Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: در زمینه پرداخت یارانه‌ها در حال حاضر سیاست دولت ادامه شرایط قبلی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، ولی‌الله سیف عصر امروز در بازدید از کارخانه کویر تایر بیرجند و در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: استان خراسان جنوبی ظرفیت بسیار خوبی برای سرمایه‌گذاری و ایجاد پروژه‌های جدید دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اما در زمینه سرمایه‌گذاری و استفاده از این ظرفیت‌ها باید حرکت نوینی از استان انجام شود و سرمایه‌گذاران با ایده‌های مناسب و متناسب با وضعیت منطقه ای و شرایط آب و هوایی استان پروژه‌های خود را تعریف کنند.

رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: در این راستا باید سرمایه‌گذار یک آورده به همراه تجربه و تخصص کار همراه داشته باشد و سپس برای ادامه کار متقاضی تامین مالی باشد که در این راستا سرمایه‌گذاران می‌توانند از طریق نظام بانکی کشور و یا استفاده از منابع صندوق توسعه ملی تامین مالی داشته باشند.

سیف با اشاره به معرفی پروژه‌های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی در راستای تامین مالی بیان کرد: با توجه به شرایطی که در استان خراسان جنوبی وجود دارد باید یک اولویت ویژه متناسب با شرایط استان باشد تا این پروژه‌ها به نحو مطلوبی عملیاتی شود.

وی در زمینه قرض‌الحسنه ازدواج ‌افزود: با توجه به حرکت یک ماه گذشته طرح ضربتی قرض‌الحسنه ازدواج در نظام بانکی عملیاتی و تا این لحظه عملکرد مطلوبی داشته است.

رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: اصل وظیفه بانک کمک به شکل‌گیری سرمایه‌گذاری‌های مثبت در استان است که شغل و فضایی ایجاد کند تا جوانان ما کار پیدا کرده و ازدواج آسان صورت گیرد و در این راستا تحرک، تولید، اشتغال و رشد اقتصادی در استان به وجود آید.

سیف بیان کرد: پروژه‌هایی که از طرف استاندار خراسان جنوبی به بانک مرکزی معرفی شود می‌تواند در اولویت بالاتر در راستای تامین مالی عملیاتی شود.

وی با اشاره به روند کند تخصیص تسهیلات از طرف بانک‌ها‌ افزود: کارگروه‌های حمایت از تولید در استان‌ها شکل گرفته ‌که با یک نگاه جامعیت به مسائلی که در استان وجود دارد با هم‌افزایی شاهد کمک به کارآیی بانک‌ها و افزایش راندمان و بهره‌وری خواهیم بود.

رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: در زمینه پرداخت یارانه‌ها در حال حاضر سیاست دولت ادامه شرایط قبلی است و شرایط بودجه کشور وضعیتی را ایجاد کرده ‌که بخش عمده درآمدهای دولت صرف هزینه‌های جاری می‌شود.

سیف بیان کرد: هزینه‌های جاری که در دستگاه‌های دولتی وجود دارد فرصت را برای اجرای پروژه‌های عمرانی در کشور محدود کرده ‌و اگر ما بتوانیم یک بازنگری و تجدید ساختار در ترکیب هزینه‌های بودجه ایجاد کنیم می‌توانیم به دولت فضای جدید داد تا در پروژه‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری که رشد اقتصادی را در بر دارند بیشتر کار کنند.

وی با اشاره به موسسات غیر مجاز، تصریح کرد: یکی از اولویت‌های بانک مرکزی در چهار سال اخیر ساماندهی بازار غیر متشکل پولی که مرکب از فعالیت موسسه پولی غیر مجاز بوده، که نتیجه عملکرد این موسسات اختلال و امکان ایجاد انضباط در بازار پول بوده است.

رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: پس از اقدامات گسترده از ابتدای دولت یازدهم از اواخر این دولت و ابتدای دولت دوازدهم در شرایطی هستیم که موسسه غیرمجاز بلاتکلیفی در بازار پول کشور وجود ندارد.

انتهای پیام/

R41348/P1377/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۵۰۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در نامه ای خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی،‌ توضیحاتی را در پاسخ به اظهارات قالیباف درباره مدیریت اقتصادی و بازار ارز ارائه داد.

بیشتر بخوانید: قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم

متن نامه معاون پارلمانی رئیس جمهور به شرح زیر است:

بسمه تعالی
جناب آقای دکتر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی ایران
سلام علیکم؛

پیرو جلسات ارزی برگزار شده در دفتر جنابعالی با حضور تعدادی از نمایندگان محترم مجلس و بیانات جنابعالی پس از برگزاری جلسه و ابراز انتقاداتی در خصوص مدیریت اقتصادی و بازار ارز، موارد ذیل را به استحضار می‌رساند:

۱. دیدگاه‌های مجلس شورای اسلامی در خصوص ارز و سیاستهای اقتصادی در چارچوب قوانین دایمی، قانون بودجه و برنامه هفتم لحاظ شده است. بدیهی است این مصوبات به عنوان قوانین بالادستی در اعمال سیاستهای اقتصادی و ارزی دولت مدنظر قرار گرفته است.

۲. سیاستهای اقتصادی و ارزی سال ۱۴۰۳ در چارچوب شعار سال "جهش تولید با مشارکت مردم"، با همکاری سه دستگاه اصلی اقتصادی (وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه) تهیه شده و در حال نهایی شدن در دولت می‌باشد.

۳. در سال ۱۴۰۲، سیاست‌های اقتصادی و ارزی در چارچوب اسناد بالادستی کشور تهیه و اجرا شد. این سیاستها موفق شدند نرخ رشد نقدینگی را از ۳۳.۱ درصد در فروردین به ۲۴.۳ درصد در اسفند ماه، تورم تولیدکننده را از ۴۴.۷ درصد به ۲۴.۵ درصد و تورم نقطه به نقطه مصرف کننده را از ۵۵.۵ درصد به ۳۲.۳ درصد کاهش دهند. در سال ۱۴۰۲، بر اساس برآورد بانک مرکزی، تراز تجاری برابر ۲۰.۵ میلیارد دلار مثبت بوده است. تحقق این موفقیت‌ها در کنار تحقق نرخ رشد ۶ درصدی برای سال۱۴۰۲ (رشد ۹ماهه ۱۴۰۲ بالغ بر ۶.۷ درصد) بوده است. طبق گزارشات بین المللی، در سال گذشته میلادی، ایران توانست بالاترین نرخ رشد اقتصادی را در منطقه داشته باشد و جزو بالاترین نرخ های رشد کشورهای جهان بوده است.

۴. در سال ۱۴۰۲، معادل ۶۹ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، مواد اولیه و تجهیزات سرمایه‌ای با نرخ مصوب به موقع تامین شده است که ۳۰ درصد بیشتر از متوسط آن طی۴ سال قبل بوده است. بخش عمده این ارزها به کالاهای سرمایه و مواد اولیه کارخانجات تولیدی اختصاص یافت. از طرف دیگر، اختصاص ارز ترجیحی به دارو معادل ۲۶ درصد افزایش یافت و تلاش شد ارز کلیه کالاهای اساسی به سرعت تخصیص و تأمین گردد به گونه ای که هیچ وقفه ای در بارگیری و تخلیه کشتی‌ها صورت نپذیرد.

۵. به منظور بهبود نظام توزیع کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی تأمین می‌شوند از طرح کالابرگ استفاده شد و در حال حاضر بالغ بر ۶۰ میلیون نفر (۷ دهک درآمدی) از این طرح استفاده می‌کنند که طبق آن ۱۱ قلم کالای ضروری به قیمت سال ۱۴۰۱ عرضه می شود.

۶. علاوه بر این، بسیاری از نیازهای تأمین نشده در دهه ۹۰ از جمله واردات خودرو، سفر حج عمره، واردات کامیون و تاکسی های برقی در دستور کار دولت در سال ۱۴۰۲ قرار داشت و در سال جاری شاهد نتایج آن خواهیم بود.

۷. قانون جدید بانک مرکزی در خرداد ماه سال جاری، اجرایی خواهد شد. در حال حاضر، بانک مرکزی در چارچوب قانون قبلی در حال فعالیت است و هیچ اختیار جدیدی به این نهاد واگذار نشده است. مهم ترین محور قانون جدید، افزایش استقلال بانک مرکزی در سیاستگذاری پولی و ارزی است که با موارد ذکر شده مغایر است.

۸. یکی از دلایل اصلی آرامش بازارها پس از اجرای عملیات موفق "وعده صادق" و عدم تحقق برنامه دشمنان برای ایجاد اختلال در بازار ارز و کالا، بسترسازی مناسب ارزی و اقدامات انجام شده در بازار کالا بوده است. دشمنان پس از شکست خوردن در این حوزه با تقویت تحریم ها و اقدامات رسانه ای، به دنبال تشدید
انتظارات تورمی و اختلال در حوزه های اقتصادی بویژه بازارهای ارز و کالا می باشند. امیدواریم مجلس شورای اسلامی با درایت و زمان شناسی مناسب همیشگی، دولت را در تحقق شعار سال یاری نماید.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228508 برچسب‌ها محمدباقر قالیباف

دیگر خبرها

  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی | خلق پول بانک‌ها و موسسات ناتراز محدود شد
  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی/ خلق پول بانک‌ها و موسسات ناتراز محدود شد