Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیأت علمی دانشگاه های کشور گفت: اگر قوانین اقتصادی که در کشور وجود دارد به خوبی اجرا شده و همچنین مشکلات پیش پای تولیدکنندگان اندکی برطرف شود می توان گفت تاثیر اعمال تحریم‌ها بسیار کمتر از قبل خواهد بود. به گزارش جهان نيوز؛ مهدی حنطه، پژوهشگر اقتصادی و عضو هیأت علمی دانشگاه؛ در خصوص نزدیک شدن زمان اجرای تحریم های جدید موسوم به مادر تحریم ها اظهار داشت: این تحریم ها اگر اجرا شود در دراز مدت مشکلات زیادی برای اقتصاد کشور به وجود می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه گفت: وقتی سپاه ایران مورد تحریم قرار بگیرد قطعا دیگر بخش های کشور هم با مشکل مواجه می شود؛ اگر دولت چاره ای برای این تحریم ها در نظر نگیرد با افزایش نرخ ارز و همچنین در ادامه آن با افزایش نسبی قیمت برخی دیگر از کالا ها مواجه خواهیم بود.

این پژوهشگر اقتصادی با بیان اینکه قطعاً هیأت نظارت بر برجام اقدامات متقابلی درباره اقدامات تحریمی طرف مقابل در نظر گرفته است، تصریح کرد: در حوزه اقتصادی باید نقاط آسیب پذیری که در گام اول با تحریم های جدید مورد هدف قرار می گیرد شناسایی و راه کارهایی برای آسیب کمتر آنها در نظر گرفته و سپس اجرا شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه های کشور در ادامه خاطرنشان کرد: باید کارگروه های اقتصادی در وزارت خانه های مختلف تشکیل شود و مشخصا یکی از قسمت های کلیدی که تحت تاثیر تحریم ها قرار می گیرد نرخ ارز بوده که با توجه به قیمت پایین نفت مشکلات زیادی را می تواند به وجود آورد که در همین راستا دولت باید تدابیر ویژه ای در نظر بگیرد.

حنطه در ادامه گفت: همواره رویکرد جنگ ارزی که آمریکا برای مقابله با برخی از کشورها داشته است مشکلات زیادی برای این کشورها به وجود آورده است. در سال 91 هم آمریکا یک جنگ ارزی علیه ایران به راه انداخت که نتیجه آن مواجه شدن کشور با یک تورم شدید بود.

وی با بیان اینکه این تحریم ها علیه روسیه هم اعمال می شود عنوان کرد: گلوگاه‌های مالی ایران که شریان اقتصادی کشور را به شریان اقتصادی دنیا وصل می کند باید شناسایی شود تا آسیب های این تحریم‌ها به حداقل برسد.

این پژوهشگر اقتصادی تصریح کرد: اقتصاد کشور ما به هم پیوسته و متشکل از رویدادهای مختلف است؛ بسیاری از مشکلات کشور ما ناشی از تطابق اقتصاد ما با اقتصاد دنیاست اما بیشتر از آنکه اقتصاد ما از تحریم ها رنج ببرد از ناکارآمدی های داخلی آسیب دیده و رنجور شده است. مشخصا همواره ما بحران ناکارآمدی در کشور داشته ایم و هیچ گاه از ظرفیت های داخلی به صورت جدی استفاده نکرده ایم.

عضو هیأت علمی دانشگاه های کشور همچنین گفت: به عنوان مثال اگر قانون بهبود فضای کسب و کار که چند سالی است در مجلس تصویب و به دولت ابلاغ شده است وارد فاز عملیاتی شود و به صورت جدی پیگیری شود شاهد افزایش اشتغال خواهیم بود که در پی آن رشد اقتصادی نیز حاصل می شود.

حنطه با اشاره به سیاست های اصل 44 قانون اساسی بیان داشت: اگر واگذاری ها به بخش خصوصی درست صورت بگیرد، افزایش رقابت منجر به رونق اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار می‌شود.

وی ضمن بیان اینکه بیشتر نا به سامانی ها در کشور ناشی از مشکلات ساختاری است عنوان کرد: هزینه انجام بسیاری از کارهای تولیدی اقتصادی در کشور بالاست و از این رو به مرور زمان شاهد کاهش فعالیت های تولیدی در اقتصاد هستیم.

عضو هیأت علمی دانشگاه های کشور در پایان تصریح کرد: اگر قوانین اقتصادی که در کشور وجود دارد به خوبی اجرا شده و همچنین مشکلات پیش پای تولیدکنندگان اندکی برطرف شود می توان گفت تاثیر اعمال تحریم‌ها بسیار کمتر از قبل خواهد بود.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۴۲۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم های جدید آمریکا علیه ایران؛ ۸ فرد و ۱۵ نهاد تحریم شدند

به گزارش همشهری آنلاین دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا موسوم به «اوفک» روز پنجشنبه، چند فرد و نهاد را با ادعای ایفای «نقش اصلی در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپادهای ایرانی برای وزارت ایران»، تحت تحریم قرار داد.

واشنگتن با بیان اینکه این تحریم‌ها با هماهنگی انگلیس و کانادا اعمال شده‌اند، در ادامه مدعی شد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران خود «در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جنگ روسیه در اوکراین نقش دارد».

طبق این بیانیه هشت فرد ایرانی، ۱۵ نهاد در ایران، امارات، پاناما و هند، ۲ کشتی و یک هواپیما به لیست تحریم‌های آمریکا اضافه شده‌اند.

«برایان نلسون» دستیار وزیر خزانه‌داری آمریکا در «دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» مدعی شد: «وزارت دفاع ایران به بی‌ثبات‌کردن منطقه و جهان با حمایت از جنگ روسیه در اوکراین، حمله بی‌سابقه به اسرائیل و اشاعه پهادها و دیگر سخت افزارهای نظامی برای نایبان ایران ادامه می‌دهد».

او همچنین گفت: «ایالات متحده در هماهنگی نزدیک با انگلیس و کانادا از همه ابزارهای در دسترس برای مقابله با کسانی که از فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران حمایت مالی می‌کنند، استفاده می‌کند».

این ادعاهای مقام آمریکایی در حالی است که ایران همواره اعلام کرده یک طرف جنگ در اوکراین نیست و این غرب است که با گسیل سلاح به این کشور، بر آتش درگیری‌ها می‌دمد.

ایران همچنین اعلام کرده در پاسخ به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ساختمان سفارت این کشور در دمشق، بر اساس منشور ملل متحد درباره حق پاسخگویی، مواضع نظامی این رژیم در سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار داده است.

کد خبر 847176 برچسب‌ها خبر ویژه ایران و آمریکا

دیگر خبرها

  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • عملیات «وعده صادق» نشان داد جنگ‌هراسی در اقتصاد تاثیرگذار نیست
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران
  • تحریم مشترک سه کشور علیه ایران | از اشخاص تا هواپیما و کشتی!
  • مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است
  • افزایش چهار برابری درآمدهای نفتی ایران با شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها
  • تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران
  • تحریم های جدید آمریکا علیه ایران؛ ۸ فرد و ۱۵ نهاد تحریم شدند