Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری عصر امروز (دوشنبه) در مراسم تودیع و معارفه وزیر آموزش و پرورش با تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر اظهار داشت: این دو شهید بزرگوار هر دو از خانواده آموزش و پرورش بودند و محبوبیت آنها نزد ملت ایران به خاطر ارزیابی عملکردشان در دوره طولانی مدت مسئولیت نیست بلکه ویژگی ها و خصلت های اخلاقی و شخصیتی این دو شهید از آنها چهره هایی ماندگار و شخصیت هایی اثر گذار نزد مردم ایران ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهور با اشاره به ویژگی های وزیر سابق آموزش و پرورش تصریح کرد: آقای دانش آشتیانی شخصیتی متفکر، ارزشمند و انقلابی برای جمهوری اسلامی ایران است که در مقاطع مختلف قبول مسئولیت کرد و خدمات ارزشمندی از خود بر جای گذاشته است که باید صمیمانه از خدمات ایشان در انجام کارهای مهم قدردانی کنیم.

وی با یادآوری اینکه وزیر جدید آموزش و پرورش از خانواده آموزش و پرورش است، افزود: در این دوره به دلیل اصرار برخی از دوستان آموزش و پرورش تلاش شد تا وزیر آموزش و پرورش از میان خانواده این وزارتخانه انتخاب شود و خوشبختانه مجلس شورای اسلامی هم رأی خوب و بالایی به این وزیر داد که امیدوارم اعتماد مجلس و رییس جمهور به ایشان پشتوانه ای برای ایشان در انجام کارهای جدی و اثر گذار باشد.

جهانگیری با بیان اینکه آموزش و پرورش مهمترین، بزرگترین و اثرگذار ترین دستگاه اجرایی دولت است، اظهار داشت: هیچ خانواده ای در کشور نیست که به نوعی با آموزش و پرورش ارتباط نداشته باشد و دامنه فعالیت این وزارتخانه تا دورترین نقاط کشور نیز گسترده است.

معاون اول رییس جمهور یکی از تلاش های وزارت آموزش و پرورش در دولت یازدهم را زمینه سازی برای تحصیل بازماندگان از تحصیل دانست و گفت: در این دوره تلاش شد که افرادی که به سن تحصیل می رسند و به هر دلیل از تحصیل محروم می شوند، امکان تحصیل برایشان فراهم شود.

وی خاطر نشان کرد: قانون اساسی مسئولیت های متعددی بر دوش دولت گذاشته و دولت بر اساس قانون اساسی در برخی زمینه‌ها نظیر آموزش، تکالیف سنگینی بر عهده دارد که یکی از آنها این است که در هیچ نقطه از کشور نباید کسی که به تحصیل نیاز دارد از این امکان محروم شود.

جهانگیری با تاکید بر اینکه آینده ایران متصل به آموزش و پرورش است، گفت: آموزش و پرورش دستگاهی تاثیر گذار است که نقش تعیین کننده ای در آینده ایران دارد.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه ایران کشوری در حال توسعه است و همه شرایط برای توسعه در کشور مهیاست، خاطر نشان کرد: البته محدودیت های جدی در این مسیر وجود دارد و آموزش و پرورش نیز از این محدودیت ها به دور نیست.

وی اضافه کرد: بهره وری منابع در ایران یک مسئله اصلی و اساسی است چرا که آنطور که باید از منابع در هیچ یک از بخش ها استفاده مطلوب نمی شود و بهره وری از نیروی انسانی و دارایی های مادی نیز در کشور مناسب نیست.

جهانگیری با اشاره به دوران تصدی وزارت آموزش و پرورش توسط دکتر فانی،‌ گفت: در آن دوره به دلیل خالی بودن ظرفیت مدارس غیرانتفاعی تصمیم گرفتیم که تعدادی از دانش آموزان را به این مدارس بفرستیم و دولت تمام شهریه آنها را پرداخت کند.

معاون اول رییس جمهور ادامه داد: تعداد 180 تا 200 هزار دانش آموز با هزینه دولت در این مدارس تحصیل کردند و متوجه شدیم که هزینه های آنان یک سوم هزینه دانش آموزان در بخش دولتی است و این یعنی که ما از لحاظ بهره وری در منابع دارای مشکل هستیم که حتماً باید اصلاح شود.

وی گفت: سال 92 کل بودجه ای که به آموزش و پرورش پرداخت شد 14 هزار و 500 میلیارد تومان بود و در سال 95 بودجه این وزارتخانه به حدود دو برابر یعنی 30 هزار میلیارد تومان ارتقاء پیدا کرد و هدف دولت این بود که معلمین بعنوان کسانی که بار اصلی رسالت آموزش و پرورش را بر عهده دارند باید احساس کنند که از زندگی و وضعیت مالی خوبی برخوردار هستند.

جهانگیری همچنین با اشاره به اجرای طرح رتبه بندی فرهنگیان خاطر نشان کرد: تصور دولت آن بود که با اجرای این طرح اتفاقات خوبی رخ خواهد داد اما متاسفانه آنطور که انتظار می رفت در میان معلمان رضایت مشاهده نشد که شاید دلیل این اتفاق آن بود که مسائل و دشواری های معلمین به قدری است که این گونه اتفاقات نمی تواند تغییرات قابل ملاحظه ای برای آنها ایجاد کند.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه می‌خواهیم کاری کنیم که بهره‌وری مطلوبی از منابع دولت ایجاد شود، افزود: علی‌رغم محدودیت بودجه دولت، به دلیل اهمیت آموزش و پرورش،‌ جایگاه والای معلم و رسالت سنگین آنان دولت آمادگی دارد روش‌هایی را پیدا کند تا بتوانیم مشکلات معلمین کشور را حل و فصل کنیم.

وی ادامه داد: برای داشتن آموزش و پرورشی که می‌خواهد در عصر دانایی پاسخگوی نیازهای جامعه باشد، مدارس باید مجهز به ابزار آموزشی نوین باشند و وجود مدارس کپری موضوع ناخوشایندی برای مسئولین کشور است که باید با همت و تلاش جدی این دغدغه ها را برطرف کنیم.
در این مراسم وزیر سابق آموزش و پرورش لوح تقدیر و وزیر جدید این وزارتخانه حکم رییس جمهور برای تصدی این وزارتخانه را از دست معاون اول رییس جمهور دریافت کردند و سپس هر کدام در سخنانی به بیان دیدگاه ها و نظراتشان در خصوص اهمیت آموزش و پرورش و توجه به این وزارتخانه پرداختند.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۵۰۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سریع‌تر اجرایی شود

دومین جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش عصر امروز - دوشنبه - به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

به گزارش ایسنا،‌ محمد مخبر در این جلسه با گرامیداشت یاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم اظهار کرد: همه ما مدیون تلاشها و زحمات معلمان هستیم و تمامی پیشرفتها و دستاوردهای کشور آثار خدمات و زحمات معلمین است.

مخبر با تأکید بر اینکه باید از انگیزه های مادی، معنوی و شغلی معلمان مراقبت شود، خاطرنشان کرد: اگر می خواهیم در برنامه های آموزش و پرورش موفق باشیم ابتدا باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم؛ چرا که این عزیزان در حقیقت مجری تصمیمات و برنامه ها برای آموزش و پرورش دانش آموزان هستند.

وی همچنین بر ضرورت بکارگیری روش‌های نوین آموزشی و تربیتی تأکید کرد و گفت: لازم است از روش های جدید و به‌روز در حوزه آموزش برای تحقق اهداف آموزش و پرورش استفاده کنیم.

معاون اول رییس جمهور در ادامه با اشاره به گزارشهای ارائه شده در جلسه در خصوص بازماندگان از تحصیل گفت: جذب بازماندگان از تحصیل نیازمند مشارکت و حضور فعالانه مردم و خیرین کشور است و با اتکا به این ظرفیت بزرگ می توانیم گام های مؤثری در جهت جذب بازماندگان از تحصیل برداریم.

معاون اول رییس جمهور آموزش و پرورش را موتور پیشران کشور توصیف کرد و با تأکید بر اینکه دستیابی به پیشرفت و توسعه بدون توجه به آموزش و پرورش تصوری خام و نادرست است، از وزیر آموزش و پرورش خواست گزارشی جامع و دقیق از آمار بازماندگان از تحصیل تدوین شود و آیین نامه های مرتبط با انسداد بی سوادی هرچه سریع تر نهایی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش وارد مرحله اجرا شود.

وی افزود: به هر میزان که در بخش آموزش و پرورش هزینه کنیم در حقیقت نوعی سرمایه گذاری است که بهره وری بسیار بالایی دارد؛ چرا که هیچ سرمایه گذاری تا این حد توجیه اقتصادی ندارد.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به اقدامات و برنامه های وزارت آموزش و پرورش در جهت مهارت آموزی، کارهای انجام شده را مثبت ارزیابی کرد و گفت: توجه به اوقات فراغت دانش آموزان موضوعی بسیار پراهمیت بشمار می‌رود و مهارت آموزی یکی از بهترین ابزارها برای پرکردن اوقات فراغت و رشد دانش آموزان است.

در این جلسه که وزیر آموزش و پرورش، وزیر دادگستری، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رییس سازمان امور اداری و استخدامی، رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رییس سازمان تبلیغات اسلامی حضور داشتند، گزارشی از ۶ پروژه ملی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ارائه شد و اقدامات صورت گرفته در راستای مهارت آموزی و انسداد مبادی بی سوادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست همچنین راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل، شناسایی دلایل دوری از مدرسه، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان و انسداد مبادی بی سوادی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وزارت آموزش و پرورش به همراه دستگاه های مرتبط برنامه ای جامع برای جذب بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی سوادی تدوین و در جلسه آتی ارائه کند.

همچنین در این جلسه مقرر شد آیین نامه های مرتبط با سند تحول بنیادین آموزش هر چه سریع تر تدوین شود به نحوی که وظایف دستگاه ها، برنامه مشارکت مردم و خیرین و سایر جزئیات مربوطه در آن لحاظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سریع‌تر اجرایی شود
  • معاون رئیسی : بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم