Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@19:15:36 GMT

بیش از هزار روستای همدان از نعمت گاز برخوردار شدند

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۴۴۲۶۸

بیش از هزار روستای همدان از نعمت گاز برخوردار شدند

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با بیان اینکه بیش از هزار روستای همدان از نعمت گاز برخوردار شدند گفت: در هفته دولت ۵۲۰ خانوار روستایی همدان به شبکه گاز پیوستند.

سید محمد مهدی مهدوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: 13 روستا در همدان گازدار می‌شوند که 9 روستا در ملایر، 3 روستا در نهاوند و یک روستا در همدان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه شمار روستاهایی که در استان از نعمت گاز برخوردارند به بیش از هزار روستا رسیده است بیان کرد: این تعداد روستا با احداث 56 کیلومتر شبکه گذاری، 500 مورد نصب انشعاب و 3 ایستگاه تقلیل فشار گازدار می‌شوند.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با بیان اینکه 520 خانوار روستایی به شبکه گاز می‌پیوندند گفت: پروژه گازرسانی به این روستاها با اعتبار 58 میلیارد ریال به انجام رسیده است.

مهدوی عنوان کرد: نفوذ گاز در خانوارهای روستایی به 99.8 درصد ارتقا می‌یابد ضمن اینکه پس از پایان گازرسانی به نقاط روستایی، توسعه گاز رسانی در بخش شهری و روستایی نخواهیم داشت و بیشترین تمرکز در استان همدان بر ارتقای بهره‌وری، خدمات و نگهداری از تأسیسات متمرکز می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال گذشته 156 واحد صنعتی و تولیدی به مجموعه واحدهای برخوردار از گاز استان افزوده شد گفت: 3 هزار و 441 میلیون متر مکعب گاز را در سال 95 در سطح استان مصرف کردیم که در 90 نقطه دریافت گاز استان مصرف شد که نسبت به سال 94 رشد 25.6 درصدی دارد.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با بیان اینکه 573 هزار 300 مشترک گاز در استان همدان وجود دارد که بیشترین تعداد مربوط به شهرستان همدان است تصریح کرد: نیروگاه شهید مفتح بزرگترین مصرف کننده گاز همدان است که 27.2 درصد از کل مصرف گاز استان در سال 95 را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/

R41405/P1336/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۴۴۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در روستای سرکره شهرستان دشتستان استان بوشهر برگزار شد و ساکنان ۶ روستای دشتستان ضمن پذیرایی از میهمانان، خانه‌هایشان را با تمام تجهیزات در اختیار شرکت‌کنندگان در این رویداد قرار دادند.

در آیین اختتامیه این جشنواره، برترین‌های بخش «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و «عکس روستایی» معرفی شدند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام با بیان این‌که رویکرد جشنواره فرهنگی هنری رضوی، مردمی‌سازی و مشارکت مردم در برپایی این جشنواره است، افزود: آشنایی بیشتر جوانان و نوجوانان با فرهنگ رضوی از اهداف مهم برگزاری این جشنواره در روستا‌ها است.

فرهاد قائمیان با قدردانی از مردم روستا‌های دشتستان و به‌ویژه سرکره در میزبانی از هنرمندان این جشنواره گفت: سیره رضوی در استان بوشهر به ویژه در روستا‌های این استان ترویج دارد به‌گونه‌ای که مردم روستای سرکره دشتستان به‌عنوان میزبان جشنواره روستایی و عشایری رضوی، از میهمانان در بخش‌های مختلف اسکان، پذیرایی و خدمات‌رسانی استقبال کردند.

وی رشد کمی و کیفی تهیه و تولید آثار در ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: در این جشنواره ۵۰ هنرمند در سه حوزه «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و عکس روستا از استان‌های خراسان رضوی، اردبیل، مرکزی، لرستان، کرمانشاه، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، مازندران، همدان، اصفهان و بوشهر با ارائه آثار خود شرکت کردند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) اضافه کرد: ۱۵۰۰ اثر به این جشنواره عرضه شد که در بخش‌های مختلف با رای داوران برترین‌ها انتخاب و تجلیل شدند.

عبدالرحیم افروغ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر هم با بیان این‌که ولایت‌مداری و عشق به ائمه طهارت علیه‌السلام در مردم استان بوشهر نهادینه است، گفت: مردم استان بوشهر توجه ویژه‌ای به فرهنگ و سیره ائمه طهارت علیه‌السلام دارند و خدمت کردن در این مسیر را مایه افتخار خود می‌دانند.

در این آیین از برترین‌ها در بخش‌های عکاسان آزاد، عکاسان روستایی رضوی، پرده خوانی و نقالی روستایی و عشایری رضوی، مدیحه سرایی و چاووشی خوانی روستایی و عشایری رضوی، پیشکسوت نغمه خوان، مدیحه سرا و چاووشی خوان روستایی و عشایری تجلیل شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • آب‌رسانی به ۶۰۰ روستای کم‌برخوردار با اختصاص اعتبار هزار میلیاردتومانی
  • سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد
  • آبرسانی به ۷۸ هزار نفر از جمعیت روستایی لرستان
  • برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر
  • پایان رقابت‌های فوتبال جام روستایی در بوکان 
  • مشق عشق فداکاری در مدرسه روستایی در زفره
  • ۲۰۲ نیروی جدید در دهیاری‌های بوشهر استخدام می‌شوند
  • جشنواره ملی روستایی ـ عشایری در ۸ روستا برگزار می‌شود