Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@00:13:26 GMT

مسیر ترامپ پس از خروج استیو بنن

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۵۲۷۸۶

بهای یکی از معدود صحبت عاقلانه بنن، بسیار گران بود و ترامپ دستور اخراج او را صادر کرد تا فرصتی برای لذت بردن از موشک‌های کروز خود را داشته باشد.

دیپلماسی ایرانی: استیو بنن مشکلات خودش را دارد. او نگاهی بدبینانه به ایران دارد. مشکلات دیگری نیز با سوریه، افغانستان، کره و سایر کشورهای این چنینی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرز تفکر او اگر چه همیشه موثر نبوده اما در بین اتاق فکرهای موثر واشنگتن طرفدرانی دارد. او چند روز پیش درباره کره شمالی گفت: «هیچ راه حل نظامی ای در این باره وجود ندارد. راه حل نظامی را فراموش کنید. تا زمانی که کسی این بخش از معادله را که ده ها میلیون نفر در سئول در 30 دقیقه اول شروع حمله نظامی ممکن است بمیرند، حل نکند به نظر من نمی توانیم درباره حمله نظامی حرف بزنیم. راه حل نظامی وجود دارد. آنها مچ ما را گرفته اند.»

بهای یکی از معدود صحبت عاقلانه بنن، بسیار گران بود و ترامپ دستور اخراج او را صادر کرد تا فرصتی برای لذت بردن از موشک های کروز خود را داشته باشد. حالا ژنرال مک مستر فرصت مناسبی برای جشن گرفتن دارد به این دلیل که سیاست های دولت ترامپ روز به روز بیشتر به سیاست های متداول محافظه کاران نزدیک خواهد شد. پولتیکو در این باره می نویسد:

استیو بنن مشاور سیاسی ترامپ بود اما اخراج او تاثیر زیادی بر سیاست های خارجی ترامپ در قبال اروپا، خاورمیانه و آسیا خواهد داشت. خروج بنن حمایت از سیاست های خارجی فعلی ایالات متحده را کمتر خواهد کرد و یک پیروزی قابل توجه برای رقیبان داخلی بنن و مشاور امنیت ملی، ژنرال مک مستر خواهد بود. بنن به طور منظم در مباحثات امنیت ملی شرکت می کرد و اغلب مخالف اقدامات نظامی بود. او منتقد شدید سازمان های بین المللی مانند سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا به حساب می آمد. بنن مخالف جهانی شدن بود و قضاوت بدی نسبت به قضیه داشت و او همچنین منتقدی بود که متخصصان دیپلماتیک، نظامی و اطلاعاتی را محکوم می کرد. مجموع این مسائل او را در مقابل وزیر دفاع، جیمز ماتیس و وزیر امور خارجه امریکا، رکس تیلرسون و مک مستر قرار می داد.

دانیل پلتکا، معاون ارشد سیاست خارجی و سیاست های دفاعی در انستیتو اینترپرایز آمریکا معتقد است: «اگر هم اکنون به توازن قدرت بین انزواطلبان در مقابل طرفدران بین المللی گرایی در کاخ سفید نگاه کنید به نظر می رسد بتوان به راحتی گفت که کفه ترازو به سمت طرفداران بین المللی بودن، سنگین شده باشد.» اگرچه بنن خود را یک انزواطلب معرفی نمی کند اما با افتخار از شعار «اول آمریکا» صحبت می کند و معتقد است که حیاتی ترین سود برای آمریکا این است که سرمایه و انرژی کمتری را صرف خارج از مرزهای خود کند. بنن همچنین به رهبران اروپایی هشدار می داد که طرفداران اتحادیه به مرور به سمت جنبش های ملی گرایی روی آورده اند. بنن به طور فعال از برگزیت حمایت می کرد و ترامپ را با سیاستمدار پوپولیست بریتانیایی، نایگل فالاژ آشنا کرد.

جرج بنیتز، معاون ارشد سابق شورای آتلانتیک در این باره گفت: «متحدان اروپایی ما حالا از خروج بنن خوشحال هستند.»

در کوتاه مدت، خروج بنن شانس افزایش نیروهای نظامی در افغانستان را افزایش خواهد داد. طرحی که مک مستر داشت و به شدت از سوی بنن با آن مخالفت می شد. به طور کلی بنن، مخالف دخالت های نظامی بیشتر در عراق و سوریه بود و جزء معدود مقامات رسمی کاخ سفید به حساب می آمد که از حمله موشکی دونالد ترامپ در اوایل آوریل به سوریه، انتقاد کرد.

بنن همچنین خواستار این بود که ایالات متحده موضع بالادستی و قوی تری نسبت به چین اتخاذ کند و هشدار داده بود که جنگ با پکن می تواند اجتناب ناپذیر باشد. اما او به ترامپ توصیه می کد که فشارهای اقتصادی به جای اقدامات نظامی را علیه پکن اعمال کند.

بسیاری از طرفداران دخالت نکردن ایالات متحده در خارج از مرزها، سعی دارند چهره ای شجاعانه از بنن ترسیم کنند و ادعا دارند که او آزاد است تا مجددا به اداره سایت بریت بارت بپردازد. او در آنجا قادر خواهد بود تا به راحتی فلسفه و تفکرات خود را ارائه دهد. خود بنن معتقد است که: «ریاست جمهوری ای که ما برای آن جنگیدیم به پایان رسیده است. جنبش ما ادامه دارد و می توانیم چیزی از ترامپ دربیاوریم اما این ریاست جمهوری به پایان رسیده است. این چیز دیگری خواهد بود. جنگ های زیادی در کار خواهد بود و روزهای بد و خوبی در راه است اما این ریاست جمهوری به پایان رسیده است.»
منبع: راشا اینسایدر

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۵۲۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم

ضیافت شام پر زرق و برق جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا با خبرنگاران و سیاستمداران و کمدین‌های سرشناس شنبه شب در حالی برگزار شد که مخالفان جنگ غزه در بیرون سالن شعار می‌دادند.

به گزارش یورونیوز، در حالی که بسیاری از میهمانان در میان شعار‌های «شرم بر شما» و «فلسطین را آزاد کنید»، خود را به محل رویداد رساندند، جو بایدن از در دیگری به مراسم رسید و در طول سخنرانی‌اش هیچ اشاره‌ای به جنگ اسرائیل با حماس نکرد.

روز شنبه ۲۷ آوریل (۸ اردیبهشت) معترضان در بیرون محل برگزاری مراسم در هتل هیلتون واشنگتن تجمع کرده بودند و تصاویر ۱۲۵ خبرنگار کشته شده در جنگ غزه را در بیرون ساختمان به نمایش گذاشتند.

معترضان یک پرچم بزرگ فلسطین را نیز از پنجره‌ای بر روی نمای بیرونی هتل به نمایش درآوردند.

اما شرکت‌کنندگان در ضیافت سالانه رئیس جمهوری نیز حرفی از جنگ غزه نزدند. بایدن نیز از این فرصت تنها برای شوخی و هشداردهی در مورد مبارزه دونالد ترامپ برای بازپس‌گیری منصب ریاست جمهوری استفاده کرد.

او در بخشی از سخنانش با اشاره به رئیس جمهوری پیشین آمریکا، او را «دون چُرتی» نامید و گفت: «بله، سن هم مطرح است. من آدم بالغی هستم که دارم با یک بچه شش ساله رقابت می‌کنم.»

«چرتی» لفظی است که دونالد ترامپ برای خود بایدن به کار می‌برد.

بایدن ۸۱ ساله افزود: «معاون من در واقع از من حمایت می‌کند، اما مایک پنس، معاون پیشین ترامپ، ازتأیید او برای نامزدی در انتخابات خودداری کرده است.»

وی در سخنرانی ده دقیقه‌ای‌اش، با اشاره به خطر روی کار آمدن دوباره ترامپ ۷۷ ساله، بخش مهمی از اظهارات غیرشوخی‌اش را به «تهدید جدی علیه دموکراسی» اختصاص داد. او با یادآوری پرونده اتهامی ترامپ در پیوند با پرداخت حق‌السکوت به استورمی دنیلز، هنرپیشه پورن، گفت: «دونالد اخیرا روز‌های سختی را پشت سر گذاشته است که می‌شود اسمش را گذاشت طوفانی.»

«استورمی» در زبان انگلیسی به معنی «طوفانی» است.

دونالد ترامپ که بر خلاف سنت رایج، هیچ گاه در طول حضورش در کاخ سفید این مراسم شرکت نمی‌کرد، در ضیافت شنبه شب نیز حضور نداشت.

در این مراسم، یکی از معدود موارد اشاره به جنگ غزه از سوی کلی اودانل، رئیس انجمن خبرنگاران مطرح شد که به طور گذرا کشته شدن حدود صد خبرنگار در جنگ ۶ ماهه اسرائیل علیه حماس در غزه را یادآوری کرد. اودانل در شبی که تا حد زیادی به روزنامه‌نگاری اختصاص داشت، از خبرنگارانی که در سرتاسر جهان بازداشت شده‌اند، از جمله ایوان گرشکویچ در روسیه و آستین تایس که گمان می‌رود در سوریه بازداشت شده باشد، یاد کرد. خانواده‌های هر دو خبرنگار مانند ضیافت‌های قبلی در این مراسم حضور داشتند.

سازمان‌دهندگان تظاهرات در بیرون هتل هیلتون گفتند که هدف آن‌ها جلب توجه به تعداد بالای روزنامه‌نگاران فلسطینی و سایر روزنامه‌نگاران عرب است که از زمان آغاز جنگ در ماه اکتبر توسط ارتش اسرائیل کشته شده‌اند. بیش از ده‌ها روزنامه‌نگار در غزه هفته گذشته نامه‌ای نوشتند و از همکاران خود در واشنگتن خواستند که این ضیافت شام را به طور کامل تحریم کنند.

در آن نامه آمده بود: «تلفاتی که صرفا به خاطر انجام وظایف خبرنگاری به ما تحمیل می‌شود، سرسام‌آور است. ما در معرض بازداشت، بازجویی و شکنجه توسط ارتش اسرائیل هستیم، همه این‌ها به دلیل "جنایت" صداقت روزنامه‌نگاری است.»

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • سال ۲۰۲۴ هر لحظه دیوانه‌تر می‌شود!
  • عملیات «وعده صادق» بخش کوچکی از توان نظامی ایران بود
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • خروج والیبال ایران از مسیر رشد