Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی؛ دکتر مهدی درخشان در مراسم افتتاح طرح های تامین اجتماعی استان سمنان ، بابیان اینکه اجرای طرح نظام ارجاع در ۱۰استان به صورت آزمایشی انجام می شود، اظهار داشت: این طرح که از سال ۹۴ کلید خورد، بزرگترین طرح حوزه درمان محسوب می شود که طی آن علاوه بر رسیدگی سریع به بیماران، خدمات با کیفیت تری نیز ارائه می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه تا یک سال آینده همه بیماران، تحت پوشش طرح نظام ارجاع قرار خواهند گرفت، افزود: در وهله نخست بیماران مزمن در اولویت قرار دارند که این افراد بعد از مراجعه به بیمارستان و تشکیل پرونده الکترونیکی به پزشک مربوطه ارجاع داده می شوند.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی، نبود زیر ساخت های فناوری اطلاعات را ازجمله مشکلات طرح نظام ارجاع برشمرد و گفت: تا کنون ۲۸۵ هزار پرونده الکترونیک ایجاد و تا پایان شهریور برای بیماران مزمن نیز اجرایی خواهد شد که خوشبختانه مشکلات نرم افزاری این طرح برطرف شده و می تواند در ارائه خدمات به مردم موثر باشد.

وی با بیان اینکه۴۲ میلیون بیمه شده در کشور وجود دارد، افزود: سازمان تامین اجتماعی ۱۸نوع خدمت را در ۷۶بیمارستان،٧کلینیک و ۲۸۵کلینیک سرپایی به مستمری بگیران و بازنشتگان این سازمان به صورت رایگان ارائه می دهد.
دکتر درخشان با اشاره به افتتاح طرح های عمرانی هفته دولت در سمنان، افزود: یکی از طرح های خوبی که امروز شاهد افتتاح آن بودیم هتلینیگ بیمارستان شفا سمنان بود که می تواند برای خدمت به رفاه حال بیماران و همراهان آنها در بیمارستان ها موثر باشد چرا که می خواهیم بیماران غیر از درد و رنج بیماری، مشکل اقامت و ماندگاری را نداشته باشند. از اینرو ارتقا هتلینگ بیمارستان های کشور در دستور کار سازمان تامین اجتماعی قرار دارد.

دکتر درخشان اظهار داشت:طی یک سال و نیم اخیر، ناوگان حمل و نقل این سازمان به ٢٠٠ دستگاه آمبولانس جدید برای خدمت رسانی بهتر تجهیز شده است.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی گفت: با افزایش این ٢٠٠ آمبولانس، ناوگان حمل و نقل این سازمان دگرگون شد و این قدم موثری برای ارایه خدمت بهتر برای مردم بوده است.

وی تصریح کرد: ١٠٠ دستگاه آمبولانس در سال گذشته از چرخه حمل و نقل سازمان تامین اجتماعی خارج و به جای آن ١٠٠ دستگاه آمبولانس جایگزین شد و ١٠٠ دستگاه دیگر نیز طی این مدت اضافه شد.

وی اضافه کرد: سازمان تامین اجتماعی در حوزه درمان طی چهارسال دولت یازدهم تلاش های فراوانی داشته و به ساخت مراکز جدید با نگاه به مناطق محروم توجه ویژه ای داشته است به صورتی که طی این چهار سال، کلنگ زنی، طراحی و بهره برداری از طرح های مختلف این سازمان به اندازه ١٢ سال گذشته بوده و بیشتر این طرح های درمانی در روستاها اجرا شده است.

دکتر درخشان خاطرنشان کرد: در حوزه تجهیزات و امکانات نیز سازمان تامین اجتماعی به اندازه ١٠ سال گذشته اقدامات انجام داده است و تمام امکانات لازم را در این زمنیه برای خدمت رسانی بهتر به مردم انجام داده است.

وی یکی دیگر از اقدامات انجام شده در دولت یازدهم را ارتقای هتلینگ اعلام کرد و افزود: تا پایان سال طرح ارتقای هتلینگ در تمام بیمارستان ها اجرا خواهد شد، ارتقای هتلینگ به معنای بازسازی نیست بلکه ارتقای کیفیت و کمیتی برای خدمت رسانی بهتر را در بردارد و برای آن نیز کتاب تدوین و تهیه شده است.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی گفت: یکی از هدف های این سازمان را تمرکز بر خدمت بیمه شدگان و پرهیز از حاشیه ها است سازمان از حاشیه ها دور شده است و فقط به ارائه خدمت به بیماران تمرکز دارد.

