است که در آن اختلال های سیستم عروقی، بیماری شریان ها و رگ های لنفاوی با روش های درمان دارویی، روش های نیمه تهاجمی با استفاده از بازسازی سیستم عروقی با روش های تخصص جراحی در کشور درمان می شوند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پزشکی ایران را در درمان تروما و جراحی نوین مطلوب ارزیابی کرد و گفت: تازه های درمانی بیماری های عروق و رسیدگی به بیماران ترومایی حوادث و سوانح از مباحث مهمی است که در چهل و پنجمین کنگره سالانه جامعه جراحان ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در مرکز همایش های رازی میان پزشکان پرداخته می شود.

افشار فرد ادامه داد:سعی شده موضوعات روز و مبتلابه رشته‌های جراحی در این کنگره، بیشتر مورد توجه قرار گیرد تا همکاران رشته‌های مختلف فرصت تبادل نظر داشته باشند.

دبیر اجرایی جامعه جراحان ایران با بیان اینکه انجمن‌های علمی در سالن‌های فرعی برنامه‌های اختصاصی و تعیین شده خود را با حضور اعضا اجرا می‌کنند، ادامه داد: امیدواریم برنامه‌های علمی کنگره امسال، موجب توجه ویژه و افزایش رضایتمندی همکاران رشته‌های مختلف قرار بگیرد.

افشار فرد هدف از برگزاری این کنگره را تبادل اطلاعات علمی و تکنیک‌های جراحی میان همکاران جامعه جراحان در رشته‌های مختلف عنوان کرد و گفت: ضمن مطرح شدن مسائل علمی و پزشکی که در نهایت به نفع بیماران و جامعه خواهد بود، مشکلات جراحان کشور به ویژه جراحان جوان نیز مطرح خواهد شد. ثبت نام برای کسب امتیاز بازآموزی این کنگره به صورت آنلاین برقرار است.

به گزارش ایرنا، ضربه یا تروما ( Trauma) در دانش پزشکی به هر نوع ضربه، جراحت، شوک، آسیب و حادثه وارد شده بر بدن گفته می‌شود، مشروط به اینکه از خارج به بدن وارد شده باشد و عامل درونی، علت ایجاد آسیب نباشد. از سال ۱۹۶۷ میلادی افراد آسیب دیده ترومایی به عنوان یک بیمار و نه یک حادثه دیده مورد توجه قرار گرفتند با این وضعیت بخش اورژانس و مراقب‌های پزشکی تغییرات مهم و مثبتی انجام دادند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • المپیاد علمی سراسری طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان برگزار شد
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • هو شدن نماینده کنگره آمریکا و حامی رژیم صهیونیستی (فیلم)
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • هشدار قرمز بارندگی شدید؛ افزایش شدت بارندگی در تهران + فیلم
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری