Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی یازدهمین جشنوارۀ ملی موسیقی جوان، در این دوره از جشنواره که شهریورماه در تالار رودکی برگزار می‌شود، هیأت های داوران در بخش موسیقی کلاسیک عبارتند از: داوود جعفری‌امید، کریم قربانی و محسن تویسرکانی (ویلنسل)؛ منوچهر صهبایی، اکبر محمدی، علی نعمتی و جاوید مجلسی (ابوا، کلارینت، ترومپت و هورن)؛ سیمون آیوازیان، علیرضا تفقدی، مهرداد پاکباز و پدرام فلسفی (گیتار)؛ آذین موحد، مجید سینکی و فیروزه نوایی (فلوت)؛ دلبر حکیم‌اوا، رافائل میناسکانیان، فریماه قوام‌صدری، گاگیک بابایان و آرپینه ایسرائیلیان (پیانو)؛ ابراهیم لطفی، سیاوش ظهیرالدینی و مرجان قنبری‌مهر (ویلن و ویولا).

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیأت‌های داوران در بخش موسیقی دستگاهی نیز متشکل از هنرمندانی مانند داوود گنجه‌ای، اردشیرکامکار، هادی منتظری، مهدی آذرسینا، علی‌اکبر شکارچی و محمد مقدسی (کمانچه)؛ رضا شفیعیان، مینا افتاده و مجید کیانی (سنتور)؛ ملیحه سعیدی، مینا افتاده و مجید کیانی (قانون)؛ سیامک بنایی، کامبیز گنجه‌ای، مهدی خاکساران، نوید افقه و پژمان حدادی (تنبک)؛ عبدالنقی افشارنیا، محمدعلی کیانی‌نژاد، جمشید عندلیبی و حسن ناهید (نی)؛ حسین علیزاده، داریوش پیرنیاکان و بهروز همتی (تار)؛ حسین علیزاده، داریوش پیرنیاکان، بهداد بابایی و مسعود شعاری (سه‌تار)؛ محمد فیروزی، نگار بوبان و سعید نایب‌محمدی (عود)؛ حمیدرضا نوربخش، علی‌اصغر شاه­زیدی، نصرالله ناصح‌پور، رامبد صدیف و مظفر شفیعی (آواز) است.

همچنین داوری مرحلۀ اول بخش ویژه موسیقی دستگاهی بر عهدۀ حمیدرضا نوربخش، بهروز همتی، سیامک جهانگیری، سیامک آقائی و رضا پرویززاده بوده و مرحلۀ نهایی بخش ویژه موسیقی دستگاهی نیز توسط حسین علیزاده، مجید کیانی، داریوش پیرنیاکان، مینا افتاده و مهدی آذرسینا داوری خواهد شد.

در بخش موسیقی نواحی دهمین جشنوارۀ ملی موسیقی جوان نیز هنرمندانی چون عبدالرحمن غوثی، سید عطاالله سلامیه و سید علاءالدین یاسینی (دف)، کیخسرو پورناظری، علیرضا فیض بشی‌پور و علی‌اکبر مرادی (تنبور)، شهریار صدیق، ایمران حیدری و جابر اطاعتی (آذربایجان)، ارسلان طیبی و ابوالحسن خوشرو (مازندران)، فرج علی‌پور، علی‌اکبر شکارچی و رضا پرویز‌زاده (لرستان)، اسفندیار تخم‌کار، عزیز تنها، حسن سمندری و محمدفاروق درپور (شرق و جنوب خراسان)، علیرضا سلیمانی، سعید طهرانی‌زاده و بابک راحتی (شمال خراسان) در مقام داور حضور دارند. همچنین حمیدرضا اردلان به عنوان مشاور دبیر جشنواره و عضو هیئت داوران در بخش موسیقی نواحی حضور دارد.

یازدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان با دبیری هومان اسعدی، با مشارکت گسترده استادان برجسته موسیقی کشور، و با حضور 500 نوازنده و خوانندۀ جوان توسط انجمن موسیقی ایران، با حمایت معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با همکاری دفتر موسیقی و بنیاد رودکی، از 8 الی 26 شهریور ماه سال جاری در تالار رودکی، و مراسم اختتامیه نیز در 27 شهریور ماه در تالار وحدت، برگزار خواهد شد.

داوران در بخش موسیقی کلاسیک داوود جعفری‌امید، کریم قربانی و محسن تویسرکانی (ویلنسل)، منوچهر صهبایی، اکبر محمدی، علی نعمتی و جاوید مجلسی (ابوا، کلارینت، ترومپت و هورن)؛ سیمون آیوازیان، علیرضا تفقدی، مهرداد پاکباز و پدرام فلسفی (گیتار)، آذین موحد، مجید سینکی و فیروزه نوایی (فلوت)، دلبر حکیم‌اوا، رافائل میناسکانیان، فریماه قوام‌صدری، گاگیک بابایان و آرپینه ایسرائیلیان (پیانو)، ابراهیم لطفی، سیاوش ظهیرالدینی و مرجان قنبری‌مهر (ویلن و ویولا) هستند.

هیأت‌های داوران در بخش موسیقی دستگاهی نیز متشکل از هنرمندانی همچون داوود گنجه‌ای، اردشیرکامکار، هادی منتظری، مهدی آذرسینا، علی‌اکبر شکارچی و محمد مقدسی (کمانچه)؛ رضا شفیعیان، مینا افتاده و مجید کیانی (سنتور)؛ ملیحه سعیدی، مینا افتاده و مجید کیانی (قانون)؛ سیامک بنایی، کامبیز گنجه‌ای، مهدی خاکساران، نوید افقه و پژمان حدادی (تنبک)؛ عبدالنقی افشارنیا، محمدعلی کیانی‌نژاد، جمشید عندلیبی و حسن ناهید (نی)؛ حسین علیزاده، داریوش پیرنیاکان و بهروز همتی (تار)؛ حسین علیزاده، داریوش پیرنیاکان، بهداد بابایی و مسعود شعاری (سه‌تار)، محمد فیروزی، نگار بوبان و سعید نایب‌محمدی (عود)، حمیدرضا نوربخش، علی‌اصغر شاه­زیدی، نصرالله ناصح‌پور، رامبد صدیف و مظفر شفیعی (آواز) است.

همچنین داوری مرحلۀ اول بخش ویژه موسیقی دستگاهی بر عهدۀ حمیدرضا نوربخش، بهروز همتی، سیامک جهانگیری، سیامک آقائی و رضا پرویززاده بوده و مرحلۀ نهایی بخش ویژه موسیقی دستگاهی نیز توسط حسین علیزاده، مجید کیانی، داریوش پیرنیاکان، مینا افتاده و مهدی آذرسینا داوری خواهد شد.

در بخش موسیقی نواحی دهمین جشنوارۀ ملی موسیقی جوان نیز هنرمندانی چون عبدالرحمن غوثی، سید عطاالله سلامیه و سید علاءالدین یاسینی (دف)، کیخسرو پورناظری، علیرضا فیض بشی‌پور و علی‌اکبر مرادی (تنبور)؛ شهریار صدیق، ایمران حیدری و جابر اطاعتی (آذربایجان)؛ ارسلان طیبی و ابوالحسن خوشرو (مازندران)، فرج علی‌پور، علی‌اکبر شکارچی و رضا پرویز‌زاده (لرستان)، اسفندیار تخم‌کار، عزیز تنها، حسن سمندری و محمدفاروق درپور (شرق و جنوب خراسان)؛ علیرضا سلیمانی، سعید طهرانی‌زاده و بابک راحتی (شمال خراسان) در مقام داور حضور دارند.

همچنین حمیدرضا اردلان به عنوان مشاور دبیر جشنواره و عضو هیأت داوران در بخش موسیقی نواحی حضور دارد.

یازدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان با دبیری هومان اسعدی، با مشارکت گسترده استادان برجسته موسیقی کشور، و با حضور 500 نوازنده و خوانندۀ جوان توسط انجمن موسیقی ایران، با حمایت معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با همکاری دفتر موسیقی و بنیاد رودکی، از 8 الی 26 شهریور ماه سال جاری در تالار رودکی، و مراسم اختتامیه نیز در 27 شهریور ماه در تالار وحدت، برگزار خواهد شد.

503

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۴۵۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!

این روزها سریال‌هایی در راه تلویزیون‌اند و در عین حال برخی از تلویزیونی‌های با قدمت هم با کاری جدید سر از نمایش‌خانگی درمی‌آورند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، پیگیری‌هایی که انجام شده این روزها تلویزیون 52 سریال در حال پیش‌تولید و تولید دارد که از سمتِ سیمافیلم پیش می‌رود و سریال‌هایی هم توسط برخی از سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی پیش می‌رود که به روال گذشته برای پخش از تلویزیون ساخته می‌شوند. 

به طور مثال سریال «بوقچی» که مجموعه تلویزیونی فوتبالی است، البته در دهه‌های گذشته داریوش ارجمند و اکبر عبدی سریال «به سوی افتخار» را با فضای مافیای فوتبال به آنتن تلویزیون رساندند. یا «پژمان» با بازی پژمان جمشیدی و پرداختن به بازیکنان شناخته شده و مصائب و مشکلات‌شان، «سه پنج دو» به گونه‌ای سرمایه‌گذاران و مافیای فوتبال، «آخرین بازی» و «لژیونر» هم جزو دیگر کارهای فوتبالی به شمار می‌رود که تاکنون در ساختار تلویزیون به آنها پرداخته شده است.

البته این روزها «پرویز خان» هم بعد از حضور در جشنواره فیلم فجر و اکران در سینما به شبکه نمایش‌خانگی آمده است.

حالا باید دید «بوقچی» با چه هدفی ساخته شده و تنها قصدِ به هیجان درآوردن مخاطب به واسطه پرداختن به «فوتبال» در یک اثر نمایشی را دارد یا به دنبال اهدافی دیگر است؟

ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟

این سریال در تهران به فیلمبرداری خودش ادامه می‌دهد و پیگیری‌ها نشان می‌دهد تا تیرماه تصویربرداری سریال ادامه خواهد داشت. حسن حبیب‌زاده کارگردانی سریال را برعهده دارد و گفته می‌شود موسسه هنری سوره آن را تهیه می‌کند. در این سریال حسن پورشیرازی، امیر غفارمنش، آرش نوذری، امیر کربلایی‌زاده، شهره سلطانی، رامین ناصر نصیر و بسیاری دیگر از هنرمندان به ایفای نقش می‌پردازند.

اما سریالی دیگر که تلویزیونی‌های قدیم به سمتِ آن رفته‌اند یک سریال فانتزی در حوزه کودک و نوجوان است که برای اولین بار داریوش فرضیایی یا همان عمو پورنگ در برنامه تحویل سال یک خبر کوتاهی از آن داد. سریال «لالایی» که قرار است با بازی او بعد از مدت‌ها غیبت و البته فضایی متفاوت از یکی از پلتفرم‌های نمایش‌‌خانگی پخش شود. 

این سریال به کارگردانی احمد درویشعلی‌پور که سال‌ها با داریوش فرضیایی کار کرده و «سرزمین بالش‌ها» را با او در شبکه نمایش‌خانگی داشت این روزها در اواخر تصویربرداری به سر می‌برند و گروه در تهران مشغول فعالیت‌اند تا اواخر اردیبهشت‌ماه کار به پایان برسد. قرار است این سریال امسال در یکی از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی پخش شود.

امیر کربلایی‌زاده که مدت‌ها از او خبری نیست و بیشتر به آموزش استندآپ کمدی و اجرای تئاتر مشغول است در این سریال به ایفای نقش می‌پردازد و فرهاد بشارتی هم چندی پیش از حضور خود در این سریال خبر داده بود. قطعاً بازگشت داریوش فرضیایی بعد از مدت‌ها با سریالی در شبکه نمایش‌خانگی را می‌توان به فال نیک گرفت، چون خبرها حاکی از همکاری مجدد او با تلویزیون است. 

سریال «لالایی» و نقش‌آفرینی داریوش فرضیایی متفاوت از کارهایی است که تاکنون از او به عنوان کاراکتر عمو پورنگ دیده شده است. در عین حال باید دید با حضور او و هنرمندانی که در «محل گل و بلبل» و برخی از پروژه‌هایی که او و دوستان داریوش فرضیایی فعالیت داشته‌اند می‌تواند اقبال را نسبت به محدود کارهای کودکانه نمایش‌خانگی برگرداند یا خیر.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عمو پورنگ بازیگر شد
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!
  • آیین تجلیل از برگزیدگان یازدهمین دوره مسابقات دانش آموزی در همدان
  • درخشش تسنیم در جشنواره رسانه‌ای لرستان/ ۳ خبرنگار برتر شدند
  • یازدهمین سمینار آنالیز هارمونیک و کاربردها در سنندج آغاز شد
  • سوپرگل داریوش شجاعیان برای هوادار در مقابل صنعت نفت
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • آغاز «ماه پنهان» با لیندا کیانی و آرمین رحیمیان
  • شجاعیان: در خواستگاری‌ام سر فوتبال دعوا شد!