در ادامه این مراسم، دکتر سید مجتبی اکرم، مدیر درمان تامین اجتماعی سمنان، ضمن اشاره به کیفیت و کمیت افتتاح این طرح ها، بیان کرد: شعبه دو تامین اجتماعی سمنان با اعتبار نیم میلیارد تومان در راستای تسهیل خدمات تامین اجتماعی به مراجعه کنندگان و همچنین برداشتن بار مضاعف از روی دوش شعبه اصلی این سازمان در مرکز استان، به بهره برداری رسید.

وی با بیان اینکه اجرای طرح هتلینگ بیمارستان شفای سمنان دیگر طرحی بود که با حضور معاون درمان تامین اجتماعی افتتاح شد، گفت: این طرح در کنار دو طرح دیگر شامل تجهیز دستگاه های درمانی و تشخیص با اعتبار چهار میلیارد تومان شامل سه و نیم میلیارد تومان اعتبار برای سی تی اسکن و ۵۰۰میلیون تومان برای خرید و نصب دستگاه رادیولوژی در حالی به بهره برداری رسید که با انجام این طرح، ضریب خدمات رسانی بیمارستان شفا برای مراجعان تحت پوشش تامین اجتماعی به طرز چشم گیری افزایش یافت.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان در بخش دیگری از سخنان خود به طرح های در دست اجرای این اداره کل نیز اشاره کرد و گفت: پروژه پلی کلینیک تخصصی سرخه که سال گذشته کلنگ زنی شد نیز ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با اینکه اتمام مراحل آن با هفته دولت همسو نشد، اما می توان گفت در آینده نزدیک شاهد افتتاح آن خواهیم بود.

دکتراکرم تاکید کرد: یکی دیگر از طرح های اجرا شده در تامین اجتماعی بر اساس اسناد بالادستی و حرکت به سمت دولت الکترونیک حذف دفترچه بیمه و تبدیل آنها به نسخ دیجیتالی است که شاید این موضوع را بتوان یکی از مهمترین اقدامات تامین اجتماعی ظرف سال های اخیر دانست.

وی افزود: این طرح تحول عظیمی را در مجموعه تامین اجتماعی به وجود آورد که خوشبختانه مورد استقبال مردم سمنان نیز قرار گرفته است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان گفت: سال گذشته یک میلیون و ۲۰۰ هزار بار مراجعه به تامین اجتماعی استان ثبت شده که ۱۳۰ هزار بار آن به مراجعه آزمایشگاهی ختم شده است که در صورت حذف دفترچه خدمات درمانی و تبدیل امور به نسخه ها و خدمات الکترونیکی، می توان تا اندازه قابل توجهی در وقت، انرژی و همچنین کاغذ و بروکراسی اداری صرفه جویی کرد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان سمنان، با بیان اینکه ۱۶۰هزار نفر در استان بیمه شده اصلی هستند، گفت: این افراد در مجموع ۴۷۸هزار نفر یا ۶۸درصد از جمعیت استان را شال می شود.

محمد اخلاقی در این مراسم با بیان اینکه استان سمنان از لحاظ پوشش خدمات تامینی رتبه دوم کشور را دارد، بیان کرد: ۴۷۸هزار از ۷۰۲هزار نفر جمعیت سمنان تحت پوشش خدمات بیمه تامین اجتماعی هستند.

وی افزود: سازمان تامین اجتماعی ۴۲ میلیون بیمه شده در سطح کشور دارد که از لحاظ جمعیت به بیمه شده سمنان دارای وضعیت بسیار خوبی نسبت به سایر استان های کشور است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان سمنان، با بیان اینکه سرانه پوشش خدمات تامین اجتماعی در کشور ۵۰ درصد است که این امر در شهرهای بزرگ نیز صدق می کند، بیان کرد: این میزان در شاهرود نزدیک به ۷۰ درصد است که در سال های آتی می توان آن را ارتقا نیز داد.

اخلاقی تاکید کرد: استان سمنان همچنین از حیث بیمه اتباع بیگانه رتبه اول کشور را دارد که این نشان از نگاه مثبت حوزه تامین اجتماعی به مقوله بیمه برای هر قشر، فرد و یا گروه خاصی است.

وی افزود: یکی از اقدامات صورت گرفته در استان سمنان ترویج فرهنگ بیمه به منظور ارتقای مقوله خود مراقبتی و پیش بینی حوادث ناگهانی است که در این حوزه اقدامات ترویجی خوبی در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان سمنان گفت: طی هفته دولت سال جاری ۷.۵میلیارد تومان پروژه در سطح استان افتتاح می شود که این میزان سرانه درمانی و خدمات تامین اجتماعی را بالاتر خواهد برد.

اخلاقی تاکید کرد: طرح های هفته دولت تامین اجتماعی، رفاه محور است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۵۴۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی

آفتاب‌‌نیوز :

محمد قوچانی مدیر مسئول و سردبیر مجله آگاهی‌نو نوشت:

این یک نامه سرگشاده است خطاب به سازمان تامین اجتماعی.

دو مجله آگاهی نو و کتاب نامه با تولید محتوایی بیش از دوهزار صفحه در سال چهارنفر تحریریه ثابت دارد الباقی حق التحریر می‌گیرند. فهرست بیمه ما کوچک است: سردبیر و دبیر تحریریه، یک دبیرگروه و یکی از مشاورین مجله که برای آن‌ها بیمه رد می‌شود. ما به دلیل سازمان کوچکمان حتی منشی تحریریه یا مدیر مالی و اداری مستقر نداریم، چون بودجه اش را نداریم و تا حالا خودمان همزمان منشی و مدیر هم بوده ایم. درباره این چهارنفر هم بخشی از حق بیمه را ما پرداخت میکنیم و بخشی را وزارت فرهنگ که طبق یک قانون مشخص و عام به نشریات تا یک سطحی تخفیف می‌دهند. 

سازمان تامین اجتماعی با اعزام بازرس به صورت مکرر ما را کنترل می‌کند که مبادا این فهرست بیمه صوری و جعلی باشد! و، چون حرفه روزنامه نگاری را با مشاغل دیگر اداری و تجاری قیاس می‌کند معتقد است ما باید از هشت صبح تا چهار بعد از ظهر در دفتر حاضر باشیم؛ بنابراین با بازرسی غافلگیرانه وقتی ما در حال مصاحبه یا تهیه مقاله بیرون مجله هستیم به دفتر مراجعه و با عدم رویت ما، کارگاه آگاهی نو را تعطیل اعلام می‌کند و تخفیف ارشاد را لغو می‌کند.

مثلا ما امروز در حال گفتگو با دکتر ظریف بودیم که سرزده تشریف آوردند و هرچه همکار ما توضیح داده و مجله و نوشته‌های ما را نشان داده بازرس محترم زیر بار نرفته و کارگاه را تعطیل گزارش کرده است.

سوال من این است پس این همه محتوا چگونه تولید می‌شود؟ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟ چرا فکر نمی‌کنند من هر روز نمی‌توانم کتاب‌هایم را به دفتر ببرم و مقاله بنویسم؟ نمی‌توانم همه سیاسیون و روشنفکرانی که با آنان گفتگو میکنیم را به دفترمان دعوت کنم؟ نمی‌توانم با روزنامه نگاران برخورد اداری کنم! 

ما مطبوعات مستقل (خصوصی و غیر دولتی) بنگاه‌های ضعیفی هستیم. حتی چند میلیون تومان هم در کار ما اثر دارد. اگر ما بیکاره بودیم که دفتر مجله اجاره نمی‌کردیم. چرا در شب‌های صفحه بندی که تا صبح کار میکنیم بازرس نمی‌فرستید؟

اصلا چرا مجله را ورق نمی‌زنید که کارنامه ما را ببینید. قطع یک تخفیف ناچیز قانونی به مطبوعات کدام مشکل دولت یا بیمه را حل میکند؟ کار ما مخفیانه نیست. مجله منتشر میشود و میزان کار هر فرد در آن روشن است. ما مغازه نداریم که هر روز صبح کرکره لش را بالا ببریم. روزنامه نگاری را به رسمیت بشناسید ...

رونوشت: 

۱. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

۲. وزارت کار 

۳. سازمان تامین اجتماعی شعبه خیابان ملک

۴. انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران

دیگر خبرها

  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • در گردهمایی کارگران چه گذشت؟
  • سی سخت میزبان المپیاد کوهنوردی سازمان تامین اجتماعی کشور
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد