Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر بیست و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان گفت: مهلت ارسال آثارمتقاضی مسابقه نمایشنامه نویسی اول شهریور ماه به پایان رسیده و نتیجه مرحله اول داوری آثار ۲۰ شهریور ماه جاری اعلام می‌شود.

دبیر بیست و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: سه نمایشنامه نویس شناخته شده کشور ارزیابی نمایشنامه‌های رسیده به بخش مسابقه نمایشنامه‌نویسی را بر عهده گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مریم کاظمی بیان کرد: محمد چرمشیر نمایشنامه نویس و مدرس تئاتر در کنار عباس جهانگیریان پژوهشگر و نمایشنامه نویسی تئاتر و سید حسین فدایی حسین نویسنده، مترجم و مدرس تئاتر خوانش و ارزیابی نمایشنامه‌های کودک و نوجوان رسیده به این بخش رقابتی جشنواره را آغاز کردند.

وی تصریح کرد: طبق فراخوان و با تاکید بر این که نمایشنامه رکن اساسی اجرا و زیربنای فکری تئاتر صحنه‌ای را شکل می‌دهد، به منظورایجاد تمرکز در نگارش متون و توجه به رعایت مضمون و ساختار درست، این بخش در دو مرحله برگزار می‌شود.

وی عنوان کرد: مرحله نخست شامل انتخاب ده نمایشنامه ازبین آثار متقاضی شرکت است که با معرفی کارشناسانی از طرف ستاد جشنواره، صاحبان این آثار فرصت دارند جنبه‌های دراماتیک متن را زیر نظر کارشناس مشاور مربوطه تقویت کرده و آماده حضور درمرحله دوم شوند.

دبیر بیست و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان با اشاره به مرحله دوم گفت: نمایشنامه‌های برگزیده مرحله اول بعد ازتغییرات لازم دراین بخش شرکت داده می‌شوند و ازبین آنها سه نمایشنامه به عنوان آثار برگزیده معرفی می‎شود و جوایزی به برگزیدگان نهایی اهدا می‌گردد.

کاظمی بیان کرد: درصورت تشخیص و تایید هیئت داوران، نمایشنامه‌های منتخب توسط انتشارات نمایش چاپ و از طرف انجمن هنرهای نمایشی برای تولید و اجرا مورد حمایت قرار می‌گیرند.

وی افزود: در این بخش تنها متون جدید و چاپ نشده پذیرفته می‌شود و مهلت ارسال آثارمتقاضی مسابقه نمایشنامه نویسی اول شهریور ماه به پایان رسیده و نتیجه مرحله اول داوری آثار 20 شهریور ماه جاری اعلام می‌شود.

به گزارش تسنیم، بیست و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان با دبیری مریم کاظمی آذر ماه 1396 در استان همدان برگزار می شود.

انتهای پیام/

R41405/P1336/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۴۶۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز

نویسنده کتاب «نقاشی قشنگ» درباره اقتضائات نگارش ادبیات دینی گفت: ساده‌نویسی و ساده‌سازی مفاهیم دینی برای مخاطب امروزی بسیار لازم و کاربردی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،  «نقاشی قشنگ» براساس حدیثی از امام رضا(ع) به نویسندگی لعیا اعتمادی، نویسنده حوزه کودک و نوجوان از سوی انتشارات به‌نشر منتشر و راهی بازار کتاب‌های کودک و نوجوان شد. این اثر یکی از جلدهای مجموعه 12 جلدی «یک قصه، یک حدیث» است. هر داستان این مجموعه بر اساس یکی از احادیث امام رضا(ع) است. نویسنده کتاب حاضر داستان را براساس سخنان ارزشمند امام رضا(ع) مبنی بر اینکه «تدبیر قبل از عمل، تو را از پشیمانی باز می‌دارد» نوشته که در کتاب عیون اخبار‌الرضا ذکر شده است.

اعتمادی درباره تجربه نوشتن داستان «نقاشی قشنگ» بر اساس یک متن دینی گفت: نوشتن این دست از داستان‌ها نشان می‌دهد که می‌توان آثار دینی را مطابق با شرایط جامعه امروز برای نسل کودک و نوجوان روایت کرد.

این نویسنده درباره ماجرای کتاب حاضر یادآور شد: ماجرای داستان «نقاشی قشنگ» در مدرسه دخترانه و روابط بین دو همکلاسی روایت می‌شود که یکی از آنها علاقه‌مند است تا با هم دوست باشند و برای همین، کاری انجام می‌دهد که از قضا این عمل باعث ناراحتی همکلاسی می‌شود و... . پایان کتاب نیز تلاش شده است براساس حدیثی از امام رضا(ع) نتیجه رفتار شخصیت‌های داستان به مخاطبان واگذار شود.

"اسوه"های زندگی را با این کتاب بشناسیم

اعتمادی به اقتضائات امروز برای نوشتن کتاب ویژه نسل جدید اشاره و اضافه کرد: مخاطبان امروز ما بخصوص کودکان با فضاهای زیادی روبه‌رو هستند؛ بنابراین فکر می‌کنم نوشتن داستان‌های مذهبی با حجم کم باعث می‌شود کتاب با اقبال بیشتری برای خوانده شدن توسط مخاطبان روبه‌رو شود. نوشتن داستان‌های مذهبی بخصوص داستان درباره زندگی و سیره ائمه(ع) به قلم نویسنده بستگی دارد؛ اما ساده‌نویسی و ساده‌سازی مفاهیم دینی برای مخاطب امروزی بسیار لازم و کاربردی است.

اعتمادی که فقط همین یک داستان را در مجموعه «یک قصه یک حدیث» از خود به یادگار گذاشته است، درباره ارتباط نویسنده با تصویر گر اثر، گفت: در کتاب «نقاشی قشنگ» تا حدودی تعامل با تصویرگر داشتم ؛البته به طور غیرمستقیم. به این صورت که در طول کار تصاویر به طور فرم به فرم برایم فرستاده می‌شد. ارتباط بین تصویر گر و نویسنده منجر می‌شود که ارتباط بهتری بین متن و تصویر در اثر ایجاد شود.

کتاب «نقاشی قشنگ» به قلم لعیا اعتمادی و تصویرگری حدیث جزایری به تازگی از سوی کتاب‌های پروانه (گروه کودک و نوجوان به‌نشر) در 24 صفحه مصور رنگی، شمارگان دو هزار نسخه و به بهای 40 هزار تومان منتشر شده است. این کتاب برای نخستین‌بار در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در غرفه کودک و نوجوان انتشارات به‌نشر عرضه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • برگزاری جشنواره نوجوان خوارزمی
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • برگزاری جشنواره خواندن و خوش نویسی در جهرم
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی
  • رقابت ۱۴ گروه در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد/ جایزه ویژه فرج‌الله سلحشور اعطا می‌شود
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است