Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرجع تقلید شیعیان گفت: پیشنهاد می‌کنم با همت اهل شعر و ادب،‌ اشعار شعرای فارسی‌زبان در رابطه با غدیر و فضایل امیرالمؤمنین(ع) از گذشته تا به امروز جمع‌آوری و در واقع یک کتاب الغدیر فارسی تدوین شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم،به‌نقل از مرکز خبر حوزه، آیت‌الله جعفر سبحانی در دیدار مدیرعامل بنیاد بین‌المللی غدیر و اعضای ستاد بازسازی واقعه غدیر با اشاره به آیه 3 سوره مائده «الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دِینَکُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی وَرَضِیتُ لَکُمُ الْإِسْلَامَ دِینًا»‌ اظهار داشت:‌ این آیه قطعاً در سال دهم هجرت نازل‌شده است، برخی درباره این آیه بدون مدرک سخن می‌گویند درحالی‌که اگر اکمال دین تحریم لحوم است این‌ها قبلاً حرام شده بود، تحریم چند لحم این ارزش را ندارد که قرآن بگوید دین کامل و نعمت تمام شد، این آیه آهنگ دیگری دارد و باید کار بسیار بزرگی انجام گیرد تا در حق او بگویند اکمال دین،‌ اتمام دین و رضایت اسلام به‌عنوان دین انجام‌گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در تاریخ اسلام در سال دهم هجرت،‌ هیچ مسئله دیگری نمی‌تواند مصداق آیه 3 سوره مائده باشد،‌ این اکمال، اکمال اساسی است، در واقع پیامبر اکرم معمار این کار بود و امیرمومنان ادامه‌دهنده کار این معمار است.خوشبختانه تا زمانی که مرحوم علامه امینی تحقیق و در کتاب الغدیر گردآوری کرد، 360 نفر از علمای سنی حدیث غدیر را نقل کرده‌اند،‌ اگر علمای شیعه را بر این اضافه کنیم شاید در تاریخ اسلام حدیثی متواتر از حدیث غدیر نداشته باشیم.

آیت‌الله سبحانی تصریح کرد: اهل تسنن کتاب خوبی با عنوان «الفقه علی المذاهب الاربعه» دارند،‌ در این کتاب حدود 20 آداب و رسم از سوی نبی مکرم اسلام برای دستشویی رفتن بیان‌شده است، ‌آیا می‌شود پیامبر اکرم برای آن مسئله 20 آداب‌ و رسوم بیان کند اما برای جانشینی این انقلاب که دشمنان از یک‌سو و منافقین از سوی دیگر هستند، فکری نکند؟

مرجع تقلید شیعیان با اشاره به اینکه مرحوم علامه امینی اشعار قدیمی شعرای عرب درباره غدیر را در کتاب الغدیر جمع‌آوری کرد،‌ گفت: پیشنهاد می‌کنم با همت اهل شعر و ادب،‌ اشعار شعرای فارسی‌زبان در رابطه با غدیر و فضایل امیرالمؤمنین(ع) از گذشته تا به امروز جمع‌آوری شود و در واقع یک کتاب الغدیر فارسی تدوین شود.تأثیرگذاری اقدامات هنری در زمینه ترویج غدیر از موعظه،‌ سخنرانی و نوشتن بیشتر است،‌ بر این اساس به امور هنری برای گسترش فرهنگ غدیر توجه شود.

انتهای پیام/

R7854/P41362/S6,62/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۵۸۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران

به گزارش «نماینده»، مهدی اقراریان در جلسه علنی امروز شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اقدامات متنوعی در حوزه اجتماعی و فرهنگی صورت گرفته اما بر اساس مسئولیت نظارتی شورا باید نکاتی را مطرح کنم، گفت: گزارش ارائه شده در خصوص اقدامات مناسبتی بود که خوشبختانه متنوع بود اما نمی توانیم فرهنگ را به یک سری اقدامات فرهنگی تقلیل دهیم.

وی ادامه داد: نقش معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری در فرهنگ‌سازی نیز باید مورد توجه قرار بگیرد. اینکه سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی چه نقشی دارد سوالات و ابهاماتی دارد و این نگرانی برای ما ایجاد می شود که در مدیریت منابع دچار مواردی شویم که نشان دهنده فعالیت های هم افزا نباشد. سوال ما این است که سازمان فرهنگی و هنری چه اقداماتی انجام داده است؟

اقراریان با بیان اینکه تنوع مخاطب در اجرای برنامه ها بسیار اهمیت دارد، یادآور شد: تهران بیش از ۹ میلیون جمعیت دارد و باید تنوع مخاطبان در اجرای برنامه ها مورد توجه قرار بگیرد. یکی از جمعیت های مورد نظر باید پرسنل شهرداری و مجموعه های تابعه آن باشند و پرسش ما این است که چه برنامه هایی برای پرسنل در نظر گرفته شده بود؟

رییس کمیته نظارت و حقوقی شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه انطباق با اسناد بالادستی از دیگر موارد مورد نظر است، تصریح کرد: پیوست نگاری فرهنگی فعالیت های شهرداری تهران نیز مورد اهمیت است.

وی تأکید کرد: غصه‌ای از ابتدای دوره برای ما وجود دارد. تابلوی کوچه ها مزین به تصاویر شهداست. ما به شهردار تذکر می دهیم و ناراحت می شود و به هم می ریزد اما به نظر می رسد این تذکر خوبی است. تابلوهای مزین به تصاویر شهدا شرایط خوبی ندارد و با این حجم از هزینه‌های گسترده در بخش های مختلف، شاید تغییر این تابلوها هزینه چندانی نداشته باشد. یادمان شهدا در مناطق نیز وضعیت مناسبی ندارد و وقتی شهردار تهران خود را داعیه دار فرهنگ شهادت می‌داند نباید توجه به شهدا و یادمان آنها مورد غفلت قرار بگیرد. امیدواریم پیام فرهنگی شهرداری این باشد که این مجموعه به تمام شهروندان توجه دارد نه یک جریان خاص.

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های فرهنگی با فعال شدن خانه‌های فرهنگ ایران در پاکستان
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • 6 خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • وزیر فرهنگ: ۶ خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • ۶ خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • تداوم فرهنگی ایران از دیدگاه اسلامی ندوشن
  • نمایشگاه‌های استانی کتاب در ایران هم مهمان ویژه از دیگر کشور‌ها داشته باشند
  • روایتی از پیشتازی نصف‌جهان و اهالی آن در عرصه شعر و ادبیات
  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران
  • کتاب «اوستا علی» در ترازوی نقد اهالی فرهنگ خراسان جنوبی